Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mappája a windows os partición legyen (az asztalon tökéletesen megfelel)
de amúgy hogy mi lehet a gondja nem tudom mer nem hallottam még ijenről, vagy próbáld meg más grafikai beállításokkal.
Akkor jövő héten megjelenik?
Do you like explosions? Sure, we all do! You may enjoy THIS example of 0.25’s new, glorious explosion fx. You may also enjoy the big secret that will be revealed on next week’s EPISODE…
Utoljára szerkesztette: Ronar, 2014.09.20. 21:03:13
Másnál is előfordult olyan hiba, hogy a a hangároknál az oldalsáv eltűnt? Látszódik az adott fülön az alkatrész, de az a szürke alapcsík és az alkatrészek kategóriáit meg a kilépést jelölő gomb nem látszódik, csak ha az egeret ráviszem. Próbáljam meg más mappákba rakni, vagy pedig valami fájl gondja lehet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I would advise anyone else to avoid them. Fine when things go well, terrible when they go wrong.
Sorry to say this, but kinguin is a fraud. I got a duplicate key that had already been activated on Steam. No real help or support from them after.
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2014.09.18. 15:50:56
Ez most 5000 huf, ennyit szerintem simán megér, nagyobb akcióba pedig nem szoktak kerülni early acces játékok, tehát belátható időn belül ez a legolcsóbb ajánlat. Ma este 7-ig él csak az ajánlat, tehát siessetek!
Ez már nagyon hiányzott!!!
ksphun.blogspot.hu
Van valami mod realisztikusabb légkörbe lépésre,és felhőzetre?
Nem tetszik ez így,hogy bármekkora szögben jövök sosem sülnek meg a kerbalok<#hawaii>#hawaii>
A Béna.
A Béna.
-Új effektek: új részecske effektek és hangok vannak, főleg a robbanások és a rakétaeffektek lettek felújítva.
-Űrhajó alkatrész felújítás: a Spaceplane Plus nevű nem hivatalos modot integrálták be a játékba.
-Hozzáférhetőségi fejlesztés: plusz kijelzés a navball-on, kerbalok mozgatása az űrhajóban anélkül, hogy eva-zni kéne, egy gomb 100% tolóerőre.
-Kerbal tapasztalati pontok: a visszahozott kerbalok a személyi lapjukra rögzítik a sikeres küldetéseiket.
-Nehézségi szint: pl kikapcsolható a Revert flight, hogy nehezítsd a játékodat vagy ha mindig pénz szűkében vagy akkor a kezdő pénzt tudod magadnak állítani, hogy könnyítsd a játékot.
-Titkos: nem mondanak róla semmit, mindenkinek rá kell jönnie magának, valami nagyon vicces dolog van benne.
A halál csupán a kezdet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
próbáld meg újra rakni a játékot egy másik mappába, és nézd meg úgy.
Valami tippetek van?
ksphun.blogspot.hu
Látni hogy már az oldaluk ahol csatlakoznak is rendes grafikát kapott,
ksphun.blogspot.hu
itt
aki jól tud angolul légyszi irja le a lényeget me google fordítóval nem volt valami egyértelmű nekem
amit leszűrtem hogy lessz benne nehézségi szint
az az új épület ara szolgál hogy eldöntheted hogy mire van ép szükséges (pénz vagy kirnév vagy kutatási pont) persze a többi kárára
lessz még néhány új elem
a hangokat módosították egy kicsit
aztán más most nem is jut eszembe
meg volt még a végén valami amit valahogy nem tudtam értelmezni.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
se több elemet se más javulást nem tapasztaltam
itt leginkább amúgy egy új driver segítene de ahogy korábban irta valaki aszerint ez eséjtelen sajna
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
azt hiszem a nagy Duna expedíció előtt nem árt kicsit feltornázni az anyagi tartalékokat 😄
a 32 bitest még nem teszteltem az új verzióban, de most fogom
Annyit tudok mondani hogy a gépedtől függhet,további informatikai infokat én se tudok.
ksphun.blogspot.hu
most hogy van 64 bites ksp tud kezelni egyszerre több magot is a procin vagy még mindig 1 et gyilkol 😞
és a legfontosabb kérdésem hogy a 600 elemes hajók maradtak vagy fentebb tornázták a limitet ?
még szerencse, hogy a Munnál derült ki, úgyhogy gyorsan egy szondát egyártottam, majd dokkoltam a kutató járművemhez.
A navballon pedig meg fognak jelenni a mozgási vektorok,amit kíváncsi vagyok hogy milyen módon jelennek meg,mert ha átláthatóan akkor nagyban megkönnyítheti a dokkolást.<#awink>#awink>
ksphun.blogspot.hu
en most a Scott Manley agymeneseit probalom untana csinalni 2 kuldibol az osszes fejlesztest elerni... nagyon durvan repul az urge 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
de inkább az a gond hogy a frísítés nem hozott annyit, legalábbis részemről és valahogy nincs kedvem még játszani se vele mer nemigazán van kihívás
amihez meg kedvem lenne azt meg nem tehetem meg mer a gépem halna bele
A mostani jelentés szerint lesz egy újabb épület a KSC-ben,most azon dolgoznak.
ksphun.blogspot.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro