5572
  • westwall
    ÁÁÁ nagy kár akkor bele sem kezdek addig amíg rendbe nem teszik ezt a problémát :( úgy is csak ..... pedig bíztam benne hogy most már lehet 1000-1500 alkatrészes gépeket építeni vagy nagy űrbázisokat de akkor megint csak diavetítés lesz a vége :(

• mazsi6000
    10 Személyes SSTO

• tom36
    én is azt reméltem hogy a 64 bit jobb lessz, de a hibákon kívül nem tapasztaltam mást
    se több elemet se más javulást nem tapasztaltam
    itt leginkább amúgy egy új driver segítene de ahogy korábban irta valaki aszerint ez eséjtelen sajna
  • Daffit
    A 64bit csak több modot tud kezelni és ennyi a különbség. Több mag kihasználása nem ettől függ.
  • Lyobag
    egy küldetés a Munon, 15 leszállás, 2 tankolás és tudományos eszköz tisztítással, cirka 4500 sci pont szerzésével. ez 340000 kreditbe került, amiből 100000 kredit a visszaszerzett eszköz. plusz kaptam küldetésekért is szép pénzt, tehát majdnem nullszadóra kijött a nagy expedíció. bár kimaradtak a mistery goo cuccok a kutatójárgányomból, ezt 10000 kreditbe került...
    azt hiszem a nagy Duna expedíció előtt nem árt kicsit feltornázni az anyagi tartalékokat :D
  • Lyobag
    a 64 bites verziót nem ajánlom, pöppet bugos. gyakran beakadnak a GUI elemei, nehezen reagálnak, hajlamos kifagyni a játék...
    a 32 bitest még nem teszteltem az új verzióban, de most fogom
  • pingex
    Én még sajnos nem tudtam játszani az új verzióval,így én tapasztalatból nem tudom hogy mennyit javult a játék folyamatossága.
    Annyit tudok mondani hogy a gépedtől függhet,további informatikai infokat én se tudok.
  • westwall
    sziasztok már korában kérdeztem csak sajna senki nem válaszolt rá :(
    most hogy van 64 bites ksp tud kezelni egyszerre több magot is a procin vagy még mindig 1 et gyilkol :(
    és a legfontosabb kérdésem hogy a 600 elemes hajók maradtak vagy fentebb tornázták a limitet ?
  • Lyobag
    ismerős az érzés, amikor megterveztek egy járművet, mindennel felszerelitek, elkülditek a nagy küldetésre, és amikor odaér, kiderül, hogy pont az az alkatrész maradt ki, ami kéne? (ejtőernyő, vagy a tudományos felszerelések)
    még szerencse, hogy a Munnál derült ki, úgyhogy gyorsan egy szondát egyártottam, majd dokkoltam a kutató járművemhez.
  • pingex
    Végre a következő frissítéstől már nem kell ki-be szállni az űrállomáson a kerbaloknak,ha át akarom tenni őket máshova,a dokkolt űrhajókon belül lehet mozgatni őket.
    A navballon pedig meg fognak jelenni a mozgási vektorok,amit kíváncsi vagyok hogy milyen módon jelennek meg,mert ha átláthatóan akkor nagyban megkönnyítheti a dokkolást.
  • gvarga12
    ja nem valami sok az ujdonsag lassan halad,
    en most a Scott Manley agymeneseit probalom untana csinalni 2 kuldibol az osszes fejlesztest elerni... nagyon durvan repul az urge :)
  • Ninju
    Jaja, kevés az újdonság. :(
  • Daffit
    Szintén így érzek.
  • tom36
    nem is kicsit
    de inkább az a gond hogy a frísítés nem hozott annyit, legalábbis részemről és valahogy nincs kedvem még játszani se vele mer nemigazán van kihívás
    amihez meg kedvem lenne azt meg nem tehetem meg mer a gépem halna bele
  • Lyobag
    pöppet behaltunk megint...
  • pingex
    Elkezdték a 0.25-ös verziót :)
    A mostani jelentés szerint lesz egy újabb épület a KSC-ben,most azon dolgoznak.
  • drakulalugosi
    Akkor ez eldőlt... ;-)
  • SötétBarom
    De.
  • drakulalugosi
    Az úgy nem kerülne többe?
  • mijki
    Most is nézhetne ilyen lehetne ha Cryengine-re csinálják., arról nem is beszélve mennyivel optimalizáltabb lenne.
