5572
  • pipusz
    Itt a megoldas...
    http://forum.kerbalspaceprogram.com/showthread.php/12384-PART-0-21-Anatid-Robotics-MuMech-MechJeb-Autopilot-v2-0-9

MechJeb and RemoteTech for All nevű csomagot nem hasznalom.
  • STOM68
    Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban,hogy a MechJeb2 működjön az új program alatt? Jelenleg nem ragad fenn a tárgyakon...
    Letöltöttem a [0.20] MechJeb and RemoteTech for All nevű csomagot, de nem tudom/értem a feltelepítését sem. A régit ott kell hagyni?
    Ha felteszem ezt a csomagot, betöltés közben megáll a töltés és annyi...

Valamelyikőtök megoldotta már ezt?
  • STOM68
    Meg a patch is!
  • Ninju
    Megjelent a 0.21!

Changelog
  • tom36
    volt már de az még szerencsére az elején amikor még nem csináltam semmi komojat
    viszont az űrállomásaim szeretik ezt játszani és már jónéhányam eltűnt így egy ideje nem is kezdtem újba mer nehéz manuálisan rá állni. (a mechjeb meg még nem tiszta müködésileg nekem)
  • STOM68
    Sziasztok!
    Veletek nem fordult még elő olyan hogy "elveszik" a pálya. Vagyis üres az űr amin addig dolgoztatok...
  • STOM68
    Fokozottan élvezem a játékot, a MIR állomáson dolgozom.
    Ti?
  • tom36
    ejj ez nagyon szuper, nem is tudtam hogy alapból van ilyen benne
    THX
  • Ninju
    Hali!
    Jobb click ez egyik tartályon, utána ALT+Jobb a másikon. Aztán egyértelmű. Ha mégsem szólj.
  • tom36
    üdv all
    van arra mód hogy a monopropellantot valahogy feltölthessük vagy a különböző üzemanyagokat át tudjuk tölteni az egyik tartályból a másikba ?
  • STOM68
    Nagyon köszönöm, rá nem jöttem volna magamtól a működtetésére!
    Köszi!
  • Daffit
    Egy kis előzetes a 0.21-ből:
  • Daffit
    Először meg kell építened egy modult és azt ráhúzni az ikonra. Így az általad adott név alatt mindig betöltheted. Így:
  • Ninju
    Nem tud. Dokkolj hozzá egy olyat amire raktál napelemet.
  • STOM68
    Hogyan lehet egy már fenn keringő Core modulra a későbbiekben plusz napelemet felhelyezni? Tud ilyet a program?
  • STOM68
    Köszönöm a segítséget! Feltettem, de sajnos csak a kategóriákat adja be, azon kívül semmit sem csinál. Vagy nem tudom használni. Még próbálkozom vele...
  • Ninju
    Miből mennyid van még.
  • WorldOfTanks010
    Az a zöld vonal (jobb oldalon) mit jelez?
  • Daffit
    Megtaláltam, itt van: Subassembly Manager
  • berobi
    meglehet csinálni! subassembly loader a mod neve ami ebben segít, de most nem tudom miért, sehol nem lehet megtalálni a neten.
  • Cef
    Hali

Tervbe van véve, de jelenleg még nem lehet megcsinálni.
  • mijki
    Hali!

Én úgy tudom, nem lehet ilyet csinálni, pedig nekem is sokszor kellene. De lehet valaki tapasztaltabb tudja, hogy lehet ezt megoldani.
  • STOM68
    Sziasztok!

Most ismerkedem a játékkal, de nagyon élvezem.
    Van arra mód, hogy a hangárba betöltsek egy másik objektumot? Mondjuk a hordozó rakétához egy kiegészített és elmentett MIR Core-t?

Köszönöm, Tamás
  • Ninju
    Ne aggódj, én az első 3 patchnél 20 percet kerestem, h honnan is lehet letölteni. :)
  • [NST]Cifu
    Ohhh... nevermind. A Profile alatt találom meg... My bad...
  • [NST]Cifu
    Egy hülye kérdés. Anno én előrendeltem a KSP-t. Gondoltam most újra megnézem. Belogolok az oldalra, de csak a demo-t tudom letölteni, a teljes verziót (újra?) meg kellene vennem. Mi a frászkarika van? A hajdani pre-order elévült?
  • puskaaa
    Amúgy a 0,18,4-es KSP-hez a 0,19-es mechjeb-et raktam föl és működik vele:)
  • puskaaa
    Na kipróbáltam, tényleg nem rossz, de azért van még mit próbálgatni benne.
    Köszönöm a tanácsokat!
  • Ninju
    Szerintem nem egy jó tutorial, de a lényeg benne van.
    Próbáld ki bátran.
  • puskaaa
    Tegnap nem végig, de ma belenézegettem. Úgy érzem, akkor fogom igazán érteni ha kipróbálom:)
  • Ninju
    Igen.
    Meg dokkol, pályát tervez másik égitesthez, irányt tart, leszáll, meg ilyenek.
    Megnézted az alább belinkelt videót róla?
  • puskaaa
    Magyarul pályára áll és landol is helyetted?
  • Ninju
    Igen.
    Próbáld ki bátran. Elég egyértelmű a funkciók elnevezése, így hamar rá lehet jönni hogyan kell használni.
  • klman
    Abban tud segíteni hogy mikor kell pályát módosítani ahhoz hogy bekerülj egy másik bolygó vonzás körzetébe?
  • Daffit
    Éppen, hogy megkönnyíti a munkát. Vannak benne automatikus mechanizmusok, pl. Ascent guidance, meg smart SAS, de amire én a legtöbbször használom az a custom window, ahol egy csomó hasznos és engem érdeklő adatot tudok megjeleníteni, ami segít dokkolásnál, landolásnál, pályamódosításnál, stb.
    Részletes és sok lehetőség van benne, valóban, de érdemes kipróbálni.
  • puskaaa
    Hali!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyon bonyolult a mechjeb használata (még sose használtam), mert a képek alapján nagyon sok mindenre kell figyelni szerintem.
  • Ninju
    Hú ez már nagyon hiányzott! :)
  • Daffit
    Tesztelési fázisba került a 0.21 és ami a legszebb, hogy az SAS átalakításon esett át. Erről van is egy videó, szerintem nagyon jó lett:
  • Master91
    Uu, egyre jobban tetszik, bookmarkolva vannak, köszi szépen!
  • mijki
    Ezt a módot még érdemes használni:Mechjeb - autopilotának felel meg