5572
-
Lyobag #3131 Scott Manley is csinált egy szép bemutatót a 0.25-ről. azt hiszem hard módban fogom nyomni :D vigyázni kell ezentúl Jebre, Billre és Bobra :D
-
mazsi6000 #3130 -
tom36 #3129 na ná hogy megteszem :D
de szerintem azzal kezdem
amúgy nem volt valami hír valami dátumról vagy épp hogy hogy állhatnak ? -
Lyobag #3128 csak ezért létrehozni egy óriási rakétát és lerombolni mindent...
lehet, hogy megteszem :D -
#3127 Úgy néz ki a következő verzióban az épületek is lerombolhatóak lesznek. -
Vladislav #3126 Tényleg x64 verzió. Köszi a választ, tényleg lehet ez a probléma forrása. -
Lyobag #3125 0.24
amit előbb említettem, az a 64 bites és a 32 bites architektúrákra vonatkozik. -
fuho #3124 Melyik verzió a legújabb? :) -
tom36 #3123 az hogy nem a win mellé van felrakva az nem mindenkinél okoz gondot, de ahogy észrevettem nem lehet módokat rendesen használni (legalábbis egy részét) ha máshova van rakva, de géptől függően esetleg okozhat mást is -
Lyobag #3122 x64 verzióval vannak a hibák? ha igen, próbáljátok ki az x86-ot, mert az előbbi nem működik valami jól... -
mazsi6000 #3121 Nekem nem az win partición van, és még semmi gondom nem volt ebből. Szerintem más okozhat gondot. -
fuho #3120 Heló nekem van egy olyan problémám, hogy játszom és időről időre kidob az asztalra ezt, hogy lehet megoldani? -
tom36 #3119 Vagy a program rossz vagy valami softver-es hibád van vagy egyszerűen csak rossz helyre van telepítve
a mappája a windows os partición legyen (az asztalon tökéletesen megfelel)
de amúgy hogy mi lehet a gondja nem tudom mer nem hallottam még ijenről, vagy próbáld meg más grafikai beállításokkal. -
Ronar #3118 Én is,csak már nagyon várom -
Ninju #3117 Én ezt inkább úgy értelmezném, h a jövő héten valami új featuret mutatnak be amiről eddig nem volt szó. -
Ronar #3116 Szépek lesznek a robbanások a 0.25-ben [URL=http://imgur.com/a/8OC9F]
Akkor jövő héten megjelenik?
Do you like explosions? Sure, we all do! You may enjoy THIS example of 0.25’s new, glorious explosion fx. You may also enjoy the big secret that will be revealed on next week’s EPISODE…
Utoljára szerkesztette: Ronar, 2014.09.20. 21:03:13 -
Vladislav #3115 Sziasztok!
Másnál is előfordult olyan hiba, hogy a a hangároknál az oldalsáv eltűnt? Látszódik az adott fülön az alkatrész, de az a szürke alapcsík és az alkatrészek kategóriáit meg a kilépést jelölő gomb nem látszódik, csak ha az egeret ráviszem. Próbáljam meg más mappákba rakni, vagy pedig valami fájl gondja lehet? -
Szabolcs92 #3114 Nem egy ismerősöm fürdött már be ezekkel a nagyon olcsó játékokkal, sokszor lopott bankkártyával, vagy már használt vett játékkódokat adnak el. A kinguin-ról is olvastam már rosszakat, egy rövid guglizás után pl itt: steamfirst
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!It also seems like a scam to me too. Received the key instantly, but it was used. Provided the information requested by them that it was used. They spent 2 days contacting the seller, then responded it would be my job to obtain proof from the games company that the key was used before my purchase. They really need to start doing business more responsibly and stop protecting scam sellers.
I would advise anyone else to avoid them. Fine when things go well, terrible when they go wrong.
Sorry to say this, but kinguin is a fraud. I got a duplicate key that had already been activated on Steam. No real help or support from them after.
