5572
-
#3612 Mennyire hiányoltam már egy ilyen MOD-t. Szerintem alapból be kellene építeni a játékba. Akkora találmány mint a svájci bicska.
Tweak Scale -
#3611 LoL, szépen néz ki :D -
#3610 AsterX állomás. Egyenlőre a reptér mellett összeállítva. Igen gyenge FPS mellett. Elvileg készen van a szállító eszköz is már hozzá, de ha ennyire szaggatni fog a játék, akkor nem viszem sehová.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.01.12. 02:13:32 -
#3609 Jeb valóban létezik! :)
Kickstart kampánnyal akar egy srác 15.000 US$-t összeszedni a saját QuadJet programjához. Az ultimate cél persze egy hordozórakéta első fokozatában is használható megoldás. De a szépség, hogy mindezt a például a KSP-ben demonstrálják (1:15-től a videón). Egyfelől mosolygok azon, hogy egy kissé komolytalan így az egész program, de persze legmélyen, belül rohadtul irigykedek is rá. :D -
#3608 -
Lyobag #3607 és építettem egy repülőt is. el kellett vele repülni a Kerbin túlsó felére, 18 km magasan, majd felszíni mintákat kellett vennem. ezután nem szálltam fel, inkább elvesztettem a gép értékének a felét, mint hogy visszarepüljek a KSC-be. de a design használható lesz egy spaceplane megépítéséhez :P -
Lyobag #3606 Építettem egy rovert, amin volt egy hőmérő és egy gravitációs szenzor. Kiküldtem vele egy körre Jebet a KSC körül, erre 195 sci ponttal tért vissza (plusz pár crew report, amit rádión belüldött...)
elég sok biom lett :D -
westwall #3605 OK KÖSZI kipróbálom -
Ninju #3604 Próbáld az ALT+Z-t. Egyébként oprendszer függő. -
westwall #3603 próbáltam nem volt semmi hatása akkor nem tetem volna fel a kérdést :( -
#3602 Ctrl+Z -
westwall #3601 HOGYAN lehet vissza törölni a hangárban amikor véletlenül kiveszünk a hajóból valami alkatrész és nem lehet már vissza rakni -
Lyobag #3600 olvass egy kicsit, és megvilágosodsz :P -
Tauri #3599 A tapasztalati pontok hogyan vannak a Kerbaloknak? Mikor mennyi xp után kapnak +1 csillagot? -
drakulalugosi #3598 Kösz, akkor belevágok. -
Ninju #3597 Elég nagy ráhagyást enged, ne aggódj. :) -
drakulalugosi #3596 A műholdas feladatoknál mekkora az elvárt pontosság? Azért kérdem, mert méterre meg van adva a PE/AP. Vagy csak nekem tűnik a feladat kissé nehéznek? -
kamov #3595 1. Kerbin szondánál próbálj minél inkább a szonda pályasíkjába indítani. Várd meg a míg a síkba fordul az indítóközpont, ekkor indíts a megfelelő irányba.
2. Először a pályasíkokat lődd be AN/DN ponti normal/antinormal irányú gyújtásokkal. Ezt más égitest körüli pályáknál is érdemes előre venni. Mindig az égitesttől távolabbi AN/DN pontot kell választani.
3. Alakíts ki egy majdnem körpályát AP/PE ponti prograde/retrograde gyújtásokkal.
4. Eztán kis prograde, vagy retrograde gyújtásokkal állítsd be, hogy a két pálya PE/AP pontjai minél inkább egy egyenesen legyenek.
5. Végül PE/AP ponti Prograde/retrograde gyújtásokkal állítsd be ezen pontokat a megfelelő magasságra. -
#3594 Nehezemre esik a megadott palyara allitani a muholdakat. Tudnatok ezzel kapcsolatban tippeket adni? -
#3593 Koszonom, viszont! -
#3592 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fuho #3591 Köszönöm! Néztem róla videót és ott olyan volt, hogy megépítette rákattintott a kilövésre és már fent is volt ezért gondoltam, hogy valahogy úgy működik mint egy űr dokk, hogy a megépített masinát onnan tudom kilőni.
