Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most komolyan. Vicces és nagyon jó a stílusa, de... valahogy nem tetszik.
- élõben játék alatt ne próbálj szöveget felvenni, úgy tûnik, hogy nem a te mûfajod. (idõvel talán jobban fog menni)
- a mikrofonodat majd idõvel cseréld le, mert elég rossz minõségûnek tûnik.
- vigyázz az artikulációdra, mert itt-ott érthetetlen motyogást hallani, illetve amit felvettél, hallgasd vissza
- Scott Manley videóit nézegesd, adhatnak inspirációt a videókhoz, illetve hogy miként csináld
dátum még nincs a következõ verzióról, de max. pár hónap lehet. átlagosan 2-3 havonta szokott kijönni új verzió (miután az 0.23.5 tekinthetõ új verziónak)
- új tutorialok
- Mission Control Room, Contract rendszer (szerzõdések, feltehetõleg a sci pontok mellett lassítják az elõrejutást. azaz lehet, hogy mostantól az anyagiakkal is foglalkozni kell majd, korlátozott pénzmennyiségbõl kell végrehajtani a küldetést, és lesz értelme az alkatrészek árának, továbbá végrehajtási határidõvel - ha nem csinálod meg idõben, akkor negatív hatásokat kapsz)
- új GUI (graphical user interface, magyarúl új kezelõfelület)
- multiplayer (?)
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
a hajtómû szekció ráadásul rendelkezett egy óriási tartállyal. kilõttem, felment 60 km-re, majd visszaesett 30-ra, de kijutott az ûrbe 😄
így is, kilövéskor a rendszer max fogyasztása 300 egység üzemanyag volt másodpercenként 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tegyetek le egy aszteroidát a Kerbal Space Center max kilométeres körzetében.
az abszolút célpont: a KSC területén található zászlórúd
extra pont: ha rá tudjátok helyezni valamilyen kerekes jármûre és mozgatni
szerintem maradok a jól bevált szõnyeg bombázásnál
ötlet: aszteroidát pályára állítani, belõle kivezetni a parittya karját, jármû csodálatos SAS rendszerével elhajlítani, majd kilõni 😄
bár nagy jelentõsége nincs mer az alatta lévõt is 2x ojan gyorsan löki el magától így annál kevesebb ideig lessz alatta az elõzõ fokozat
de hogy ezzel ne legyen gond legyen az hogy csak a TR-18A Stack Decoupler lehet használni meg az ennél kisebb átmérõjûeket
jahh el is felejtettem említeni hogy én már a Jool nál tartok ezzel a meghajtással, de talán még eljutok pár helyre mielõtt elfogyna a fokozat 😄
sokat tud segíteni a magasságon a save game edit
meg hogy nem lehet a sas mellé irányítószárnyakat használni mer ha bedarál akkor a bug miatt elkezd gyorsulni már magában is
Egészítsük ki a feltételeket, h a legalsó fokozatnak a földön kelljen állnia.
már ha van valaki aki részt vesz !
jelenleg nálam 2517m
de majd estefele vagy holnap reggel nekifeszülök azt feltornászom
Rekord?
csak mer kihalt a fórum New Quest
a feladat eléggé elüt az eddigiektõl és elég bugyuta
a faladat hogy minél magasabbra juttass egy irányító egységet (Stayputnik Mk 1.-est)
viszont a trükk ott van hogy úgy kell feljuttatni hogy a meghajtóegységeket csak is felfele irányíthatod, lényegében nem a rakétával, meg a többivel hajtod meg magad hanem tisztán a kiáramló gázokkal
ez ugy néz ki hogy elindítod a rakétát majd leválasztod magadat róla és mivel felfele van irányitva a lángcsóvája ezért el fog lökni, és ezt a müveletet addig ismételgeted amig tudod és jussál minél magasabra
ha nem világos küldök egy egyszerü képet
jahh és a másik hogy minimum 3 fokozatból kell állnia
de én úgy jövõ hónap közepére tippelnék legkorábban
bár mivel a mostani kieg melett azon is dolgoztak ezért nem tudom (lehet h csak 2 hét de kétlem)
idõvel lehet, hogy lesz hatásuk, pl egy jól képzett pilóta 10 %-kal növeli az SAS hatását, egy jó fedélzeti mérnök meg 10 %-kal csökkenti a hajtómûvek fogyasztását, vagy hasonlók. bár az utóbbi nem kéne, mert a végén tizedannyi hajtóanyaggal elmennénk a Joolra és annak holdjaira leszállással, hazatéréssel együtt, mint most 😛
mondjuk én nem bánnám ha több tulajdonság is lenne és akkor tényleg a képzésnek értelme lenne, mer pl befojásolná a hajó manõverezhetõségét ... vagy épp a pontszerzésnél töbet adna ha nem lenne hülye ..
amikor elösször is néztem akkor is a csillámfaszláma jutott eszembe róla
ezt már csak 10 órás verzióban kéne megcsinálni.
mer 1-2 alkalommal meg lehet nézni de hosszú távon idegölõ szerintem
valószínûleg a kerbonautáknak is ezt nyomják reggeltõl estig és ezért van az a tulajdonságuk hogy hüjeség vagy mi a fordítása
tényleg egyáltalán van valami szerepe annak a kettõ statnak ? (bátorság, hüjeség)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Igen épen maradt, a kerbonauta a kapszulában csücsült a kutatási eredményekkel. De úgy fest a pénteki frissítés meghozta a hatását, ma már sikerült pályára állítanom az elsõ mûholdat.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
a készítõk honlapjáról illetve a steam-rõl tudod beszerezni - attól függõen, hogy hol szerezted be a progit
esetleg a telepítõddel rakd fel más gépére azt nézz rá hátha csak valami nem tetszik neki a gépeden
ved úgy a hibát, hogy hard mód 😄
mer igy hogy nem lehet félre tenni igy tényleg nagy küldiket kel csinálni hogy felylõdhess
az ARM os letöltési gondom meg megoldódott, úgyhogy az már nem áll fenn