Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Most ezzel mentem a Dres-re, de érzésre eléggé túl van spilázva deltaV-t illetõleg 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Miért nem használsz mainsailt, vagy valami ARM-os csodát?

C:Kerbal Space Program Így tedbele Igy a leg jobb és nem lesznek probléméid
Egyébként nem nagy dolgot akarok fellõni vele most, de régebben pl ezzel vittem fel az elsõ ûrállomásom darabjait is.
Köszönöm a tanácsot, mindenképp letesztelem majd. De nem lesz kevés az az 5 meghajtó? Az én rendszeremben 7 megy egyszerre és az se a leggyorsabb
garfield545.imgur.com képek a ûrsiklómról karban tartás alatt van most 😄 eddig zsinórban 8 küldetést csinált meg 😄
Daffit
Inkább így építeném meg, de nem látom mit akarsz feljuttatni, a középsõ rész csak súly.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

nincs mennyiségi korlát a tárolt tudományokra, csak helyszíni:
kettõ, ugyanazon helyszínen és ugyanolyan típusú elvégzett kutatást (teszem azt eva report a kilövõálláson) nem tárolható...

http://www.kephost.com/images/2014/05/18/Asparagus.jpg

Nem megy ez a képbeillesztés nekem.
A Brand adaptertõl lefele lévõ részrõl van szó. Egy sima kettõs asparagus rendszer. Semmi extra. Nem egy szépség, de egy kis szilárd hajtóanyagúval kitámasztva már szép darabokat is vittem vele orbitális pályára. Most meg egyszerûen szétesik emelkedés közben... Pedig nincs rajta módosítás és el volt mentve az elõre gyártott alkatrészekhez.

Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Amikor elvégzek valamilyen tudományos dolgot akkor az Mk1-be mennyi eredményt lehet tárolni. Nálam többször volt hogy mikor a kerbanautával visszamennék a hajóra akkor kiírja hogy sok az adat és valamennyi elveszik.
Szóval érdeklõdnék hány alkalommal lehet áttölteni az adatokat az ûrhajóba.

Daffit
Vagy rakjál be képet a tiédrõl és segítünk, hogy mit kell változtatni.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Sziasztok! Tudna nekem valaki linkelni egy Rockomax x200-32 fuel tank és Skipper meghajtó alapú szállító rakéta tervet? Sajnos a régebben tervezett és egész jól mûködõ szállítóim nem akarnak mûködni, pedig semmit sem változtattam rajta azóta :S Folyamatosan szétesik, felrobban, badumts, miegymás. Már vagy 4 órája szórakozok vele. Megbolondult a játékomban a fizika vagy mi van? o.O
Elõre is köszi, ha kisegítetek!
Daffit
Nem, hanem ezeket: Hihg Res vagy ezt Low Res

A sourcet kell letölteni ugye?
Mert abban a gamedaten kívül van még vagy 10 mappa
szép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár mikor megláttam a Space Engineerst, már kezdtem azt hinni, hogy a szonda keresztülmegy az összes ismertebb ûrbéli játékon 😄

Daffit

Daffit
Csak annyit tudok írni, hogy letöltöd, kicsomagolod és bemásolod a Gamedata mappát mindennel együtt a KSP fõkönyvtárába. Ennyi, tényleg.

Úgy próbáltam de nincs semmi változás a játékban
Leírnád légyszi részletesen?
Daffit
Ugyanúgy, mint a többit, bemásolni a gamedata könyvtárba. Nekem fent van és semmi extra telepítés nem kell. Vannak modok, amik összeütköznek. Esetleg próbáld ki a low res változatát, ha a géped nem bírja.

