Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Utoljára szerkesztette: Joybull, 2015.02.08. 12:40:54
Azt vettem észre, hogy a rendszer grízesebb akcióknál EVA-nál pl. gyakrabban fút az quicksave.
Kár, hogy nincs valamilyen quicksave ütemező mód (hirtelen nem találtam ilyet) amit belehet lőni milyen idő közönként mentsen és akkor nem veszik el véletlenül se egy küldetés.
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.02.07. 23:24:46
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Megszívtam...
Előző játékállás visszatölt... <#email>#email> Újra működik minden. <#vigyor5>#vigyor5> 4-5 misszió eredménye ment veszendőbe. <#sir>#sir>
Sok jármű közti váltástól előbb utóbb előjön. Pár váltás utáni rendszeres F5-el tartható kordában a vérnyomás.
Megmondaná nekem valaki, hogy hogyan tankolhatok orbiton? Kering egy mini űrállomás a bolygó körül, amin van egy teli üzemanyag tartály. Elindulok, dokkolok, de hogyan tovább?
A választ előre is köszönöm!
Találkozott már valaki ilyesmivel? 32bites játék exe-vel játszom, szóval nem az x64-es bugok szivatnak... <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette:
Utoljára szerkesztette: Kermanricsi, 2015.02.07. 13:34:40
Utoljára szerkesztette: Kermanricsi, 2015.02.06. 21:12:44
A KSP főmenüjében a DMP kliensnél klikkeljetek az add ra, majd írjátok be e szerint.
Name: HUNDMP
Address: 87.242.54.71
Port: 6702
Utána add server. válasszátok ki és lehet is utána connect-olni
Egyenlőre csak tesztelem a szervert úgyhogy kisebb problémák adódhatnak, ha valami van írjátok le ide. Amíg nem írok hogy leállítottam a szervert, addig folyamatosan 0-24 fut.
Utoljára szerkesztette: Kermanricsi, 2015.02.06. 00:16:12
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.02.06. 00:12:50
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.02.05. 22:50:08
Túl erős, illetve arra figyelj, hogy lehetőleg szimmetrikus legyen. Még egy darab antenna is elhúzhatja a súlypontot. Abba gondolj bele, hogy ahány G-vel gyorsítasz, annyiszor nehezebb egy adott tárgy. Egy idő után nem bírják el a csatlakozási pontok.
Ezen felül az alap SAS sincs felkészítve ilyen apró és gyors korrigálásra.
#3747-re ment.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.02.03. 15:08:20
Egyik az ha hirtelen feltolom a tolóerőt, szétszakad az űrhajó. A másik pedig az hogyha kikerülök az űrbe és úgy tolom fel a tolóerőt, egy bizonyos pontnál szerintem elkezd csűrődni csavarodni a hajótest és ezért letér a célpontrol, magyarul össze vissza kezd forogni. Esetleg van ötletetek a kiküszövölésére?
amúgy érdekesen hangzik 😛
A power-t mindig említik, és bár nincs kifejtve, sajnos ez tényleg 'folyamatos' energiaellátást jelent (napelem vagy RTG)...
Igen, Cifú nem lepődtem meg, ha hard szimulátor akkor az a te pályád. 😄
Valahogy engem ez a program eddig elkerült véletlenül láttam meg de most már lekel jönnöm a szeröl mert kezdek pályakorrekciókról álmodni. <#idiota>#idiota>
És hogy legyen jó tanács is! Szondát napelem tábla nélkül ne indíts, akkor se ha ráraktál öt aksit. Tökéletes hold körüli pálya és a nem hagyja jóvá a szerződést mert így nem megfelelő az árameltátás a rádió adáshoz(csak erről egy szót nem ír).<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.02.01. 17:35:59
Válaszotokat előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Esetleg ott tekerjük az időt. Nem tudom ilyet lehet, párhozamosan sosem futtattam projekteket.
Cifu: nem teljesen használhatatlan, űrszondákra jó. nem valami hihetetlen gyorsuló, de ér valamit legalább.
Ninju: Vége a mindenféle lehetettlen formájú űrhajókkal való visszatérésnek. 😛
De vajon hővédő pajzsot lehet külön felrakni ezután?
Viszont megmutatta, hogy talán még dolgoznom kellene a Jool-látogatás űrhajóján...
Ha az atomhajtóművet használod, akkor a MJ irányítóból vezérled, ha éppen leszállnál, akkor meg a landerből. Action groupokkal megoldható a hajtóművek kapcsolgatása.
A leszállótalpak és a kiegészítő hajtóművek számával lehetne spórolni még tömeget. Kerbinre való visszatéréskor egy ernyő is elég lenne, főleg ha vízre szállsz és ledobtad már a főhajtóművet.
Sztem olyan 10 km/s-t ki lehetne belőle hozni.
A felszerelés megegyezik a tiéddel.
Bocsi ha miattam kidobtál egy valag pénzt. 😞
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.01.28. 15:01:34
Mint írtam már korábban, sokféle gyermek betegséggel küzd, de érdekes vele kísérletezni. Rámutat arra, hogy mennyire nagy kihívás az embernek is két lábra állni és megtanulni járni.
Amúgy nagyon gondolkodtam azon, hogy leszálló-hajóvá teszem, de ahhoz annyi Delta-V kellene, hogy nehezen tudnám egy nekifutással megoldani. Plusz nem tudom megoldani a biztonságos leszállást. A kis lábak nem érnek túl a hajtóművön, a nagy lábak túl nehezek, a súlypont pedig nagyon magasan van. Ez mondjuk általános probléma az űrhajóimnál, mert hát az atom-rakétákra szállok, azok meg kegyetlen hosszúak (magasak)... 😞
Ilyenkor tudnék örülni annak, ha lehetőség lenne önhordó szerkezet kialakítására (így a legalább a leválsztható tartályok a hajtómű mellé kerülhetnének), és nem kéne mindenféle merevítőkkel meg nyúlványokkal szórakozni.
Vagy a másik fájdalmam, hogy nincs mód megoldani vontató-hajtóművet (a rácsszerkezet és a beam (sin) rendszer túl nehéz ennek megoldására). Így a hajó orrán lehetne a hajtómű...
A mozgatható/forgatható hajtóműveket már ide se veszem. 😊
Utoljára szerkesztette: