Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KARAJ KIS KÉPEK 😄
pingex
Majd 20 év múlva valahogy így fog kinézni a játék.Reméljük 😊

ksphun.blogspot.hu

sziasztok az új rész mennyi alkatrészt tud kezelni ?
Fenrir
Tényleg ott volt, csak éppen az már 2 oldalas mert annyi cucc van kinyitva és nem vettem észre a lapozó gombot.

A halál csupán a kezdet...

Átkattintasz a propulsion fülre, mert ott van. 😊
Fenrir
Eltűnt a Fuel Line Duct a utiliy-k közül, pedig már régóta ki van fejlesztve. Ilyenkor mi a teendő?

Mindent. 2 lehetőséged van. Vagy visszasugárzod a dolgokat, vagy visszahozod őket. Mondjuk Jool alsóbb légköréből és Eve felszínéről megnéznék egy visszaúti hajót ami költséghatékony. 😊
Fenrir
A rovert hogyan tudom tesztelni Kerbinen? Kell hozzá pod?

Fenrir
Melyik eszközöket lehet velük használni? Goo tartály? Hőmérő? Nyomásmérő?

Szép munka. <#eljen>
A szondákat akkor érdemes használni, ha olyan messzire mész ahonnan macerás lenne a visszatérés. Pl. légköri adatok gyüjtése Eve-ről vagy Jool-ról. Rengeteg pontot lehet(ett) így szerezni és relative olcsó. Az aerobrakeinget is könnyebb vele begyakorolni, főleg ha nem szereted a quicksave-et használni.
SötétBarom
Aztakurva 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nehh ezen majdnem behaltam 😄
link
Fenrir
Mi értelme van a szondáknak? Lehet velük egyáltalán valamit csinálni azon kívül, hogy pályára állítom őket egy égitest körül?

2 lehetőség van, bár képet nem tudok mutatni de ha gondolod akkor építek.
1. lehetőség: a leszálló egység maga egy rover minden jóval, teli zsákkal felszerelve
2. : ha van dokkoló portod akkor ott a megoldás. és onnantól fogva már te döntöd el hogy mindent viszel a felszínre és ott különválasztod majd ha kell akkor visszadokkolsz, vagy ismét csak a rovert viszed
Jótanács:
ha minden igaz akkor már rendelkezel pár ojan eszközzel hogy tudjál hatékonyabb kialakításokat is csinálni
próbálj meg alacsonyabb és szélesebb konstrukciókat csinálni, és azok jóval stabilabbak leszállásnál igy nem okoz ojan nagy gondot a landolás
a 3011 es kommentben lévőhöz hasonlót. és akkor ha már elmész a minmus ra akkor egyszerre 3 különböző területet tudsz felmérni, bár nem olcsó a feljuttatása de megéri
és mégvalami hogy olcsóbb legyen: ne a pályára állással kezd hanem egyszerre a hold körüli pályáig emeld a tiéd aztán csináld meg a kerbál körülit egy alacsony másik pontal majd a hold segítségével arra mész amerre akarsz
vagy ha minmus ra mennél és nem akarsz a Mun al szórakozni akkor egészen a minmus ig növeld a pályád majd egy kicsi oldalas gyorsulással már meg is van a körpálya és nem esel vissza a kerbinre

ha meg már meszebb fogsz menni akkor minden esetben a Mun-t használd gyorsításnak de azt is úgy hogy a megfelelő irányba lökjön ki
ha tudtad ezeket akkor sorry
Fenrir
Szeretnék rovert építeni. Annak az odaszállítása egyirányú? Tehát tudok olyan szállító járművet csinálni amivel fel tudom venni megint és el tudok menni arról a bolygóról?

Fenrir
Megvan a Mun is:

Fenrir
Sajnos én még eléggé noob vagyok (sokat ki is hagytam 2 játék között), ezért egy Minmus leszállás is teljes sikerrel ér fel nekem:

A science mennyiség valami elképesztően jó volt.

valamiért nem tudok képet berakni
úgyhogy igy küldöm. Kép
Végre befejeződött a küldim
Sajna csak a Bop és Pol holdakon sikerült végmennem meg a Jool-t megközelíteni + még 1 hold melett elmentem, de igy is szép eredmény lett
Fenrir
Köszi 😊

0.24.2 Hotfix Patch
javitották a jobb klikkes hibát
vízre érkezel

Fenrir
Ennél a contract-nál mit kell csinálni? Mi az a Splashed Down feltétel?