  • westwall
    KARAJ KIS KÉPEK :D
  • pingex
    Majd 20 év múlva valahogy így fog kinézni a játék.Reméljük :)
  • westwall
    sziasztok az új rész mennyi alkatrészt tud kezelni ?
  • Fenrir
    Tényleg ott volt, csak éppen az már 2 oldalas mert annyi cucc van kinyitva és nem vettem észre a lapozó gombot.
  • Ninju
    Átkattintasz a propulsion fülre, mert ott van. :)
  • Fenrir
    Eltűnt a Fuel Line Duct a utiliy-k közül, pedig már régóta ki van fejlesztve. Ilyenkor mi a teendő?
  • Ninju
    Mindent. 2 lehetőséged van. Vagy visszasugárzod a dolgokat, vagy visszahozod őket. Mondjuk Jool alsóbb légköréből és Eve felszínéről megnéznék egy visszaúti hajót ami költséghatékony. :)
  • Fenrir
    A rovert hogyan tudom tesztelni Kerbinen? Kell hozzá pod?
  • Fenrir
    Melyik eszközöket lehet velük használni? Goo tartály? Hőmérő? Nyomásmérő?
  • Ninju
    Szép munka.
    A szondákat akkor érdemes használni, ha olyan messzire mész ahonnan macerás lenne a visszatérés. Pl. légköri adatok gyüjtése Eve-ről vagy Jool-ról. Rengeteg pontot lehet(ett) így szerezni és relative olcsó. Az aerobrakeinget is könnyebb vele begyakorolni, főleg ha nem szereted a quicksave-et használni.
  • SötétBarom
    Aztakurva :DDD
  • tom36
    nehh ezen majdnem behaltam :D
    link
  • Fenrir
    Mi értelme van a szondáknak? Lehet velük egyáltalán valamit csinálni azon kívül, hogy pályára állítom őket egy égitest körül?
  • tom36
    2 lehetőség van, bár képet nem tudok mutatni de ha gondolod akkor építek.
    1. lehetőség: a leszálló egység maga egy rover minden jóval, teli zsákkal felszerelve
    2. : ha van dokkoló portod akkor ott a megoldás. és onnantól fogva már te döntöd el hogy mindent viszel a felszínre és ott különválasztod majd ha kell akkor visszadokkolsz, vagy ismét csak a rovert viszed
  • tom36
    Jótanács:
    ha minden igaz akkor már rendelkezel pár ojan eszközzel hogy tudjál hatékonyabb kialakításokat is csinálni
    próbálj meg alacsonyabb és szélesebb konstrukciókat csinálni, és azok jóval stabilabbak leszállásnál igy nem okoz ojan nagy gondot a landolás
    a 3011 es kommentben lévőhöz hasonlót. és akkor ha már elmész a minmus ra akkor egyszerre 3 különböző területet tudsz felmérni, bár nem olcsó a feljuttatása de megéri
    és mégvalami hogy olcsóbb legyen: ne a pályára állással kezd hanem egyszerre a hold körüli pályáig emeld a tiéd aztán csináld meg a kerbál körülit egy alacsony másik pontal majd a hold segítségével arra mész amerre akarsz
    vagy ha minmus ra mennél és nem akarsz a Mun al szórakozni akkor egészen a minmus ig növeld a pályád majd egy kicsi oldalas gyorsulással már meg is van a körpálya és nem esel vissza a kerbinre

ha meg már meszebb fogsz menni akkor minden esetben a Mun-t használd gyorsításnak de azt is úgy hogy a megfelelő irányba lökjön ki
    ha tudtad ezeket akkor sorry
  • Fenrir
    Szeretnék rovert építeni. Annak az odaszállítása egyirányú? Tehát tudok olyan szállító járművet csinálni amivel fel tudom venni megint és el tudok menni arról a bolygóról?
  • Fenrir
    Megvan a Mun is:

• Fenrir
    Sajnos én még eléggé noob vagyok (sokat ki is hagytam 2 játék között), ezért egy Minmus leszállás is teljes sikerrel ér fel nekem:

A science mennyiség valami elképesztően jó volt.

• tom36
    valamiért nem tudok képet berakni
    úgyhogy igy küldöm. Kép
  • tom36
    Végre befejeződött a küldim
    Sajna csak a Bop és Pol holdakon sikerült végmennem meg a Jool-t megközelíteni + még 1 hold melett elmentem, de igy is szép eredmény lett