5572
-
Kopasz442 #4292 Szervusztok, üdvözlök minden KSP rajongót, játékost!
Engem Zoltánnak hívnak, és a 442 PC Games játékismertető weboldal tulajdonosa vagyok. Örömmel értesítek mindenkit, hogy létrejött aKerbal Space Program - Magyar Űrprogram weboldal. A játékot teljes mértékben szeretnénk magyarul ismertetni, de itt nem álltunk meg! Felkerestük a MANT-ot, akiktől kaptunk szakmai segítséget, de a játék fejlesztőkkel is kapcsolatba léptünk, hogy hivatalossá tegyük a honlapot. Jelenleg a tartalom feltöltése folyik.
Szeretnénk segítséget is kérni, mert kis csapatunk alig győzi a munkát! Ha valaki jól ismeri a játékot, jól fogalmaz, örömmel vennénk a segítségét!
A weboldal már üzemel, és a hozzá csatlakozó facebook oldal is, csak még nincs reklámozva. A hivatalos indítást Augusztus végére tervezzük egy váci Lan Party élő helyszínén!
És ha tudja valaki, hogy ki írta, fordította a wikipédiában a játék ismertetőjét, azzal szeretnénk felvenni a kapcsolatot!
Köszönöm a figyelmeteket, jó játékot!
-
Fürtös #4291 Pedig működik, tegnap összedobtam egy "rapid prototypeot". -
#4290 Rakétahajtóművel szerintem nem fog egyszerre fogyni soha. Ha ezt akarja, használjon RAPIERt, azok egyszerre szívják mindenhonnan egyenletesen. Már amíg van crossfeed. -
Fürtös #4289 Nem is az a problémája, hanem az ,hogy nem egyszerre fogynak a tartályok. -
#4288 A naftát mindig fentről lefelé szívja, ezt nem lehet kikerülni.. -
Dawtec #4287 Köszönöm az ötleteket!
Még nem próbáltam egyiket sem, de majd holnap...
Egymás mellé nem nagyon tudom rakni, nem sima hengertartályok. Nem is kell új elemeket hozzárakni, a két tartály közé rakom a dokkoló elemet és a hátsó tartály és hajtómű közé pedig a rakteret. Remélem működni fog. -
Fürtös #4286 Válaszd el őket valamivel amiben nincs fuel crossfeed, vagy horizontálisan tedd egymás mellé őket ne egymásra.
Az egymásra rakott üzemanyagtartályok között fuel crossfeed van igy a te esetedben a felső tartály tölti az alsó tartályt ÉS a hajtóművet is.
Remélem gy működni fog. -
#4285 Akkor ezek szerint nem működik.Ebben az esetben azt tudom javasolni,hogy tegyél be a hajtómű és a rendes tartályok közé a legkisebből,majd a nagyokból a hátsó kicsibe onnan pedig a hajtóműbe küldd.
Ha az se működne akkor próbálj több szárnyat rakni rá (függőleges vezérsík szerepben),és úgy próbáld tenni az üzemanyagtartályaidat,hogy ha kifogy minél kevesebbet mozogjon el a tömegközéppont. -
Dawtec #4284 Valamit rosszul csinálok?
az összekötés:
az eredmény:
Utoljára szerkesztette: Dawtec, 2015.08.01. 21:13:02 -
Dawtec #4283 Az asparagust soha nem sikerült megoldanom, valószínűleg azért, mert nem néztem a cső irányát, csak összekötöttem. -
#4282 Igen, mindkettőből és arra ügyelj, hogy a jó irányba rakd fel, vannak nyilak amik segítenek. Tetszőleges számú tartályokat lehet összekötni és az Asparagus fokozatoknak pl. pont ez a lényege. -
Dawtec #4281 Köszönöm a választ!
Szóval mindkét tartályból induljon üzemanyagcső a hajtóműhöz? Csak a távolabbi tartályt kötöttem össze a hajtóművel, ami közvetlenül a hajtóműhöz csatlakozik azt nem. Gondolom akkor ez tetszőleges számú tankal is működik.
THX! -
#4280 Igen, csak az üzemanyag csőre van szüksége. FTX-2 External Fuel Duct -
#4279 Ha az üzemanyag áttöltő csövekkel összekötöd a két tartályt a hajtóművel akkor lehet,nem vagyok benne biztos. -
Dawtec #4278 Sziasztok!
Van arra lehetőségem, hogy egy hajtómű 2 tartályból kapja az üzemanyagot egy időben? Egy nagy SSTO-n dolgozom, de a több tartály miatt össze-vissza vándorol a CoM. Megoldható valahogy (akár mod-al), hogy két tartály egyszerre fogyjon?
Másik:
Nálatok is előfordul, hogy crash report-al kidob a program? (1.04) Ritka, de van ilyen, hosszabb küldetésnél bosszantó tud lenni és néha elfelejtek f5-öt nyomni...
