Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg fáradt vagyok bocsi. Nem Neked akartam válaszolni, hanem Lyobag-nek. 😊
Köszönöm a sok kritikát ez legalább nem elküldõs kritika + Most olvastam https://www.facebook.com/kerbalspaceprogram?fref=ts Cinematics, forum software updates, conferences and Spaceport-related things. These are some of the things we've been up to this week. Read all about them in this week's devnotes! elv ha jól értetem akkor még a héten jön az up ?
Csak én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszenek (oktatás szempontjából) Scott Manley videói? 😊

De most komolyan. Vicces és nagyon jó a stílusa, de... valahogy nem tetszik.
+ fav, nem rég találtam rá egy youtube-os gameplaysorozat részeként, nagyon megtetszett!
konkrétan amit javasolnék a videóiddal:
- élõben játék alatt ne próbálj szöveget felvenni, úgy tûnik, hogy nem a te mûfajod. (idõvel talán jobban fog menni)
- a mikrofonodat majd idõvel cseréld le, mert elég rossz minõségûnek tûnik.
- vigyázz az artikulációdra, mert itt-ott érthetetlen motyogást hallani, illetve amit felvettél, hallgasd vissza
- Scott Manley videóit nézegesd, adhatnak inspirációt a videókhoz, illetve hogy miként csináld

dátum még nincs a következõ verzióról, de max. pár hónap lehet. átlagosan 2-3 havonta szokott kijönni új verzió (miután az 0.23.5 tekinthetõ új verziónak)

vigyázz, mert képesek leszünk kegyetlen kritikákat adni 😄

Semmi baj akkor a videó gyártással egy kicsit leállok + lenne olyan kérdés nem tudjátok mikor jönki vagy még nincs hivatalos bejelentés https://www.youtube.com/user/garfield5450 Akki kíváncsi véletlen
és bocsi a rossz helyesírásom miatt, pár dolgot elgépeltem...

amikrõl tudni:

- új tutorialok
- Mission Control Room, Contract rendszer (szerzõdések, feltehetõleg a sci pontok mellett lassítják az elõrejutást. azaz lehet, hogy mostantól az anyagiakkal is foglalkozni kell majd, korlátozott pénzmennyiségbõl kell végrehajtani a küldetést, és lesz értelme az alkatrészek árának, továbbá végrehajtási határidõvel - ha nem csinálod meg idõben, akkor negatív hatásokat kapsz)
- új GUI (graphical user interface, magyarúl új kezelõfelület)
- multiplayer (?)

Sziasztok lehet tudni hogy mi lesz a kövi pechben ? A választ ellõre is köszi
Giovanni
http://pulispace.blog.hu/2014/04/26/hajszalhijan_tragedia

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

igazából csak kíváncsi voltam, mit bír a legerõsebb hajtómû 😄
a hajtómû szekció ráadásul rendelkezett egy óriási tartállyal. kilõttem, felment 60 km-re, majd visszaesett 30-ra, de kijutott az ûrbe 😄
így is, kilövéskor a rendszer max fogyasztása 300 egység üzemanyag volt másodpercenként 😄

SötétBarom
Itt szerintem pont számít a TWR, én tuti nem használnék nukleáris hajtómûvet. Ha felvittél ennyit a legnehezebb hajtómûbõl, vihettél volna 2 mainsailt meg kurva sok üzemanyagot, ott legalább van thurst.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

sebaj 😄

mindenesetre van egy aszteroidám 24 nukleáris hajtómûvel, cirka 45°os pályaszöggel, pe: 78km, ap: 720 km 😄 kész szenvedés volt pályára állítani, de a légfékezés segített 😛 30 km magasról repült vissza az ûrbe, utána felgyorsítani, hogy ne zuhanjon le 😛

SötétBarom
Közöm sincs hozzá még. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ez az aszteroida visszaszerzés nem éri meg. csak 60 sci pont sok-sok tökölésért???

ilyet. spontán felrobban a hajóm, amivel az aszteroidámat pályaközelbe hoztam...

max 10 km 😄

megint behaltunk. így adok egy kihívást:
tegyetek le egy aszteroidát a Kerbal Space Center max kilométeres körzetében.
az abszolút célpont: a KSC területén található zászlórúd
extra pont: ha rá tudjátok helyezni valamilyen kerekes jármûre és mozgatni

huhh, most próbáltam magamelé képzelni a jelenetet, de valahogy nem állt össze a kép

szerintem maradok a jól bevált szõnyeg bombázásnál
ha már az új szerkezeti elemek ilyen jól bírják a nyíró hatásokat, lehetne parittyás kilövõrendszert készíteni 😄 vajon a dokkoló eszközök is bírják ilyen jól a dolgot?

ötlet: aszteroidát pályára állítani, belõle kivezetni a parittya karját, jármû csodálatos SAS rendszerével elhajlítani, majd kilõni 😄

Azért nekem is eszembe jutott pár "kiskapu". 😊
ejha, csináltam közben egy kísérletet. rendesen megerõsítették a dolgokat, de a kép többet mutat 😄

jahh mondjuk igaz
bár nagy jelentõsége nincs mer az alatta lévõt is 2x ojan gyorsan löki el magától így annál kevesebb ideig lessz alatta az elõzõ fokozat

de hogy ezzel ne legyen gond legyen az hogy csak a TR-18A Stack Decoupler lehet használni meg az ennél kisebb átmérõjûeket
apropó, decoupler korlátozás nincs bevezetve? teszem azt, a TR-XL Stack Separator a legerõsebb, majdnem 2x akkora erõvel választja szét a fokozatokat, mint a többi hasonló méretû eszköz...

