5572
-
Lyobag #3532 jó szokás szerint Bill, Bob és Jeb kint ragadtak a Mun körül. most küldhetek értük valakit... vagy valamit :P -
tom36 #3531 ahh tényleg
eddig nem is láttam ezeket
thx -
Lyobag #3530 a magassághoz kötés annyi, hogy alatta vagy felette. nekem 2-3 km eltérés nem okozott gondot...
amúgy a térkép nézeten láthatod őket -
tom36 #3529 tényleg egy gyors kérdés:
gondolom már mindenki találkozott ojan küldikkel amiknél pl reprt-ot kell csinálni vagy hőmérsékletet kell mérni adott pontokon
nahh már most ezzel az a gond hogy ezek a helyszínek úgy vannak meghatároz mind pl: surface at site S4-DWP, vagy Area P-9LNN, vagy Manley's Recklessness
és ezek közbe magasságokhoz vannak kötve
és a kérdés: ezek hol találhatok vagy mi van velük.
-
Lyobag #3528 én meg fel tudnám oldani jelenleg a lvl 2 sci labot, csak akkor nem maradna mani. majd akkor oldom fel, ha van tartalékban 300 K mani :D -
tom36 #3527 tegnap este eléggé elszúrtam a mentést
fejleszteni akartam az épületeket és sikeresen félreértelmeztem az árakat: mivel kékkel volt ki irva ezért azt hitem hogy sc pontba kerül ugy hogy 2 fejlesztést is csináltam és csak utánna vettem észre hogy nem változott a pontjaim száma, és amikor ránéztem a pénzemre akkor jött a feketeleves ( maradt 22000 )
szerencsétlenségemre még a küldik közt sincs ojan amit meg tudnék csinálni olcsón vagy épp ne csak vesztenék rajta. -
Lyobag #3526 három műhold pályára rakva. még 1-2 műhold és fejleszthetem a R&D centert. :)
plusz igyekszem minden pályára juttató járművet ellátni irányító egységgel, hogy aztán ejtőernyővel visszaérkezzenek és landolhassanak. egy 50%-os visszaszerzési érték is több, mint a semmi :D -
Lyobag #3525 mechjeb használók most hátrányban :D
én folyamatosan harácsoltam, így felfejlesztetem a launchpad-et, a VAB-t és a tracking station-t lvl. 2-re.
viszont a játék indításakor nem 25, hanem 51 k manival indultam.
most kéne a szondákat orbitra állítanom, hogy továbbfejleszthessem az R&D centert, de SAS és nodok nélkül nehéz. azt hiszem ez a munka megint Jeb feladata lesz egy rosszul kiegyensúlyozott járművel :D de a Munra szálló felszerelésénél végre jobbat tudok adni neki :D
Szerkesztés:
a pilóta skill jó móka. ilyen könnyen még nem szálltam le, beállítottam Jebnek, hogy retrograde ponton tartsa a hajtóműveket, nekem csak lassítani kellett.
Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2014.12.18. 20:04:12 -
Ninju #3524 Szép munka.
Én most jutottam el oda, hogy node-ok nélkül stabil Mün orbitra áltam és visszatértem..
Szerencsére ez hozott sok pénzt, most irány a Mimnus. :)
tom36: Attól függ, hogy milyen küldetéseket kapsz. Minél magasabb, annál nehezebb/drágább feladatok jönnek. -
tom36 #3523 egyenlőre én igencsak szenvedek vele (alig tudok orbitra állni)
tényleg mit befojásol a repu ?
mer abból a legértelmesebb pénzre vagy sc pontra váltani -
Lyobag #3522 sikerült leszállni a Munon. jöhet a mani! :D
a hajóban van egy tervezési hiba, csak leszálláskor jött elő: az egyik láb nem tud kijönni. mondjuk ha lecsatolnám az oldal tartályokat, de még van benne nafta :P
Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2014.12.18. 19:21:59 -
#3521 Koszonom, uram! A Squad-os fiuk jol megkevertek a kartyakat.:) -
Lyobag #3520 azt hiszem Kerbal Space Program helyett Kerbal Flight Programot folytatok. valahogy fel kéne fejleszteni a VAB-ot, és csak repülőkkel tudok sok pénzt szerezni relatív kis költséggel.... -
Ninju #3519 Nem írja ki a cél orbitról az adatokat?
Mert ha igen, akkor nem kell szemre céloznod. -
Tauri #3517 Tracking 2 nél enged manőver nodokat csinálni nekem. Sőt 3 at is tudtam előre, ugyanis volt egy olyan feladatom hogy állítsak orbit pályára egy satelitet....Nekem ami bajom van ezzel hogy nem lehet focusba/targetbe tenni azt az orbit pályát ahová kellene vinni a műholdat, így igen nehézkes hogy a szög megfeleljen neki. 3 node-ot xcsináltam egymás után és ahogy az elsőt forgattam közben szemmel néztem hogy a két orbot pálya mikor esik egy síkba...
De ha pl egy más égitestet célzok meg, ott már jelzi hény fok az eltérés...
Jó lenne ha ezt is javítanák -
#3516 Nem bug, fejleszteni kell tudtom szerint a Tracking Station-t (jobb oldalt alul találod a Space Center-nél). De nagyon nem az elején van, legalábbis nálam a Level 2-nél sincs még lehetőség rá... -
#3515 Sziasztok! Nem akarok eroszakodkodni, csak nagyon szeretnek mar vegre jatszani a betaval es addig amig erre nem talalunk megoldast ez sajnos lehetetlennek tunik. Kiprobaltam Sandboxban es ott normalisan egy kek vonallal mutatja az urhajo palyajat, viszont ha vesszatoltom a karrieremet, akkor ott szurke es nem enged hozzadni maneuver nod-okat. Lehetseges, hogy valamelyik epuletemet kell eloszor fejlesztenem, vagy ez valami bug?
Itt egy kep rola.
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2014.12.18. 06:50:31 -
#3514 Na jó, de így a Kerbal Space Program átalakul Kerbal Surface Program-á. :D -
Lyobag #3513 én ezért megnöveltem a kezdőtőkémet 50 k-ra. viszont a feloldott alkatrészekért fizetek. most tesztekből jött elég pont össze, hogy felszíni felderítést tudjak végezni. -
Fürtös #3512 Van olyan contract amivel a science pontokat pénzre lehet váltani, elég jól váltja :D
-
#3511 A nehézséget egy kicsit elszúrták szerintem is, mert az elején még sok mindenre elég a 25.000 money, de aztán hamar pénztelenség jön, ha nem ügyeskedsz a contractokkal. Szinte előre beállított módon kell fejleszteni először a kilövőállást, aztán a VAB-ot, aztán a contract-épületet, és aztán az űrhajósok barakját. Itt álltam meg én is, mert most már a Mun és a Minmus jönne, de nem megy, nagyon kevés a pénz, akárhogy is takarékoskodom. :( -
Lyobag #3510 csak futtattam a könnyű teszteket, majd egyszer a research center mellett értem földet. kértem egy EVA reportot megszokásból, erre látom, hogy R&D center van biomnak írva... -
Lyobag #3509 és kész szívás minden. ahhoz, hogy menjek bárhova, fejleszteni kéne. hogy fejlesszek, el kell mennem olyan helyre, amit a kezdetleges épületek nem hagynak.
-
tom36 #3508 space center biomokra lett osztva ?
mifélére vagy hogy ? -
#3507 Sziasztok!
Most ujra elovettem a jatekot es lenne egy olyan problemam, hogy keptelen vagyok palyamodositast vegrehajtani, meg az orbitalis palyat sem tudom elerni, mert nem tudok maneuver nod-ot hozzadni az urhajo palyajahoz ami szurke szinu az eddigi kek helyett. Van erre valami megoldas?
