5572
-
#770 #760 hsz.
Először állj keringési pályára, majd M betű, jobb gomb a pályádon, "Add maneuver", és utána a zöld/kék/lila ikonokat húzkodva tudsz létrehozni manővert, a szaggatot vonal jelöli, hogy ha sikeresen végrehajtod, milyen lesz a pályád. A körre nyomva tudod előre-hátra húzni a pályádon, így meg tudod nézni, hol optimális a manőver. Jobb gomb a manőverenre előjön a piros X, arra kattintva tudod az adott manővert elvetni.
Utána a mesterséges horinton lesz egy kék jel, e felé fordulj, jobb oldalt pedig egy zöld csík mutatja, hogy mekkora Delta-V kell az adott pályamódosításhoz. Értelemszerűen alatt van, hogy az adott hajtóműteljesítménynél még mennyi ideig kell a hajtóművet működtetni, illetve alatta, hogy mennyi idő múlva éred el a pálya azon pontját, ahol a manővert meg kell kezdeni. -
#769 Ez lehet hülye kérdés de hogy kell eljutni a holdra vagy más bolygora? -
#768 Videokártya driver mikori? Lehet frissíteni kéne. -
berobi #767 idegbajt kapok ettől a játéktól. csak nálam nem működik az, hogy egyszerre két helyen is összekapcsoljak elemeket a hajón? gondolok itt arra, hogy van a modular girder segment a sturctural elemek között, és ha pl hozzácsatlakoztatok egy üzemanyagtartájt a központi rakétához ennek a segítségével, akkor nem tudok még egy helyen kapcsolatot létesíteni, hogy stabilabb legyen az egész. már egy ideje játszok ezzel a játékkal, de, hogy még mindig nem tudták rendberakni az építkezős részt ettől megőrülök. tudom, hogy lesz majd az a "pálca" amivel meg lehet erősíteni a hajót, de az még nincs kifejlesztve. -
jocking #766 Ez a konkrét hiba (ami csak 4-5 hangárba "látogatás" után jön elő): -
Ninju #765 Több repülésből, vagy több konténert viszek. Volt olyan, h 4 goo-t vittem és hoztam vissza. -
jocking #764 Próbáltam, a legfrissebb van fent. Sőt, próbáltam más oprendszerrel is (xp helyett win7), de ott is megvan ugyanez a hiba... :S -
bomba05 #763 Kicsit gyűjtögettem az Eván, és útközben! :D
-
#762 Na várjál, ha nem küldöd el, akkor hogy marad meg? A Keep data esetén addig nem tudunk újabb tesztet csinálni, amíg az előzőt el nem küldjünk... -
Ninju #761 Nézd meg Mimnus-t. Könnyebb leszállni. Alig van gravitáció. -
#760 Kezdőknek ajánlom figyelmébe:
Első felszállás 350 pont.
2. felszállás 6000 pont -
Joybull #759 Nekem ez a holdra szállás még nem megy. Nem érzem mikor kell lassítani hogy szép lassan tegyem le. Már lassan új kráter lesz rajta a sok sikertelen landolás nyomán :)
-
bomba05 #758 neked megy a Protractor? -
Ninju #757 Na most még1x, hátha jók a képek.
Eredmény:
Ez meg a hajó:
-
Ninju #756 Ne küld vissza az adatokat, mert akkor elveszted egy bizonyos részét. Mikor elvégeztél egy megfigyelést, az antenna ikon alatti % érték jelzi, hogy a kinyert adatok hány %-át kapod meg. Ezért sokkal kevesebb RP-d lesz a végén.
Nekem a Mimnus-i küldetés ezt hozta:
Egyedül a command modul megfigyeléseit sugároztam vissza, mert az átmegy 100%-ban. Minden más adatot visszavittem a Kerbinre.
Ez meg az űrhajó volt:
Ja és a Mimnusra nem kell semmi, még leszállótalp sem. Oda a legkönnyebb leszállni és a visszatérés sem macera. Csak figyeljetek a közel 5 fokos inklinációjára. -
#755 Képek itt vanak
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/19/a1_2013_10_19_m886r6nbvu_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/19/a1_2013_10_19_fcw4g2rf8m_tn.jpg] -
#754 Na végre sikerült pályára állnom
Ez a hajom van most az ürbe
-
#753 Fogtam az előző verzióból az összes modomat és mentésemet és átmásoltam, minden ment. Két bázisom tűnt el, ennyi történt, mechjeb is működik. -
#752 Erre nem tudok egyértelmű választ adni. Nekem a kezdő cuccok elegek voltak ahhoz, hogy egy megkerüljem a holdat. Ha lett volna áramom, akkor le is szállok. Ezek után persze, hogy az áram vált a legfontosabbá.