Nekem folyamatosan ez a hibaüzi:
The source and destination cannot both be remote.
Mod nélkül is tesztelted?
Próbáld egyesével, akkor be tudod azonosítani, h melyik okozza a problémát.
Megvolt többször is 😊
Fenrir
Clean install?

Sziasztok! Egy olyan problémám van egyaránt a 32 és a 64 bites verzióval is , hogyha reloadolok vagy visszapörgetem a kilövést az indításig, akkor elég furcsán kezd el viselkedni a játék. A magasságmérő 0000000-t mutat, a hajó nem látszik. A térkép nézetben a napra fókuszál. Ha kilépek a KSC nézetbe, akkor csak a research épület aktív, a többire nem tudok kattintani. Menteni, kilépni a menübe nem lehet. Van fenn pár mod, azoknak a legfrissebb változatai. Van 1-2 (interstellar, b9) ami nem friss ugyan, de másoknak gond nélkül működik. Valami tipp?

Fenrir
Nekem csak vagy harmadikra indult el rendesen, akkor le is frissítette a klienst.

Remek, bár nekem a patcher hozza a szokásos hibaüzenetet. 😞
Nah, kijött a 0.24.1. Akinél crashelt, annál lehet javít valamit.
Azt hallottam hogy lehet a 0.24-ben rész egységeket külön tesztelni, hogy? (pl. a landoló egységet, párszor megszívtam már hogy elmentem a haláltökébe aztán nem bírtam visszaszállni az űrhajóba......)
MarkBlade
Nálam csak a program crashelt..
kezdenek előjönni a hibák
szórakozni akartam sandbox módban de kb 10 perc után összeomlott a game persze vitte magával a számítógépet is ugy hogy újra is indult
majd megin bepróbálkoztam és ismét játszottam vagy 20 percet azt megint megadta magát. pedig csak annyi történt hogy egy pici gépel lezuhantam.

másnál nem voltak ilyen gondok ?
mert ha jól látom, az oldal motorja cserélődött. a design-t némi CSS átalakítással meg lehetett volna változtatni, de lehet, hogy a régi nem használt olyat, így újra kellett írni a motort. annak örüljünk, hogy az eddigi írások nem vesztek el.

Igen, először azt hittem, valami gond van, utána olvastam, hogy "Lecserélésre kerül a némileg már elavult régi dizájn."
De hogy ezért miért kellett az elérhetőségeket is megváltoztatni, az örök rejtély marad...
Nekem benne maradt a kedvencek között.
Másnak is megváltozott a fórum elérhetősége? Alig tudtam ide találni

2 fő a laborba és ott jelenik meg a kutatóegység tisztító opció.
én is most ezzel a megoldással próbálkozom de elakadtam amikor a kutató egységek nem akartak visszacsukódni, igy használhatatlanok maradnak
hiába tettem át az adatokat a kutató laborba nem fogadta el
vagy fullos szeméjzet kéne a laborba ?
Most nézem, Scott Manley rám is cáfolt 😄
igen, de a lab mindenhol használható, csak egyszer kell felküldeni, utána bármilyen küldetéshez hozzácsatolhatod (ha van dokkoló rajta 😄 )

Én ennek nem látom sok értelmét. A Minmuson 9 különböző biome van, 2, maximum 3 úttal összeszedhető az összes tudományos cucc, azt pedig ssto-kkal sokkal olcsóbban meg lehet oldani, mint amennyibe egy lab fellövése kerül.
Más bolygóknál/más bolygók holdjainál lehetne jó választás, de mivel azoknak nincsenek biome-jaik, 1 oda-vissza úttal megoldható mind.
SötétBarom
Ezt kajak nem tudtam :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a Mystery Goo és a SC-9001 Science Jr csak egyszer használhatóak, kivéve ha van melléjük Mobile Processing Lab MPL-LG-2. azzal lehet nullázni azon eszközöket (de cserébe nagyon nehéz). most viszont már megvan az értelme a használatának. pl. valami minimális lander a Minmusra és egy nagy üzemanyagszállító mobil labos cucc az ûrbe

Daffit
A sience modulokból ki lehet szedni, de akkor sem fogod tudni õket újra használni. A hõmérõ és hasonló kis szerkezeteknek ez nem gond.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

a tudományos cuccokból is ki lehet szedni az adatokat ?
mer akkor elég lenne mindenből 1 és úgy végmenni minden biomon nem ?
bár ha jól tudom legalábbis még nem próbáltam de a müszerekből nem lehet kiszedni az adatokat.
Daffit
Mindent kiszedek és a kabinban tárolok.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

kerbonautádat kilüldöd és kiszedheti belõle az adatokat.