Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen jót nevettem.

jó, két párt van itt: a mechjeb és az antimechjeb. én bármikor elmegyek a Dunára és vissza - bár általában kivárom az indítási ablakot 😄

SötétBarom
Fú, az a biztonsági kábel milyen mod?!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Daffit
Tapasztalat és gyakorlás. Egy gyors segítség. Volt egy leszálló modul az ûrbázisomon és azzal szálltam le, hogy megmutassam hogyan szoktam. (Mivel nagyjából ugyanazon a pályán mozogtam (inklináció 0,3) ezért egy kicsit könnyû helyzetben voltam, de ez annyira nem befolyásol.)
Kijelölöm a célpontot, ha van rá lehetõség.

Aztán csökkentem a pályát, hogy minél közelebb szálljak el fölötte, de azért legyen idõ a pálya módosítások végrehajtására.

Aztán létrehozok egy manõver pontot. A lényeg, ami látszik is, hogy 509 m/s a jelenlegi sebességem és egy 500m/s-os, tehát egy nagyon közeli lassítást tervezek be.

Ezt nem hajtom végre, a fontos infó, hogy mennyi idõ kell nagyjából a végrehajtására. Itt jelenleg majdnem 1 perc. Mikor már közel vagyok, akkor javítok a node-on, hogy a pálya a célpontra essen.

Ezt végre is hajtom.
Ha itt ügyes vagy és szerencsés, akkor csak egy normál fékezést és landolást kell végrehajtani.

A további trükk, hogy a retrograde és a célpont jele a navbalon egymást fedje. Itt kellenek apró korrekciók szinte folyamatosan és közben ügyelni, hogy lassítsunk is. Itt csak a gyakorlás és a tapasztalat segít.

Így tudok nagyon közeli landolásokat végrehajtani.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

SötétBarom
Én egyszer konkrétan ráejtettem az utolsó lassító fokozatot a holdbázisomra, ami mellé le akartam szállni.. Pechemre, ez pont 2 orange tank volt némi hajtómûvel.. Cafatokra is robbant az egész kóceráj 😄DD

Kurva Dunára viszont még mindig nem tudtam kerbalt juttatni.. Kéne hozzá a mechjeb rendesvous autopilotja, ami még nem unlocked :/ Magamtól hülye vagyok hozzá.. Ha véletlenül odatalálok mondjuk egy másik hajóhoz a dokk simán megy full manualban.. Duna landert meg nem tudok olyat összerakni, ami felszáll, meg vissza is jön egy szuszra..

Ma este legalább egy szondát letettem rá.. 😊 Az is valami 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a tapasztalat teszi a mestert.
nekem a rekordom 16.8 m volt 😄

i robot
Jó képek! Hogy a fenébe landoltál ilyen közel? Én normális körpályára se tudok állni.<#vigyor2>

i robot
Azok a lámpák marhajók. 😄 Strobe fõleg!

Daffit
A 0.235-ben állítható RGB színskálán a lámpák színe, de én az Aviation Lights modot használom.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Vanília Vab. 😊
a színes lámpákat adó mod mi lenne? 😄

Daffit
Csináltam egy küldetést, mert lassan 2 hónapja nem szórakoztam a KSP-vel.
Kerbin körül raktam össze a bázist, amit Munra juttattam. Egy lakómodul, egy science lab, egy escape pod és két rádiótorony landonlt, míg a hold körül egy bázis laborral kering.
A bázis madártávlatból, két szélén a tornyok.

Közelebbrõl

Volt egy kis bug, újratöltés egy korábbi állapotba megjavította.

Az ûrbázis, miután mindent lecsatlakoztattam róla.

És valaki össze is szerelte mert marhára nincs olyan dikapler ami a hold modult és a szerviz modul részét szét válasza xD
"posted 3 months ago"

Köszönöm meg eszt az érdekes ciket találtam mondjuk ha a negyedét meg értetem akkor sokat mondtam http://kerbaldevteam.tumblr.com/post/74118052205/devnote-tuesdays-the-road-to-0-24-starts-here
Daffit
Tessék, nem próbáltam, de INNEN letöltheted.

