Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer ha van egy kis szabadidőd megmutathatnád, hogy hogy dokkolsz. Kíváncsivá tettél.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az lesz a vége, hogy tényleg csinálok egy tutorial videót a dokkolásról és randevúról, mert tényleg nem ördöngösség. 😊
A Delta-V és a tömeg kiírás nagyon hiányzik a programból, szvsz nem csak a tervező módban, hiszen igazából a tömeg és az üzemanyag mennyiség, valamint az ISP adatokból ki lehet számolni könnyen a világűrben lévő Delta-V-t legalább.
A MechJeb nálam prioritás sajnos a fejlesztésnél, kicsit zavar is, hogy nincs erre valami "normális" megoldás. Azok a fránya szovjetek már az 1960-as években megoldották az automata dokkolást, én meg egyszer másfél órán át próbáltam kézzel randevúzni és dokkolni. Rémálom volt, azóta inkább nem építek olyan "űrprogramot", amely dokkolást használna addig, amíg nincs meg az automata docking a MechJeb-ben... <#whatever>#whatever>
Ez is olyan, hogy a fejlődési fába bele lehetne építeni olyan modult, amely az automata dokkolást tudja, ha felrakod az űrhajóra - és nem a fejlődési fa végére rakni... <#pardon1>#pardon1>
A valós magasságot a program is kiírja. Minden irányító modulban van radar magasságmérő.
A deltaV kiírás, sztem a programból hiányzik. Legalább is a tervező részben meglátásom szerint benne kéne legyen.
A mechJeb manőverezésével egyetértek. Főleg ha valaki átírja a konfigot és minden funkció elérhető az elejétől.
A lényeg, hogy tegnap nagyon örültem volna egy ilyen modnak, de legalább gyakoroltam picit a térképes navigációt. 😊
Én nem tartom annak.
Illetve akkor már cheat az is, hogy látom a valós magasságot, a horizontális és vertikális sebességet külön-külön, vagy a fokozatok delta-V-jét. A MechJeb mission planner-ét már ne is említsem... <#smile>#smile>
Arról már nem is szólva, hogy bekapcsolva hagytam a 'Revert flight' opciót. 😉
Utoljára szerkesztette:
Én meg klikkelek a világ végéig...
Utoljára szerkesztette:

Ez esetben a keringő kerbonauta űrhajóként funkcionál 😄
A Béna.
Bár picit drága volt a fellövés. 😞
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Persze még attól, ami a videón látható, igencsak messze vagyok.
carrier módban mindent kifejleszteni és kikutatni. de úgy, hogy csakis a contracst rendszer által adott sci pontokat szerezhetjük meg. egyéb kutatást csak akkor lehet végezni, ha a szerződés kötelez annak az elvégzésére. 😄
Viszont mivel a Mun-t és a Minmus-t kimaxoltam, már így is van 3900 science-m, amit felhasználhatok, ha végre meglesz a Sci Center LvL3.
Egyébként így már lehet, hogy nem is fogok túl sok tudományos cuccot vinni a következő bolygókhoz / holdakhoz, mert nem lesz mire költenem a science-t... <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette:
Sajnos elég kulimunka a pénzszerzés. 😞
Kaszálni műholdindításokkal és a tech fa vége felé lévő alkatrészek tesztjeivel lehet.
Én így csinálom, így 1 hold misszió alatt 3-4 küldetést is ki lehet pipálni.
Atomrakétás leszállóegységgel+2x LT400 tankkal simán meg lehet csinálni 6-8 landolást pályakorrekciókkal meg hazajövetellel..
A Béna.
Utoljára szerkesztette:
Ill. létezik valami mod instaler?
köszi
gondolom a hajót meg tudod ezek szerint
Hyperion
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ne 64bit ben inditsd
a sima KSP exe -t kel indítani és akkor 32 bit-ben indítja
sajna a 64 még hibás
Az eredeti jó leszé simán van ebben a játékban annyi szórakozás,hogy megéri megvenni.
A Béna.
de egy módnak köszönhetően csupán 46 elem lett belőle
egyedül az építése macerás mer ott még az egészet kezelnie kell meg a légkörben a légellenállás miatt némiképp lassít de utána már jó
fenn teszteltem és amíg a valóságban eltelt 60 másodperc addig a játékban 54 = nem akad
Hogy hívják és melyik játékban szerepelt ez a hajó ? (nem lett tökéletes a megformázása de a főbb vonalai remélem jók)
Szerk.: esetleg a modok bekavarhatnak, miket használsz?
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.01.18. 11:47:26
Utoljára szerkesztette:
Nem rég kezdtem a játékot és még nagyon kezdő vagyok.
igazából még nem vettem meg csak mielőtt megvenném, ki akarom próbálni hogy megéri e a pénzt.
Tört verzión játszok és nem tudom hogy a tört verzió a bugos (gondolom igen) vagy én csinálok rosszul valamit, de sehogy nem tudom elővarázsolni a vektorokat az orbitális pályára állásnál, és kijelölni sem engedi a másik hajót. Csak manuálisan tudok kezdeni valamit, az hogy két hajót egy pályára hozzak szinte lehetetlen így. Illetve 18t-nál nagyobb hajót nem enged építeni. Minden épületem maxos már a kampány elején. Tehát egy bughalmaz.
Kérdés: Ennek a sok bugnak ellenére van remény hogy az eredeti működni is fog vagy hagyjam a francba?
Köszi a segítséget előre is.
Elég szépen lehet vele haladni. Kicsit még bizonytalan a súlypont kérdése. Azon még állítani kell.