Előre is köszi! -
#4277 Eddigi talán leghatékonyabb SSTO az 1.0 megjelenése óta.. Kb 500m/s dV marad 80km orbiton.. 4 főt szállít, és mást nem ;D
-
drakulalugosi #4276 Amikor a légellenállás bekerült a játékba kísérletezgettem kis méretű, egyszerű, egyfokozatú rakétákkal. Az a rakéta, ami aerodinamikai kúp nélkül 12000 méterre ment fel, az kúppal legalább 17000-re. -
#4275 Tesztelés, végül siker. :DD SSTO, minimál dV-vel LKO-n.
-
EtonBlazer #4274 a videoban amit szerintem nem nèztèl vègig pont ezeket az aerodinamikai eroket mutatjàk be :) -
#4273 Tegyél rá szárnyakat. A tövére. -
vemyke #4272 Az a baj, hogy van olyan, hogy mondjuk csinálok 2 fokozat szilárd hajtóanyagos rakétasort és 3. fokozatra folyékonyat. Leválasztom a 2 szilárdat és a végén a sztem már sokkal stabilabb utolsó fokozat kezd el pörögni.
Ha van rendes aerodinamika, akkor gondolom már a rakéták tetejére tehető kúpoknak is van értelme.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2015.07.27. 16:04:55 -
Ninju #4271 Jaja :) -
Lyobag #4270 konkrétan manapság 45 fokra fordulni kb 20-25 km magasban lehet -
Ninju #4269 Ha nagyon nem megy tölts le egy MachJebet és nézd meg az hogy száll fel. Segíthet, de csodákra azért nem képes. :)
Szerk:
A régi rendszer, hogy emelkedj 10 km-re és ott fordulj el 45 fokig, már teljesen használhatatlan. Nagyon korán és óvatosan kel elkezdeni fordulni.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.07.26. 21:00:30 -
vemyke #4268 Köszi a linket, de kicsit félreértettél. Nem azért nem tudok pályára állni, mert nem tudom hogyan kell, hanem mert irányíthatatlanok az olyan rakétáim is, amik régen szupersztárok voltak.
Valószínűleg a Ninju által jelzett aerodinamikai változásokat kell megszoknom még.
Mindegy megpróbálom megszokni.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2015.07.26. 18:36:10 -
EtonBlazer #4267 Ezt a videot nèzd meg.
https://www.youtube.com/watch?v=_q_8TO4Ag0E
Ugyanez volt a problèmàm nekem is azota hogy ezt megnèztem ujra konnyen megy az orbit :) -
Ninju #4266 Jelentősen megváltozott az aerodinamika. Nagyon óvatosan kell dönteni max 5-8° lehet a haladási iránytól való eltérés a sűrűbb légkörben. -
vemyke #4265 Segítséget szeretnék kérni.
Az a gondom, hogy mindegy milyen rakétát építek, ha elkezdek vele dőlni azonnal pörögni kezd, mint a ringlispíl... Próbáltam olyan rakétákat is fellőni, amikkel régen röhögve mentem más bolygókra, de egyszerűen irányíthatatlanok. Építettem pár újat is, némelyik olyan masszív, hogy atomrakétával nem lehetne szétverni, zárnyak az oldalán, de ugyanúgy pörög. Röhej, hogy egy orbitot nem tudok összehozni, régebben meg a Duna-t jártam...
Mi a fenét rontok el? -
Lyobag #4264 a Plutohoz is elég lenne elmenni :D -
#4263 Ok, feladat:
Dobjatok össze egy járgányt 1400 fényévnyi távolságot kellene megtennie kb 10 év alatt, ide Kepler-452 B :) -
Lyobag #4262 kicsit kevés a hozzászólás mostanában -
#4261 Frissített delta-V map:
KÉP
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2015.07.06. 22:29:51 -
#4260 Pólus. Pórus az arcodon van. -
#4259 Kerbal Engineer Redux -
tom36 #4258 Thx az infót
ezek szerint érdemesebb az északi pórus közelében próbálkoznom majd.
Már csak a hajtóművek bírják ki az orbitig.
Jahh meg egy másik nagyon gyors kérdés: annó valaki említett egy egyszerű programot amivel meg lehet nézni a deltaV -t, mi volt az (nem a machjeb -re gondolok), az a gond hogy sosem használtam ilyen segítő progikat így ötletem sincs rá hogy mejik az ami tényleg jól működik, főleg a jelenlegi légellenállás mellett más bolygókon. -
Ninju #4257 Elméletileg igen. Mondjuk nem tudom, h egy Kerbálnak mekkora a hőtoleranciája. :D -
Szabolcs92 #4256 Nem hagyott nyugodni a kérdés, megnéztem: az egyenlítő mentén tengerszinten 156 és 147 °C között változik, a sarkokon 95-87 fok. Szerintem ez még bőven a kritikus hőmérséklet alatt van. -
Ninju #4255 Amennyiben a bolygót a Vénuszról mintázták, akkor a légkör 400+ fokos. Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy nappal vagy éjszaka szállsz le. :) -
Szabolcs92 #4254 Éjszakai oldal? -
Ninju #4253 Szerintem a hőmérséklet megjelenésével Eve eléggé felfedezhetetlenné vált. nagyok a radiátorok. Ráadásul ha a környezet melegebb, akkor nem tudja a radiátor leadni a felesleges hőt.