Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a mechjebhez kaphatnék valami linket?
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.08. 21:05:09
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.08. 17:03:53
De kézzel gyorsabb leszel, ha a célhajót beállítod, hogy egyenesen "felfelé" nézzen (a navball kék félgömbjének közepe) és azzal a hajóval amivel dokkolni akarsz csak "lefelé" kell nézel (navball barna félgömb közepe). Így csak a célpontjelzőt kell középre hozni és máris jó szögben áll a két hajó egymáshoz képest.
amúgy nem tudtam hogy mi akar leni az a képsor
aszittem hogy valami mód vagy butulás megint
Elég viccesek, de már várom!
Ha jól emlékszem, akkor az épületek fejleszthetőek lesznek, és ezek szerint a pajtából és lakókocsiból indul a kerbal űrprogram 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kb egy ev kihagyas utan most kezdenem ujra a jatekot. A kerdesem az lenne, hogy itt tobben beszeltetek aszteroidakrol, es ezek alapbol benne vannak a legujabb verzioban, vagy kulon kell felrakni valami mod formajaban?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
hasonló eszközökről dobtok fel képeket akinek van ilyen ?
Pont ez a lényeg, el kell találni a megfelelő szöget.
A Béna.
Ez az egy dolog zavar ebben a szuper játékban... nem lehet elégni a légkörben <#idiota>#idiota>
A Béna.
de a lényeg a leszállóegységnél: Mk1 Lander Can (főleg azért, mert a tetejére dokkoló egységet lehet rakni) vagy Command Pod Mk1, alá valami nagyobbacska üzemanyagtartály (pl. Rockomax X200-8 Fuel Tank), rá 3-4 csatolóeszközzel 3-4 kicsi tartály(FL-T200 Fuel Tank vagy FL-T200 Fuel Tank), azok üzemanyag szivattyúval összekötve. hajtóműből 2-3 LV-909 Liquid Fuel Engine-t használok a kicsi tartályokra aljára rakva, azokon felül meg egyesével SC-9001 Science Jr és Mystery Goo eszközök. plusz párban a hőmérő, a gravitációs detektor és a gyorsulás érzékelő. ez a felszerelés teljes üzemanyagkészlettel 3-4 leszállásra elég, plusz egy orbitra visszatérésre.
az ellátóeszköz valamilyen command modulból és 1-2 nagy méretű tartályból plusz valami nagy ISP-vel rendelkező hajtóműből áll, ami végig orbiton kering. hozzá szoktam dokkolni és teletankolom a leszállóegységet...
a napelemeket, RCS hajtóanyagot, fúvókákat ne felejtsétek ki a járgányokból
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
de általában ilyen mókához inkább a kevésbé könnyű eszközt használom: leszállóegység 3-4 tudományos modulparkkal. elég üzemanyag van 3-4 biomhoz, és utána csatlakozni az anyahajóhoz tankolás és ürítés céljából.
de egy időben ment a rovermánia, mindannyian gyártottuk a rovereket a Munra 😛 én kezdtem egy hatalmas batár döggel, de utána átmentem a lapos sportkutatójárgányra. mit összeszáguldoztam a Mun felszínén 😄
akkor most tanulhatok celbaszallni 😊
eppen a konnyu leszalloegyseggel van a bajom 15 * felle 😊 nem vagyok en pom pom 😊
Utoljára szerkesztette: gvarga12, 2014.10.31. 14:56:37
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
mostani tervem egy mobil labor, sok üzemanyag alacsony orbiton, egy pehelysúlyú leszállóegység a szükséges üzemanyaggal és egy bátor kerballal 😄 )
szeretnem minel hamarabb kiaknazni a Munt de egyesevel fel le szallni a landerrel maceras a 15 bimomhoz
egyenlore egy 2 biom / landolos egysegem van
Nem csak a KSP-ben szúrják el a dolgokat néha... Kár érte, de legalább a robbanás szép és ismerős 😄
jó agyzsibbasztást a kitalálónak is 😄
viszont a nehézségi fokozatokat módosítanám esetleg:
könnyű: összekapcsolni 2 aszteroidát
közepes: összekapcsolni 4 aszteroidár
nehéz: ugyanaz mind a közepes de csak alap alkatrészeket lehet használni
brutál: köss össze 3 vagy több aszteroidást a felszinen alap eszközökkel
csak azért módosítanám mer 3 aszteroidát öszekötni semmivel se nehezebb mind 2-t
könnyű: két aszteroidát kapcsoljunk össze egy űrjárművel
nehéz: három aszteroidát kapcsoljunk össze
brutál: négy aszteroida négyzet formában
kikötés nincs.
Arra van vmi megoldás, hogy egyes lépcsők között ne 3x kelljen space-t nyomnom? Eddig csak akkor volt ilyen, ha menet közben változtattam a lépcsőkön, de most már folyamatosan ezt csinálja...