5572
-
#1292 Ha lenne multiplayer és más bolygójára le lehetne szállni, vagy megszállni.... lehánynám a bokámat örömömben :D -
#1291 Azért ilyen a karrier mód, mert még csak fejlesztés alatt áll és ez a lehetőség is csak a legutolsó verzióval vált elérhetővé. Rengeteg változás lesz még és biztos vagyok benne, hogy nem csak ennyiből fog állni az egész. -
#1290 Hozzáteszem hogy minél távolabb mész a földtől és minél részletesebben feltérképezed, nehezebb pontokra eljutsz, annál nagyobb xp azaz Science pont jár. Itt szinte mindenért pont jár. De ha ugyanazt az akciót vagy kutatást vagy feladatot ugyanott elvégzed, megismétled, akkor egyre kevesebb pontot kapsz, míg végül semmit. Mozogni járni kell ide oda... -
#1289 Könnyű, ugye a földön vagy, persze más néven van megnevezve. Hazulról be kell járni az egész naprendszert vagy még azon is túl.
Ez a cél.
De először építesz egy akármilyen repülni képes rakétát, ezért már jár kék színű Science pont. Bal felső sarokban icipici számmal mindig kiírja ha eléred. Bármilyen kutatást elérsz jár egyre több. Minden apró szarral lehet gyűjteni ezt egy helyen be tudod váltani: Tech Tree, lásd WoT és War Thunder. A menü után amikor a bázist felülről látod az alsó épület együttes komplexumban találod meg. Alkatrészekre kiegészítőkre válthatod a pontod, amikkel újabb mutatványokra leszel képes és amikkel megint csak több pontot kapsz... szokásos metódus.
Ami neked gondot okoz az hogy nem látsz egy listát hogy mikkel mennyi pontot érsz el. A megoldás erre hogy ismerd meg az újabbnál újabb eszközeidet kiegészítőidet, moduljaidat mert mindegyik fontos és mindegyiket felhasználhatod pont gyűjtésre...
-
bgabor #1288 Azt mondjátok meg nekem hogy ez mitől karrier mód, amikor sehol sincsenek kitűzött célok, küldetések, csináld meg ezt, érd el azt.
A kutatási részlegen a következő kutatás 5 kutatási pontba kerül, de hogy hol a búbánatban szerezhetek olyat és miért cserébe, arról senki sem tájékoztatott. -
#1287 Erre nem reagál de az összes bill gombot lenyomtam már de semmi... -
#1286 A standard mozgázbillentyű kiosztás fps/tps játékokban:
W - előre
S - hátra
A - balra
D - jobbra -
#1285 De nem reagál semmire sem... mi az a wasd? -
#1284 Ééééés, végre sikerült megalkotnom az űrhajót, amivel képes vagyok EVE elhagyására.
A dolognak van néhány negatívuma:
- egyelőre mechjebet kellett használnom a felszálláshoz, úgy tűnik Eve-en ügyesebb, mint én
- Az űrhajót savegame módosítással juttattam el, így még hátra van a teljes misszió
- Az utolsó pár km-eket már RCS használatával kellett megtennem
-
Lyobag #1283 igen, véletlenül :D a kifutópályáról látszik a távolban :D a reptéren meg ott vannak a korai verziók elhagyott alkatrészei :P -
#1282 Pontosan. Ez van a központ mellett ha nem tévedek. Délebre a szigeteken van egy elhagyatott reptér. Azt is érdemes megnézni. Meg a központban is van egy emlékmű.
Monolitból mondjuk sok van, és elég kiábrándító, mikor azért vezetsz 1,5 órát a Munon, hogy egy másik monolitot láss... -
Lyobag #1281 mint pl. ez? most találtam :D
-
#1280 A buzija....
http://i613.photobucket.com/albums/tt220/Torque556/KSP/KSP26_zps92e0d7ce.png
http://i613.photobucket.com/albums/tt220/Torque556/KSP/KSP25_zpsa77a9b0f.png
http://i1.ytimg.com/vi/17_Ufr73Fss/hqdefault.jpg
-
#1279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1278 Feltérképezed a bolygó felszínét, az anomáliákkal (easter egg) együtt. Egyrészt kiszemelhetsz magadnak valami jóféle leszállóhelyet a domborzat alapján. Másrészt GPS-ként is működik, a felszínen lévő járművek számára. Harmadrészt megmutatja az anomáliák helyét.
Pár anomális képét beraktam spoilerbe. Ezek az ismertebbek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Monolitokból mondjuk elég sok van. A Munon például 3.
