Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honna tudom letölteni az ARM kiegészítést ?
mer egyszerüen sehol nem találok rá módot (nem használok stem-et)
de akkor valószínûleg a játékkal van a gond (hibás vagy rossz hejen van vagy valami nem tetszik neki)
rakd át a játékot a windows os particióra ha nem ot van és talán jó lesz, mer a módoknál is gondot szokott okozni, vagy szed le máshonnan hátha a telepítõ volt a hibás
Igen tom, amikor visszahozom a jármûvet a kutatási anyaggal, akkor a bezsákolt kutatási pontokat nem adja hozzá a már meglévõkhöz. Mindig csak az aktuálisan szerzett anyagból tudok gazdálkodni.
Viszont van egy harmadik holdja Kerbinnek 😊
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha összekapcsolódtam az aszteroidával, akkor lehet kinyerni Science Pointot mûszerekkel? Zászlót lehet elhelyezni? Vagy majd csak akkor, ha az aszteroidát pályára állítottam a Kerbin körül?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Minmus, túlméretezett üzemanyagmennyiség. tehát minek használjuk a leszállótalpakat, ha még a talpak alatt lévõ tartályban van üzemanyag???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Album
Album
de általában fogod a tömörített fájlt, amiben a mod van, majd a tartalmát kibontod a KSP mappájába. következõ induláskor már futni fog. ha nem, akkor jön az RTFM módszer...
mindenesetre én ezt ajánlanám, pár onnan ajánlott kiegészítõvel 😄
Az új folyékony gyorsító fokozatok hihetetlen jók. 😊
majd holnap eldöntöm 😄
úgyhogy tessék, egy kihívás:
orbitra állni a Kerbol (a nap) körül. a pálya 3270000 m és 6540000 m magasság közt legyen, lefuttatni egy teljes kutatási felszereléssel, laborral, majd hazamenni a Kerbinre.
hard fokozat: súrold a csillag felszínét! menj olyan alacsonyra, amennyire csak tudsz!
naptejet ne felejtsetek el vinni! ipari mennyiségben! 😄

mindenesetre levonhatjuk a videójából a tanulságot:
ha aszteroidát akarunk mozgatni, sok üzemanyag és pár tucat nukleáris hajtómû nem árt. bár a kérdés, hogy egy mainsail hány nukleárisat válthat ki üzemanyag hatékonyság szempontjából
Valaki meg tudja mondani, hogy ebben a videóban teljesen mod nélkül játszik? Mert pl amit rátesz a hajóra és kijön egy ablak, és ott ír adatokat, az is mod nélkül lesz/van benne a játékba?
és érdekes kihívást adott ki, amit pár órán át lehet csinálni:
csak ionhajtómûvel orbitra állni a KSC-bõl felszállva!
na meg azért az ion hajtómû ilyen erõsítése durva, erõsebbé válik, mint a legkisebb folyékony üzemanyagos hajtómûvek...
Lesz néhány új egység és pár régit is változtattak, az ion hajtómûvek erõsebbek lettek, az PB-ION 2 kN lett, 0,5 helyett.
Lesz jó pár aszteroida amire lehet vadászni. Nagyon jónak tûnik.
én függõlegesen gyorsultam és ojan 40-45000 m-en választottam le (addig tudtam üzemeltetni és elértem az 1300-1400 at aszem de már nem tudom
és az az elõnye ennek hogy utánna nem kell irányt váltani hogy eltávolodj hanem egészen a mon pályájáig növeled a pályád és ott gyorsítasz egy picit és máris nem esel vissza a légkörbe (sokkal takarékosabb), és ha máshova mentem volna akkor meg a hold-al még meghúzatom magam és máris irány a végtelen
a szárnyakra visszatérve csak azért vannak ott mer az volt a legkönyebb és széles eszköz amire rá tudtam rakni a légbeszívókat. (nem volt semijen stabilizáló ... hatása, mer függõleges iránynál a teljes szimetria mellett a SAS gond nélkül irányban tartja)
de akkor te nem használtad ki a szárnyak adta lehetõséget a vertikális gyorsításra?
viszont amiben én eltértem az az volt, hogy mig te gondolom vízszintes irányban gyorsultál fel amennyire csak lehetett addig én a legkisebb súj mellett függõlegessen gyorsultam amíg bírta, és igy egy SAS modul gond nélkül irányban tartja, utánna meg a leghatékonyabb kis tömegû eszközök segítségével tovább
ha tévedek abban, hogy hogy is keveredtél ki a légkörbõl akkor sorry
elfelejtettem, hogy kerék nélkül is lehet (3 alkatrész, plusz egy hajtómû is elég lett volna a leszálló fokozatba, akkor már ugyanannyi, mint neked) - de mivel nem volt nagy méretû SAS rendszerem, így az aerodinamikának kellett dolgoznia sokat.
darabszám 18
és a nagyobbik hiba ot van az egészben hogy az alsó üzemanyag tartályt ugy kapcsoltam le hogy volt még benne 30-31 egységnyi liquid üzemanyag.
próbálkoztam vele, de erre nem számítottam 😄 (sok próba után rájöttem hogy ez is mûködõképes és még lehetne finomítani mer voltak hibák)
[/url][/img] [/url][/img]
ha csak rakéta lett volna, akkor 2x vagy 3x annyi üzemanyag kellett volna a Kerbint körüli orbitális pályához