5572
-
#3171 lol en nem is probaltam a teszteket, rogton minmusra raboltam ra
most szegeny Jebediah ott kuksol a felszinnen -
tom36 #3170 én is ezt szoktam csinálni
meg ami 0-20000 m között vannak tesztek azokat is könnyü megcsinálni és sokat adnak
meg a másik furcsaság hogy a science pontokat nagyon egyszerü összeszedni tesztekből
egyszerűen egy semmijen tesztért is 100-200 pontokat adnak és még el se hagytam szinte a kerbált és a kutatások több mind fele már megvan ezekből.
annó meg mindenfelé menni kellett hogy ösze lehessen kaparni -
Lyobag #3169 ezért jól a kilövőálláson elvégzett tesztek. csak lefuttatod őket, majd dől a lé, a kilövőállást el se kell hagyni és mindent 100% értéken visszakapsz. vagy a tesztet összekötöd egy küldetéssel... -
tom36 #3168 nem tudom mi van ezzel a 0.25 el, de nembirok összetákolni egyetlen hajót sem 180-200k költség alatt (ebből 100k a visszatérő) amivel el tudnék jutni akárcsak a mun-ig
meg ezen az adminisztrációs épületen men tudok ki igazodni
több a gond vele mind a haszna -
#3167 Mondhatni ismert hiba:
EVA Ejects at High Velocity [.25]
Én is tegnap meglepődtem, hogy egy laza űrsétánál jó messzire ellőtt a járműtől :) -
#3166 lehet nem voltak kondiban .24 ota es elgyengultek es valoban ma tobbszor elszalltak kerbaljaim a hajorol :) de annyira nem gaz
eppen minmusra szalltam le remelem lesz eleg uzemanyagom a kerbalra visza :) -
Lyobag #3165 másnak is feltűnt, hogy valahogy az MK1 Command Pod-ról még vákumban "repülés" közben is leesik hős kerbonautánk? mint ha régebben nem lett volna ilyen -
#3164 Csak oda kell menni az ajtóhoz,ha felajánlja nyomsz egy F gombot,akkor megkapaszkodik,és egy újabb F-el vissza tudsz menni.
Űrsétára úgy tudsz menni,hogy az egeret a Kerman képe fölé viszed és az EVA-ra mész rá. -
#3163 űr sétát hogyan lehet csinálni úgy h vissza is tudjon menni a kabinba a csákóka? -
#3162 Nagyon tetszik az új verzió,bár ez az adminisztrációs épület kicsit még idegen nekem.Az új űrrepülő alkatrészek jól fognak jönni,szinte minden téren.Néha nehéz kijelölni a jobb klikkel,és a térkép nézetben még mindig elmosott a Kerbin,de ezek legyenek a legnagyobb problémák. -
#3161 ezt egyszer majd kiprobalom :) -
#3160 Hmm lehet félre értek valamit, de nekem nem igazán veszett el még semmim vagy ti az "elvesztés" alatt a látóhatárt értitek ?
Egy nagyobb gyorsító rakétára valamikor 3 ernyőt is szerelek, hogy egy darabban érjen földet ha túl nagy sebességgel ereszkedik akkor van, hogy felrobban és akkor valóban eltűnik.
Ha a Space Center-nél rákattintok a 3 űrteleszkópos épületcsoportra majd a következő ablakban ahol a Kerbin látszódik kiválasztom a "derbis"-t akkor bal oldalt megjelenik a felsorolásban az űrszemét listája ahol ha két szer rákattintasz a feliratra oda ugrik a szeméthez.
Ha a Kerbin-en van a szemét tehát talajt fogott akkor ha középen fent lévő kijelző csoportra viszed az egér mutatót az lejjebb csúszik és felkínál egy lehetőséget ha rákattintasz, begyűjti a tárgyat.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.08. 13:15:06 -
Ninju #3159 Annyira jellemző, hogy amikor elutazok egy hónapra, pont aznap jön ki a frissítés. :) -
Szabolcs92 #3158 Én void-ot, editor extensionst, precise node-ot, és 2 navball modot használok, egyik sem működött rendesen a frissítéssel, de a legtöbből már van 0.25-ös verzió, ha hazaérek, kipróbálom. Mindenképpen érdemes megvárni a modod frissítését, voltak változtatások a kezelőfelületen, szóval nem nagyon kompatibilisek a 0.25-tel a régi modok. -
tom36 #3157 kipróbálta már valaki hogy az egyes módok mennyire használhatóak benne ?
vagy ott is meg kéne várni a frissítéseket ?
-
Lyobag #3156 Akkor tölthetem le megint :D -
drakulalugosi #3155 Az volt... -
drakulalugosi #3154 Biztosan valami beállítási probléma, hogy a HUD-on a különböző kijelzők nagyobb felbontásúak, ezáltal kisebbek, de sokkal élesebbek lettek, viszont a kabinban elmosódottak a műszerek textúrái...
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2014.10.07. 23:35:10 -
drakulalugosi #3153 Mindig megelőz valaki! A leárazásnál és a 0.25 nél is. Lelkesen iderontok, hogy örömhírt közöljek...
De sebaj, legalább látom pezseg a fórum. Sokáig csönd volt.
Amúgy használok Solid rocket booster-t. Azokat akartam először menteni az amerikai Space Shutle mintájára. -
#3152 Tölthető a 0.25!!! -
#3151 Még egy megoldás ha gyorsítórakétákat (Solid rocket booster) használsz, mert azok sokkal olcsóbbak. -
Lyobag #3150 így lesz értelme végre a spaceplane buisnissnek -
westwall #3149 ksp 16,8 EUR OKT 10-IG A Steam-en -
drakulalugosi #3148 Köszönöm szépen a tanácsokat!
