Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
kettõ, ugyanazon helyszínen és ugyanolyan típusú elvégzett kutatást (teszem azt eva report a kilövõálláson) nem tárolható...
Nem megy ez a képbeillesztés nekem.
Szóval érdeklõdnék hány alkalommal lehet áttölteni az adatokat az ûrhajóba.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Elõre is köszi, ha kisegítetek!
Mert abban a gamedaten kívül van még vagy 10 mappa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leírnád légyszi részletesen?
Valaki elmondaná hogyan kell ezt a modot telepíteni?
Sehogy sem akar sikerülni
http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55905-0-23-5-7-1-EnvironmentalVisualEnhancements-NEW%21-VolumetricClouds%21
Itt egy fincsi kép csak aszt nem tudom hogy az Enterprise-on miért nem látszik az idõ vas foga vagy az volt a prototípus ? Az nem is járt az ûrben ? 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.gfycat.com/AlarmedSizzlingJaeger
mostanság megint ráfüggtem egy másik játékra de mihejst kijön a 0.24 jövök vissza
addig is lenne egy ojan kérdésem hogy valaki ismeri az X3 albion prelude nevü game-t ?
mer gondom akadt és hátha akad itt ojan aki tud segíteni annak a fórumjában feltett kérdésemben.
Remélem valahogy vissza is tud jönni 😄DD
Match planes with target, Hohmann tansfer to target, Match velocities with target.
amúgy ez az a mód: eeeez
elég jókat lehet vele szórakozni, meg sokmindenre használhatók
pl én torony építésre használtam