Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most szegeny Jebediah ott kuksol a felszinnen <#awink>#awink>
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
meg ami 0-20000 m között vannak tesztek azokat is könnyü megcsinálni és sokat adnak
meg a másik furcsaság hogy a science pontokat nagyon egyszerü összeszedni tesztekből
egyszerűen egy semmijen tesztért is 100-200 pontokat adnak és még el se hagytam szinte a kerbált és a kutatások több mind fele már megvan ezekből.
annó meg mindenfelé menni kellett hogy ösze lehessen kaparni
meg ezen az adminisztrációs épületen men tudok ki igazodni
több a gond vele mind a haszna
EVA Ejects at High Velocity <.25>
Én is tegnap meglepődtem, hogy egy laza űrsétánál jó messzire ellőtt a járműtől 😊
A halál csupán a kezdet...
eppen minmusra szalltam le remelem lesz eleg uzemanyagom a kerbalra visza 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Űrsétára úgy tudsz menni,hogy az egeret a Kerman képe fölé viszed és az EVA-ra mész rá.
ksphun.blogspot.hu
ksphun.blogspot.hu
Egy nagyobb gyorsító rakétára valamikor 3 ernyőt is szerelek, hogy egy darabban érjen földet ha túl nagy sebességgel ereszkedik akkor van, hogy felrobban és akkor valóban eltűnik.
Ha a Space Center-nél rákattintok a 3 űrteleszkópos épületcsoportra majd a következő ablakban ahol a Kerbin látszódik kiválasztom a "derbis"-t akkor bal oldalt megjelenik a felsorolásban az űrszemét listája ahol ha két szer rákattintasz a feliratra oda ugrik a szeméthez.
Ha a Kerbin-en van a szemét tehát talajt fogott akkor ha középen fent lévő kijelző csoportra viszed az egér mutatót az lejjebb csúszik és felkínál egy lehetőséget ha rákattintasz, begyűjti a tárgyat.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.08. 13:15:06
vagy ott is meg kéne várni a frissítéseket ?
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2014.10.07. 23:35:10
De sebaj, legalább látom pezseg a fórum. <#dumcsi>#dumcsi> Sokáig csönd volt.
Amúgy használok Solid rocket booster-t. Azokat akartam először menteni az amerikai Space Shutle mintájára.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2014.10.07. 22:00:47
*ha jól emlékszem, x=2, y pedig bolygótól függ, Kerbinen talán 40-50 km körül van
és a tudományos eszközpark? 😄
"shit, I forgot the solar panels"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Steam meg lehúzós, LOL 😄D
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mindegyik égitestnek megvan a maga szorzója, ami az adott tudományos eszközzel "szorzódik". Egy helyről csak 1 teljes értékű tudományos adatot tudsz hazavinni. Itt van pl a Mun wiki-oldala, a jobb alsó sarokban van ez:
"Scientific multiplier
Surface 4
Space 3"
ami a Kerbin körüli űrhöz képest a begyűjthető science pontok mennyiságát mutatja.
A legtöbb égitest esetén különböző magasságokban valamint a felszínen lehet különböző teljes értékű mintát venni, a Kerbin esetén például magas és alacsony bolygó körüli pályán, valamint az atmoszférában magasan, és minden biomra leszállva adnak a kisérletek különböző eredményeket. A Kerbin, Mun és Minmus az egyedüli égitestek, ahol vannak különböző biome-ok (itt van pl a Kerbin-térkép), a többi bolygón és holdon nincs biome, bárhol leszálva ugyanaz az eredménye a kísérleteknek (az egyetlen kivétel talán a Jool egyik holdja, ahol van száraz és vízzel borított terület is, ott tudtommal ez a 2 biome van).
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2014.10.07. 00:27:20
minden helyhez megvannak adva hogy milyen magasságban milyen adatokat lehet begyüjteni, és milyen lehetőségek vannak.
persze az adatok begyűjtéséhez eszköz is kell
ha ezt mind tudtad akkor nézz rá wikipédiára, ott mindent meg lehet találni nagyjából és, hogy mi menyit ér.
ksphun.blogspot.hu
de szerintem azzal kezdem
amúgy nem volt valami hír valami dátumról vagy épp hogy hogy állhatnak ?
lehet, hogy megteszem 😄
amit előbb említettem, az a 64 bites és a 32 bites architektúrákra vonatkozik.