5572
  • Trucker39
    Ezt a verziót szedtem le és telepítettem. Használat előtt ezt látom és nem lehet felszerelni az eszközt.

• Trucker39
    Én nem használtam el a fékezőernyőt a Duna-n. A nélkül is szépen le lelehetett szállni.
  • Lyobag
    legközelebb próbáld meg mod nélkül :P kicsit nagyobb kihívás :P
  • mijki
    De, a 4 szélső tartályon voltak.
  • Lyobag
    nem használtál fékezőernyőt?
  • mijki
    Az én kerbáljaim is ma hódították meg a vörös bolygót. Jebediah-t nem mertem küldeni, így Newmart Kerman-nak kellett helyet foglalnia a leszállómodulba. A közel 400 napos út volt. Az út végére kb. 100 deltaV-m maradt, 11400-ból.

Sagattarius Mk.III(leszállómodul)
  • Daffit
    Ugyanúgy kell feltelepíteni, mint minden mást. Bizonyosodj meg róla, hogy a legutolsó verzió van meg 2.4.3, mert az már beépül a karrierbe. Letölthető ITT
  • fecska
    Ha valakinek kell még a karrieres Kethan
  • Trucker39
    A Protractor-t hogyan kellene fel telepíteni? Vagy az sem működik carrier módban ?
  • Trucker39
    Nekem is van már Duna leszállásom. Igaz egy fél napom rá ment.

• Giovanni #1042
    Köszi! Küldtem privit
  • fecska
    ha adsz egy mailcímet privibe átküldöm neked.
    én átírtam őket, hogy lehessen használni
  • Lyobag
    mert magasan volt a súlypontod. és a magas súlypont bajos leszálláshoz vezet mindenhol
  • Giovanni #1039
    Az lehet, hogy a Kethan mod karrier alatt nem elérhető? Szabad játékban lehet használni.
  • fecska
    Általában itt a heggyel van a gond :D most i egy hegyre szálltam le, aztán legurultam :D
  • Lyobag
    ha már a Dunán gondot okoz, mi lesz egy nagyobb gravitációjú bolygón?
  • fecska
    Az a baj hogy arra nem tudok tenni burkolatot, pedig burkolatmániás vagyok :D ÉS ha nem tudok olyan kis sapkát tenni az egészre már ne mszép :D
  • [NST]Cifu
    Továbbra is "gyertyahajó" desingal dolgozol. :)

Szvsz a stabilitás miatt jobb, ha áttérsz a párhuzamos kialakításra. Ott volt az #1004 vagy az #1027 -es hsz.-ben példa ilyenre.
  • fecska

Minden rendben ment, természetesen mentés nincs :D
  • [NST]Cifu
    Tier 6, a neve Specialized Construction. A General Construction (Tier 4) -> Advanced Construction (Tier 5) -> Specialized Construction (Tier 6) az elérési útvonal.
  • mijki
    A dokkolók mikor lesznek elérhetőek a tech tree-n?
  • mijki
    Lehet érdemes ezt a módot kipróbálni.
  • Daffit
    Láttam, de mást dizájnt használok, illetve egy régebbi videójában elég volt 8700 m/s totál, hogy felemelkedjen, ezért gondolom, hogy a 9000 talán elég lesz.
  • Lyobag
    merem ajánlani, ha másban nem is, a visszatérőegységben adhat jó tippeket.
  • Daffit
    Nem egy jó kép, de most ezzel szórakozom. A gépem már nagyon megszenved vele, de egyszer csak sikerül pálya köré állítanom, aztán irány Eve. A tetején a leszálló egység. Elméletileg 9000m/s-ot el tudok vele érni és elméletileg az is elég. Meglátjuk.
  • [NST]Cifu
    Én az Eve esetére valami aerodinamikus leszállóegységben gondolkodok. Esetleg úgy, hogy a leszállóegység maga még nem aerodinamikus (ernyőkkel), de van a tetején egy aerodinamikus felszálló egység, amely leválasztható (magyarul van egy descent és egy ascend fokozat). Bár még így is bajos, hogy hozok össze 11500m/s delta-V értéket a felszálló fokozatnak...

Mondjuk én még a Duna-val is csak most végeztem... :D
    [center]
  • Daffit
    Leszállni már többször sikerült, de most szeretnék vissza is jönni, de annyira elrontottam a tervezésnél, hogy az ejtőernyők darabokra tépték a leszállóegységet, a rakéták pedig csak úgy tudtak volna lassítani, hogy ne maradjon elég nafta az űrbejutáshoz.
    Vissza a tervezőasztalra.
  • mijki
  • jocking
    Hát igen. Az Eve-vel az a nagy szívás, hogy a légkör olyan vastag és sűrű, hogyha onnan egy leszállás után ismét fel akarsz szállni, ahhoz elég bika úrhajó kell.
  • Daffit
    Most jöttem vissza Eve-ről. De csak virtuálisan. Kerbinjeim ottmaradtak. Örökre...
  • Lyobag
    vigyázz, nem figyelsz oda és már a Dunán kötsz ki. vagy még messzebb :D
  • fecska
    Mostmár tényleg nagyon büszke vagyok magamra :)
    Minmus :)

• fecska
    Engem tényleg nem szeret ez a fórummotor :D

• fecska

• fecska
    Na kalandos utam a Munra véget ért. A három idióta biztonságban visszatért :) a Kerbintől 11M méteren volt 450m/s deltaV-m. Hálistennek még pont tudtam úgy alakítani a pályán, hogy leszálljak a hegyekben :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az utolsó mentőhajó:

Bob, Bill, és Jeb.

És minden rendben ernyő nyitva:
  • szabo15
    NovaPunch ezt ki haszálja ?
  • mijki
    Egy random kép:
    Címe: Új nap, új kalandok :)
  • Caliph
    tényleg,kethane modot én is felrakom,nincs is annál jobb mint hogy landolás után megtankolva lehet is tovább menni a következő planétára:)
  • Ninju
    ok, köszi.
  • mijki
    KWRocketry, NovaPunch és Kethane mód van fennt. Azt hiszem az általam használt hajtómű a KW-ban van.