Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.10. 19:15:53
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az üzemanyagtartállyal kapcsolatban meg ilyenkor próbáld ne a mutatóval eltalálni a zöld pöttyöt, hanem a két zöldet igazítsd egymáshoz. Helyére fog ugrani. :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
rühes módon nem akaródzik a kiválasztott tank a másik tankra rápattanni hiába célozgatom a zöld pöttyöt egyszerűen nem ragad rá
milyen beállítások vannak az objektek letételére? lehet valamit elállítottam? a sokszorozó mellett van az a karika meg négyzet ikon azokkal játszok de nem akarja azt látom hogy megtöbbszörözi az jó azt is látom hogy ha karika akkor körbenyalja akadás nélkül az objektet ha meg szögletes akkor fokonként lehet ötletelni vele de mért járom körbe a zöld gömböt nem akar ráugrani
Igazából ez ugye csak akkor működhet, ha nincs létfenntartás és személyes igények. Az a leszállás az Eeloon sem működne a való életben. Szóval a itt azért ismeri a játék határait és használja is rendesen. :)
Még jó hogy kristálytiszta a bolygórendszer és még nincsenek mikrometeorok:)
Vagy vanna?
Egyszerűen bámulatos. <#taps>#taps>
A következő nagy ugrás majd az lesz ezek után, ha más bolygókra akarsz leszállni
felszerelések leírását
a felszerellések funkciógombjait már ez is nagy segítség lenne.
KSP international project
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
De szerintem a közösségi magyarítás lehetne a legjobb választás. Valaki csak szerkeszt még egy valaki csak fordít (vagy többen), más a sorokat már csak kódba ágyazza. Lehet aztán szépen lektorálni, hogy a szakkifejezések is a helyükön legyenek.
Kifejezetten jól működhet a dolog. A Silent Hunter 5 fordítását anno így csináltuk és hozzá pár jelentősebb mód honosítását is.
Amikor én elkezdtem, akkor még nem volt benne más csak sandbox. Nem volt könnyű magát a repülést és a mechanikát megtanulni abban sem. Tény az is, hogy a légkörbeérkezés is könnyebb volt. Ha tudományos módban kezded azt is egyszerre kell tanulni az alapokkal, hogy hogyan tudsz hatékony és egyszerűbb rakétát építeni. Ha megvan az orbit és a randevú ne adj isten egy Kerbin Mün repülés sikeresen, akkor az már marha nagy segítség. Persze ez csak az én véleményem. :)
Szóval a KSP tele van humorral. Az alkatrészleírásokból, küldetésleírásokból meg mindenhonnan árad a "ragasztó szalag szag" Szerintem ettől az élménytől elesnek az angolul nem tudók.
Én látom létjogosultságát egy magyar fordításnak.
de lehet azt is meglesem majd sőt biztos.
Most meg már oda megyek úgy ahogy akarom....te is így leszel ezzel :)
Igazából ami furi, hogy a Mun és Minmusról annyi XP-t össze lehet szedni ami majdnem a teljes kutató ághoz elég....
igaz még nem toltam bele még egy napnyi játékidőt de kísérletezek
a felső légkörbe a űr határáig eljutottam csak vissza nem mer nem volt tolóerőm:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.08. 18:19:14
Ha lesz rá keretem és az eu is ilyen mértékben száguld lefele becsekkolok egy példányt mindenképp.Viszont ami nagyon hiányzik ehhez a játékhoz az egy magyarítás.De ha többször végignézem kopasz videóit talán megértem a lényegét.
Jelenleg addig eljutottam hogy szegény kerbemet már jó párszor elküldtem de nem jutott vissza:)
Ebben a játékban legalább van kitűzött célelérés nem úgy mint az említett játékban.
Lehet jobban jártam volna ha ezt vettem volna meg mint az említett gamest pedig pár napot törtem a kobakot rajta.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.08. 16:23:24
A Space Enginernél rengeteget játszottam szervereken, sőt fél évet saját szerverem is volt. Jelenlegi játék rendszerben csak úgy tud működni a multi ha le van jelszavazva, és meghívásos alapon jutnak be az emberek. Ezen kívül szükséges egy napi többszöri szintű backup, ami a KSP esetében ugye nincs meg.
