Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem itt azt hogy mire rá lehet rakni a nagy dok gyûrût
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
az befolyásolja a játékot hogy hány mûhold gép vagy állomás kering a játékban esetleg más rendszerekben ?
Pedig csak 1 db állomás van fent bár az böszme nagy 😄
Tudtok valami hasznos tippet ?
<0.23>0.23>
HD Cloud Improvement Visual Enhancements V2
nekem sajan 6-700 darabnál már a normál sebességnél kb 4x lassabban megy minden, és sajna a 0.23 se segített ezen
de majd talán javítanak még rajta (elvileg volt már róla szó hogy meg lesz oldva ez a probléma is)
meg multiban szerintem nem az lessz h én most erre a bolygóra megyek vagy arra hanem pl. a közelben alkotni valamit vagy egymás ellen csatázni egyszerû szerkezetekkel ...
lehet multizni csak macerás ha nem tud a 2 fél vagy több összebeszélni.
fellövés, orbitra állás. ez 10 perc. manõver beállítása, 5 perc. manõver elkezdése (pár másodpertõl pár óráig, méret függvényében). utána napokig, akár fél évig várakozni a következõ manõverre
amúgy várhatóan az elemek közti kapcsolat lessz állítható vagy mi (rugalmas-merev)
elvileg lessz egy aszteroida is bár ebben nem vagyok biztos de a NASA miatt most eléggé ráfeküdtek egykét dologra
ha jól olvastam akkor a kutatásoknál is lesz némi változás meg a kezelõfelületen
+ ami egy jó dolog hogy lessznek küldetések remélhetõleg
a másik meg hogy a multiplayer es irányzat felé kezdenek már dolgozni, bár azt a legvégére akarják hagyni de talán elöbb is lessz belölle valami
emelet még a file rendszerben is elvileg a módolhatóságon változtatnak de ez nem biztos
itt van 2 link ezekbõl lehet kiszedni nagyjából, bár angolul alig tudoml igy emiat nem is tudok konkrét dolgokat mondani
link1 link2
igy hirtelen nem jut több az eszembe meg ezek is ojanok

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
http://sims3.co.cc
http://sims3.co.cc
A videó isten király csak a sikítozás hiányzik belõle 😄
Az üzemanyagot a Biomassa mod segítségével szeretném megoldani nem kell hozzá csak áram meg egy vagon modul és mindent meg tudok termelni 😄 elméletben.
Kamov köszi a tippeket remélem a nagy dokkoló gyûrû elég lesz. Ha szimmetrikusan építem ki az nagy hajót akkor és vontatom akkor kisebb az esélye hogy megcsavarodik ?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az üzemanyagot meg külön is lehet küldeni, egyben sajnos szenvedés - de a kihívás errõl szólt 😄
Ez ITT egy album, amikor egy hajóval bejártam az összes bolygót és a nagyobb gravitációjú holdak (pl. Laythe, Eve, Tylo) ki lettek hagyva. Jelen pillanatban Eeloo-ról kellene visszajutnom, de egy picivel elszámoltam magam és az odajuttatott utánpótlás kevés volt, még kellene egy kicsi.
Gondolom te nagyobban gondolkozol, de látható, hogy kicsiben is sok üzemanyagra volt szükség, pedig a súlyt minimalizáltam ahogy csak tudtam. EBBEN az albumban van a legnagyobb ûrhajóm, amit másik bolygó köré juttattam (és vissza), itt a cél Jool összes holdjára való leszállás volt. A teljes rakéta 451 tonna volt.
Ha pedig ûrállomáson gondolkozol egy másik bolygó körül, akkor azt is érdemesebb darabokban eljuttatni és ott összedokkoltatni.
Az utolsó tanácsom pedig, hogy az ûrben könnyebb (célszerûbb?) húzni, mint tolni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a zárojelben a hárommillió= bedokkolni (bár hogy hogy sikerült ezt beadnia helyette azt sosem fogom megérteni
a másikat meg meg ki lehet találni.
Amúgy maskimxul kössz a képe, sajna nem tudtam gép közelben lenni
A maximális méretet a géped teljesítõképessége határolja be.
Az ûrállomás meg poénnak jó, de utazásra nem.

De jó nehéz egy ilyet összedokkolni, mivel az öszes portnak pontosan egyszerre kell egymáshoz érnie, ha az egyik kicsit korábban csatlakozik mert a két hajó egymáshoz képest szöget zár be, akkor csak az az egy fog dokkolódni, a többi nem.
Más kérdés, hogy állomások nem utazásra valók, benne is van a nevében, hogy áll 😊
De ha mindenképp utazgatni akarsz vele, akkor érdemes felrakni a quantum struts modot meg esetleg a kerbal joint reinforcements-et is.

de képnek szerintem mindenki örülne mert nem hiszem hogy csak én szenvedek ezzel 😞
Már végig olvastam az egész fórumot de nem nagyon olvastam erre vonatkozó megoldást 😄
Megalomániás állomás projektet szeretnék amivel végig járhatok minden rendszert és minden holdat. A biomassa mod segítségével folyamatosan tudok termelni üzemanyagot csak nagy állomás lesz a végén 😞
várom a képet 😄
azokat ahol összerakod azok ott is maradnak általában
de ha el akarod egybe juttatni valahova õket akkor érdemes a nagyméretû dokkoló portot használni vagy egyszerre 3-4 db normált és akkor a következõ egységet amit rácsatolsz ugyanabban a 3-4 es elrendezésben elhejezett dokkoló portal csatolod rá és akkor az inbojgást ki lehet küszöbölni mer nem 1 pontban lessz a forgás hanem egyszerre több pontban lesz csatlakozva a következõ egység és nem engedik egymást elmozdulni.
ha nem tudod hogy értem akkor szolj és megpróbálom képen bemutatni.