Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A célom az lenne, hogy az utolsó fokozattal orbitáljak és a landerral szálljak le, majd menjek vissza.
Amúgy a régi dizájn még megvan, megpróbálom még tweakelni.
A halál csupán a kezdet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy egyszerű a megoldás, és maximálisan kerbal: basszál rá annyi SRB-t amennyi elfér. 😄 Mondjuk hatot, és hármasával indítsd őket. Amikor leégett az első 3, jöhet a következő 3. Hátha úgy felmegy. Vagy tüzelheted őket egyszerre is. A lényeg, hogy ne add alább a KIBASZOTT NAGY és nehéz landernél, hiszen a játék lényege a lehető legnagyobb marhasághoz megoldást találni 😄DD
Amúgy azóta kinyitottam a Mainsail hajtóművet, szóval most már lenne kakaó, de visszatérek mégis az 1 fős lander-ekhez, de olyan dizájnnal mint ez.
Karrierben a fejlesztések közül milyen messze került a rover cuccai? A 300-asok között sincs.
Az a lenti hodály miért egy fokozat? 😊
Már ha két részre szednéd, akkor is hatékonyabb lenne a felső légkörben. Bár most nézem, h SötétBarom mondta, hogy legyen egy.
Igazából mindegy is. Jól látod, hogy a Skippernek ez túl nehéz. Ha nagyon ilyesmi tervet akarsz, akkor az eredeti első fokozatra tegyél egy méretcsökkentő adaptert és onnan felfelé tervezd újra, csak az egyszemélyes kapszulához való elemekkel. Ránézésre úgy elég lesz.
Én is azt tudom tanácsolni amit Cifu. A háromfős küldi nem annyira létszükség. Főleg az elején, amikor minden kiló számít.
Mondjuk hozzáteszem, én a Mun-ra és a Minmus-ra csak akkor mentem már 3 fős űrhajóval, amikor megvolt már a legnagyobb hordozórakéta-technológia.
Nem tudom, hogy hogyan oldjam meg, hogy ezt a leszállóegységet fel tudjam vinni lehetőleg úgy, hogy a saját fokozatát már a Mun körül használja.
Tudom, hogy kevés a TWR, ezért is hatalmas nagy az üzemanyagfogyasztás.
http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/108785-0-90-ADIOS-Tech-Tree-V-07-28-01-2015
Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2015.02.15. 19:56:50
Fel kell lőni pár bolygó mellé egy szondát hőmérővel, alacsonyan orbitálni majd folyamatosan felvenni a Transmit scientific data contract-okat és leadni őket egy-egy mérés után 😊 Örök pénzbevételi forrás és a hőmérők mindig újrahasználható, még úgy is kész a contract ha nem ad már a mérés semmilyen pontot.
Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2015.02.15. 10:03:05
Fenrir: Javaslom a Mimnus leszállást, mert arra ha van egy alap decouplered, szinte bármilyen hajó képes. Holnap majd dobok fel pár alap tervet, ha otthon leszek.
Hááátttt.... Egészen más életérzés azért így játszani. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette:
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Amúgy a ki lehet rakni célpontnak a területet, ilyenkor ikonnal jelzi is a HUD-on.
"Take an EVA report on the surface at Sector 6C0CF"
Berepülök a körzetbe, leszállok, jelentés teszek, de nem pipálja ki <#confused>#confused>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
A Mun és főleg a Minmun esetén viszont ezek a feladatok hasznosak és jók, mert pl. az, hogy 6km felett küldj crew reportot bőven megéri azt a pár száz m/s delta-V-t, amibe a pályaváltoztatás kerül, és elég lazán kezeli azért a közelséget (könnyen kivitelezhető).
Utoljára szerkesztette:
ha más bolygón van, akkor egyszerűbb, de elvisz rengeteg üzemanyagot
Azokat a contractokat amikben bizonyos pontok alatt/felett kell átrepülni, hogy érdemes megcsinálni? Fellövöm magam normálisan aztán amikor jövök lefelé akkor arra kanyarodok? Vagy inkább erőltessem egy repülő építését?
Kérdésem az lenne, hogy milyen modot érdemes használni ami nem változtat hatalmasat a játékon, de nagyon hasznos (bármi ami a textúrákat vagy effekteket cseréli nem érdekel)? Hármat használok eddig amik nálam alapok: Enhanced Navball, Kerbal Alarm Clock és Engineer Redux. Mechjeb csak azért nem érdekel, mert az már túl easy kategória, szeretek megszenvedni dolgokkal 😊
http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/66763
Ezek a házilag barkácsolt panelek állati jók 😊 ki használna billenytűzetet, ha rendes kétállású kapcsolóerdőd is lehet 😄
http://imgur.com/a/OPOFD
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
a kerekes jármű meg egyszerűbb, gyorsabb, kiforrottabb konstrukció. de a sebesültek szállításához nehéz terepen talán jobb lenne ez a kutya
A DARPA pénzelte/pénzeli, eredetileg a katonák cuccát cipelte volna, de a hadsereg köszönte szépen, és inkább gumikerekes robotjárművet rendszeresített helyette.
http://imgur.com/a/3jrUJ
Hasonlóan az orbitális manőverekről: http://imgur.com/a/mV1lY
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.02.10. 21:26:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megszökött minap egy műholdam, fogta magát és lejött a pályáról és napköröli útra tért. <#lookaround>#lookaround>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
plusz a modok közt válogattam, és kihagytam szándékosan a FASA és a Kerbal Construction Time modokat. az elsőt azért, mert nem kell a NASA KSP verziója, az utóbbi meg idegesítően belassít. a Remote Tech meg remélem nem fog nagyon megszívatni 😄