5572
-
#530 Hátha segít:
-
#529 Nem sokat játszottam még a játékkal, éppen hogy ki tudtam lőni 1 üzemanyag tartájt a tutorailba, de 17000 méteren meg untam :D
Hogy a fenébe tudtok ilyen fasza hajót össze dobni...
Tutorailt is alig-alig értem, főleg a sok sok alkatrész és a hülye leírás ( csak számomra az? ) kicsit zavaró.
Igen, nagyobb időt kéne fektetnem bele, csak sajna időm most kevés :D -
#528 Először sikerült a Munra szállnom. :)
-
#527 Jól néz ki -
Ninju #526 Szerintem teljesen rendben van. Az anyaga pamut, tapintásra kellemes.
Ez ugye az olcsóbb női verzió:
-
#525 És milyen a póló? Minősége jó? -
ZSOOLT2 #524 Ez egy elég jó tutorial angol nyelven, jól elmagyarázza, hogy mit hogyan kell csinálni.
Shifttel kell tolóerőt növelni, ctrl-al csökkenteni, szóköz aktiválja a következő rakétafokozatot, és Decoupler-eket kell beépíteni a fokozatok szétválasztásához.
Advanced S.A.S. pedig jelentősen megkönnyíti a repülés közbeni iránytartást (be/kikapcsolása: T)
-
WorldOfTanks010 #523 Sziasztok, hogy lehet fellőni a rakétát? Most kezdtem el a játékot, de nem sikerül sehogy se célpontot létrehozni. -
Ninju #522 Rendeltem egy bögrét és a párom egy pólót.
11 nap alatt meg is érkezett:
-
KimiRoland #521 A mapsat dologról lenne kérdésem. Hogy működhet? Láttam lejebb a videót, a rakéta megvan, de a tányérom akármit is csinálok nem forog. Néha kockákban felvesz egy-egy képet, de több nap után sem volt meg a terület 10%-ánál több, pedig pont poláris pályára álltam. A másik itt videóban 7 menüpontja is van nekem csak 5. Elöször mikor próbáltam nekem is 7 volt, de kidobott azóta hiába telepítettem újra a játékot (20.02) nincs 7 menüpont. A másik elöször szagatott 6000 méter felett de most már nem szaggat seholse, de van helyette más gond.
Előre is köszönöm a segítséget -
ZSOOLT2 #520 Steam-en akciós most a KSP 14,73 euro, kb 4500HUF, így kb annyiba kerül, mint a fejlesztők honlapján. -
montressor #519 koszonom
mindjart ki is probalom -
ZSOOLT2 #518 Csak egy decouplerhez csatlakoztatja az oldalsó elemeket ilyenkor, ahhoz, hogy stabil legyen, "strutokkal" kell merevíteni az egész szerkezetet, ezek leválnak fokozatváltáskor ugyanúgy, mint a decouplerek.
Rakétaelemek másolásához ALT billentyűt szoktak használni (nekem nem jön így össze), vagy van erre egy mod: Subassemly Saver/Loader MOD -
montressor #517 hali
epitesnel miert van az, h csinalok egy hosszabb, 3-4 egyseg uzemanyagtartalyt, az oldalara rakok a szimmetria kapcsolo segedelmevel 3x3 decouplert, es amikor erre tovabb pakolnam a tartalyokat, egyszeruen nem akarja csatlakoztatni a decouplerekhez, es kiloveskor csak lifeg az oldalan... mitol lehet ez? -
montressor #516 Hogy lehet tobb elemmet copyzni, ahogy az alabbi videoban 1:03-nal?
youtube link -
#515 De. Ezért lehet már letölteni a 0.20.2-őt. -
voros12 #514 a 20.0 az csak nekem nagyon optimalizálatlan? még a 19-es verziókhoz képest is egyszerűen katasztrófa. -
montressor #513 es mar van 0.20.2 is... -
#512 Tegnap jött ki a 0.20.1, volt pár bug az előző verzióban és gyorsan javították. -
#511 Nálam nincs ilyen gond. -
montressor #510 Masnal is az van, h a mechjeb es a mapsat cuccait ha egyszer valahova elhelyezem utanna mar nem tudom leszedni/ mozgatni/atrakni mashova? -
Razzer #509 Ez megnyugtató akkor nem én vagyok a béna:D -
#508 Mintha olvastam volna, hogy egyébként is egy kissé túlzó az a mod. Majd ha az alapba végre berakják az aero effecteket. -
Razzer #507 Akármilyen szögben érek be mindig szétrobban
Repülővel is próbáltam,az is szétesik
Mindegy elegem lett már kiszedtem a francba a modot -
#506 Először is fel kell tenni a hővédő pajzsot, ami a mod telepítésekor bekerül a listára, bár ez gondolom logikus.
