5572
-
Szabolcs92 #3291 Csak moddal kell oxigén, kaja meg ital, én úgy játszom, de alapból semmi nem kell nekik, mindent túlélnek -
#3290 Ez a sikersztori mehetne Bollywoodba megfilmesítésre. -
vemyke #3289 Nálam Jeb már Mün körüli pályán is töltött pár évet. Egy rutin tudománypont gyűjtő körúton történt. Az egyik leválasztott asparagus lépcső telibe lőtte a gépet és szinte teljesen megsemmisült az egész, ráadásul zuhanó pályára állt. Jebnek jetpackkel sikerült visszahoznia magát keringő pályára, de akkor már nem volt kedvem érte menni. Egy Jool rendszerbe küldött felderítő misszió után jutott eszembe, h hoppá szegény ott ragadt az űrben. A mentés végül totális sikerrel zajlott. A tudósok nem értették, hogyan élhette túl eddig, aztán rájöttek, h egy fekete lyuk lehetett a közelben, ami miatt neki a kaland csak pár óráig tartott. A család kitörő örömmel fogadta a hazatérő hőst. Kermanné csak egy mondattal nyilatkozott: "pedig volt 1milliárdos életbiztosítása". Majd a meghatottságtól elsírta magat. -
Ninju #3288 Amikor közel vagy, kb 1 km-en belül, akkor nullázd le a célponthoz viszonyított sebességedet. Utána már közeledhetsz az űrállomáshoz. -
#3287 Etetni is kell őket legalább? Időnként fogom magam és végig olvasom a topicot a mókás sztorik után kutatva, jómagam nem toltam, de ötletes game. Kerbalok Bear Gryllsje lesz ez a Jeb, azt leszámítva hogy a kopár semmin nehéz vacsit fogni. "I better drink my own piss" -
#3286 Persze hogy. It's Jeb. Mondjuk kicsit megsértődött, hogy a hajón, ami 3m-re tőle landolt nem volt senki, csak egy üres kapszula.. :D Azóta már úton van a Duna felé, hátha ott is ott ragad egy időre xD -
#3285 Mond hogy a végén túlélte és haza ért a családjához. *közben szemét dörgöli egy ázott zsepivel.* csóri -
#3284 LoL, nálam most karrierben hajszál híján túlélt egy iszonyatosan elbaszott holdraszállást (suicide burnt elnéztem 8 másodperccel :DDD), és néhány héten keresztül vigyorogva ácsorgott egy kráter alján, várva a felmentősereget :DDD A hajójából maradt egy darab láb, egy tank, meg egy docking port :D Mondjuk Jeb kemény arc, pont leszarta az egészet. :D Katapultált, és jetpackkel mentette a menthetőt.. -
Joker307 #3283 Tudna valaki segíteni hogy ha szeretnék dokkolni az űrállomásomra egy újabb egységgel azt hogy vitelezzem ki?
Sokat próbáltam nagy nehezen megközelítettem 1km-re de utána követem a rózsaszín jelet amivel egy ideig közelít aztán távolodok, közbe folyamatosan korrigálok és van egy olyan érzésem hogy pörgök körülötte... -
vemyke #3282 Rutin művelet? Mond ezt Bill Kerman-nek, aki kb. 27x halt meg az első aszteroida kutató szondám felbocsátási kísérleteiben.
(Jeb lett volna az áldozat, csak ő éppen az űrállomáson tartózkodott) -
Lyobag #3281 bezzeg a kerbaloknál napi rutin művelet, egy délután alatt lenyomják és még haza is viszik az aszteroidát emlékbe... -
#3280 Megborzong az ember, ha elképzeli, hogy akár millád éve is utazhat egy ilyen üstökös és az emberi években mérve "semminek" érzi magát az idő végtelenjében, pedig vágyódik arra, hogy együtt öregedjen a világűrrel.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.12. 22:36:07 -
vemyke #3279 Bizony fantasztikus eredmény :) Rendesen remegett a gyomrom egész délután, amíg vártak/vártunk az infora a landolás sikerességéről :D Remélem sok-sok szép képet publikálnak még, bár az eddigi album se semmi.
Mellesleg én az előbbi meló utáni zuhany közben döntöttem el, hogy csinálok egy ROSETTA küldetést. Csak úgy a magam szórakoztatására :)
Ez a videó pedig nagyon jól sikerült szerintem :D
Rosetta mese
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.12. 20:33:03 -
#3278 :) bizony, nekem nagyon tetszenek a már publikált Rosetta képek !
Esetleg csinálhatnánk egy ilyen kihívást, hogy minimális alkatrésszel ki milyen landert tud egy aszteroidára letenni. Nem kell, hogy verseny legyen, csak a beküldött alkotások kedvéért! :) -
#3277 Ej ezek a furfangos embörök kiokumláták hogyes lehet ara gerbe kolompéra reá erszkedni avval a kacifántos staniol maskarával.
http://www.natgeotv.com/hu/rosetta/landolas-eloben
-
#3276 Ad egy csomó új modult, amiket kutató űrállomássá lehet összerakni, új küldetéseket is ad. A nehéz benne, hogy sok modult kell összekapcsolni, hogy elkezdje a kutatást.