Ha már van pár unlockold tartalmad, akkor érdemes néhány nagyobb kört végezni, lehetőleg a holdak körül. EVA-kat is, mert az is pont, aztán talán lesz annyi pontod, hogy kinyiss olyanokat, amikkel már biztosan le is tudsz szállni. -
#751 Nekem pedig jo
Ezt is ted fel
(Unofficial) .22 Mechjeb [2.0.9] Patch
This GameData file will patch the Mechjeb 2.0.9 mod to work with .22 of KSP. This is done as a quickfix for players in career mode while an official release is pending.
Ezel jonak kell lenie -
#750 De ehhez azért kell már egy minimális hajóalkatrész, nem? Az induló cuccok nem elegek. -
#749 Nagyon sokat ad ha egy mintát vissza tudsz szállítani. Mun és Minmus nagyon jó célpontok és nem is kell hozzá létra, mert kicsi gravitáció miatt könnyű ki-be szállni. Munra szállásnál és visszatérésnél sikerült 500 pontot kapnom.
Eddig túl vagyok két Mun és egy Minmus szálláson és Moho/Eve/Duna/Dres-ről és holdjaikról szereztem infót műholddal. Most épp Dunára leszállás következik és remélhetőleg vissza is fogom tudni juttatni a mintát.
Számomra az elektromosság volt az elsődleges, de tovább nem fejlesztettem, utána az atom-hajtóműt tűztem ki célul. Jelenleg így állok:
-
#748 Karrier módban játszok és még csak 2 vagy 3 unlock van meg, Mit érdemes csinálni, hogy sok rp-t tudjak gyűjteni? Sikeres orbit-on már túl vagyok, de szerintem még nem tudnék olyan hajót építeni ami képes lenne leszállni. Legalábbis hiányoznak bizonyos dolgok: létra, leszállótalpak, nagyobb folyékony üzemanyagtank.
Azzal játszottam eddig, hogy pl a contaiment unit adatait küldtem vissza mindig kilövés és emelkedés közben, de úgy látom, hogy diminishing return-je van mert egyre kevesebb rp-t ad. -
#747 Próbáltam, de semmi :(
MechJeb egy autopilot plugin. Könnyebb vele pályára állni és landolni. -
#746 Mire jó ez a MechJeb? -
#745 MechJeb
Download 2.0.9 here
ezt kell le szedni és jo lesz nekem megy vele és nekem is a 22 es verzio van meg -
#744 Van ehhez a verzióhoz frissített MechJeb? -
bomba05 #743 Elvileg űrhajós nélkül pod. -
Joybull #742 A stayputnik vagy mi az mire jó? -
#741 Én is igy csináltam a hajomon mármint az aksikra gondolok nekem még nincs napelem -
bomba05 #740 most már sikeresen landoltam :D olyan 312 pontom lett most! :D elötte elég alacsony volt most valami hold rovert kéne csinálni! :D ui:: ha méritek a hőmérsékletet arra is kaptok pontot! Sokan panaszkodtok az energiára! Én így oldottam meg: 3351 energia az oldala meg teli van napelemmel! csak menni kell a napelemek irányába fejlesztési ágon!
-
Ninju #739 Nem annyira sokat. Ha csak a crew reportot küldöd vissza. A többit ugye nem érdemes. Én tegnap este jártam arra, még "keskeny" rakétákkal. Nekem valami 425 rp-t hozott. Van screenshot, ha kell délután tudom postolni. -
#738 Szerintem sokat -
bomba05 #737 Leszálltam a Minmusra minden király is volt nah mi maradt le a hajóról?:D az antenna! :D mennyi pontot buktam vajon?:D -
Ninju #736 A command pod az bug. Nem kell vele foglalkozni. -
#735 Én fél 3-kor hagytam abba :D -
#734 Jó ez a karrier mód, de az elektromossággal a sírba visznek. Első modulom a Mun-ig jutott. Használom a MechJeb-t. Anélkül nagyon ügyetlen vagyok. Természetesen megint elfelejtettem az órára nézni... -
#733 A Command Pod-nak mi értelme van a fokozatoknál? -
Ninju #732 Fenrir, arra figyelj, hogy lehet, h a műhorizont másik oldalára rakja a manőver node urányát. Nem egyszer körbe kell fordulni szinte teljesen, hogy irányba állj. A demó vicces. Szállj le a holdon és gyere vissza. Akkor érted a játékot. :) -
#731 videokártya drivert próbálj frissiteni