Kerbal Space Program
← ElőzőOldal 112 / 112
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Realistic modon kívül mindet. Így már tényleg tápos hajókat lehet összerakni. Csak sajnos hajlamosak nagyobbat is robbanni <#idiota>#idiota>.
Az oldalán ígérik, hogy a késõbbi verziókban lehet majd mûholdakat fellõni, ûrállomásokat építeni, meg más bolygókra utazni. Remélem be fogják tartani az ígéreteket, mert van potenciál ebben a játékban.
Az oldalán ígérik, hogy a késõbbi verziókban lehet majd mûholdakat fellõni, ûrállomásokat építeni, meg más bolygókra utazni. Remélem be fogják tartani az ígéreteket, mert van potenciál ebben a játékban.
mostmár beállt állandó sebességre 😄 seggel hátra száguldok a semmibe <#idiota>#idiota>

All hail the double x!
hmm még csak 725 km-ig jutottam el. dolgoznom kell még rajta 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Leszedtem, kicsomagoltam és kifagy ha rákattolok valamire 😞
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Le se tudom tölteni, mindig megáll a letöltés...
Pedig jónak tûnik.
Pedig jónak tûnik.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Nem is rossz. Jól el lehet vele szórakozni.
Szegény ûrhajósaim elég sokszor halnak hõsi halált a túlzásba vitt indítófokozatok miatt.<#eplus2>#eplus2>
Szegény ûrhajósaim elég sokszor halnak hõsi halált a túlzásba vitt indítófokozatok miatt.<#eplus2>#eplus2>
140 kilométer magasságban jöttem rá, hogy elfelejtettem ejtõernyõt hozni a hajókabinnak. ...oppá. 😄
\"A KSP egy ingyenes stratégiai program, amelyben feladatunk egy világ ûrprogramjának irányítása. No nem kell semmi túlzottan bonyolultra gondolni, ez alatt csak a rakéták megtervezését és fellövését kell érteni.\"
Hivatalos weboldal.
Hivatalos weboldal.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
← ElőzőOldal 112 / 112