Utána ahogy Ninju meg Nohab írta figyelni kell a beérési szögre. A vékonyabb légkör kellően le kell lassítsa a fülkét, mielőtt a sűrűbb légrétegekbe beérsz. Ideális esetben félig-háromnegyedig forrósodik a hőpajzs, majd elkezd kihűlni, ekkor beérsz a "sűrűbb" zónába, ott megint hevül egy kicsit, de ott olyan gyorsan lassul a gép, hogy nincs ideje túlhevülni. Nekem pl elsőre sikerült, utána meg 3-4-szer elégtek a srácok, szóval nem egyszerű.
Esetleg érdemes kipróbálni az Escape-pod-ot (alul linkeltem), igaz az csak egyszemélyes, de van beépített rövid távú hajtóműve, amivel lehet fékezni, plusz az ernyő előtt kinyit fékezőlapokat, amik megintcsak hasznosak, és így az ernyőt se tépi le menetszél. -
#505 Alacsony szögben és ha lehet alacsony sebességgel kell megközelíteni a légkört. Nem ajánlott a Munról azonnal beérkezni.
Ajánlott a maradék üzemanyaggal tovább lassítani, illetve nagy magasságban nyitott ernyő is sokat tud segíteni. -
Ninju #504 Szerintem ott már figyelni kell a beérkezési szögre. A valóságban 5 fok környékén van a túlélési ablak. -
Razzer #503 Felraktam ezt a Deadly reentry modot,tök jó meg minden de mit kell a hajóra tenni hogy ne robbanjon szét??
Hiába rakok rá heat shieldet akkor is szétég a légkörben -
Razzer #502 Egy ideje nem játszottam de most,hogy itt az uj verzió megint megjött hozzá a kedvem:D
Alap beállításokat hogy lehet visszacsinálni?? -
voros12 #501 Igen sikerült, köszi ! -
voros12 #500 ilyet lehet? :) -
voros12 #499 őőőőőőő :D LEHET!! :D -
#498 Még egy pár napig nem tudom kipróbálni az új verziót, de nem kapcsoltad ki F4-el? -
voros12 #497 Hello!
Letöltöttem a 0.20-as verziót, és olyan bajom lenne a dokkolásnál, hogy mikor a hajót nézem, nem a térképet akkor nem látom hogy a kitargetolt hajó hány M-re van. Ez egy bug vagy ez most így lett megcsinálva? -
#496 Stema is frissíti, de ezt csak olvastam. -
#495 Kijött a 0.20!!!
voros12, eddig nekem nem volt gond ha mentéseket és a modokat átmásoltam. Letöltöttem és a kicsomagolt anyaggal felülírtam a létező mappát. -
voros12 #494 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha kijön egy új patch akkor a régebbi mentéseimet valahogy át lehet abba rakni? -
#493 Jool-nál vagyok küldetésen, hogy visszahozzam két kerbalomat. Vittem négy műholdat. Az egyiket túl magas pályára állítottam és egy idő után bekerült Laythe gravitációs vonzásába és nap körüli pályára állt. A másiknak pedig nem volt elég üzemanyaga Tylo köré állni, de legalább Jool körül maradt.
Vall-on vártak a kerbinek a megmentésre és persze a lehető legmesszebb voltak kethane lelőhelytől. Leszálltam a lehető legközelebbire és kb 15ezer kethane után kifogyott a forrás. Ez már a második leszállásom volt és szerencsére maradt annyi, hogy átrepüljek egy másik helyre, hátrahagyva roveremet, amit nem készítettem fel, hogy arrébb kell vinni.
-
#492 Ez tuti valami mod lesz.
Én az ilyeneket kihagyom, mert inkább sci-fi-s beütést ad a játéknak, én meg ezt a klasszikus űrhajózóst ebben a játékban jobban szeretem.
Ami modokat szerintem érdemes még használni:
Realisztikusabb légkörbe érés
Űrállomáshoz
Ez egy tök jó kis kabin
Véletlen generált rádiózás
Kedvenc holdjáró. De a Demv-sorozat többi gépe is nagyon jó.
Itt tudsz magadnak üres, betárazható raktármodult építeni.
Ja igen, és végül: ISA MAp Sat. Ezzel tudod feltérképezni a bolygókat/holdakat, jelöli az anomáliákat, amiket érdemes meglátogatni, az egyszerű monolittól a halott űrlényig terjed a skála. -
#491 Közben feljutott a bányászgépem a Munra. Vért izzadtam, mire le tudtam épségben rakni. Ellenben nagyon nem vagyok vele megelégedve. A holdon 25m/s sebességnél nagyon könnyen felborul. Nagyon puha a rugózás ezért az irányváltás és fékezés is eléggé nagy figyelmet igényel. Ellenben a felderítőként használt UAZ nagyon is bevált. Lehet csinálok neki egy bányászásra alkalmas utánfutót.