5572
-
#650 Van képem hozzá. :)
Valami miatt a png képek nem akaródznak megjelenni. Most próbálom jpg formában.
Itt meg a második biztonságos Mun landing. Itt már ketten voltak a leszálló modulban, a harmadik fenn maradt a parancsnoki modulban. Csak arra nem jöttem még rá, hogyan lehet a második űrhajóst is kiszállítani a modulból. Csak egyet sikerült megsétáltatni.
-
bomba05 #649 van képed?:) -
#648 Épülget az állomás.
-
bomba05 #647 Csak sikerült! :D
-
bomba05 #646 Csináltam egy gépet amivel felmegyek 200ig ott módosítom a pályát és még marad üzim a Dunáig talán még vissza is lenne csak a dunára nem sikerül eljutni! :D jah és ez 1 fellövésből dokkolás nélkül csak ez a pályára állás nem megy! :( -
#645 Első sikeres Mun leszállásom, amiből végre sikerült vissza is hoznom a földre a legénységet.
-
Ninju #644 Hali.
Nem kell újratelepítened.
Ha minden modból az új van fent, akkor csak elég a plugin könyvtár tartalmát törölni. -
Knian #643 akkor újra telepítem a játékot,valamivel ütközik.jöszi
-
#642 MechJeb 2.0.9.
Azt hiszem, innen töltöttem le. Link -
Knian #641 Azt megkérdezhetem hogy melyiket használod?Ja,igen a játék az steames. -
#640 Igen, valami ilyen gond lehet. Nálam szépen működik a Mech jeb. -
Knian #639 Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy hiába telepítem fel a MechJeb 2.0.7 vagy a 2.0.9-et egyszerűen nem akar működni.Az utóbbinál egy csomó funkció nem működik,automata pályára állásnál meghülyül a másik a 2.0.7 pedig ha kihelyezem az űrhajóra építésnél,az pedig lefagyasztja a játékot.A hyrdotech autopilot van még fenn,lehet hogy bezavar?köszi -
bomba05 #638 még nem tudom azt a mentést jegeltem! :) hiába állok az üres zöld körbe elmegy a Duna mellett! -
#637 Az a gond, hogy 680 km-re állítani valamit, sok üzemanyag. Helyette inkább fellövöm 200km-re, majd a kilövőállomásra betöltök valamit, mindegy mit és akkor is tudom maxon pörgetni, nem kell hozzá kilőnöm.
Egyébként mi a terved a nagy űrhajóval? Mi a célpont? -
bomba05 #636 kipróbáltam 680ezer km magasságban lehet maxon pörgetni az időt, vidd oda a pályát! :D csak még azt nem tudom merre nézzen a hajó orra! :D bár most megszívtam mert nem tettem napelemet a hajóra... :D -
bomba05 #635 kösz kipróbálom! :) most viszont van egy ilyenem fent:
meglátom meddig jutok mindenesetre elmentem a mentést is! :D mert 2 napig dokkoltam mire megtellett! :D -
#634 Sajnos ezzel is sokat kell várni, de legalább valamilyen szinten van visszajelzés, hogy mennyire lassan telik az idő a megfelelő "ablakig".
