Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a holnapi napra még tanulnom kellett volna (vizsga)
@Tauri, ezt ajánlom neked (főleg az első pontot).
De cáfoljatok, ha nincs igazam.
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.04.27. 11:11:14
Remélem, hogy hamarosan tölthető lefelé. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sandbox: Minden elérhető max szinten, amit el akarsz kerülni: :)
Sience: Itt már szamárlétra aljáról indulunk. Kutatásokat kell végezni (mérések, felszíni minták, jelentések stb), arra kapunk pontokat , amivel úgy egységeket/alaktrészeket oldunk fel. Tehát első küldetésnél nincs Holdraszállás.
Carrier: Itt plusz funkció a költségekkel gazdálkodni. Sience-be még működik, hogy az, hogy a kifejlesztett alkatrészekből irreállisan drága, pazarló rendszereket építsél és azzal gyűjts pontokat. Egyéb feladatokat kell végrehajtani, tudományos pontokért és pénzért. Neked pl: célod egy holdra(munra)szállás. Ehhez össze kell kalapoznod pénzt és sience pontokat. Ezért mindenféle kisebb küldetést csinálsz meg. Légköri mérések, tesztelés, orbitális pályán stb.
Mi válogatjuk ki a listából, hogy milyen feladatokat akarunk elvégezni. Tehát van választék.
Utoljára szerkesztette: wednes, 2015.04.24. 13:00:19
Azzal nincs bajom ha egy játék nehéz csak adjon vmi célt és legyen érte vmi rewards, ne nekem kelljen kitűznöm vmi amit aztán ha elérek akkor vállonveregethetem magam azt csá.
A halál csupán a kezdet...
ksphun.blogspot.hu
amúgy a hőhatást tényleg megcsinálták vagy az a hőpajzs ami a képeken volt az még csak disz ?
már csak a dátum hiányzik.
vagy tud valaki valamit hogy mikorra várható ?
És tényleg nagyon jól néz ki a hajó :D
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2015.04.08. 23:55:28
Amúgy a Gillyre le lehet szállni csak EVA suittal? Mert a landernek be sem kellett gyújtani gyakorlatilag a hajtóműveit..
Jeb komoly döntés előtt áll, visszadokkol a spanok anyahajójára, vagy ránéz a hold körül kb 12 éve keringő magányos asztronautára.. (őt is haza kéne vinni viccből!)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez nem olyan játék, amit elindítasz, és nulla tudás és előképzés nélkül eljutsz a Eeloo-ra. Ha viszont tetszik és érdekel, akkor kevés alapból a magyar nyelv, mert nem árt tudni és megtanulni a tömeg/tolóerő arány, vagy delta-V jelentését, mert e nélkül nagyon nehéz sikeresnek lenni a játékban.
Ettől még sok sikert kívánok a magyarításhoz, és ha kérdés van vele kapcsolatosan, tegyétek fel itt a topicban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az én meglátásom szerint neked sem azzal volt a bajod, hogy nem hajtómű volt leírva engine helyett. Ennek a játéknak egy nagyon jó magyar nyelvű bemutató kellene. Nem magyarítás. Szerintem.
Nem értem miért reagálsz ennyire ellenségesen. Teljesen normális hangnemben kérdeztem valamit. Idáig itt az volt a szokás, hogy ha valakik nem értenek egyet, azok megbeszélik.
Részemről azért béke van. <#puszi>#puszi>
Részemről pedig még emlékszem mikor pár éve elkezdtem a játékkal játszani milyen nehéz volt kitapasztalni mi mire jó (bár akkor a játékban még nem voltak égitestek csak a kerbin meg pár alkatrész) szerintem a kezdők nem fognak vele sokat görcsölni ha nincs siker élményük ezért is lenne jó egy magyarosítás
Ehhez több dolgot nem is szeretnék hozzá fűzni
IRR
Itt egy másik video
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.04.07. 17:13:07
Utoljára szerkesztette: westwall, 2015.04.07. 16:59:27
a 2 szájkarate harcosnak meg gratulálok hogy egy egyszerű kezdeményezés így le tudnak húzni
ami nem tetszik nem kell használni
Tényleg olyan nehéz azt a kb. 30 kifejezést megtanulni angolul ami szükséges a játékhoz?
Egyébként én sok értelmét nem látom, az játékosok nagyon nagy része modokkal játszik, azokat meg rengeteg idő lenne lefordítani. Ráadásul pár havonta jön új frissítés, nagyon sokat kellene később is foglalkozni azzal, hogy aktuális maradjon a fordítás.