5572
-
fuho #3211 a 0,24.2 van fent a gépen. Lehet én vagyok a hülye de miután kilőttem a rakétát és összeszedtem a pontokat visszatérés után a kerbinen nem tudom "beszedni" a hajót ezáltal a pontokat sem. Amikor landolok van az a begyűjtő ikon felül a magasság számláló felett ha rákattintok kilép az épületekhez de nem hozza be a hajót. Akkor sem ha az antennákra lépek és ott próbálom begyűjteni a hajót. -
Ninju #3210 Ezt fejtsd ki légyszi picit bővebben. :) -
fuho #3209 Ill. Van egy olyan problémám, hogy a 24.2 vel játszom és nem tudom vissza hozni a leszállt kint lévő hajóimat miért? -
Lyobag #3208 figyelj a kompatibilitásra. a 0.23 alatt készült mod nem biztos, hogy most működni fog. de ez a modok leírásában szerepel, hogy milyen verzióhoz készítették -
fuho #3207 Heló letöltöttem újabb verziót beteszek pár mod-ot és betöltés után kilép miért van ez?
Illetve milyen módokat ajánlotok letölteni? nem akarok a programon változtatni csak jó működő plusz cuccokat bele :)
Utoljára szerkesztette: fuho, 2014.10.22. 21:22:06 -
Szabolcs92 #3206 Pont erre céloztam, torrent linket ide azért nem kéne... -
#3205 Nem olyan nehéz ám ezt megtalálni.
Amúgy meg inkább vedd meg a játékot mert nem olyan drága, nagyon szórakoztató és támogasd a fejlesztőket, hogy még jobb lehessen. -
fuho #3204 Bocsánat a 0.25 öt
-
fuho #3203 Helló esetleg más oldal ahonnan letudom tölteni a ksp 0.40 et ingyen? -
Lyobag #3202 SAS be van kapcsolva? ha igen, kapcsold ki. illetve próbálj meg eltávolodni 2-3 métert majd közelíts vissza -
vemyke #3201 Valaki megmondaná, hogy az miért van, hogy 2 dokkoló egység már egymáshoz van ragadva, de mégse dokkolnak össze? Fél órája küszködök vele és az istenért se kapcsolódnak... -
Szabolcs92 #3200 Duna: van légköre, tehát ejtőernyőkkel le lehet szállni, és elég közel is van. Szerintem a Gilly-nél is könnyebb ide eljutni, elméletileg 8000 m/s-nyi Δv-vel már meg lehet járni oda-vissza, gyakorlatilag kb 10000-ből nagyon kényelmesen kivitelezhető. -
Szabolcs92 #3199 Mindkét exe létezik, és ha jól tudom, a játék alapból mindenkinél a sima KSP.exe-vel indul, külön indítható a KSP_x64.exe.
-
vemyke #3198 Sziasztok! Melyik bolygóra legkönnyebb eljutni és leszállni a Mün, Minmus és Gilly után? -
Ninju #3197 A verzió nem árulja el. A többiek majd jól megmondják hogy tudod megnézni, mert én még egy jó darabig nem leszek otthon. Talán mintha egy kspx64.exe lenne az indító fájl ha 64-es.
Viszont az 64-es megjelenése óta az. Írták is a készítők, h végülis kiadják, de nagyon sok (még) vele a baj.
Kilép, lefagy, nem reagál gombokra, ilyesmik. Nem a hajó lesz instabil. :) -
drakulalugosi #3196 Nekem a v.025.0.642 van fent. Ez 64 bites verzió? Ha az, akkor még azt kérdezném meg, mióta instabil a 64 bites verzió? Nekem sosem volt instabil. Miben nyilvánul meg az instabilitás? Kilép, lefagy, ilyesmik?
A hajók időgyorsításnál időnként szétesnek, de gondolom nem effajta instabilitásról van szó? -
Ninju #3195 Melyik verzió van fent? 64 v. 32 bit?
A 64 nagyon instabil. -
Szabolcs92 #3194 Legálisan nincs, másnak meg nincs helye ebben a topikban.
Az, hogy kilép, kb. millió meg egy dolog okozhatja. Először fel kéne rakni a legfrissebb verziót, jó eséllyel ez meg is oldja a problémát, ha mégsem, akkor kereshetünk más okok után. -
fuho #3193 Ingyenes letöltés nincs? Esetleg valami ötlet miért lép ki?
Utoljára szerkesztette: fuho, 2014.10.19. 12:50:42 -
Szabolcs92 #3192 Már 0.25 is van. Letölteni innen tudod: 1 vagy innen: 2. -
fuho #3191 Üdv nekem van egy olyan problémám, hogy mindig egy idő után kilép vagy lefagy a játék 23.5 öm van. és a 24 et honnan tudnám letölteni? előre is köszönöm a segítséget! -
mazsi6000 #3190 Sziasztok.
