Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
kb 2 perce néztem a facen és semmi nem volt most meg ott van 😊
megvan a holnapi program így asszem be vagyok táblázva.
másrészt a leszállást legalábbis szerintem majdhogynem csakis kivülrõl lehet megoldani mer különben nem tudod megállapítani a távolságot a felszíntõl.
persze ez modúl függõ mer van amiben majdnem magadalá látsz.
Off:
Tauri
te még istenesen állsz jelenleg
sajna mindig csak a rossz hozzászólások vannak jutalmazva.
kijött a 0.24 😄 most töltöm le 😄
Belsõ nézetben pontosabb a navball jelölése.
Valaki esetleg tudna nekem a hozzászólásra + gombot nyomni? Valaki valahol tett rám 2 minuszt és van 1 plusszom, így -33 as az értékelésem és elvileg -50 alatt nem fogjátok látni amit írok. KÖszi 😊
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
de megpróbálhatod a Kerbal engineer modot használni, az kijelzi mind a vertikális, mind a horizontális sebességedet is
A gond a földetéréssel van.
csak jól kell használni.
õszinte részvétem! 😄
alkatrészek terén anyi biztos (legalábbis ha jól tudom) akkor egy darabig nem lesz ojan sók alkatrészes mód mer annyi ujítás van most a .24 ben hogy nem lesznek kompatibilisek
meg másrészt rendben hogy nem akarnak uljakat kidolgozni de van néhány tényleg jó mód amit beleépíthetnének a realitás kedvéért
az új drivert illetõen meg nem tudom hogy akarják megoldani azt hogy ne okozzon problémát a nagy elemszám, ha maradnak a mostaninál, mer nem lehet optimalizálni örökké
max megoldják azt hogy 1 elemnek lehessen nyilvánítani egy meglévõ pl. ûrbázist és szükség esetén ismét ki lehessen kapcsolni.
Alkatrész tekintetében az a véleményük, amivel teljesen egyetértek, hogy már nem sokat raknak bele, mert rengeteg mod van erre és még sokezer másra.
A játék motorja pedig a Unity-n alapul, újat nem fognak írni (KSP 2.0), de gyorsan beemelik az újításokat.
Szerintem nagyon jó így is a játék, a pénz megjelenését nagyon várom. Rengeteg a mod, szinte a teljes játékot átalakíthatod. Kell ennél több?
Rover kereket lehet javítani és az ernyõket is újra lehet csomagolni.
rengeteg dolgot bele lehetne tenni még
de inkább egyes játékok kombináláséval lenne jó mint pl ha kombinálnák a space engineers nevû játék egyes részeivel.
de inkább mielõtt tovább fojtatódna a fejlesztés inkább egy új grafikus motort kéne neki adni mer minél késõbb kerül rá sor (már ha eljutnak oda) annál nehezebb lesz mindent átírni ahoz
az a gond hogy elöb utóbb elég nagy gátat fog szabni a fejlesztésben, mer hiába tesznek bele 240 😄 új fejlesztést akkor se tudunk majd nagyobb konstrulciókat összerakni majd mer behal a gép
+ nem számolva a többi még nem létezõ hatással ami még nincs beüzemelve (6.idõjárás 10.sugárzás hatása 11.visszaérkezési hõ hatása ...)
Gyûjtsünk össze együtt 240 újítást! <#nyes>#nyes>
Bármi újítás ami még nincs benne az alap játékban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.három újabb gázóriás
3.külsõ aszteroidamezõ
4.belsõ aszteroidamezõ
5.üstökösök
6.idõjárás
7.bányászat
8.étel/ital/oxigén/víz szükséglete
9.kárt tevõ aszteroidák
10.sugárzás hatása
11.visszaérkezési hõ hatása
12.ûrsétán lehet szerelni
ksphun.blogspot.hu
különben is mennyit fejlõdött a program azóta, hogy az elsõ orbitra állással lehetett szenvedni...
Nem tudom milyen lesz késõbbiekben a carrier része, de azt látom hogy nagyon sokan olyan "pazarlással" csinálta meg az egyes hajóit és jutott el X, Y ba hogy nevetséges. Én épp abban látom a játék örömét, hogy minél költséghatékonyabban, minél nagyobb profitszázalékkal tudjam megcsinálni az egyes küldetéseket 😊
Jó lesz ez mindenkinek, most kicsit a carrier mód van csiszolgatva, utána meg jönnek az újabb alkatrészek megint, és mindenki örülni fog. Meg különben is 20 év múlva mikor még ezzel a játékkal játszunk és lesz warp meghajtó a Nasa tól 😄 majd ott lesz érdekes hogy a csillgaközi ûrben fogunk bohóckodni semmiféle orbit pályát nem nézve. hehe
mindenesetre tuti rá fogok fagyni egy jó idõre
a multis részt illetõleg meg szerintem is megcsinálhatnák bele
nem muszáj a naprendszer különbözõ pontjait felfedezni multi közben mer az tényleg macerás hanem inkább a kerbinen is lehet szórakozni elég sokféle képen
Szóval, más sem tartja ökörségnek és sok-sok percet fognak áldozni rá.
Egyébként megpróbálhatnál kultúráltabban is írni.
Az idõgyorsításról nem is beszélve. Egy ökörség, remélem egy percet sem fognak áldozni ilyesmire.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az a gond hogy egyre inkább lehangol ez a frissítés engem
sok jó dolog van benne de az alkatrész gyüjteményt nem igazán akarják fejleszteni pedig igen csak jól jönne
és ahogy irták a végén a 0.25 ben is a karier módot fogják bõvíteni, csiszolgatni csak
A halál csupán a kezdet...
de én is örülnék neki ha elöbb mer már halálra unom magam.
De majd azért tudósítsatok. 😄
ksphun.blogspot.hu
Szeretnék tenni egy marker jelet a holdra amit elõzetesen a térképen megnéztem hová legyen a leszállás
legalábbis ahogy régebben szó volt róla aszerint a pénzes része is rendesen ki lesz dolgozva és akkor már tényleg lesz értelme mindent megmenteni.
és ahogy elnéztem itt már a pénznek is van szerepe.
emellett a kerbinre visszahozott eszközöket is vissza lehet váltani pénzre ami elég jó dolog igy van már értelme annak hogy ne csak ürszemetet csináljak hanem mindent visszahozzak.
van benne néhány jó dolog és van benne ojan is amit nem értettem de ha jól sejtem akkor az nem komplett leirás még
de igéretes 😄