Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült leszállni a Munon. jöhet a mani! :D
a hajóban van egy tervezési hiba, csak leszálláskor jött elő: az egyik láb nem tud kijönni. mondjuk ha lecsatolnám az oldal tartályokat, de még van benne nafta :P

Utoljára szerkesztette: Lyobag, 2014.12.18. 19:21:59

JimKirk
Koszonom, uram! A Squad-os fiuk jol megkevertek a kartyakat.:)
azt hiszem Kerbal Space Program helyett Kerbal Flight Programot folytatok. valahogy fel kéne fejleszteni a VAB-ot, és csak repülőkkel tudok sok pénzt szerezni relatív kis költséggel....

Nem írja ki a cél orbitról az adatokat?
Mert ha igen, akkor nem kell szemre céloznod.
Tracking 2 nél enged manőver nodokat csinálni nekem. Sőt 3 at is tudtam előre, ugyanis volt egy olyan feladatom hogy állítsak orbit pályára egy satelitet....Nekem ami bajom van ezzel hogy nem lehet focusba/targetbe tenni azt az orbit pályát ahová kellene vinni a műholdat, így igen nehézkes hogy a szög megfeleljen neki. 3 node-ot xcsináltam egymás után és ahogy az elsőt forgattam közben szemmel néztem hogy a két orbot pálya mikor esik egy síkba...
De ha pl egy más égitestet célzok meg, ott már jelzi hény fok az eltérés...
Jó lenne ha ezt is javítanák

[NST]Cifu
Nem bug, fejleszteni kell tudtom szerint a Tracking Station-t (jobb oldalt alul találod a Space Center-nél). De nagyon nem az elején van, legalábbis nálam a Level 2-nél sincs még lehetőség rá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JimKirk
Sziasztok! Nem akarok eroszakodkodni, csak nagyon szeretnek mar vegre jatszani a betaval es addig amig erre nem talalunk megoldast ez sajnos lehetetlennek tunik. Kiprobaltam Sandboxban es ott normalisan egy kek vonallal mutatja az urhajo palyajat, viszont ha vesszatoltom a karrieremet, akkor ott szurke es nem enged hozzadni maneuver nod-okat. Lehetseges, hogy valamelyik epuletemet kell eloszor fejlesztenem, vagy ez valami bug?

Itt egy kep rola.
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2014.12.18. 06:50:31
[NST]Cifu
Na jó, de így a Kerbal Space Program átalakul Kerbal Surface Program-á. :D

én ezért megnöveltem a kezdőtőkémet 50 k-ra. viszont a feloldott alkatrészekért fizetek. most tesztekből jött elég pont össze, hogy felszíni felderítést tudjak végezni.

Van olyan contract amivel a science pontokat pénzre lehet váltani, elég jól váltja :D

A Béna.

[NST]Cifu
A nehézséget egy kicsit elszúrták szerintem is, mert az elején még sok mindenre elég a 25.000 money, de aztán hamar pénztelenség jön, ha nem ügyeskedsz a contractokkal. Szinte előre beállított módon kell fejleszteni először a kilövőállást, aztán a VAB-ot, aztán a contract-épületet, és aztán az űrhajósok barakját. Itt álltam meg én is, mert most már a Mun és a Minmus jönne, de nem megy, nagyon kevés a pénz, akárhogy is takarékoskodom. :(

csak futtattam a könnyű teszteket, majd egyszer a research center mellett értem földet. kértem egy EVA reportot megszokásból, erre látom, hogy R&D center van biomnak írva...

és kész szívás minden. ahhoz, hogy menjek bárhova, fejleszteni kéne. hogy fejlesszek, el kell mennem olyan helyre, amit a kezdetleges épületek nem hagynak.

space center biomokra lett osztva ?
mifélére vagy hogy ?
JimKirk
Sziasztok!

Most ujra elovettem a jatekot es lenne egy olyan problemam, hogy keptelen vagyok palyamodositast vegrehajtani, meg az orbitalis palyat sem tudom elerni, mert nem tudok maneuver nod-ot hozzadni az urhajo palyajahoz ami szurke szinu az eddigi kek helyett. Van erre valami megoldas?
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2014.12.17. 19:32:01
megint kezdhetek új karriert. nehezebb lett, mint volt :D
most az új módozat: óvatosan, először csak magassági rekordok.

érdekesség: az egész space center biomokra lett osztva

A gépemben i7-es proci 8GB ram GT650 SLI videókártya van, de az űrállomásomnál már beszaggat. <#conf>
az a gond hogy ezt elég nehéz megmondani mer ez elég sok mindentől függ (teszteltem annó hogy mi milyen mértékben járul hozzá)
lényegében alapjában gép függő, utánna a játékban sem mindegy hogy miből áll a konstrukció (egyszerű elemek vagy mehanikus, valamire képes elemek)
igazából tesztelni kell creatívban
bár ha ez igaz hogy több magot is ki tud használni az igencsak hasznos lenne, viszont így is kel az x64 hogy a memóriát jobban ki tudja használni.
köszi a választ ki próbálom bár a mechjebet oda is bemásoltam de nem sok sikerrel bár müködik de nem úgy ahogy én arra régen emlékeztem.

