5572
  • [NST]Cifu
    Hirtelenjében nagyon rászoktam a szilárd hajtóanyagú rakétákra. Picikét nagyon olcsóbbak. :)
  • pingex
    Nem megmondtam :D
    Sajnos csak vasárnap tudom elkezdeni,addig majd nézem hogy miket alkottok.
  • Terawatt
    Győzött az optimizmus
  • [NST]Cifu
    Bakker, jól meghazudtoltak akkor, én nem számítottam arra, hogy ilyen hamar kijön. :P
  • Lyobag
    avagy az épületek fejlesztésének hiánya. de kiegyensúlyozottabb lett így a játék
  • Lyobag
    az biztos: a 0.90 sokat nehezített, mivel nincs elég zsé a játék elején, hogy egyből messzire mehessünk.
  • Szabolcs92
    Új Elite?
  • Terawatt
    Robocraft? Jó móka.
  • Jeffjohnson
    Jópofa de én főleg multiplayer játékokat szeretek játszani a barátokkal. Persze pár single is de általában multit keresgélek.
  • Ninju
    Nálam a Rimworld új frissítése tolta le az asztalról az Elite-t. :)
    Hihetetlenül hangulatos lett.
  • Jeffjohnson
    Space Engineers megvan de amíg nem lesz linux szerver támogatás, addig számomra játszhatatlan, a másik meg nem igazán tetszik (nagyon legós kinézete van számomra és komolyabb cél sincs benne csak az egymásra lövöldözés).
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.12.16. 12:22:32
  • tom36
    ha az időt el akarod ütni akkor és valamiféle kreatívabb játékot akarsz akkor próbáld esetleg ki a From the Depths nevü játékot igaz hogy még csak nagyon kezdetleges de igéretes
    vagy esetleg még unaloműzőnek a Space Engineers -t
    aztán remélhetőleg mielöbb kiadják a bétát és akkor megint lesz mi
  • Jeffjohnson
    Off:
    Mikre gondolsz? Új civ, Dragon age engem nem hoz lázba ezen felül nem nagyon találtam említésre méltót.

On
  • Ninju
    Én pont azon puffogok, h az elmúlt napokban egy valag jó játék megjelent és nincs elég időm mindegyikkel játszani. :)
  • Jeffjohnson
    Az ünnepekre úgy látom meglesz az elfoglaltságom :), úgyse jön ki mostanában semmi jó játék.
  • Ronar
    Irány az Űrturizmus.
    16 személyes MK3 modul

• Lyobag
    akkor kihagytam vagy 2 verziót a játékból. ideje pótolni :D
  • drakulalugosi
  • Ronar
    Képet kifelejtettem.
    Most kezdek új karriert
  • Ronar
    KSP has gone Beta! v0.90.0 is Officially Released!!!!
    Már lehet letölteni az új frissítést
  • SötétBarom
    Its out.
  • [NST]Cifu
    Nem a Plugins, hanem a ...KSP\gamedata könyvtárba kell bemásolni.

Ha a bolygók megközelítése kell, akkor irtó egyszerű a dolgod, először is tégy egy MechJeb modult az űrhajóra (a harmadik fülnél találod, az első dobozka az). Jobb oldalon megjelenik a MechJeb ablak, amire rákkatintva megkapod az menüválasztékot.

Itt kiválasztod a Maneuver Planner-t, válassz ki egy bolygót (Set target), aztán a plannerben advanced planner to another planet. Itt az alapértelmezett Porkchop selection a legjobb megoldás. A függőleges tengely az, hogy milyen messze van az indulás (departure), a vízszintes tengely pedig hogy milyen sokáig tart az út (transit duration). A színek jelzik, hogy mennyi delta-V kell az úthoz, ezt számmal mutatja is a kurzor helyének megfelelően. Rákattintasz a megfelelő pontra, aztán create node...

Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.15. 20:08:19
  • westwall
    hali tudja valaki a mechjebet hova kell bemásolni mert a plung könyvtárba berakom ahová a többi mód is kerül de a mechre azt írja a játék induláskor hogy incorect :(
    meg valaki tudna dobni egy videót hogyan lehet használni bolygók megközelítéshez mert nekem nem akar működni bár lehet azért mert nem megy rendesen :(
  • Terawatt
    4:30-nál szakadtam. Ő is....
  • [NST]Cifu
    Ez egész jó :)
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.14. 22:52:04
  • tom36
    Új bolygók nem lesznek csak néhány "biomizálva lett"
    a videó alapján legalábbis ha jól néztem akkor 11 bolygó lett megcsinálva ami lényegében azt jelenti hogy most már mindegyiken vannak különálló biomok
    és van 2 ami nem lett megcsinálva, ezek a Jool és még valamelyik (a Jool gázbolygó ezért nem lett volna értelme)
  • pingex
    Már megvannak a Youtube videósok 0.90 videói is.
    Biztos vagyok benne hogy a jövő héten megkapjuk mi is. :)
  • Terawatt
    Én is így vettem ki
  • [NST]Cifu
    Lehet rosszul értelmezem, de szerintem új bolygó nem lesz, csak az eddigieken lesz több biome.
  • tom36
    az a gond hogy a biomokat nehéz lenne roverekkel áthidalni
    valami más olcsó és könnyű mozgási lehetőség kellene, pl. légkörrel rendelkező bogyóknál valamiféle helikopteres megoldás jól jönne vagy valami Jet hajtómű
  • Lyobag
    avagy minden bolygó több biommal rendelkezik. lesz értelme a rovereknek a végén...
  • tom36
    legalábbis a videó alapján +8 - 9 új bolygó van biomokra osztva ha jól számoltam
  • Lyobag
    több biom. éljen! :P
  • tom36
    Én is azt remélem hogy még január 1. hetében kijön
    de szerintem még elég sok dolguk lehet ennyi változtatás mellett
    + itt jönnek az ünnepek is.
  • pingex
    Igen :D
    Remélem úgy tervezik hogy újévig készen lesznek :D
  • [NST]Cifu
    megvárom amíg kijön,szerintem 1-2 hét.

Picit optimistának tetszik lenni. :)
  • tom36
    apúúú mikor adják kííí ?
    akkor amikor a kerbálosok azt mondják

elég sok jó dolgot beletettek , ezek közül is az új biomoknak örülök leginkább, a többit meg meg kel szokni majd
    meg a másik ami tetszett hogy nem kell majd a navballon keresgélni már hanem egyszerűsítve lesz végre.
  • pingex
    Akkor ezt most már nem is folytatom...megvárom amíg kijön,szerintem 1-2 hét.Addig el leszek a sandbox móddal.
  • [NST]Cifu
    Plusz a Biome-k is változtak, új contractok jöttek... Szóval feltehetően igen.
  • Terawatt
    "Don't blow them up, repairing is expensive. "