-
#1277 Mire való az ISA mapsat? -
#1276 Most nézem, hogy ki is adta már. -
#1275 Beállítani nem lehet, csak időt tekerni. Baloldalt felül.
Lyobag: nem hiába várom az ISA mapsatot :) -
Lyobag #1274 igen, a bal felső sarokban van az időgyorsító, amit majdnem bármikor bekapcsolhatsz. kivéve gyorsításkor.és a "," illetve a "." gombokkal állíthatod manuálisan.
ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy a billentyűzetbeállítást meg szokta egyáltalán nézni valaki??? -
bgabor #1273 Srácok, hülyén hangzik nagyon tudom, de besötétedett a játékban, sötétben meg semmit se látok a rakéta kilövésénél hogy mi történik. Be lehet állítani valahol hogy reggelre rakja a kilövés időpontját, vagy van valahol időgyorsítás? -
Lyobag #1272 pedig van olyan rész, amit nem ér a nap. de az is egy easter egg, plusz nem nagyon teszik közzé a helyét, keressük csak meg alapon :P -
#1271 Hulla nincs a játékban. Ha jobban megnézed a fekvő kerbált, akkor láthatod, hogy az arca mozog. WASD közül megnyom egy billentyűt és fel fog állni.
A valóságban is mindegyik részét éri a Nap. Csak mi látjuk folyton ugyan azt az oldalát.
Ajánlom, hogy először személyzet nélküli szerkezetekkel csináld meg az utazást, utána jöhet a kerbálos. Legalábbis addig, amíg bele nem jössz. -
#1270 inkább megmerevedett és nem reagál semmire sem, csináljak képet a hullákról? Had kérdezzem meg hogy a holdon van olyan pont ahol sosincs napfény? valóságban van az úgy rémlik, csak mert feltettem az első generációs napelemeket és szeretnék állandó szondát a holdon ami működésben marad. Legénységet is szeretnék de nem merek miután sorra megpurcannak ezek az asztronauták... -
#1269 Nálam most teljesen elfogyott az ihlet. Megakadtam... -
Ninju #1268 Pl 3 talajmintát tudsz gyűjteni. Illetve reálisabbra tudsz megcsinálni egy küldit, ha pl. egy landerbe lemegy 2 fő a felszínre, egy meg marad. Más konkrétum nincs. Esetleg annyi, h a nagyobb podnak nagyobb a forgatónyomatéka és több áramot tud tárolni.
A kerbálok nem csak elestek? Akkor szoktak elfeküdni. -
Lyobag #1267 sajnos semmi haszna az ilyen állomásoknak, de poén felépíteni őket :P -
#1266 De most már végleg megpurcant mindakettő... -
#1265 Épülget a Kerbal állomás.
-
Lyobag #1264 bug? -
#1263 Amúgy életre kelt a holdon mindkét pilótám különböző helyről, felkeltek, földön feküdtek, de aztán pár perc múlva megint megmerevedtek.... miért? -
#1262 Mire jó a három fős személyzet? -
Ninju #1261 A fehér kabin, meg tippre a command pod mk2. három fős személyzettel. -
Lyobag #1260 a bőséges leírásod után arra tippelnék, hogy a Stayputnik Mk. 1 vezérlő egységről írtál. konkrétan a műholdak, űrjárművek legénység nélküli működtetéséért felel -
#1259 Én most megnyitottam egy science részt két sikeres holdra szállásért és a rég lemaradt részt nyitottam meg, namost az űrkabin mellé kaptam egy fehér új kabint és még jött oda egy fekete kis gömb, az mire szolgál? -
Ninju #1258 Jaja, arra kifejezetten jó, mert ugye az automata podoknak nagyon gyenge a forgatónyomatékuk. -
#1257 sőt a naphoz is küldtem szondát elég sokáig birta de aztán elégett:D és itt is adott pontokat:) -
#1256 vagy satelitre. Én konkrétan csak leszálló műholdakat küldem a holdakra/bolygókra,utas nélkül. nem kell visszahozni őket és ugyanúgy megkapod a pontokat. Kivéve ugye a talajmintásat:) -
Ninju #1255 Lendkerék, nem SAS. Igazából az a haszna, hogy elektromos áram segítségével forgatónyomatékot állít elő. A hajót tudod forgatni RCS hajtóművek nélkül. Minden command podban is van ilyen, de ha túl gyenge önmagában, vagy szét szeretnéd osztani a forgató erőket egy nagy űrhajón, akkor érdemes használni. -
#1254 Köszi...nem is értem miért nem ezt írják a leírásban :) -
#1253 Kicsi SAS.