5572
  • Daffit
    Aki Április végéig megveszi a játékot az megkapja az összes kiegészítőt (DLC) ingyen, ha lesz valamikor a jövőben.
    Infó
  • simon7108
    Igazad van.

"Q. Does everybody get a Steam Key?
    A. No, only customers who bought the game before it was available on Steam, the deadline is March 20th 2013 at 1:00 pm GMT -6:00"
  • Cef
    Már működik, de én úgy tudom, hogy változott az eredeti elképzelés és csak azok regisztrálhatják Steam-re a játékot, akik a Steam megjelenés előtt vették meg, aki utána az már nem. Illetve aki átviszi a Steam-re az többet nem töltheti le a Store-ból.
  • Ninju
    Elméletileg még én is csak azt olvastam, h március 27.-e óta lehet. Többen írták, hogy működik a dolog.
    Itt a link hozzá.
  • Volfram42
    Ha jól emlékeszem akkor még nem lehet steamen beregisztrálni a honlapon vett játékot. Idővel megoldják azt írták, de még nem megy. Lehet azóta már igen, nem követtem ezeket az eseményeket.
  • Ninju
    Tudsz egy picit spórolni, ha a honlapjukon veszed meg. Ott csak 22 USD. Utána nyugodtan beregisztrálhatod steamen is ha akarod.
  • Cef
    Szerintem megéri az árát, sok órát bele lehet ölni, még így is hogy csak a fejlesztés közepén jár. Én is sokallom kicsit a 22 €-t (bár én 10 $-ért vettem anno), de ha a vásárlás mellett döntesz megéri most megvenni, mert az ára csak emelkedni fog. Szerintem be fogják tudni fejezni a játékot, nem tegnap kezdtek neki, a céget sem a fejlesztés kezdetén alapították, már több mint két éve folyik a munka a programon egész stabil keretek között, ami azért jó jel. Persze a bukás esélye így is fenn áll, hiszen egy kis csapatról van szó, akik a pénzhiány miatt egész korán piacra dobták a játékukat, semmi garancia sincs arra, hogy be is fogják tudni fejezni, ráadásul sok munka van még hátra. De idáig úgy tűnik, hogy minden rendben megy. Egyfelől tényleg kissé túlárazott és tényleg csak félkész program, de másfelől nem egy ökör ára, sokan egy hétvégi bulira többet költenek, nem is említve, hogy sok órát bele lehet ölni. Biztosra csak akkor mehetsz, ha megvárod míg elkészül, de ha most veszed meg sem bukhatsz rajta sokat. A döntés rajtad áll.
  • stuka85
    Egy kérdésem lenne hozzátok. Szerintetek megéri-e megvenni ezt a gamet a demot próbáltam, sokat játszottam,pontosabban még mindig, tudom hogy ez nem annyira komoly game, de így elsőre megtetszett. De amúgy van esély hogy be lesz fejezve, nem kevés az a 22 euro egy félkész programért.

A válaszokat előre is köszönöm.
  • berobi
    köszi, de ez nem az én videóm ;)
    tudom, hogy összeszemeteltem a fórumot két felesleges bejegyzéssel is, de a kérdésedre a választ, egyből ott találod a hozzászólásod előtt

és 6 hozzászólással előtted én tettem fel ugyan ezt a kérdést, bár remélem azóta megtalátad
  • Ryder159
    Jó lett.sugárhajtású szánkó a Holdon
    Mivel lehet úgy "becsomagolni" a rakétát?
  • Volfram42
    Reggel van kétszer ment a videó.
    Itt a lényeg. http://nathannifong.com/FairingFactory/
  • Volfram42
    Szia. Én ezt szoktam használni: http://www.youtube.com/watch?v=AIDU2zSyfRM
    Egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=AIDU2zSyfRM
  • berobi
    ááááááááá, miért ezzel a linkel tölti ki automatikusan a videó beszúrása opciónal a helyet??? életemben nem nyitottam meg még ezt a vidit, azt hittem a vágólapról teszi be az ott lévő szöveget.

na, utoljára (kár, hogy nem lehet hozzászólást törölni)
  • berobi
    hogy a viharba linkeltem be ezt az idióta videót???

na, hátha most sikerül az is amit akartam
    bocsesz, a bénázásért, ennyire nem szoktam lama lenni
  • berobi
    na mégegyszer
  • berobi
    sziasztok,
    meg tudnátok mondani, hogy honnan tudnék beszerezni ilyen hasznos alkatrészeket, amiket ebben a videóban látni?
    a műszerek "becsomagolására" gondoltam. aerodinamikai szempontból igen előnyösnek néz ki.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ryd4jErG8Oo
  • Ninju
    Üdv mindenkinek!
    A héten bukkantam rá erre a gyöngyszemre. Nagyon magával ragadott a játék.
    Sajna még csak a demóval tolom de azért a holdra szállást abból is kifarmoltam. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Irány a hold!

A biztonságos hazatérés!
  • Daffit
    Esetleg EZT tudnám javasolni, ezzel lehet mozgatni modulok között a Kerbálokat és a kilövő állomáson is lehet módosítani a létszámot. Ez is egy modul, tehát legalább az egyik eszközön rajta kell lennie, hogy a műveleteket elvégezhesd.
  • Daffit
  • klman
    Szia!