Meg ha nem nagy baj egy realistukus apollo rakétát tudnátok linkelni
Daffit
Erre gondoltam elsõre, de nagyon jó mod 😄

Kösz ez az 😄
Nem ha nem rendes rádió forgalmazás van a torony és a kerbál közöt https://www.youtube.com/watch?v=lwTR3f3YFEk amit hallasz 3secnél
WTF?

na mindegy, újra 😄

Daffit
Arra gondolsz, hogy az ûrhajóknak kell rádiókapcsolat a mûködéshez? Akkor ez az: Remote Tech

Sziasztok melyik az a mod amiben van rádió forgalmazás a hajó és a központ közöt a választ ellõre is köszi
Daffit
Spaceport helyett, mostantól http://www.curse.com/plugins/kerbal itt érhetõek el a modok, illetve a fórumban továbbra is.

attól még a Duna nem a Dûne- pláne mert a Dûnén van élet - hiába hasonlít rá 😄
a végén még átnevezed magad Muad Dibbé és dzsihádot indítasz a véleményem miatt 😄

"Duna's name may be either a reference to its desert landscape or a reference to the Frank Herbert novel Dune. "

http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Duna#Trivia

Egyébként is, hívták azt Arrakisnak, Dûné-nek, majd Rakisnak. 😉
szép munka, de a Shai-Hulud nélkül nem ér semmit 😄 pláne, mert a Dunán kötött ki, nem a Dûnén 😄

Azt a Spice harvestert azt én követtem el. 😊
Daffit
Tudtok valami jó napelem modot?

i robot
Csak ez az egy. El se tudom tüntetni.

akkor egy öngyilkos kerbállal van dolgod aki ûrszemetet akar játszani

sajna (szerencsére) nem volt még ilyen problémám meg nem is halottam még errõl, de amúgy mindig ezt csinálja ? minden fel lõtt kerbálnál ?
mijki
Nincs mit 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszönöm srácok:mijki,Lyobag.Istencsászárok vagytok😊
i robot
Nem reagál semmire, rcs se megy.

mijki
Ezt most találtam, lehet megér egy próbát 😊
Better Atmospheres

mijki

Üdv.Valaki meg tudná mondani hogy egyes videókban látott felhõzet melyik mod-ban szerepel?Elõre is köszönöm.
minden megy csak a kerbál nem mozdul, miután elindultál ?
nyomj egy "r" betût és akkor bekapcsol az RCS a kerbálnál is azt akkor lehet irányítani
anélkül csak sodródik
vagy ha nem ez a gond akkor nem tom mi lehet
velem is volt már ilyen de akkor a sebesség zavart be (pörögtem min vadbarom vagy épp a felszínen göröngyûltem vég
i robot
Jó reggelt! Van egy kis gondom. Amint kilépek a kerbanautával az ûrhajóból, olyan mintha lefagyna. Nem tudom irányítani, nem csinál semmit. Maga a szimuláció fut. Én nyomok félre valamit, vagy ez bug?

is-is.

Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy nincs véletlen magyarosítás vagy nem készül ?
jelenleg a TAC van berakva.
a mentés sikerült, ha egy tartaléktartály felrobbantásával is 😄 most már enyém a Mun 6855 delta V-vel 😄

JimKirk
Melyik mod-dal tolod?
tök jó. csináltam egy ultra nehéz leszállóegységet, ami 50 m/s sebességgel becsapódott. a hajtómûvek tropára mentek, de Jeb, Bill és Bob és az összes tudományos felszerelés túlélte. Life support mod bekapcsolva, nagy aksi és 2 radiotermikus generátor a fedélzeten, plusz 80 napi ellátmány, úgyhogy most üresen küldöm a hajót, majd átszállnak.
tanulság: a fékezést nem lehet elég korán kezdeni, pláne ha nukleáris hajtómûvekkel mûködõ leszálló egységet használ az ember. (csak ne felejtsem el, mikor a Tylo expedíciót tervezem majd 😄 )

én is egy "demo" verzióval kezdtem, aztán annyira bejött, hogy érdemesnek láttam beszerezni. de hatalmas élmény volt az elsõ sikeres Munra szállás, az elsõ sikeres dokkolás, vagy az elsõ leszállás a Dunán 😄 a Dunához 3x annyi üzemanyagot vittem magammal, mint amennyit ma vinnék, plusz nem az indítási ablakban startoltam el 😄

Én Werhner Von Kerman-tól tanultam mindent. Valahogy sokkal "tudományosabban" magyaráz. Bár azt szeretném kihangsúlyozni, hogy Scott alap oktató videóit nem láttam.
Én mondjuk úgy kezdtem a játékot, hogy Steamrõl demó le. Egy kilövés kipróbál, majd 6 óra tutorial nézés. 😄
Szépen elismételtem amit mutatott, pl. az ûrrandevú során. Szerencsére fel is fogtam a szükséges mechanikát.
mondjuk mire eljutottam a videóihoz, már volt pár sikeres Munraszállásom, így már nem kellettek annyira - csak a maneuver node miatt 😛

Daffit
Nem, a fórum motorját frissítik a legújabb verzióra és a spaceport-ot is javítják, nem a játékról van szó.