Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy fura bug a játékomban. Amikor Kerbin légkörben tevékenykedek, búgást hallani végig a háttérben, olyan mint amikor a mikrofont fújja a szél. Esetleg van valami ötletetek hogy mi lehet a baj?
A verzió: 0.25
Előre is köszönöm. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy megoldás lehet, hogy vannak nagy rések az egyes gyűrűkben/között, fokozatosan lehet csökkenteni a magasságot résről-résre haladva?
A gyűrűn ugye nem egészséges áthaladni pl a Szaturnusz esetén, mert vannak benne egészen nagy részecskék (cm - m tartományban is). Ugyanakkor más bolygóknál a gyűrű csupán por, így ott nincs probléma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ksphun.blogspot.hu
Remélem a visszatérés is sikeres lesz 😄
ksphun.blogspot.hu
ksphun.blogspot.hu
mind amikor valami belóg mögé és ijenkor ara fejti ki az erőt (nálam már volt ezzel gond)
hajtóműtől teljesítményétől függően van egy távolság amin bellül nem szabad mögé helyezni semmit
Az jutott eszembe, lehet hogy az összekapcsolt egységek SAS és/vagy RCS rendszere hülyül be ha a Command Podjaik nem egy tengelyen helyezkednek el.
Nálam ugyanis a megmentendő hajó oldalán volt a dokkoló, ezért iránya mindig merőeges volt a mentőhajóéra.
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2014.11.16. 23:10:19
Mindegy a projekt megfőtt, mivel amikor sikerült végre elindítani az egészet, össze-vissza rángatózott, szóval ebben a formában nem lesz jó. Újra kell tervezni az egészet...
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.16. 21:51:13
ksphun.blogspot.hu
Nálam van fenn mod, de csak a MJ.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.16. 20:27:20
Nem lehet, hogy valami mod kavar be?
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2014.11.16. 19:38:25
A halál csupán a kezdet...
Mi a neve annak aminél szükség van levegőre, élelemre?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ide költöztek át:
http://www.curse.com/ksp-mods/kerbal
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Sokat próbáltam nagy nehezen megközelítettem 1km-re de utána követem a rózsaszín jelet amivel egy ideig közelít aztán távolodok, közbe folyamatosan korrigálok és van egy olyan érzésem hogy pörgök körülötte...
(Jeb lett volna az áldozat, csak ő éppen az űrállomáson tartózkodott)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.12. 22:36:07
Mellesleg én az előbbi meló utáni zuhany közben döntöttem el, hogy csinálok egy ROSETTA küldetést. Csak úgy a magam szórakoztatására 😊
Ez a videó pedig nagyon jól sikerült szerintem 😄
Rosetta mese
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2014.11.12. 20:33:03
Esetleg csinálhatnánk egy ilyen kihívást, hogy minimális alkatrésszel ki milyen landert tud egy aszteroidára letenni. Nem kell, hogy verseny legyen, csak a beküldött alkotások kedvéért! 😊
http://www.natgeotv.com/hu/rosetta/landolas-eloben
De benne van a leírásban is:
This mod adds several large parts designed to be integrated into a permanent space station: the Science Lab, the Zoology Bay, the Cyclotron, and the Spectrometron. These heavy parts provide facilities for performing experiments. Experiments are held in small, light pods that you can dock with your space station, execute, and bring back to the surface for Science points. The Spectrometron uses the Cyclotron to analyze Surface Samples that you've brought into orbit, and allows you to transmit the data home for full value. In addition, there are tanks for storing Kibbal for the Zoology Bay.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2014.11.11. 19:12:32
Kezdhetem elölről...
Igazából csak nekem nagy bosszankodás, mert messze ez volt a legambiciózusabb projektem eddig 😊
Ez az űrállomás mod hozzá, szerintem jópofa
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2014.11.11. 02:32:39