Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ksphun.blogspot.hu
A halál csupán a kezdet...
A szondákat akkor érdemes használni, ha olyan messzire mész ahonnan macerás lenne a visszatérés. Pl. légköri adatok gyüjtése Eve-ről vagy Jool-ról. Rengeteg pontot lehet(ett) így szerezni és relative olcsó. Az aerobrakeinget is könnyebb vele begyakorolni, főleg ha nem szereted a quicksave-et használni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. lehetőség: a leszálló egység maga egy rover minden jóval, teli zsákkal felszerelve
2. : ha van dokkoló portod akkor ott a megoldás. és onnantól fogva már te döntöd el hogy mindent viszel a felszínre és ott különválasztod majd ha kell akkor visszadokkolsz, vagy ismét csak a rovert viszed
ha minden igaz akkor már rendelkezel pár ojan eszközzel hogy tudjál hatékonyabb kialakításokat is csinálni
próbálj meg alacsonyabb és szélesebb konstrukciókat csinálni, és azok jóval stabilabbak leszállásnál igy nem okoz ojan nagy gondot a landolás
a 3011 es kommentben lévőhöz hasonlót. és akkor ha már elmész a minmus ra akkor egyszerre 3 különböző területet tudsz felmérni, bár nem olcsó a feljuttatása de megéri
és mégvalami hogy olcsóbb legyen: ne a pályára állással kezd hanem egyszerre a hold körüli pályáig emeld a tiéd aztán csináld meg a kerbál körülit egy alacsony másik pontal majd a hold segítségével arra mész amerre akarsz
vagy ha minmus ra mennél és nem akarsz a Mun al szórakozni akkor egészen a minmus ig növeld a pályád majd egy kicsi oldalas gyorsulással már meg is van a körpálya és nem esel vissza a kerbinre
ha meg már meszebb fogsz menni akkor minden esetben a Mun-t használd gyorsításnak de azt is úgy hogy a megfelelő irányba lökjön ki
ha tudtad ezeket akkor sorry
A science mennyiség valami elképesztően jó volt.

Sajna csak a Bop és Pol holdakon sikerült végmennem meg a Jool-t megközelíteni + még 1 hold melett elmentem, de igy is szép eredmény lett
javitották a jobb klikkes hibát

The source and destination cannot both be remote.
Próbáld egyesével, akkor be tudod azonosítani, h melyik okozza a problémát.
szórakozni akartam sandbox módban de kb 10 perc után összeomlott a game persze vitte magával a számítógépet is ugy hogy újra is indult
majd megin bepróbálkoztam és ismét játszottam vagy 20 percet azt megint megadta magát. pedig csak annyi történt hogy egy pici gépel lezuhantam.
másnál nem voltak ilyen gondok ?
De hogy ezért miért kellett az elérhetőségeket is megváltoztatni, az örök rejtély marad...
hiába tettem át az adatokat a kutató laborba nem fogadta el
vagy fullos szeméjzet kéne a laborba ?
Más bolygóknál/más bolygók holdjainál lehetne jó választás, de mivel azoknak nincsenek biome-jaik, 1 oda-vissza úttal megoldható mind.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
mer akkor elég lenne mindenből 1 és úgy végmenni minden biomon nem ?
bár ha jól tudom legalábbis még nem próbáltam de a müszerekből nem lehet kiszedni az adatokat.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.