Sziasztok!
Valaki elmondaná hogyan kell ezt a modot telepíteni?
Sehogy sem akar sikerülni

http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55905-0-23-5-7-1-EnvironmentalVisualEnhancements-NEW%21-VolumetricClouds%21
J
illetve egy zászlóshajó és egy össze-vissza toldozott-foltozott roncs közt 😄

JimKirk
Azert a Vallalkozas es az Ezerves Solyom kozott van nemi kulonbseg!😊
Köszönöm a részletes leírást 😄 nagyon részletes 😊 Ha van videó vagy dok filmrólla az jóhet 😄
Az Enterprise (nem az NCC-1701, bár a nevét a Star Trek rajongók hatására kapta. Még szerencs, milyen név lett volna neki, hogy Millenium Falcon 😄 ) volt a prototípus, vele végezték az ûrsiklók próbarepüléseit. A tesztrepülések után rájöttek, hogy túl sok mindent kéne rajta átalakítani, hogy ûrképes legyen - egyszerûbb volt helyette megépíteni a Challengert, illetve annak pusztulása után az Endeavourt.

Itt egy fincsi kép csak aszt nem tudom hogy az Enterprise-on miért nem látszik az idõ vas foga vagy az volt a prototípus ? Az nem is járt az ûrben ? 😄
Igen de már mûködik egyik modal akadt össze 😄
telepítetted az esetleges követelmény modokat? (B9 Aerospace Pack és Procedural Wing modok...)

Hali oda van téve c:Kerbal Space Program és igyse akkar menni 😞
szia nekem volt hasonló gondom a játékot a "C" meghajtóra kell másolni és akkor mûködik rendesen a felrakot mod
Sziasztok tudnátok eszt a módot életre kelteni mert mindent bemásolok jó helyre és az istenért nem akar mûködni a Atlantis és a Endeavor és nem tudom hogy mi hiányzik akkit tudnará meg oldást aszt légszíves szóljon forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55985-0-23-5-20-Apr-Space-Shuttle-Engines-V1-3-New-FX-and-stackable-x0-OMS
SötétBarom
Na jó, kicsit túloztam, csak Jeb tért vissza, a science team 120km magasan kering. 😄D Várják a taxit.

SötétBarom
Nos, posztolnám képekben eddigi talán legsikeresebb küldetésemet.. Jeb meglátogatta a Jool-t, 3 holdján csinált 10k méter alatti flyby-t, majd sikeresen visszatért csapatával a Kerbinre (44km-re a felszállás helyétõl). Shitload of science, pedig nem szálltam le sehol..

ez hatalmas: link
facen valszinü mindenki össze fog vele futni de ha mégsem akkor itt van
Daffit
Várjuk! 😄

Köszönöm úgy nézki a buránt meg egy rakétát fogok használni az építkezéshez de ez egy nagyon nagy projekt kezdete mert joo holdjait akarom fell fedezni majd teszek képet is fell majd csak legyen 30nál régeben a regem
SötétBarom
Az apollo nem volt ûrsikló..

Nekem egy olyan száli-tó kellene amivel szépen fel lehet vinni a dolgokat mert éppen építkezek az iss-t meg a mirt is építem
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sziasztok tudnátok egy ûrsikló modot ajánlani ami tükrözi is a valóságot. Olyas mit mint az apollo ürhajó volt. A választ ellõre is köszönöm
Daffit

sziasztok ez milyen mód lehet ?

http://www.gfycat.com/AlarmedSizzlingJaeger
üdv all
mostanság megint ráfüggtem egy másik játékra de mihejst kijön a 0.24 jövök vissza
addig is lenne egy ojan kérdésem hogy valaki ismeri az X3 albion prelude nevü game-t ?
mer gondom akadt és hátha akad itt ojan aki tud segíteni annak a fórumjában feltett kérdésemben.
SötétBarom
Yeeee...

Remélem valahogy vissza is tud jönni 😄DD

SötétBarom
Ez tök jó. Valami miatt viszont amikor próbálkozom elõbb utóbb jön egy node, amire 3 évet kell várni.

A randevúhoz szükséges összes funkció megvan a maneuver planner-ben is.
Match planes with target, Hohmann tansfer to target, Match velocities with target.
az nem biztonsági kábel csak annak is lehet használni
amúgy ez az a mód: eeeez
elég jókat lehet vele szórakozni, meg sokmindenre használhatók
pl én torony építésre használtam
ez meg mehetne az alapok közé föntre haladóknak címmel 😄