5572
  • Lyobag
    azt hiszem holnap reggel töltöm lefele és jáccok :D
  • tom36
    ezzel csak 1 gond van részemről:
    a holnapi napra még tanulnom kellett volna (vizsga)
  • Szabolcs92
    Mindenkitől bocsi, tévedtem, kint van az 1.0 :)
  • Tauri
    én is....holnapra szabit vettem ki :)
  • drakulalugosi
    Tűkön ülök...
  • Szabolcs92
    Lassan egy éve van már karrier mód (bár eleinte a mostani science futott karrier néven), és minden patch-ben jönnek új küldetések is. Most jönnek például az űrturisták.

@Tauri, ezt ajánlom neked (főleg az első pontot).
  • Szabolcs92
    Kedd hajnal 2, ha jól tudom :)
    De cáfoljatok, ha nincs igazam.
    Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.04.27. 11:11:14
  • Ninju
    A weblap jelen pillanatban nem elérhető migráció miatt.
    Remélem, hogy hamarosan tölthető lefelé. :)
  • tom36
    valószínűleg csak hétfőn este vagy kedd reggelre lesz kinn az időeltolódás miatt, legalábbis szerintem.
  • Tauri
    Holnap mikorra várható a peccs? Lehet vennék ki szabit :)
  • SötétBarom
    Egészen rendben van már, ráadásul remekül testre szabható a nehézsége is.
  • Fenrir
    Pedig a karrier már jópár build óta benne van a játékban.
  • lammaer
    Remek köszönöm, ez nagyon jól hangzik, legutóbb amikor ránéztem ezt az unlockolós/karrieres részt hiányoltam nagyon a játékból.
  • wednes
    Játékmódok.

Sandbox: Minden elérhető max szinten, amit el akarsz kerülni: :)

Sience: Itt már szamárlétra aljáról indulunk. Kutatásokat kell végezni (mérések, felszíni minták, jelentések stb), arra kapunk pontokat , amivel úgy egységeket/alaktrészeket oldunk fel. Tehát első küldetésnél nincs Holdraszállás.

Carrier: Itt plusz funkció a költségekkel gazdálkodni. Sience-be még működik, hogy az, hogy a kifejlesztett alkatrészekből irreállisan drága, pazarló rendszereket építsél és azzal gyűjts pontokat. Egyéb feladatokat kell végrehajtani, tudományos pontokért és pénzért. Neked pl: célod egy holdra(munra)szállás. Ehhez össze kell kalapoznod pénzt és sience pontokat. Ezért mindenféle kisebb küldetést csinálsz meg. Légköri mérések, tesztelés, orbitális pályán stb.

Mi válogatjuk ki a listából, hogy milyen feladatokat akarunk elvégezni. Tehát van választék.
    Utoljára szerkesztette: wednes, 2015.04.24. 13:00:19
  • lammaer
    Örömmel látom hogy ez is elért 1.0-ig. Az lenne a kérdésem hogy jelen állapotában már vannak a játékban kitűzött célok/küldetések, vagy még mindíg olyan total sandbox hogy nem mondjuk meg mi a cél, legózzál azt kész?

Azzal nincs bajom ha egy játék nehéz csak adjon vmi célt és legyen érte vmi rewards, ne nekem kelljen kitűznöm vmi amit aztán ha elérek akkor vállonveregethetem magam azt csá.
  • Fenrir
    Megfogta a játék lényegét:

• Lyobag
    lesz ám kockulás! :D
  • pingex
    Még 6 nap!
  • Szabolcs92
    Megmaradni megmaradnak, de játszani nem fogsz tudni velük, eddig sem voltak kompatibilisek a régi mentések az új verzióval. Az 1.0 bejövésével talán az 1.0 utáni mentések már használhatóak lesznek az újabb frissítésekkel, de most még 99%, hogy nem lesz így. Ha akarsz még velük foglalkozni, másold ki a ksp mappáját máshova, úgy is elindul a játék.
  • Tauri
    Vajon a frissítést követően a mentéseink megmaradnak?
  • pingex
    Végre egy jó pár rég várt újdonság kerül majd be.Reméljük mihamarabb eléghetünk majd a légkörben .
  • tom36
    Reméljük akkor.
    amúgy a hőhatást tényleg megcsinálták vagy az a hőpajzs ami a képeken volt az még csak disz ?
  • SötétBarom
    Olvastam valahol. Nem biztos, hogy true. Asszem a srácok fészbukján..
  • tom36
    Szóval azt mondod hogy 10 nap múlva ismét a gép elé leszek ragadva, vagy ez csak 1 szám ?
  • SötétBarom
    10 nap.
  • tom36
    nahh kiadtak néhány új érdekes képet képek
    már csak a dátum hiányzik.
    vagy tud valaki valamit hogy mikorra várható ?
  • Lyobag
    ezt tudnánk megcsinálni...
  • ximix #3945