Az oldalirányú sebességet szerintem pontosan nem lehet tudni, de ha figyeled a navigációs gömböt és surface nézetbe vagy, vagyis azt írja lent hogy "surface" akkor a gömbön lévő RetroGrade Marker a zöld kör benne vonalakkal ha a gömb közepén van,a kék felületen, akkor nincs oldalirányú mozgásod, vagy csak nagyon kicsi.
  • Cef
    Hali

Sajnos egyenlőre még csak űrsétával lehet mozogni a modulok között. Tervbe van véve a hajón belüli átjárás is, de még nem megoldott.
  • Cef
    "De azon kivul, h atszinezi kekre a kis nyilakat a bal also Pitch/Yaw/Roll-nal, ugyanolyan sebesseggel mozog mind a ketto? hol a precizios iranyitas?"

Egy picit lassabb. Főleg repülőgépeknél és a kisebb hajóknál vehető észre a különbség, jobban irányíthatóak.
  • jocking
    Hali!
    Lenne egy problémám a játékkal.
    Elkezdtem építeni egy űrállomást, amin jelenleg 4 űrhajós tartózkodik. Viszont van egy kis gond. A 4-ből ketten egy olyan modulban vannak, aminek a kivezető ajtajára pont sikerült egy RCS hajtóművet rátennem. Így a szerencsétlenek nem tudnak kijönni. Mivel már 4 modulból áll az űrállomás, ezért van rajta egy valag ajtó mindenütt máshol, ahol kimehetnének. A kérdésem az, hogy összedokkolt modulok között lehet valahogy mozgatni az űrhajósokat anélkül, hogy űrsétára kellene menniük?
  • montressor
    sziasztok!

landolasnal honnan lehet tudni, h mekkora az oldaliranyu sebessegem?

Masik kerdesem meg, h latom van ilyen a key bindings-ben: "Caps Lock Toggle between instant or precision control mode". De azon kivul, h atszinezi kekre a kis nyilakat a bal also Pitch/Yaw/Roll-nal, ugyanolyan sebesseggel mozog mind a ketto? hol a precizios iranyitas?

koszi

• REPS0L
    :)
  • precise
    ok köszi
  • Cef
    Hali

Nem voltál hülye, az ingyenes verzió már rég megszűnt, még nagyon a fejlesztés elején volt, amikor még csak az alapok voltak meg és szégyelltek pénzt kérni érte. De már akkor is mondták hogy majd előbb-utóbb fizetős lesz.

Most egyedül a demo ingyenes, de nagyon butított, csak a Mun van benne és egy csomó feature hiányzik.
  • precise
    Sziasztok én Steamen vettem a játékot, de látom, hogy itt beszéltek az elején ingyenes verzióról. Hülye voltam hogy pénzt adtam érte?
  • puskaaa
    Tudja valaki, hogy ha landoltam és gyalog vágok neki az ismeretlennek, és nem térek vissza a landolt egységbe, akkor a játékból való kilépés után, majd másnap elindítva a játékot a Kerbalom ott lesz ahol hagytam, vagy eltűnik?
    Egyszemélyes a legénység és nem akarok kockáztatni :)
  • Daffit
    Van Mechjeb
  • DANIELTRUCKER
    Heló!

Az 0.19-hez van már működő mechjeb? Boldogulok anélkül is de szeretek biztosra menni.
  • puskaaa
    A magassággal nincs gond, csak szerintem rossz egységet raktam föl...
    A GPS modul az a nagy tányéros cucc?
  • Ryder159
    Mert lehet hogy túl magasan vagy, vagy pedig a GPS modult tetted fel és nem a scan modult...
  • puskaaa
    Hali!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ISA Mapsat- ban lévő két kütyüt együtt kell használni, hogy tökéletesen működjön? Csak azért kérdezem, mert én csak az antennát raktam föl az egyik fajta űrhajómra és megdöbbenve tapasztaltam, hogy sem a DUNA- nál sem az EVE- nél nem rajzolja a térképet, csak a pozíciómat jelezte.
  • simon7108
    Na meg ott lesz a többi játékod között(már ha vannak játékaid steamen) a könyvtáradban:)
  • Cef
    Az az egy előnye van, hogy amikor kijön az új verzió nem kell szarakodni a patcherrel vagy a letöltéssel, mert a Stream automatikusan frissít.

Egyenlőre még nincs megoldva az átjárhatóság a KSP store és a Steam között, tehát aki a Store-ból veszi meg az nem töltheti le Steamről, csak ha újra megveszi. Ugyan ez áll arra, hogy ha a Steamről veszed meg, akkor nem érheted el a Store-ból. De már tervezik ennek a megoldását.
  • mazsi6000
    Annak mi az előnye, ha steamen veszi meg valaki?
  • simon7108
    Már megvehető a játék Steamen is végre:)
  • JethroHUN
    Na végre... és ez nincs benne a tutorialba, én meg felmentem nyíl egyenesen jóval magasabbra, és csodálkozok, h nem megy a pályára állás. Egyre jobb lesz ez a játék.
  • Daffit
    Így tovább!