Landoláshoz van tippem. A Mechjebben van a surface info ablak (ha az újabbat használod). Ott megjeleníti a tengerszinti magasságot (ASL) és a valósat is. Másik, hogy a belső nézetben a magasságmérő mindig a valós magasságot mutatja. -
bomba05 #633 igen az én is észrevettem, hogy mechjeb nem tartalékol meg hamarabb szétzúzza a rakétát is! meg lassabban dokkol! pl.: én most gyakorolom a landolást abban még a mechjeb jobb! Landolás alatt az űrhajós landolást értem legnagyobb gáz hogy pontosan nem tudom milyen messze vagyok a felszíntől mert mindig a tengerszint feletti magasságot írja tipp?:D Köszi a progit kipróbálom ezzel is sokat kell várni? -
#632 Azt hittem sikerül időzítve beágyazni, 4-ik perctől! -
#631 A múltkor beszélgettünk az ideális pályákról, amivel könnyen elérhető más bolygó. Tegnap fedeztem fel ezt: Protector Ez egy nagyon ügyes kis progi, ami segít, hogy mikor kell elindulni. Felrakod, kijelölöd melyik bolygót akarod meglátogatni és amikor az első és a második érték 0, akkor vagy a legjobb pozícióban. Tutorial:
-
#630 Pont tegnap volt egy olyan esetem, hogy ugyanazt a rakétát lövöldöztem fel, mert teszteltem egy-két addont, ami csak infót adott. Egy idő után meguntam és autopilotot használtam, pedig szeretem magam vezetni a rakétát. Amit észrevettem, hogy amíg én vezettem, addig a 720-as tartálynak a fele megmaradt, amikor pályára álltam, mechjeb ellenben többet használt és 120 maradt csak. A másik különbség, hogy én manuálisan 200km-re repültem, mechjeb 150-re. Szóval van különbség és valószínűleg sok mindenen is műlik. -
bomba05 #629 pont erre gondoltam tegnap mert pl van egy nagy hajóm most fent, és lusta vagyok kb 10-12x dokkolni, hogy teli tankoljam meg még rakok rá rovereket majd és irány a mars szóval nézem a tv-t közben mechjeb dolgozik. A valóságban sem az űrhajósok, és az emberek végzik a vezetést minden ellőre letervezett módon megy számítógépekbe programozva 0 tévedési lehetőséggel... :D -
#628 Szerintem semmi gond nincs azzal, ha autopilotot használsz, elvégre a mai űrhajók is már többnyire alig igénylik az emberi beavatkozást. -
#627 Az én kis állomásom is épülget. Igaz, még sokat használom az autopilot alkalmazást hozzá. A képen látható állomás két részletben került fel. Volt indítási ablak kivárása, megközelítés és végül dokkolás. Jelenleg kicsit 37 tonna felett van a tömege, de majd még építgetek hozzá. Néhány napja találtam rá erre a játékra, de máris tapasztalható a veszélye. Képes odaragasztani a számitógép elé jó néhány órára úgy, hogy észre sem veszem.
-
bomba05 #626 Thx bár nem én csináltam csak durván lagolt a fellövésnél! itt megtaláltok mindent róla: Kerbal Space Program - Refueling Complex - Download -
#625 Elég brutálisan néz ki, nagyon jó, gratulálok! -
bomba05 #624 szóval ezt :D -
bomba05 #623 sziasztok elég jól megy már a játék sikerült ezt felvinni az űrbe: -
#622 #604 videó... -
bomba05 #621 hogyan rakjam össze mit hogyan? egyszerűen sehogy nem sikerül! -
#620 Bocs, de konkrétan mire is kérdezel rá? -
bomba05 #619 ez a dolog, hogy van? mert kieg megvan de hogyan tovább? :D -
#618 Igen, ez igaz, már nem is emlékszem ott mennyit mentem vele, de betonstabilra sikerült. Felszállás után kormányozni se kell csak benyomom az sas-t és magától repül. Nagyon sok függ a súly/emelő erő eloszláson, ahogy te is mondtad. -
#617 Hiányosan fogalmaztam: az alsó légkörben elérni a 300m/s-et és azt stabilan (nem csak fél percig) tartani egész jó. -
#616 Nem könnyű, de azért lehet: 900+m/s -
#615 Szerintem egy kicsit előrébb hozhatnád a szárnyait, hogy a súlypontban legyen az emelő erő eredője.
A 300m/s szerintem egész jó. Ennél gyorsabbat nehezen lehet építeni. Ha azt nézzük ez már 1080 km/h. -
#614 Kethan Miner Még kísérleti verzió, de földről fel tud szállni, akkor szerintem más bolygóról is ha tele van. A fúrófej raktérnek tolóajtaja van. -
#613 Tessék. Átalakítottam, hogy egyszerűbb legyen rájönni miért nem repül. Ezzel már probléma mentesebb a felszállás de viszont már 300 m/s-nél elszáll az irányítás. SAS már az elejétől teljesen megvan bolondulva, nem igen szabad benyomni. Viszont az előző verziónál az működött. Ha kitörlöm a Ferram Aearospace R. modot, akkor egyáltalán nem száll fel, azonnal belefordul az orra a földbe amit felemelkedik
Super Hornet
Daffit neked meg egy kísérleti bányász hajó. Az fúrófej raktérnek toló ajtaja van. Kethan Miner
-
#612 Olyan képet is tudsz berakni, amin a súlypont és a felhajtóerő pontja is látszódik?
Karcsúnak (kevésnek) néz ki nekem az a két szárny. -
#611 Jól néz ki és segítenék is, de csak rakétákkal foglalkozom, soha egyetlen repülőm se tudott eljutni az űrbe :D