Az ideális ív Falcon 9 v1.1
  • Trucker39
  • Lyobag
    elméletileg a jetpack 600 m/s Δv sebességet tartalmaz, míg a Minmus low orbit kb 270 m/s. avagy elvileg elég lenne a visszaútra is. csak akkor nincs node, meg szemmel kell dolgozni
  • SötétBarom
    Meg vissza? :o
  • Lyobag
    sőt, a Minmusra is le lehet szállni a jetpackkal.
  • Szabolcs92
    Le lehet szállni, és vissza is lehet jönni a jetpack üzemanyagának kb 50%-ából.

És tényleg nagyon jól néz ki a hajó :D
    Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.04.08. 23:55:28
  • SötétBarom
    Sajnos igazad lett, most építek egy gazdaságos vasat, ami haza tudja hozni a srácokat.. A megmaradt ejtőernyős modullal meg ledobom szerintem a legénység kevésbé prominens részét az Evere, úgyis fel kéne már derítenem (van contract) :DDD
    Amúgy a Gillyre le lehet szállni csak EVA suittal? Mert a landernek be sem kellett gyújtani gyakorlatilag a hajtóműveit..

Jeb komoly döntés előtt áll, visszadokkol a spanok anyahajójára, vagy ránéz a hold körül kb 12 éve keringő magányos asztronautára.. (őt is haza kéne vinni viccből!)

• SötétBarom
    Hmm. Nagy kár, akkor a maradék pénzemet el kell költenem a megtankolásra, fullon több mint 10k-t tud. ;DDD Pazarlónak pazarló, de legalább újra használható tankolást követően.. (ami kb 1000k credit #swag )
  • [NST]Cifu
    Eljutni még el lehet, de onnan vissza már nem tudsz jönni. Egyébként tényleg szép, csak hát iszonyú pazarló ;)
  • SötétBarom
    Csináltam egy nagyon szép hajót, a félig megtankolására meg ráment a maradék pénzem :DDD 3500deltaV-vel el lehet jutni LKO-ról a Gillyre? Ott van két contractom is.. A hajó amúgy ssto, 1000dV-je marad miután pályára állt..

• [NST]Cifu
    No offense, de a játékban most már bőven van olyan lehetőség, ahol megoldhatod, hogy legyen sikerélményed. Ott van a tutorial, ott van a sandbox, ott van a carrier módban az ezer féle finomhangolás és cheat. Van magyar Wiki oldala, ami nagyszerűen végigvezet a játékon, és vannak különféle KSP-vel foglalkozó fórumok, mint itt is, ahol ha kérdésed van, előbb-utóbb kapsz választ.

Ez nem olyan játék, amit elindítasz, és nulla tudás és előképzés nélkül eljutsz a Eeloo-ra. Ha viszont tetszik és érdekel, akkor kevés alapból a magyar nyelv, mert nem árt tudni és megtanulni a tömeg/tolóerő arány, vagy delta-V jelentését, mert e nélkül nagyon nehéz sikeresnek lenni a játékban.

Ettől még sok sikert kívánok a magyarításhoz, és ha kérdés van vele kapcsolatosan, tegyétek fel itt a topicban.
  • Ninju
    Mondjuk én magyar nyelven még csak egyet láttam - igaz nem is kerestem-, de az olyan is volt. Ha te egy jót találtál belinkelhetnéd, mert biztos sokan örülnének neki.
  • westwall
    ez tényleg jó lenne egy videó sorozat amin a kezdeti lepésektől egészen a legtávolabbi bolygóig elvezeti a játékost. De most nézem ilyen már van :D