Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor tök egyszerû a telepítés és a frissítés.
illetve még ott van a http://kerbalspaceport.com/ bár már nem fogják frissíteni. De még a Curse beindul, lehet nézegetni.
Mi a baj vele?
Normális jó kiegészítõket tudnátok nekem ajánlani illetve ha lehet egy magyar oldalt ahol ezek fel vannak téve?
pingex: Ha nekem írtad köszi, majd beszámolok. 2-3 héten belül meglesz.
Nagyon kell ehhez a játékhoz az out of the box gondolkodás. 😊
Talán az egyetlen probléma ezzel, hogy egyszerre csak 1 hajóhoz lehet az aszteroidát kapcsolni.
De már körvonalazódik bennem egy terv. 😊
Köszi.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
kirakod a szállítót a kilövõállásra, majd kilövés elõtt vontatod be alá a cuccot. ott rászerkeszted (mondjuk küldesz pár kicsi, nehéz emelésre szánt járgányt, majd felrakod velük)
De majd megpróbálom.
Tuti belefogok õszülni, de megcsinálom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még mielõtt valaki megkérdezi, azért vittem ennyi üzemanyagot, hogy legyen tömege a vontatónak és tuti ne boruljon fel. 😊
akkor kellhet az Infernal Robotics mod a könnyebb berakodás végett, a szállítóeszközön hatalmas szárnyfelületekkel 😄
Nem "fejeztem" be a küldetést. Vissza akarom vinni orbitális pályára. 😊
én az általam elfogottat le se tudnám tenni: a lehetõ legnagyobbat vittem haza 😄
Fogj be egy aszteroidát és szállj le vele a space centerhez minél közelebb.
Ezt sikerült összehoznom:
Eszembe jutott a folytatás. Visszaviszem orbitális pályára. 😊
(2001: Ûrodüsszeia)
Lehet vele csinálni valamit?
A Béna.
Ha 70-80-90% körül mozogna a visszaküldött érték akkor nagyon is megérné,de nem hinném hogy ezen akarnának változtatni.
ksphun.blogspot.hu
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Tanácsot szeretnék kérni annak elkerülésére,hogy ha az ûrállomáson bekapcsolom az SAS-t akkor (nem mindig) elkezd rángatózni,egyre jobban és jobban.Akárhányszor lõttem már fel ûrállomást és dokkoltam vele össze,egyszer legalább megcsinálta mindegyikkel.
ksphun.blogspot.hu
Természetesen a leírások is jók és köszönjük mindenkinek, aki idõt feccölt bele, ne vegyék sértésnek. Csak magamból indulok ki és én hamarabb rájövök egy játék nyitjára videókból, mint leírásokból 😊
illetve javaslom az alapok írásokat fent. az én írásom - bár két jármû ûrrandevújához készült, majdnem hasonló elven mûködik a bolygók/holdak esetében is (csak ott megjelenik a maneuver node-on belül a sphere of infulence kifejezés, magyarán mikor a cél gravitációs mezejébe bekerülsz)
és javaslat: az elsõ hold, amire leszállsz, a Minmus legyen, könnyebb ott a landolás, mint a Munon...
Ez egy elég basic leírás, de elvileg így mennie kell..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem kell full gáz végig,úgy ügyeskedj,hogy a sebességed 260m/sec legyen 10000 méteren. Ha ez megvan 10000nél fordulj el valamelyik irányba 45fokot.
(a NAV ballt remélem tudod használni,ha nem akkor arra is kitérünk majd😄)
Miután elfordultál válts térkép nézetre és az alul lévõ kis nyillal hozd be a NAV Ball.-t. Tartsd az irányt,tolóerõ jöhet visszább kicsit.
16000 körül ha 450m/s van akkor jók vagyunk.
Most a legfontosabb rész: kövesd figyelemmel az AP (apoapsis legnagyobb pályamagasság) jelölést a pályádon,láthatod hogy szépen növekszik. Amikor eléri a 80000-et a jelölés akkor állitsd le a hajtómûvet! (cut off switc: X bill.)
Erre azért van szükség,hogy feleslegesen ne égessünk üzemanyagot.
Forditsd tovább a rakétát 90 fokra agyunabban az irányban amibe elkezdted a dölést de még mindig ne kapcsold be a hatómûvet.
Amikor a rakéta elérte az AP jelölést várj 5-10 másodpercet majd adj rá tolóerõt. (
Én 2/3 al szoktam van,hogy kevesebb van hogy több kell neki ezt majd kitapasztalod)
Látni fogod,hogy a pályagörbéd elkezd növekedni. Ezt egészen addig folytasd amig a pálya másik felén megjelenik egy PE jelölés,ez a periapsis (legkisebb pályamagasság).
Amikor a PE eléri a 70500 métert leállíthatod a hajtómûvet.
(Amíg az AP és PE jelölés 70000 méternél magasabbat mutat addig orbitális pályán vagy, ezt innen már csak a hajtómû használatával tudod módosítani lezuhanni innen már nem fog.)
Ha mindent jól csináltál akkor maradt kb.:100 egység üzemanyagod ami bõven elég a lassításra és a visszatérésre.
Remélem érthetõ volt,lehet nem a legjobb módszer de én ezt használtam az elején.
Sok sikert!
A Béna.
Most kezdtem el játszani vele. És nagyon bejön a karrier módot viszem és már sikerült kisebb eredményeket elérnem. De ott elakadtam, hogy sehogysem tudok pályára állni :S Nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná nekem 😊 Esetleg ha valaki foglalkozik ilyennel az csinálhatna egy teljesen alap oktató videót 😊 De egyenlõre valaki segítsen, hogy tudok pályára állni?
nálam úgy vannak hogy van egy 60t, 100t, és egy 160-170 tonnás összeállításom (ezek úgy vannak, hogy ezt a sújt képesek minimum 100 km-es pályára állítani)
így sosem kell ezzel szórakoznom

1500 Ft azért számít 😛
Én kurva régóta meg akarom venni, de a NAV nem nagyon engedi, hogy hozzáférjek a bankszámlámhoz, az osztrák kártyámat meg nem szereti a steam :/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
No meg nekem virágbolti verzióban van meg a játék egyelõre. Várok vmi akciót... 😊 szóval 0.23nál járok 😄