Space Engineersben az a szabály, hogy a földön nincs PVP, és azonnali bannal jár. Az aszteroida övön kívül van a PVP és pont.
De nem ezért nem lehet vele játszani, hanem az iszonyatos optimalizálatlanság miatt, ami a KSP ben kezd végre eltűnni :D
HA találtál virágverziós KSP-t és fut, javaslom vedd meg egy akció keretében. Én 5 EUR ért vettem anno.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.10.08. 08:49:04
Engineerben meg igencsak ugy kell szervert építeni hogy utánnanéz az ember annak hogy milyen ötletek vannak a másik által épített dolgok megvédésére.Nagyon tulboyolítják azt a játékot.Kicsit be kell vallanom csalódtam benne.
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Kopasz küdtem egy privit:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.07. 23:10:44
Letöltés
Ja, és csak 1.2-höz
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.10.07. 23:05:48
A demó annyira nem tutti hogy abból kiderüljöm mit bír a gépem belőlle és nem akarok bucira olyan játékot venni ami nem vagy kevésbbé jól fut.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.07. 12:44:56
Írja azt is hogy az 1.2 mellett készülnek nagy dobásra is mint egy kiegészítő csomag...erről valaki valamit ??
KSP Dewnote
Szia Kopasz!
Küldtem egy privát üzenetet.
Üdv.
StarTrek Forever
Szünetmentes Hopka8 hónapja
közzé tudod tenni ezt az űrhajót? mert jó lenne nekem mert nem tudok hajót építeni
Válasz
-kopasz442
+World of Videos Komplett az egészet, vagy csak egy részét? :)
-Szünetmentes Hopka
ha megtennéd akkor az egészet, de ha nem akarod akkor nekem egy része is jó
-kopasz442
+World of Videos Újra kell csinálnom mert ezt már töröltem. Hétvégére lesz meg stock cucokból, science módban, hogy ne legyen gond vele.
-Szünetmentes Hopka
rendben, köszönöm
-Szünetmentes Hopka
Meg megszeretném kérdezni, hogy a science módban hogyan kell kezdeni? Mert hogy én elkezdtem egyet de valahogy van egy booster rakétám (mármint indító csomaghoz) és egyszerűen nem kapok science ponton, de nem tudom hogy miért
-kopasz442
nézd meg az oktató sorozatunk első részét, szerintem, meg fogod érteni
-Szünetmentes Hopka
megnézem
-Szünetmentes Hopka
rendben segített köszönöm
Ezek után rémülten néztem körbe ennek a fazonnak (ez az a Hopka akit meg is akartak verni csak hagyja már abba!) a csatornáján, de eddig még szerencsére "nem" csinált KSP tutor videót! Ha rágondolok is kirázz a hideg és a halál gondolata is egyre szebbé válik! <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.10.03. 17:47:10
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.10.03. 14:03:00
Hogy egyet mondjak, ami elsőre hiányzott: egy ts serverre pl. fel tudsz tölteni fájlokat. (Mi pl. komplett modokat is ott cserélgetünk.)
Arról nem beszélve, hogy a pc-s kliens telepítéskor önkényesen oda települ, ahová gondolja. (Ráadásul igen elbaszott helyre gondolja.) Ezt nem tolerálom semmilyen programtól.
Elsőre vonzónak tűnt nekem is a Discord, de fél óra múlva már töröltem az accomat - azaz csak töröltem volna, de még erre sincs lehetőség... no comment.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.10.03. 12:24:49
Na de legalább újra nekifogtam a videóknak, még ha nem is vettem most mindent górcső alá! <#awink>#awink>
Sajna nem értettem miről beszél, de a videó alapján elég sokat dobtak most a játékon ezekkel a kiegészítésekkel.
Úgy néz ki megint lessz mivel szórakoznom.
Hasonló játék a space engineers is az futni fut de ott nem egértapadás a játék vége hanem totális lemerevedés? 3 4 fpssel:)
Újítanom kell de kedvelem ezeket a legós játékokat ha nem is gépem lesz előbb de beszerzem a játékot.