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2014.09.18. 15:50:56 -
Knian #3113 Már hogy a viharba ne lenne olcsóbban is mint 5000 Ft! Például itt: Kerbal Space Program Ez olyan 3000 Ft körül van. Egyébként meg ha akartok olcsón játékot akkor gyertek ide: Olcsó Játékok -
Szabolcs92 #3112 Ha valakinek esetleg nincs még meg legálisan a játék, most 40%-os akcióban van humble bundle-n: link
Ez most 5000 huf, ennyit szerintem simán megér, nagyobb akcióba pedig nem szoktak kerülni early acces játékok, tehát belátható időn belül ez a legolcsóbb ajánlat. Ma este 7-ig él csak az ajánlat, tehát siessetek! -
Ninju #3111 Úúúúúúúúú!
Ez már nagyon hiányzott!!! -
#3110 Véger!Eljött a rakterek ideje!
Igen van ilyen mod, itt letöltheted! -
Fürtös #3109 Nem gond, csak nem nézem minden nap.
Van valami mod realisztikusabb légkörbe lépésre,és felhőzetre?
Nem tetszik ez így,hogy bármekkora szögben jövök sosem sülnek meg a kerbalok -
#3108 Bocs, a #3099-re reagáltam ezzel. -
Ninju #3107 Még sajna nem. -
Fürtös #3106 Már kijöttt? -
#3105 -Adminisztrációs Épület: választhatsz, hogy az űrprogramod melyik részéra adjon bónuszt: tudományra a hírnév ellenében vagy fordítva.
-Új effektek: új részecske effektek és hangok vannak, főleg a robbanások és a rakétaeffektek lettek felújítva.
-Űrhajó alkatrész felújítás: a Spaceplane Plus nevű nem hivatalos modot integrálták be a játékba.
-Hozzáférhetőségi fejlesztés: plusz kijelzés a navball-on, kerbalok mozgatása az űrhajóban anélkül, hogy eva-zni kéne, egy gomb 100% tolóerőre.
-Kerbal tapasztalati pontok: a visszahozott kerbalok a személyi lapjukra rögzítik a sikeres küldetéseiket.
-Nehézségi szint: pl kikapcsolható a Revert flight, hogy nehezítsd a játékodat vagy ha mindig pénz szűkében vagy akkor a kezdő pénzt tudod magadnak állítani, hogy könnyítsd a játékot.
-Titkos: nem mondanak róla semmit, mindenkinek rá kell jönnie magának, valami nagyon vicces dolog van benne. -
mazsi6000 #3104 SSTO Reentry
-
#3103 Ez a mod valóban pöpecnek tűnik. -
Lyobag #3102 tisztára úgy hangzik, mint egy textúra betöltési hiba.
próbáld meg újra rakni a játékot egy másik mappába, és nézd meg úgy. -
#3101 Van egy olyan problémám hogy térkép nézetben a bolygó felszíne nagyon elmosódott,pedig maxon van a grafika.Már próbáltam szinte mindent,de nem javult.
Valami tippetek van? -
#3100 Nagyon jó űrrepülő alkatrészek jönnek.
Látni hogy már az oldaluk ahol csatlakoznak is rendes grafikát kapott, -
tom36 #3099 Újabb hírek a következő részről:
itt
aki jól tud angolul légyszi irja le a lényeget me google fordítóval nem volt valami egyértelmű nekem
amit leszűrtem hogy lessz benne nehézségi szint
az az új épület ara szolgál hogy eldöntheted hogy mire van ép szükséges (pénz vagy kirnév vagy kutatási pont) persze a többi kárára
lessz még néhány új elem
a hangokat módosították egy kicsit
aztán más most nem is jut eszembe
meg volt még a végén valami amit valahogy nem tudtam értelmezni. -
Ronar #3098 Megvan.Kösz a segítséget :) -
Ninju #3097 Igen. -
Ronar #3096 Ha folyamatosan működik akkor nem elég ha a gázt teljesen leveszem és feltolom,hanem ott kellene elindítani a fokozatot? -
Lyobag #3095 az adott magasságban kell beindítanod a tesztelés alatt álló eszközt a kért sebesség mellett -
Ronar #3094 Sziasztok.A küldetéseknél a hajtómű tesztnél fokozat vezérlést mivel kell csinálni?Ha a shift-crtl-el csinálom nem pipálja ki a küldetést.A magasság sebesség rendben van. -
Lyobag #3093 alias adminisztrációs épület. mi lesz ennek a vége? -
#3092 Új épület 0.25-ből