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2014.10.07. 22:00:47 -
#3147 probalj meg egy bazi nagy emelo fokozatot epiteni ami a rakomanyod palyara tudja allitani egybol, aztan ez mehet vissza a kerbinre a teher szepen kering mig te leszalsz a felszinre a rakodoval penzt zsebrevag es mehet a kuldi :) -
Lyobag #3146 2 KM táv után szoktak elveszni... -
Szabolcs92 #3145 Ha mélyen a légkörben van, akkor is eltűnik. Esetleg olyanra érdemes rakni, ami akkor válik le, amikor a rakéta már kijutott a légkörből. -
#3144 Ezekre a modulokra rakjál probe-ot, akkor nem tűnik el. -
Szabolcs92 #3143 Fölösleges, a hajódon x* távolságon kívül lévő tárgyakat nem modellezi rendesen a program, ha pedig egy éppen le-nem-modellezett hajó y* távolságon belülre kerül a bolygóhoz képest, egyszerűen megszűnik létezni.
*ha jól emlékszem, x=2, y pedig bolygótól függ, Kerbinen talán 40-50 km körül van -
drakulalugosi #3142 Próbáltam az első fokozatokat is ejtőernyővel ellátni, hogy ne vesszenek kárba, de valahogy mindig eltűntek. Másvalakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
drakulalugosi #3141 Solar panels? Tudományos eszközpark? Én az ejtőernyőket hagytam otthon... Most indítok expedíciót egy speciális ejtőernyő-csomaggal, amit hozzácsatlakoztatok. Szerencsére van rajta dokkoló. Amióta az alkatrészek pénzbe kerülnek, nem lehet őket szanaszéjjel hagyni. :-) -
drakulalugosi #3140 A szerződésekkel is lehet tudományos pontokat gyűjteni. Mikor bevezették, meglepődve tapasztaltam, hogy rengeteg pont összegyűlt valós kutatás nélkül is. Benne van, hogy teljesítés esetén mennyi pénzt, tudományos pontot, megbecsülést ad.
-
Lyobag #3139 "shit, I forgot the solar panels"
és a tudományos eszközpark? :D -
#3138 Zseniális lesz. :) Alig várom, hogy ne legyen quicksave/load, és minden menthetetlennek tűnő szituban legyen értelme küzdeni :DDD
"shit, I forgot the solar panels" -
Szabolcs92 #3137 Ja, a G2A-ról is sok jót hallottam, és tessék: link
A Steam meg lehúzós, LOL :DD
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mindegyik égitestnek megvan a maga szorzója, ami az adott tudományos eszközzel "szorzódik". Egy helyről csak 1 teljes értékű tudományos adatot tudsz hazavinni. Itt van pl a Mun wiki-oldala, a jobb alsó sarokban van ez:
"Scientific multiplier
Surface 4
Space 3"
ami a Kerbin körüli űrhöz képest a begyűjthető science pontok mennyiságát mutatja.
A legtöbb égitest esetén különböző magasságokban valamint a felszínen lehet különböző teljes értékű mintát venni, a Kerbin esetén például magas és alacsony bolygó körüli pályán, valamint az atmoszférában magasan, és minden biomra leszállva adnak a kisérletek különböző eredményeket. A Kerbin, Mun és Minmus az egyedüli égitestek, ahol vannak különböző biome-ok (itt van pl a Kerbin-térkép), a többi bolygón és holdon nincs biome, bárhol leszálva ugyanaz az eredménye a kísérleteknek (az egyetlen kivétel talán a Jool egyik holdja, ahol van száraz és vízzel borított terület is, ott tudtommal ez a 2 biome van).
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2014.10.07. 00:27:20 -
Lyobag #3136 ja, általában 1-2 hét szokott az első videók és az új verzió között lenni -
#3135 Szerintem akár a héten is jöhet a 0.25, elég jónak tűnik, főleg a nehézség variálásával. -
tom36 #3134 az hogy mennyi science pontot kapsz az attól függ hogy mennyit, és mit kutattál (report-ok, hő mérési adatok, talajminta, sugárzási adatok...)
minden helyhez megvannak adva hogy milyen magasságban milyen adatokat lehet begyüjteni, és milyen lehetőségek vannak.
persze az adatok begyűjtéséhez eszköz is kell
ha ezt mind tudtad akkor nézz rá wikipédiára, ott mindent meg lehet találni nagyjából és, hogy mi menyit ér. -
Knian #3133 Nos,ha annyira rossz akkor boztos az a 140 db játék ami a könyvtáramban van az csak úgy belerepült... Nekemösszesen kétszer volt gondom a több mint 100! vásárlásom során.Mind a kétszer felvettem a kinguin supportal a kapcsolatot és rövid idő belül (1-2 nap) megoldódott.Természetesen nem azt mondom hogy nincsenek átverős oldalak vagy pénzlehúzósok (pl: steam) de azért többségében megbízhatóak.Pont ezért csináltam a csoportot is,hogy megosszam másokkal a tapasztalataimat :) Más: azt nem tudod,vagy tudja valaki hogy Karrier módban mi alapján kapok több Science pontot.Mitől függ az hogy mennyit kapok?Köszi -
#3132 Az elmúlt két hónapban alig játszottam a játékkal,a híreket se figyeltem,de most felkeltették az érdeklődésem ezek a videók.