5572
  • pingex
    Új hajó,mindegy négy évig csak keresek annyit,hogy ki tudjam fizetni :D
  • Tauri
    Satelit-et orbitra, MUN és Minmusra 7160 pénz. Ebben benne van minden satelit+rakéta is.

64000 pénz pedig hogy 19,8 tonna hasznos terhet ( ez csak a fellövési költség, a rakomány értéke nincs benne) akár MUN orbitra állítsak, és még marad egy kis üzemanyag is.

Ezekben nem használok atom meghajtást, csak hagyományosakat.
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.12.22. 07:50:21
  • bud0
    Minden egyes szondás contractnál új műholdat kell fellőni. A már fent lévő pályamódosítása sajnos nem jó.
  • Ninju
    Új hajót építettél vagy meglévőt vittél át?
  • pingex
    A szerződéseknél azt írja,hogy a két feltétel kipipálva.Amúgy energia kell rá és egy antenna.
    De akkor,miért nem pipálódik ki a főküldetés?

Utoljára szerkesztette: pingex, 2014.12.21. 23:14:46
  • Lyobag
    nálam csak az energiaellátás volt a feltétel. aksi az nem ellátás - hosszútávra
  • Ninju
    Nem szerepel a feltételek között a napelem?
    Nekem mindegyiknél követelmény volt.
  • Lyobag
    lehet, hogy pont napelem kéne neki. azt nem tudom, mekkora pályaeltérést fogad el....
  • pingex
    Jól haladok de pénzügyi segítség kellett így felvettem "hitelbe" 3 szondás küldetést.
    Hiába van meg minden feltétel nem teljesül a küldetés.Mit kéne még tenni?Annyi a hibája,hogy még az áram az nem végtelen,de van.
    Utoljára szerkesztette: pingex, 2014.12.21. 19:05:26
  • Lyobag
    80 k körül. de olyankor 3 kerbonautával és megyek egyben a munra. vagy a minmusra...
  • JimKirk
    Onok hany krajcarbol jutnak fel orbitalis palyara? Nekem 9000-bol jon ki az urhajo.
  • pingex
    Kösz a segítséget,működik!
  • tom36
    ahogy kiderült ez az x64 hibája
    indítsad simán 32 bitben
    (másik exe. -vel kell indítani) legalábbis ez nekem megoldotta
    az a gond hogy januárig lehetséges hogy nem is kerülök a gépem elé igy nem tudom megmondani hogy mejikel is kellene
  • pingex
    Na végre letöltöttem,és elkezdtem,de nekem is ez a problémám.
    tom36 hogy sikerült megoldanod?
  • fuho
    Hello nekem egy olyan problemam.lenne, hogy az ixs hez ad ur dokkot a mod de nem tudom azt hogy lehet hasznalni valaki elmagyarazna nekem???
  • Tauri
    áhh köszi! működik :)
    És egy modulba maximum 10 kutatási anyag fér be?
    Egyébként ami nekem nem műkdik az a Dock portok. Hiába választom ki hogy mihez szeretnék dokkolni, nem azt teszi be focus wiev be...és csak szemre lehet dokkolni. A vezérlés az jó
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.12.20. 20:23:19
  • Lyobag
    dokkolsz az állomáshoz, ott elküldöd az adatokat a modulba elemzésre. elemzés után ki tudod szedni, majd egy jobb klikk a kutató modulra, és az tudja resetelni a kutató eszközöket. hacsak nem változott a dolog az épületek miatt, de csak nem...
  • Tauri
    A science modulokat hogyan lehet megújítani az űrben? Van egy kis állomásom rajta mobile processing lab. Ez az első alkalom hogy ilyet használok, de ha kiveszek bármilyen adatot egy kutató modulból, az akkor vége többet nem kehet használni.
    Ez igy normális? Én azt gondoltam hogy többször vissza tudok menni a MUN ra és begyűjtök minden adatot a felszinről ennek a mobil kutató állomás segitségével :(
  • Ninju
    Szívesen!
  • JimKirk
    Koszonom!
  • Ninju
    Letöltöd és kicsomagolod a GameData könyvtárba.
  • Lyobag
    Az nem támogatja a SAS üzemmódot. A következő szintű szondaegység viszont igen.
  • JimKirk
    A jelenlegi MechJeb verizot hogyan kell feltelepiteni? Tobb videot is megneztem ezzel kapcsolatban de meg mindig nem egyertelmu.
  • tom36
    Igazad van
    ha tényleg lvl 3 kell a turbojet-hez akkor szenvedni fogok még egy darabig
    a visszajutásra nem is gondoltam úgyhogy ez tényleg nemigazán volt jó példa.
  • Tauri
    Ha Stayputnik MK1 van mint command pod om, mit kell elérnem hogy legyen T re stabilizálás? Jelenleg az írja hogy nincs SAS modulom vagy pilóta a hajómon. Mivel ez pilóta nélküli nem is lesz...a hajüón pedig már advanced inline stabilizer is van és mégsem lehet T -t használni.
    Valaki tudja mi lehet a gond?
  • Lyobag
    pilóta nélküli eszköz volt. és talán Rapier hajtóművet használtam hozzá.
    te turbojet hajtóművet használtál, amihez lvl 3 sci kéne jelenleg.
    és akkor nem volt feltétel a visszajutás...
    Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2014.12.20. 00:22:21
  • pingex
    Megcsináltam,az egyiknél az üzemanyagtakarékosság volt a szempontom,a másiknál az ár.
    Az elsőben 207 egységet használtam fel (a LiquidFuel-ből),így 14000-be került.A másodiknál pedig 4000 alatt kijött a hajó ára.
    Utoljára szerkesztette: pingex, 2014.12.20. 00:18:21
  • Ninju
    Más nem nagyon panaszkodik semmilyen hibára. Milyen a konfigod? Illetve írtál már a supportnak a jelenség miatt?
    Én egy Core2Dou E6750-el és egy Radeon 4850-el kezdtem játszani vele és nem volt vele semmi gondom.
  • tom36
    nagy nehezen visszakerestem és a 2474-es kommentnél megtaláltam a saját nevezésemet
    ránézésre 10k körül van (a légbeömlőket egyszerűbbre is lehetne cserélni) és ezek nem túl fejlett eszközök
    meg ott van a másik példa is
    néhány kommentel korábban ott van a te üzeneted is amiben egy hasonlóan olcsó és egyszerű felépítésű szerkezeted van, bár a képet már nem lehet megnézni nagyban de nem valami komplikált és modern kinézet alapján.
  • Lyobag
    igen, de az teljes techfával volt, nem pedig részlegessel.
    az én első Munra szálló egységem 40 K volt most, annyiból elment, leszállt és még csak ki se nyitotta a lábait. konstrukciós hiba miatt. de az ára 4-5-szörösen megtérült.