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2014.12.17. 19:32:01 -
Lyobag #3506 megint kezdhetek új karriert. nehezebb lett, mint volt :D
most az új módozat: óvatosan, először csak magassági rekordok.
érdekesség: az egész space center biomokra lett osztva -
Ronar #3505 A gépemben i7-es proci 8GB ram GT650 SLI videókártya van, de az űrállomásomnál már beszaggat. -
tom36 #3504 az a gond hogy ezt elég nehéz megmondani mer ez elég sok mindentől függ (teszteltem annó hogy mi milyen mértékben járul hozzá)
lényegében alapjában gép függő, utánna a játékban sem mindegy hogy miből áll a konstrukció (egyszerű elemek vagy mehanikus, valamire képes elemek)
igazából tesztelni kell creatívban
bár ha ez igaz hogy több magot is ki tud használni az igencsak hasznos lenne, viszont így is kel az x64 hogy a memóriát jobban ki tudja használni. -
westwall #3503 köszi a választ ki próbálom bár a mechjebet oda is bemásoltam de nem sok sikerrel bár müködik de nem úgy ahogy én arra régen emlékeztem.
Lenne még egy kérdésem a mostani 0.9 látom már pörgeti a proci több magját is mekkora most az alkatrész limit mikor fog belassulni? 1000 db alkatrészt meg tud jeleníteni ? -
Lyobag #3502 elcsesztem a karrieremet. indíthatok újat, de most duplázott kezdőtőkével - ha az eszközök feloldását beállítom, extra nehéz nélküle az élet
-
Tauri #3501 small inline reaction wheel van még csak, de az rajta van a hajón, különben meg sem tudnám mozdítani manuálban sem :)
Stayoutnik alatt van közvetlenül, de se orbit pálya szerkesztés se T gombra sas nincs.
Egyébként T megnyomására írja is hogy nincs installálva SAS modul?? Utoljára 2 éve alphaban votl ilyen?? Illetve a pilotam nem skilles! De ebben nincs is pilóta! :) -
Ronar #3500 Sikeres dokkolás űrsiklóval az űrállomásomon
-
Ronar #3499 Van rajta Valamilyen Reaction Wheel vagy Stabilizer?Csak akkor működik ha van. -
Tauri #3498 Mikor/hogyan lehet orbit pályát tervezni? Vagy épp miko rlehet a T vel bekapcsolni a stabilizálót? Alapból mikor megnyomtam kiírta hogy nicns a hajón valami felszerelve, majd egy következő fejlesztésnél már működött. Pedig nem tettem rá semmi újjat. ha pedig Stayputnik Mk1el szeretnék szondát küldeni továbbra sem lehet T vel csinálni semmit, sem pedig Orbit pályát szerkeszteni.
Hogy ezek ismét működjenek mit kell csinálnom? -
tom36 #3497 Szóval ismét csak az x64-el van a gond
nahh majd holnap megint nekiveselkedek
kössz az infót -
Thanatos #3496 x64 bug sajnos, 32bit-nél nem áll fenn, talán lesz majd hotfix -
Szabolcs92 #3495 Előzőben sem volt, ha a legnehezebben játszottál -
Ninju #3494 Én sem steamről szedtem. Bár eredeti.
Nálam minden rendben az épületeknél. -
tom36 #3493 Máshol van a gond
az épületek alapszintűek míg kintről nézve fullosak (3-as szintűek) és nem is lehet fejleszteni őket.
gondolom ez azért van mer nem steamról szedtem le most, vagy másnál is van ilyen ? -
tom36 #3492 Gyorskérdés:
hogy lehet megoldani hogy alap szintű épületekkel kezdjek ?
mer hiába indítok új cariert nem úgy kezd, és a beállításoknál sem találok opciót hozzá