De benne van a leírásban is:
This mod adds several large parts designed to be integrated into a permanent space station: the Science Lab, the Zoology Bay, the Cyclotron, and the Spectrometron. These heavy parts provide facilities for performing experiments. Experiments are held in small, light pods that you can dock with your space station, execute, and bring back to the surface for Science points. The Spectrometron uses the Cyclotron to analyze Surface Samples that you've brought into orbit, and allows you to transmit the data home for full value. In addition, there are tanks for storing Kibbal for the Zoology Bay.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2014.11.11. 19:12:32 -
vemyke #3275 Ennek a modnak van is valami célja, vagy csak plusz alkatrészek vannak benne? -
#3274 Hát az előbb azt hittem, kiugrok az ablakon... Több órányi rajzasztalnál (VAB-asztalnál :) ) való szenvedés után végre Kerbin körüli pályára sikerült állítani az űrállomásom első két részét összesen 70t tömegben és 400ezer pénz költséggel, nagy nehezen dokkolom éééés fordítva szereltem fel a senior docking portokat.... áááááááááááááááá
Kezdhetem elölről...
Igazából csak nekem nagy bosszankodás, mert messze ez volt a legambiciózusabb projektem eddig :)
Ez az űrállomás mod hozzá, szerintem jópofa
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2014.11.11. 02:32:39 -
vemyke #3273 Köszönöm! Bár az elején folyton vmi inkorrekt modot ír, ennek ellenére tökéletesen működik. Nagyon meg fogja könnyíteni a dolgom :) -
Lyobag #3272 kaphatsz -
vemyke #3271 Épp ez az, hogy nem vagyok a kézi dokkolás híve. Tudok dokkolni, de nem szeretek :D
Esetleg a mechjebhez kaphatnék valami linket?
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.08. 21:05:09 -
Lyobag #3270 talán próbáld ki ezt, ha a kézi dokkolás híve vagy -
Ninju #3269 A mechjeb megold minden helyzetet, de időnként nagyon lassú. -
vemyke #3268 Tudok dokkolni nem azzal van a baj. csak reméltem, hogy programmal gyorsabban meg tudom oldani :) Köszi azért
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.08. 17:03:53 -
Ninju #3267 Mechjeb.
De kézzel gyorsabb leszel, ha a célhajót beállítod, hogy egyenesen "felfelé" nézzen (a navball kék félgömbjének közepe) és azzal a hajóval amivel dokkolni akarsz csak "lefelé" kell nézel (navball barna félgömb közepe). Így csak a célpontjelzőt kell középre hozni és máris jó szögben áll a két hajó egymáshoz képest. -
vemyke #3266 0.25höz tudnátok ajánlani vmi jó dokkoló progit? -
tom36 #3265 nahh ez ötletes
amúgy nem tudtam hogy mi akar leni az a képsor
aszittem hogy valami mód vagy butulás megint -
#3264 Előzetes képek a 0.9-ből!
Elég viccesek, de már várom!
Ha jól emlékszem, akkor az épületek fejleszthetőek lesznek, és ezek szerint a pajtából és lakókocsiból indul a kerbal űrprogram :D -
#3263 Koszonom! -
#3262 Benne vannak. -
#3261 Udv!
Kb egy ev kihagyas utan most kezdenem ujra a jatekot. A kerdesem az lenne, hogy itt tobben beszeltetek aszteroidakrol, es ezek alapbol benne vannak a legujabb verzioban, vagy kulon kell felrakni valami mod formajaban? -
Ninju #3260 Ha nem sikerül nem kell aggódni! Időnként másnak sem:
-
Szabolcs92 #3259 Kattints rá... -
Lyobag #3258 rövidem és tömören: RTFM -
fuho #3257 Ezek pontosan mire jók? :) egyébként köszönöm :)
-
westwall #3256 köszi a választ Lyobag.
hasonló eszközökről dobtok fel képeket akinek van ilyen ? -
Szabolcs92 #3255 Én ezeket használom:
VOID
EditorExtensions
PreciseNode
Navball docking port alignment indicator
RemoteTech
TAC Life Support
Final Frontier
KSP Interstellar -
fuho #3254 Illetve milyen modokat javasoltok?! -
Szabolcs92 #3253 Nyilván :)
Pont ez a lényeg, el kell találni a megfelelő szöget. -
fuho #3252 Sziasztok! Azt akarom megkérdezni, hogy mik a terveik a ksp-vel? Mármint folyamatosan fejlesztik ezt tudom de pl lesznek benne más naprendszerek esetleg más fajok is? vagy marad ez a szisztematika?