5572
-
Lyobag #3852 pl egy ilyen. bocsi, régi kép, 1-2 mod extrába fent volt akkor, de most is működő koncepció lenne :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vagy az elődje :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2015.03.05. 08:12:01 -
mazsi6000 #3851 Steamen 40%-al olcsóbb most a játék.
Mielőtt kiadják az 1.0 release-t! :) -
#3850 Pl? -
#3849 Jeb új kedvenc játékszere:
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.04. 16:59:50 -
Ninju #3848 Miért nem viszel inkább egy fapados rovert mindenhova? -
#3847 Vagy eldobhatós kivitelt használsz, mint a holdon használtak, vagy valami dokkolós kivitelt. Ez utóbbiból elég széles a választék. Alul, felül. hátul dokkolós kivitelt is látni. A legszebb, ha a szállító járműre rámpával tud fel illetve le gurulni. Persze ez utóbbit a legnehezebb megcsinálni, hiszen rengeteg a felesleges tömeg, amit ilyenkor mozgatni kell.
-
#3846 Ilyet hogy a tökömbe lehet átszállítani egy másik égitestre?
Szeretnék rovert építeni, de fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy össze is tudjam szedni ha tovább szeretnék lépni. -
#3845 http://imgur.com/a/1LZ9N#0
ez nagyon tetszik, ötletes! egy csuklós Ikarust nem akar csinálni valaki? :D
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.03.03. 01:16:41 -
#3844 Na jól van nincs itt semmi látnivaló, sétavan gyerünk tovább séta ..
-
#3843 A Dorah Space Lab megkezdte a működését 120km-es Kerbin körüli pályán :)
A tovább modulok csatlakoztatása ezek után következik :)
-
Szabolcs92 #3842 Duna messze a legkönyebb a nagy égitestek közül. -
Lyobag #3841 Eve. könnyű oda leszállni. csak felszállni nehezebb, mint a Kerbinről :D de ha nem akarsz landolni, ott a low orbit 20 m/s száguldás...
de mehetsz a Dunára és az Ike-ra is. utánuk a Jool rendszer a legjobb választás -
#3840 Megcsináltam a kötelező Minmus-Mun leszállásokat. Utána miket érdemes csinálni nehézségi sorrendben?
Btw, ez a lander kifejezetten tetszik:
Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2015.02.21. 21:51:46 -
Lyobag #3839 azért az Apollo is gyilkolással kezdte - csak a kilövés előtti teszteken. utána stabilan végigvitte a holdprogramot és a skylab-et
amire kíváncsi vagyok, az az Orion űrhajó.
Meg a Dawn és a New Horizons szonda :D idén érkeznek meg a Cereshez és a Plutóhoz :P -
#3838 Gyilkos űrhajóból az űr Volkswagenje lett -
Lyobag #3837 nekem szintén. amikor megvettem, ugyanannyi dollárt kértek érte, mint eurót. és a dollár árfolyama jobb volt :D -
#3836 Neken nem steam-es, eredetim van, a hivatalos oldalról megvásárolva. -
Szabolcs92 #3835 Nem kell hozzá Steam. -
tom36 #3834 nem tudtam hogy hogyan megy
azt gondoltam hogy a viszonylag alacsony ár miatt közbe ujra be kell rá fizetni (nem használok steam-et (azt se tudom hogy kezdjek neki de meg tudom oldani majd)) -
Szabolcs92 #3833 Mióta kell frissítésenként kiadni rá bármit is? -
#3832 He? Van rádió-blackout, vagy mi az ördög, hogy ilyesmik kellenek? -
Lyobag #3831 mióta felraktam kibővítették a modot. de amit leszedtem belőle, az a FASA és a Kerbal Construction Time. a remote tech eltávolításán is gondolkodok, de azt még meglátom. nem igazán egyszerű vele az élet keosync pályán álló műholdak nélkül... pláne, hogy az adóvevő, ami segítene a pályákon, még nem elérhető -
Randlan #3830 Sziasztok!
Sokat olvasom a fórumot, jelenleg USI féle modok vannak fent de kicsit már unom. Lyobag -tól kérdezném, hogy mit mit raktál fel pontosan az ADIOS Tech Tree modból, mert nagyon sok mindent fel kell (lehet?) rakni. -
Ninju #3829 Elég egyszer megvenni. Nem kell utána már semennyit sem rákölteni. Amikor az 1.0-ról beszéltek, akkor említették, hogy nem terveznek a jövőben sem fizetős tartalmat. -
tom36 #3828 Nekem se eredetiben van meg jelenleg még, annak ellenére hogy már a 0.18 óta játszom vele és nem kevés időm van benne, viszont mihelyst kiadják az 1.0-t akkor megveszem
főleg hogyha használható multi is lesz benne
legalábbis nem tudom hogy megy, de nem szeretnék frissítésenként kiadni rá, ha úgy megy -
#3827 Warezbuzulás után a minap behúztam végre eredetiben..