A régi repülő alkatrészeket nem lehet valahogy visszavarázsolni az újak mellé? Mert a már meglévő gépeim baromi rondák lettek. Mintha valaki részegen belemarkolt volna a csűrőlapokba, szárnyakba, és csak rádobálta volna a géptörzsre.
köszi a választ, remélem van megoldás. -
Ninju #3189 Köszönöm.
Nem bölcs, csak rutinos. :)
Az aerodinamikát megemlítették, hogy jelen pillanatban olyan csodálatos funkciói vannak, hogy.... benne van a játékban. Szóval a .9 után ez biztos kap egy erős átdolgozást. Hozzátették azonban azt is, hogy nem egy vérszimulátort akarnak létrehozni. Ez elsősorban egy játék és csak utána szimulátor. Az eddigieket elnézve szerintem idáig nagyon szépen megtalálták az egyensúlyt. :)
A modokkal kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy alapvetően azokat a modokat emelik bele a játékba, amik olyan funkciókat látnak el amiket ők is terveztek belerakni. Szóval ezen a területen nem lehetünk biztosak semmiben. Szinte biztos vagyok benne, hogy kap majd egy hatalmas átdolgozást a szerkezeti rész, mert jelen formájában nagyon erőforrás pazarló. Új alkatrészekre biztos lehet majd számítani. -
tom36 #3188 Ismét csak bölcs voltál !
kössz a magyar összefoglalót
hogy a következő verzióban mi lessz azt nem tudom de lenne néhány ötletem bár ezek nagy része mód-al megoldható
- a légellenállást csökkentő eszközök beüzemelését mer ha jól tudom akkor még nem müködnek
- van egy ojan mód amivel az összerakott szerkezeteket 1 darabbá lehet forrasztani és igy könnyeben kezeli a gép, és ennek a módnak a játékba való beleépítése mer jelenleg ez a mód hogy is mondjam, de közel sem elfogadható részemről (sok a hibálya)
- meg még néhány eszköz még jól jönne vagy ha néhány módot kipofoznának és beleépítenék a játékba
-
Ninju #3187 A lényeget összefoglalom magyarul is, hátha valaki igényli.
Tulajdonképpen elérték azt az állapotot, hogy minden tervezett funkció benne van a játékban. Ezek nem feltétlenül vannak jelen, amilyen minőségben az alkotók szeretnék, de benne vannak. Egy dolog hiányzik még, de az a következő update-ben benne lesz. Azt nem árulták el, hogy mi az, csak annyit, hogy a mély-űri tankoláshoz lesz köze.
A fentiek miatt a játék a köv update-el hivatalosan is béta állapotba kerül és a verziószám 0.90.0-ra ugrik.
Ez nem azt jelenti, h azután már csak 10 update kell a teljes játékig.
A béta állapotba kerülést követően áthelyezik a hangsúlyt a tartalomfejlesztésre. Pl. bővítik az aerodinamikát. Balanszolnak itt-ott.
Akit érdekel a teljes bejegyzés itt a link. -
Ninju #3186 Hírek a jövőre vonatkozóan:
Hi,
It’s time we talk about THE FUTURE. I don’t mean hoverboards and self-tying sneakers (2015, we’re counting on you), I mean the future of Kerbal Space Program.
The next update will mark a big milestone for us at Squad, as it is the last update focused on Career Mode. After the next release, Kerbal Space Program will reach an internal milestone we call “Scope Complete”.
Let me back up a little here and explain what Scope Complete means, it means KSP now has all the features we considered vital to be in the game that we designed so many years ago. It doesn’t mean the game has everything we want it to have, it means everything we considered necessary for it to be Kerbal Space Program exists, even if only in a minimal form.
Scope completion means that every big system that the game needed is there, some closer to completion than others, of course, but they’re all there. So, what’s next then? This is the good news: After Scope Completion, development focus shifts towards completing those unfinished features, balancing and adding some smaller stuff. No more groundwork, no more laying down infrastructure. We’ve finished building the kitchen, it’s time for us to start cooking.
As soon as the next update is released, KSP will enter a new phase of development, which for want of a better term, we’re calling ‘Beta’. Beta development is going to be a new stage for the project, and that also means our development workflow will change, and by consequence, this will have an effect on the releases. There shouldn’t be any huge frameworks that we have to build for months on end and still have to release with barely more than enough content to showcase the system.
