Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, két párt van itt: a mechjeb és az antimechjeb. én bármikor elmegyek a Dunára és vissza - bár általában kivárom az indítási ablakot 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kijelölöm a célpontot, ha van rá lehetõség.
Aztán csökkentem a pályát, hogy minél közelebb szálljak el fölötte, de azért legyen idõ a pálya módosítások végrehajtására.
Aztán létrehozok egy manõver pontot. A lényeg, ami látszik is, hogy 509 m/s a jelenlegi sebességem és egy 500m/s-os, tehát egy nagyon közeli lassítást tervezek be.
Ezt nem hajtom végre, a fontos infó, hogy mennyi idõ kell nagyjából a végrehajtására. Itt jelenleg majdnem 1 perc. Mikor már közel vagyok, akkor javítok a node-on, hogy a pálya a célpontra essen.
Ezt végre is hajtom.
Ha itt ügyes vagy és szerencsés, akkor csak egy normál fékezést és landolást kell végrehajtani.
A további trükk, hogy a retrograde és a célpont jele a navbalon egymást fedje. Itt kellenek apró korrekciók szinte folyamatosan és közben ügyelni, hogy lassítsunk is. Itt csak a gyakorlás és a tapasztalat segít.
Így tudok nagyon közeli landolásokat végrehajtani.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Kurva Dunára viszont még mindig nem tudtam kerbalt juttatni.. Kéne hozzá a mechjeb rendesvous autopilotja, ami még nem unlocked :/ Magamtól hülye vagyok hozzá.. Ha véletlenül odatalálok mondjuk egy másik hajóhoz a dokk simán megy full manualban.. Duna landert meg nem tudok olyat összerakni, ami felszáll, meg vissza is jön egy szuszra..
Ma este legalább egy szondát letettem rá.. 😊 Az is valami 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem a rekordom 16.8 m volt 😄
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Kerbin körül raktam össze a bázist, amit Munra juttattam. Egy lakómodul, egy science lab, egy escape pod és két rádiótorony landonlt, míg a hold körül egy bázis laborral kering.
A bázis madártávlatból, két szélén a tornyok.
Közelebbrõl
Volt egy kis bug, újratöltés egy korábbi állapotba megjavította.
Az ûrbázis, miután mindent lecsatlakoztattam róla.

na mindegy, újra 😄
a végén még átnevezed magad Muad Dibbé és dzsihádot indítasz a véleményem miatt 😄
http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Duna#Trivia
Egyébként is, hívták azt Arrakisnak, Dûné-nek, majd Rakisnak. 😉
sajna (szerencsére) nem volt még ilyen problémám meg nem is halottam még errõl, de amúgy mindig ezt csinálja ? minden fel lõtt kerbálnál ?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Better Atmospheres
nyomj egy "r" betût és akkor bekapcsol az RCS a kerbálnál is azt akkor lehet irányítani
anélkül csak sodródik
vagy ha nem ez a gond akkor nem tom mi lehet
velem is volt már ilyen de akkor a sebesség zavart be (pörögtem min vadbarom vagy épp a felszínen göröngyûltem vég
a mentés sikerült, ha egy tartaléktartály felrobbantásával is 😄 most már enyém a Mun 6855 delta V-vel 😄
tanulság: a fékezést nem lehet elég korán kezdeni, pláne ha nukleáris hajtómûvekkel mûködõ leszálló egységet használ az ember. (csak ne felejtsem el, mikor a Tylo expedíciót tervezem majd 😄 )
Én mondjuk úgy kezdtem a játékot, hogy Steamrõl demó le. Egy kilövés kipróbál, majd 6 óra tutorial nézés. 😄
Szépen elismételtem amit mutatott, pl. az ûrrandevú során. Szerencsére fel is fogtam a szükséges mechanikát.