igen úgy egyszerû 😄

jahh el is felejtettem említeni hogy én már a Jool nál tartok ezzel a meghajtással, de talán még eljutok pár helyre mielõtt elfogyna a fokozat 😄
sokat tud segíteni a magasságon a save game edit
ezt nem kellett volna, különben save game edittel pár 100 km magasról indulhattam volna 😄

ok ez mondjuk egyértelmü
meg hogy nem lehet a sas mellé irányítószárnyakat használni mer ha bedarál akkor a bug miatt elkezd gyorsulni már magában is
Én a hétvégén nekiesek.
Egészítsük ki a feltételeket, h a legalsó fokozatnak a földön kelljen állnia.
nahh ki hogy áll ?
már ha van valaki aki részt vesz !
jelenleg nálam 2517m
még csak egy picit próbálkoztam meg csak tesztelgetés volt, hogy ezt meg lehet e csinálni, de az 1,2 km-t gond nélkül el lehet érni
de majd estefele vagy holnap reggel nekifeszülök azt feltornászom
Beteg vagy! 😄
Rekord?
inkább küldök egy egyszerû példát mivel magyarázni nem tudok elég jól

[/url][/img] [/url][/img]
megint unatkoztam ugy hogy szórakoztam egy kicsit és végül:
csak mer kihalt a fórum New Quest

a feladat eléggé elüt az eddigiektõl és elég bugyuta
a faladat hogy minél magasabbra juttass egy irányító egységet (Stayputnik Mk 1.-est)
viszont a trükk ott van hogy úgy kell feljuttatni hogy a meghajtóegységeket csak is felfele irányíthatod, lényegében nem a rakétával, meg a többivel hajtod meg magad hanem tisztán a kiáramló gázokkal

ez ugy néz ki hogy elindítod a rakétát majd leválasztod magadat róla és mivel felfele van irányitva a lángcsóvája ezért el fog lökni, és ezt a müveletet addig ismételgeted amig tudod és jussál minél magasabra

ha nem világos küldök egy egyszerü képet

jahh és a másik hogy minimum 3 fokozatból kell állnia
konkrétan a csapat az aszteroidákon dolgozott, azt az új verzió addig háttérbe szorult

ahogy én tudom eddig semmi jelentés nam volt eddig
de én úgy jövõ hónap közepére tippelnék legkorábban
bár mivel a mostani kieg melett azon is dolgoztak ezért nem tudom (lehet h csak 2 hét de kétlem)
Jeffjohnson
0.24-rõl lehet tudni, hogy kb. mikor jön?

A jövõben lehetséges, hogy fogják befolyásolni a skillek a dolgokat. jelenleg a Kerbalok nem mások, mint súlyos szállítmányok (a kabinjuk miatt), amikkel sok dolgot tudunk tenni a hajónk körül, szerezhetünk velük sci pontokat, de semmi befolyásuk nincs a programra és a hajókra.
idõvel lehet, hogy lesz hatásuk, pl egy jól képzett pilóta 10 %-kal növeli az SAS hatását, egy jó fedélzeti mérnök meg 10 %-kal csökkenti a hajtómûvek fogyasztását, vagy hasonlók. bár az utóbbi nem kéne, mert a végén tizedannyi hajtóanyaggal elmennénk a Joolra és annak holdjaira leszállással, hazatéréssel együtt, mint most 😛

igazábol akkor csak az animáción változtat
mondjuk én nem bánnám ha több tulajdonság is lenne és akkor tényleg a képzésnek értelme lenne, mer pl befojásolná a hajó manõverezhetõségét ... vagy épp a pontszerzésnél töbet adna ha nem lenne hülye ..
van. ha nincs meg a badS (badass) tulajdonság - ami Jebnek alapból megvan 😄 - akkor azon két tulajdonság dönti el, hogy a halál szemébe röhögnek vagy rettegve sikítanak...

neehhh
amikor elösször is néztem akkor is a csillámfaszláma jutott eszembe róla
ezt már csak 10 órás verzióban kéne megcsinálni.
mer 1-2 alkalommal meg lehet nézni de hosszú távon idegölõ szerintem
valószínûleg a kerbonautáknak is ezt nyomják reggeltõl estig és ezért van az a tulajdonságuk hogy hüjeség vagy mi a fordítása

tényleg egyáltalán van valami szerepe annak a kettõ statnak ? (bátorság, hüjeség)
Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Kedd estig akciós a Steamen a KSP, most 15 euró.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Üdv

Igen épen maradt, a kerbonauta a kapszulában csücsült a kutatási eredményekkel. De úgy fest a pénteki frissítés meghozta a hatását, ma már sikerült pályára állítanom az elsõ mûholdat.
Giovanni
Végre én is hivatalosan használom a KSP-t 😊 Ma megvettem Steam-en 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

mondhatni mod is, meg nem is. gyakorlatilag hivatalos DLC-nek számíthatjuk.
a készítõk honlapjáról illetve a steam-rõl tudod beszerezni - attól függõen, hogy hol szerezted be a progit

sziasztok az aszteroida mód egy külön mód amit le lehet tölteni ?
amikor leszálltál, épen maradt a tudományos eszköz a hajódon? illetve ha mindent ledobtál, kinyerted belõle a kerbonautáddal a kutatási eredményeket?

akkor így végkép nincs ötletem hogy mi lehet a gond
esetleg a telepítõddel rakd fel más gépére azt nézz rá hátha csak valami nem tetszik neki a gépeden

ved úgy a hibát, hogy hard mód 😄
mer igy hogy nem lehet félre tenni igy tényleg nagy küldiket kel csinálni hogy felylõdhess

az ARM os letöltési gondom meg megoldódott, úgyhogy az már nem áll fenn