Beta means we’ll be focusing on creating content, on using the tools we’ve built. It means a different approach to selecting which features go in, since we won’t be constrained by the development constraints of one feature requiring another. Priorities should level out, which means the things we consider important should also match what everyone considers important. Beta essentially means we’ll be working a lot more on stability, usability, performance, balance, aesthetics, all the while still throwing in little and some not-so-little things we hope you will enjoy.
To make this clear to everyone (even those who don't read this post), we’ve decided to not call the next release version 0.26, as convention would have it. Instead once the update is out, we’ll be officially in Beta, so we’re calling the next release version 0.90.0 (zero-ninety-zero).
There’s a ton of things we’re constantly discussing internally regarding what exactly we’ll add during Beta, but I figure we should at least tell you about the first two things we really want to add to the game before we can call it anything close to ready:
Overhauled Aerodynamics - The current system has been fantastic at… existing, really. It can’t be beat at ‘being a system that exists and works within KSP’, but we can do better. We’ve been a long time planning a major overhaul to make it more realistic, reliable, predictable, and hopefully a lot less arcane.
Deep Space Refueling - We’re aware there is one big end-game mechanic missing in the game: Being able to refuel a vessel once you’re out in Space. This is what we originally set out to achieve with the old Resource Mining plan and saw ourselves running into a very tedious dead-end. The Resources system was flawed because it overcomplicated accomplishing a basic need: To be able to find something out in space which can be used to fill up the tanks again. That’s the essence of it, and we don’t need 40+ single-purpose parts and 9 different resources to do it. In fact, all that complexity was going to be very effective at making sure most attempts to build a refueling outpost would fail. We are now planning a new, more elegant system, which hopefully will add a new, fun element of gameplay, as well as the massive boost to continuity this feature implies.
-
westwall #3185 HI lenne egy fontos kérdésem már jó ideje tolom a ksp de még csak most vettem meg eredetiben :) ha át írom az üzemanyag mennyiségeget akkor a következő frissítésnél borul minden ? és kezdhetem előröl ? vagy minden meg fog maradni csak vissza áll eredeti adatokra -
#3184 Nem még, kösz hogy felhívtad rá a figyelmem(fel se tűnt) :) -
Ninju #3183 Szivesen.
Az alapokat elolvastad? Segithetnek megerteni a dolgokat. -
#3182 Én steamtrades-en szereztem be, a legtöbb helyen 4.5-5 TF2 kulcs, kis keresgélés után én találtam 4-ért is, ami most épp kb. 7.6 eurot jelent.
Ninju: köszi a választ! Nem mondom hogy most már minden tiszta, de előbb-utóbb jó lesz ez :) -
#3181 Most eleg olcso a jatek.
Erdemes lecsapni ra!
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2014.10.14. 06:26:08 -
Ninju #3180 Szia!
A navballon ha a node jel átmegy az ellenkező irányba az azt jelenti, hogy túlgyorsítottál. A node csak a beállított értéket nézi és ha már csak egy picivel is másik irányba mész, akkor már elvándorol. Ha a térképen megfelelőnek látod a pályát, akkor ne foglalkozz vele. Nagyon ritka az amikor tényleg tizedes értékig be kell lőni a sebességet. Egyébként ha még be van állítva a node, akkor láthatod, hogy mennyivel gyorsítottad magad túl. -
#3179 Sziasztok!
A to the mun part 1 tutorial-nál járok, beállítottam a navigation node-ot, szépen látszik, hogy a tervezett pálya keresztezi a hold útját. Elérek a node elé, valamivel előtte belőttem a rakétákat, addig ment amíg írta hogy hogy nyomni kell, utána a kék nav node az ellenkező irányba fordult. Leállítottam a hajtóművet, majd odafordítottam a hajót, de nem értem hogy ennek mi a jelentősége? Ha pályára álltam akkor nem mindegy hogy az űrhajó milyen irányban áll? Bocsánat a hülye kérdésért. -
#3178 siker RCS hazavitt :)
viszont most van 24K penzem es nem tom merre tovabb -
tom36 #3177 ha van kerbálod és ha pályára tudsz álni akkor gond nélkül. -
#3176 megint a minmuson talaltam magam :) most kevesebb 60 uzemanyagbol kellene hazajutnom :) holnap meglatjuk -
#3175 Pl Steam ről. -
fuho #3174 Hello hol tudom letölteni a legujjab verziót :) -
#3173 es sikerult, 80 uzemannyagbol hazajutnom 600+ science :)
ti mire hasznaljatok az adminisztracios epuletet? van egyaltalan ertelme ? -
Szabolcs92 #3172 Én kapásból hard fokozaton kezdtem, így közel sem olyan könnyű, mint eddig ;)