-
#3590 Kösz.Megnézetem, szerintem arra a nagy fekete dokkolóállomásokra gondoltál.Nem sok haszna van, állomásokként lehet őket használni, viszont elektromosságon kívül semmijük nincs, így azt vagy külön fellövöd hozzá, vagy rápakolod az így is elég súlyos szerkezetre.
Ha dokkolni akarsz rá, akkor a tetején van egy henger aminek az aljára és a tetejére kell rakni a dokkoló portokat. -
fuho #3589 http://www.curse.com/ksp-mods/kerbal/223993-ixs-class-for-kerbal-interstellar-lite Tessék erről a modról van szó -
#3588 Nem tudtam megfejteni,hogy mi is ez pontosan.Ha küldenél egy linket akkor könnyebb lenne.
Utoljára szerkesztette: pingex, 2014.12.23. 12:28:49 -
fuho #3587 Hello nekem egy olyan problemam.lenne, hogy az ixs hez ad ur dokkot a mod de nem tudom azt hogy lehet hasznalni valaki elmagyarazna nekem??? -
Ninju #3586 Szerk.: Inkább olvastam volna végig a topicot, mielőtt válaszolok. :)
Azt a feltételt kipipálta a rendszer. Én azt néztem, h a képen a kilövéssel kapcsolatos feltételrendszer nem teljesült valamiért.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2014.12.23. 09:07:41 -
#3585 A megadott pályával az egyezést elfogadta más volt a baj.Már egy másik karrierben tettem rá napelemet is,meg tudományos dolgokat is kellett vinnem,és most sikerül.Jól haladok! -
Fürtös #3584 Polar orbit a feltetel. Eszak-Del iranyunak kell lennie a palyanak. Vagy forditva,lenyeg ,hogy a ket sarkkort lepje at a palya vonala. Nem 100%csak egy tipp,de nekem a polar orbit ezt jelenti.
Remelem segitettem! -
#3583 Koszonom, ma irany a Mun! -
Ronar #3582 Köszi. -
#3581 Egy SC-9001 Science Jr ilyet. -
Ronar #3580 A műholdnál feltétel az, hogy "Have a materials bay on the satellite".
Mit kell rátenni?
-
Tauri #3579 Megjegyzem hogy amiről írtam azok műholdak. unmanned! ahogy a contractokban is kitétel. -
Tauri #3578 Vagy ha az alábbi alkatrészek még nincsenek meg itt egy másik:
Kép
Itt ami még megdobja az árat a 3 szárny, az irányítás miatt kell, illetve már rajta van egy Science modul is a tetején. Ezzel most próbáltam ki megvan a MUN orbit.
ui. csak itt ugye bírkózni kell a wasd gombokkal mert nincs SAS. Én ezzel lőttem fel 7 műholdat az elején :)
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.12.22. 17:11:53 -
Tauri #3577 Hasonló mint a tiéd.
A 800 as tartály alatti meghajtót cseréld le LV-909 re, illetve a 4 db BACC helyére tegyél 1 db SRB-KD25k-t.
Ha vinni kell valami kutató labot is pl Minmusra akkor szoktam tenni első fokozatra 3-4 kis Boostert is.
Kép -
#3576 Erdekelne a 7160-as konfiguraciod, fel tudnal tolteni rola egy kepet? Hamarosan esedekes nalam egy Mun latogatas.
En ezzel oldom meg a Kerbin koruli palyara allast: -
Ninju #3575 Ohh az bosszantó lehet. :( -
#3574 Mindig meg tud lepni a játék.Lefagyott a játék közben,és azóta ha az eddigi karriernek a mappája bent van a saves mappában akkor a játékban a Resume Saves-re nem reagál...kénytelen vagyok újat kezdeni. -
Ninju #3573 Csak azért kérdeztem, mert az első feltétel nem volt kipipálva.