Lenne még egy kérdésem a mostani 0.9 látom már pörgeti a proci több magját is mekkora most az alkatrész limit mikor fog belassulni? 1000 db alkatrészt meg tud jeleníteni ?
elcsesztem a karrieremet. indíthatok újat, de most duplázott kezdőtőkével - ha az eszközök feloldását beállítom, extra nehéz nélküle az élet

small inline reaction wheel van még csak, de az rajta van a hajón, különben meg sem tudnám mozdítani manuálban sem :)
Stayoutnik alatt van közvetlenül, de se orbit pálya szerkesztés se T gombra sas nincs.
Egyébként T megnyomására írja is hogy nincs installálva SAS modul?? Utoljára 2 éve alphaban votl ilyen?? Illetve a pilotam nem skilles! De ebben nincs is pilóta! :)

Sikeres dokkolás űrsiklóval az űrállomásomon <#nevetes1>
Van rajta Valamilyen Reaction Wheel vagy Stabilizer?Csak akkor működik ha van.
Mikor/hogyan lehet orbit pályát tervezni? Vagy épp miko rlehet a T vel bekapcsolni a stabilizálót? Alapból mikor megnyomtam kiírta hogy nicns a hajón valami felszerelve, majd egy következő fejlesztésnél már működött. Pedig nem tettem rá semmi újjat. ha pedig Stayputnik Mk1el szeretnék szondát küldeni továbbra sem lehet T vel csinálni semmit, sem pedig Orbit pályát szerkeszteni.

Hogy ezek ismét működjenek mit kell csinálnom?

Szóval ismét csak az x64-el van a gond
nahh majd holnap megint nekiveselkedek
kössz az infót
x64 bug sajnos, 32bit-nél nem áll fenn, talán lesz majd hotfix

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Előzőben sem volt, ha a legnehezebben játszottál <#papakacsint>
Én sem steamről szedtem. Bár eredeti.
Nálam minden rendben az épületeknél.
Máshol van a gond
az épületek alapszintűek míg kintről nézve fullosak (3-as szintűek) és nem is lehet fejleszteni őket.
gondolom ez azért van mer nem steamról szedtem le most, vagy másnál is van ilyen ?
Gyorskérdés:
hogy lehet megoldani hogy alap szintű épületekkel kezdjek ?
mer hiába indítok új cariert nem úgy kezd, és a beállításoknál sem találok opciót hozzá
[NST]Cifu
Hirtelenjében nagyon rászoktam a szilárd hajtóanyagú rakétákra. Picikét nagyon olcsóbbak. :)

pingex
Nem megmondtam :D
Sajnos csak vasárnap tudom elkezdeni,addig majd nézem hogy miket alkottok.

ksphun.blogspot.hu

Terawatt
Győzött az optimizmus

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

[NST]Cifu
Bakker, jól meghazudtoltak akkor, én nem számítottam arra, hogy ilyen hamar kijön. :P

avagy az épületek fejlesztésének hiánya. de kiegyensúlyozottabb lett így a játék

az biztos: a 0.90 sokat nehezített, mivel nincs elég zsé a játék elején, hogy egyből messzire mehessünk.

Új Elite?
Terawatt
Robocraft? Jó móka.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Jeffjohnson
Jópofa de én főleg multiplayer játékokat szeretek játszani a barátokkal. Persze pár single is de általában multit keresgélek.

Nálam a Rimworld új frissítése tolta le az asztalról az Elite-t. :)
Hihetetlenül hangulatos lett.
Jeffjohnson
Space Engineers megvan de amíg nem lesz linux szerver támogatás, addig számomra játszhatatlan, a másik meg nem igazán tetszik (nagyon legós kinézete van számomra és komolyabb cél sincs benne csak az egymásra lövöldözés).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.12.16. 12:22:32

ha az időt el akarod ütni akkor és valamiféle kreatívabb játékot akarsz akkor próbáld esetleg ki a From the Depths nevü játékot igaz hogy még csak nagyon kezdetleges de igéretes
vagy esetleg még unaloműzőnek a Space Engineers -t
aztán remélhetőleg mielöbb kiadják a bétát és akkor megint lesz mi
Jeffjohnson
Off:
Mikre gondolsz? Új civ, Dragon age engem nem hoz lázba ezen felül nem nagyon találtam említésre méltót.

On

Én pont azon puffogok, h az elmúlt napokban egy valag jó játék megjelent és nincs elég időm mindegyikkel játszani. :)
Jeffjohnson
Az ünnepekre úgy látom meglesz az elfoglaltságom :), úgyse jön ki mostanában semmi jó játék.

Irány az Űrturizmus.
16 személyes MK3 modul <#nevetes1>

akkor kihagytam vagy 2 verziót a játékból. ideje pótolni :D

<#vigyor3>
Képet kifelejtettem.
Most kezdek új karriert <#smile>
KSP has gone Beta! v0.90.0 is Officially Released!!!!
Már lehet letölteni az új frissítést <#nevetes1>