Nem annyira tetszik, hogy még a node editor sem elérhető a karrier elején.. Gondoltam felpöffentek egy science szondát a munra, hát érzésre elég nehéz eltalálni. :s -
Szabolcs92 #3826 Lap alja -
Szabolcs92 #3825 Nem. Van demo, ha tetszik, meg lehet venni. Indie játék, nem valami nagy kiadóhoz megy a pénz, hanem tényleg a fejlesztőkhöz.
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.02.16. 20:51:56 -
fuho #3824 valaki tudja honnan tölthetem le a 0.90-es verziót a netől ingyen? -
#3823 az Engineer tudja ujra csomagolni az ernyot pl. -
#3822 A második bekezdéssel az a probléma, hogy karrierben elég durván lekorlátoz a pénzügyi háttér. Teljesen megértem Fenrir-t, mert én is így indultam el, bár én csak két kerbalban gondolkodtam (Jeb egyértelmű, ráadásul pilótának még értelme is van, mellette a Science miatt egy Scientist akartam vinni folyton). Apropó, tudja valaki mi értelme az Engineer-eknek? Elviekben tud "javítani", de ez pontosan mit takar? -
#3821 Pont így próbálkoztam eddig, 3 után 3, de 10km felett nagyon kevés volt a TWR.
A célom az lenne, hogy az utolsó fokozattal orbitáljak és a landerral szálljak le, majd menjek vissza.
Amúgy a régi dizájn még megvan, megpróbálom még tweakelni. -
#3820 Alább adtad. :C -
#3819 Azt nem mondtam, hogy a kiszedett fokozat helyére tegyél még egy kurva nagy adag naftát xD
Amúgy egyszerű a megoldás, és maximálisan kerbal: basszál rá annyi SRB-t amennyi elfér. :D Mondjuk hatot, és hármasával indítsd őket. Amikor leégett az első 3, jöhet a következő 3. Hátha úgy felmegy. Vagy tüzelheted őket egyszerre is. A lényeg, hogy ne add alább a KIBASZOTT NAGY és nehéz landernél, hiszen a játék lényege a lehető legnagyobb marhasághoz megoldást találni :DDD -
#3818 A 3 fős podot csak azért erőltettem mert szerettem volna szintezni mindhárom kerbalomat.
Amúgy azóta kinyitottam a Mainsail hajtóművet, szóval most már lenne kakaó, de visszatérek mégis az 1 fős lander-ekhez, de olyan dizájnnal mint ez.
Karrierben a fejlesztések közül milyen messze került a rover cuccai? A 300-asok között sincs. -
Ninju #3817 Te Fenrir!
Az a lenti hodály miért egy fokozat? :)
Már ha két részre szednéd, akkor is hatékonyabb lenne a felső légkörben. Bár most nézem, h SötétBarom mondta, hogy legyen egy.
Igazából mindegy is. Jól látod, hogy a Skippernek ez túl nehéz. Ha nagyon ilyesmi tervet akarsz, akkor az eredeti első fokozatra tegyél egy méretcsökkentő adaptert és onnan felfelé tervezd újra, csak az egyszemélyes kapszulához való elemekkel. Ránézésre úgy elég lesz.
Én is azt tudom tanácsolni amit Cifu. A háromfős küldi nem annyira létszükség. Főleg az elején, amikor minden kiló számít. -
#3816 Akkor nem marad más választás, a központi fokozat mellé még rakj két Rokomax tartályt, és rájuk 1-1 Skipper-t. SRB-ből kelleni fog még, hogy ezt a kulimászt felvigye, de így hirtelen jobb ötletem nincs.
Mondjuk hozzáteszem, én a Mun-ra és a Minmus-ra csak akkor mentem már 3 fős űrhajóval, amikor megvolt már a legnagyobb hordozórakéta-technológia. -
#3815 Kivettem azt a fokozatot és 2 Rockomax üzemanyagtartályt tettem a helyére, de ugyanaz a helyzet. Amúgy ha a 4 SRB kiég (kb 10k magasan) akkor a főhajtómű már nem elég, egyszerűen a Skipper nem elég ide.
Nem tudom, hogy hogyan oldjam meg, hogy ezt a leszállóegységet fel tudjam vinni lehetőleg úgy, hogy a saját fokozatát már a Mun körül használja.
Tudom, hogy kevés a TWR, ezért is hatalmas nagy az üzemanyagfogyasztás. -
#3814 -
#3813 Valami alapjában nem stimmel, 19km magasan nagyon nem 297m/s sebességgel kellene szállnod, hanem legalább úgy 600m/s körül. Én is arra tippelek, hogy túl alacsony a T/W arányod.