szerkesztés: igaz a kilövőállást és a VAB-ot is fejleszteni kellett hozzá...

Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2014.12.19. 20:03:26
  • Terawatt
    Fogd fel úgy, hogy a Kerbin kormánya nagyobb összeggel támogatja a kutatásaid.
  • [NST]Cifu
    Én kénytelen voltam csalni, és átírni a pénzmennyiséget. Egyszerűen normális contract-ot nem kapok, vagy nagyon-nagyon minimális pénzt hoznak csak. A Mun-t megkerültem, de egy közel 80.000 pénzbe kerülő űrhajóval, és most le kéne rá szálnom, ám csak az "alap" átmérőjű üzemanyag tankok és hajtóművek vannak meg, volt 60e pénz, megpróbálkoztam mindennel, de állandóan revert volt a vége (hála az istennek ezt most nem kapcsoltam ki). Ráadásul irányítani se könnyű az űrhajót. Jeb-el még csak-csak boldogulok, de engineer vagy scientist végzettségű Kerbal-al kész rémálom, mert nincs SAS, és imbolyog a hajó, így sok választásom nincs, a jö öreg Jeb-et viszem csak. Szóval ez így most egy picit érdekes így, jött a csalás...

Tom36: 10e pénzből a Mun-ra? Az szép! :D
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.19. 18:31:13
  • tom36
    40k bók mun-ra ? az sok :)

korában még volt egy kis kiírásom aminek a célja az volt hogy a legkevesebb üzemanyaggal és emellett a legolcsóbban eljutni a Mun-ra.
    az eredményeket már nem tudom de üzemanyagban ez mindössze 250 körüli mennyiség volt, árban meg 10k alatt volt (bár ez még ojan 0.23 környékén volt.
    próbálkozz vele :D
  • pingex
    Húh akkor nagyon felmentek az árak :D Még a 0.25-ös karrieremben csináltam egy olyan hajót 40k-ból ami a Mun-hoz is jó volt.Eléggé érdekesség teszi a játékot,hogy így leszűkítik a lehetőségek körét a fejletlen épületek.
  • Lyobag
    avagy mindenhez pénz kell. most van nekem 1.2 millió, de úgy érzem, hogy semmire se elég. pár kilövésre igen, a Minmusig elmenni kutatni elég, de egy bolygóközi kalandhoz kevés...
  • tom36
    már semmi
    rátaláltam a válaszra és nem lettem boldog (kutatóközpont 2. szintje kellene hozzá elvileg)
  • tom36
    Újabb gyorskérdés:
    mejik épület hányas szintje kell ahoz hogy a tankok között tudjak üzemanyagot mozgatni ?
    mer 40 percnyi repkedés után sajnálatos módon de kifogyott a repcsim üzemanyaga és 60 km -el a bázis elött kénytelen voltam leszállni, és a bázis felett van még egy pont 18k magasan amit meg kellene látogatnom, és jelen pilanatban hiába kötöttem ösze egy másik géppel nem tudom mozgatni az üzemanyagot (gépen bellűl sem)
  • jocking
    Nincs ám mindenkinek Core i7-e 8 giga rammal...
  • Ronar
    Érdekes nekem nincsen semmi gondom a játékkal.1080p-ben minden maxon.A textúrákkal még sose volt gondom.
  • jocking
    Ez a játék minden frissítéssel egyre szarabb és szarabb lesz. Néhány patch-el ezelőtt még simán működött minden. A 2-vel az utolsó előtti frissítés után már csak Active Texture Management-el volt hajlandó működni, nélküle "szétrobbantak" a textúrák és összeomlott a játék. A legutolsó frissítés óta pedig már ez sem segít, minden textúra bugos, rosszul tölt be, aztán szépen kinyiffan a program.
    Kár érte, pedig olyan jól indult... :(