Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sims3.co.cc
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Épp ezért van hogy ha ráálsz egy 2200m/s-os pályára akkor ott sokkal több DeltaV-kell mert a gravitáció az emelkedés közben visszafele húz.Amikor ezt már a körpályán teszed meg,akkor nem húz semmilyen erõ visszafele,így pont annyira fogsz felgyorsulni,amennyi DeltaV-t "használtál el".
ksphun.blogspot.hu
Nekem az furcsa hogy dV re kiír értéket nem pedig nullát...nem veszi figyelembe a gravitációt? De figyelembe veszi hiszen ott a TWR, illetve van légköri opció is.SZóval furcsa....lehet ûrben jól mûködik
Tegyél a rakétára erõsebb vagy több hajtómûvet,és akkor el fogsz emelkedni.
Igen a DeltaV az éppen azt mutatja hogy mekkora elmozdulásra vagy képes.
Egy alacsony Kerbin körüli pályához 4550 kell.Viszont ez függ a TWR-tõl,ugyanis minél gyorsabban érsz fel az atmoszférán kívülre annál kevesebb üzemanyagot kell magaddal vinned.
ksphun.blogspot.hu
Ezt hogy kell használni? fura hogy kiír egy olyan felszálló egységre akár 2000 Delta V-t is ami fel sem bír szálni mert a TWR 1 alatt van és ott is marad 1 alatt max ban is.
Én alapból ugy tudnám, képzeltem el hogy az adott egység milyen elmozdulást képes biztosítani..de nagyon nem így van ez
Hogy is van ez?
szerintem ez az lessz hogy több adatot is ki lehet rakni a képernyõre
ojan mind ha valami machjab lenne csak autópilóta nélkül.
- Csinálnak egy Gameplay videót az elsõ szerzõdésrõl.
- Lesz új grafikus felület, amit egérrel lehet méretezni.
- leírás az elsõ szerzõdésrõl
Illetve hogy jól haladnak a hangokkal, animációt .24 re befejezték. Bugokat javítottak stb stb
Ezt nem igazán értem:
" Diagramming processes!!! Everything that can be measured, can be improved!!!"
Diagramm feldolgozás. Minden mérhetõ, és fejleszthetõ?
ha jól vettem ki google fordítóval akkor nemsokára ki fognak dobni egy frissítési leírást + egy bemutatófilmet is
de ha valaki tud rendesen angolul akkor légyszi böngéssze vég mer igy elég nehézkes a megfejtése
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Aúúúú, ha még láttatok gyors ûrsétát 😄 nagyon vicces volt és izgalmas 😄 ahogyan megközelítem a roncsot, kimentem az adatokat, majd vissza a POD ba mielõtt belépek a légkörbe 😄
Köszi
vagy térkép nézetre váltani, kijelölni a másik hajót és ott átváltani. vagy a tracking station-ön belülrõl kiválasztani és repülni vele
Van egy kis problémám amit nem értek
Kifejlesztettem a Lander Mk1 modult, és mennék egy holdra.
A hajón van egy Command Pod Mk1, és középen dokkoló modulokkal csatolva egy Lander Mk1.
Használok Life Support modot, így a leszálló modulra is teszek egy life support modult. Az ûrben átmászok a Kerbinemmel a leszálló egységbe, és amikor leválok a fõ hajómról nem ez lesz aktív, hiába nyomok rá hoyg Controll from here gombra, és mindennek vége mert nincs ember a fõ modulban.
Régebben ilyen hibával nem találkoztam, sõt minden ment rendesen. Leszáltam Lander Mk1 el, visszadokk, visszamász fõ modul és haza.
Mi lehet a gond?
Viszont szerintem már ne vacakolj vele annyit mer pár héten bellûl remélhetõleg kijön a 0.24 (remélhetõleg)
és ahogy olvastam vagy hallottam lehet hogy nem is lesz kompatibilis az eddigi részekkel
de ha jól emlékszem akkor itt említette valaki.
A feladatkezelõ szerint viszont fut a játék. Ha csak simán az exe-vel indítom, kihagyva a launcher-t akkor simán fut a játék. Amikor utoljára játszottam (olyan 0.21 vagy 0.22 volt) ilyen problémával nem találkoztam,
Van valakinek valamilyen ötlete erre?
A halál csupán a kezdet...
A felelõsöket még keresik.
Na de ha már ez a helyzet akkor hívom a haverokat segíteni<#alien2>#alien2>
Közben elhatározták magukat a kerbalok, hogy az évtized végéig befejezik a 0.24-es frissítést 😄
ksphun.blogspot.hu
MINDEN ÛRÜGYNÖKSÉGNEK!!!!
Egy új aszteroidát észleltünk, amely ütközõpályán van Kerbinnel!!!
Az aszteroida egy E osztályú szörnyeteg és körülbelül 7 nap múlva telibe találja a bolygót! Idáig két küldetést kíséreltünk meg, hogy megmentsük a bolygót. Az elsõ egy navigációs hiba miatt kudarcba fulladt. A másodikat a TV-ben látott ötletek alapján már felszereltük egy mély-fúró berendezéssel és egy atomtöltettel. Sajnos azonban a felszereléseket tartalmazó konténert feltartották a vámon. Erre a tényre sajnos csak az aszteroidára történõ leszállást követõen derült fény. Mindennek tetejében a személyzet annyira ideges lett, hogy véletlenül lekapcsolta hajtómûveket is. 😞
!!! Már csak TE mentheted meg a bolygó lakosságát !!!
Feladatok:
-Térítsd el az aszteroidát az ütközõpályáról. (5000 pont)
-Mentsd ki az aszteroidán ragadt asztronautákat (500 pont/fõ)
Részfeladatok (Csak hogy legyen benne kis kihívás minden játékosnak):
-Orbitális pálya elérése 10 pont.
-Kerbin vonzáskörzetének elhagyása 50 pont.
-Randevú az aszteroidával 100 pont.
-Kapcsolódás az aszteroidához 250 pont.
-Az aszteroida Periapsisának a felszín felé emelése 500 pont.
-Mün, Mimnus eltalálása 3000 pont.
Feltételek:
-Stock alkatrészek
-Repülést/tervezést elõsegítõ modok (pl mechjeb, engineer) használata megengedett
-Screenshoot mindenrõl ami pontot ér (értelem szerûen az orbitról nem kell, ha elkaptad az aszteroidát)
-Screenshoot amikor az aszteroida eléri a periapsisát (amennyiben ez a légkörön belül van, akkor a belépéskor is és a kilépéskor is egy térkép nézetben).
A metést csak be kell másolni a Kerbal mappa "SAVES" mappájába. Értelem szerûen a .zip-et oda tömörítsétek ki. 😊 A mentés neve: EARM.
link
UI1: Igen, a multheti Armageddon adta az ötletet és igen fogtam a fejem nagyon, h mennyire tré az a film. 😊
UI2: Szívesen fogadok kritikát a kihívással kapcsolatban.
UI3: Tudom rohadjak meg a pálya miatt. 😄
Ha jól olvastam akkor jön a 64 bites verzió is, most viszont nem találom az errõl szóló hírt 😞
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Akkor még lebeghetünk is a tetején.<#crazya>#crazya>

ksphun.blogspot.hu

Az hogy mindezt karbatett kézzel, vagy egy forró teát szürcsölgetve teheted meg,az egeret és a billentyûzetet leváltó mikrofonnal.
Igen,van egy mod ami hangvezérlést ad a játéknak😄
ksphun.blogspot.hu
modkikötés? (üzemanyag kiegyensúlyozás, illetve az infernal robotics sokat segítene) pilóta legyen, vagy ne legyen? ejtõernyõket szabad használni vagy nem?
ami ötletem lenne, az egy vegyes meghajtású gép. bolygóközi közlekedéshez ionhajtómû, felszálláshoz rapier hajtómû, az infernal robotics meg forgatható hajtómû gondolákat adná a vertikális leszálláshoz, felszálláshoz... a Duna landoláshoz meg ernyõk...
VTOL SSTO ami eljut a Dunára, leszáll, felszáll, majd visszatér és leszáll a KSC-n. ^^ Én ezzel próbálkozom, de nem akar sikerülni.
én vagy pár hete el se indítottam a KSP-t. már nagyon várom a 0.24-et 😄
Megkerestem az eredeti cikket,és ez alapján már nagyon a végén járhatnak.
A lényeg,hogy közzétettek 6 nyertes logót ami a játékbeli cégeké lesz,amik gondolom adják a feladatokat és szponzorálnak.
Szóval használjuk ki az utolsó pillanatokat,amíg végtelen a költségvetésünk <#nyes>#nyes>
ksphun.blogspot.hu
elvégre már vagy 1 hónapja tesztelgetik legalábbis mindig azt olvasom az állapot leírásnál hogy mindenki a végénél van meg nincs már komoly dolog de mégse jött még ki
meg már a frissítésnek külön nevet akarnak adni és már azt keresik, (tehát nem lehet messze a kiadás)
Ne aggódj csak az elején ilyen macera. Igazából mindegyik manõver ugyanaz, csak a távolságok mások.
Csak kíváncsi vagyok az inklináció volt a hiba?