5572
-
#1212 Vagy te tudod a képen hogy mire kell kattintanom hogy a hold körüli pályára kerüljek? -
#1211 Maneuver program nem enged a hold felé mert a lenti képen láthatod mit ír ki nekem... -
Lyobag #1210 minek akarsz tökéletesen kör alakú pályát? amúgy az olyan csak elméletben létezik. ha azt eléred, hogy az apoapsis és a periapsis pár km különbségű legyen, elég -
Lyobag #1209 euro. beleütköztem valami kódba :D -
Lyobag #1208 amikor végre megvettem, nem tetszett, hogy a steam-en annyi € volt, mint $ a készítők lapján. kitalálhatjátok, melyiket választottam :D -
#1207 De amúgy most rohadtul föld körüli pályára álltam és már a hajtómű se kell, csak keringek 100km-nél... akkor nem értem miért nem eléggé kör alakú... mi kell még hozzá? Valami elektronikát be kell építenem? -
bomba05 #1206 Szintúgy! :D -
#1205 És mit kell tenni hogy az legyen? -
Tauri #1204 A héten akció van a Steamen 14,99 EUR áron megvehető a játék akti érdekel :)
Én ezzel fehérítem a játékomat :P -
#1203 Nem elég kör alakú a Kerbin körüli pályád az a baja. -
#1202 Miért nem megy ez? Mi a baj? Most próbáltam először de lehet a rakétám még nem jó?
-
Lyobag #1201 pedig nyilvánvaló! Jebediah a Jebediah Kerman's Junkyard and Spaceship Parts Co. tulajdonosa, s így a leggazdagabb Kerbal. de az üzlet rosszul megy, mivel az általa árult alkatrészeket senki nem használja, így bejutott az űrprogramba, hogy népszerűsítse cége termékeit :D -
#1200 -
vemyke #1199 Tudtommal a játék még nem végleges. Akár még sztori és lehet benne.
"Bill-t elrabolták az idegenek és Bob útnak indul, hogy megmentse. Eközben persze kénytelen a KSP segítségét kérni, hiszem űrhajókat csak ők építhetnek. A KSP különböző küldetésekkel bízza meg. Vajon sikerül Bobnak megmentenie Bill-t? Vajon a Duna-n laknak idegenek? És vajon Jebedaja hogy kerül a képbe? Kiderül a Kerbal space program következő fejlesztéséből!"
Minden jog fenn tartva :D -
Lyobag #1198 minek? tán élvezni akarod a kiváló sztorit, amiben annyi csavar van, hogy követni se tudod? :D -
vemyke #1197 Jut eszembe valami hozzáértő nem akar nekiugrani a magyaritásnak? :D -
Lyobag #1196 működik. igaz sokkal veszélyesebb, nagyon kell figyelni a légkörbe való belépéskor. és most kezdhetem létrehozni a Kerbin körüli kommunikációs hálózatot :D -
Lyobag #1195 új próba a mapsat nélkül -
#1194 Science részen még ki kell fejleszteni és lám megvan! :) -
#1193 ja viszont nálam nem működik az eszköz... nem forog ha rámutatok egérrel hanem szürke marad és nem lehet felrakni az űrhajóra :( -
#1192 Már megvan... a lenti hozzászóló német nyelvű linkje segített, bár egy kukkot se tudok németül mégis többet segített mint az angol... pedig tudok angolul.. -
berobi #1191 aki mechjebet akar telepíteni, annak ajánlom a913-as hozzászólást -
#1190 Ezt a mechjebet nem tudja valaki hogy kell telepíteni? Nagyon béna vagyok inkább a segítségét kérném a programtól... Bemásoltam őket a fileokat és nem változott semmi... -
#1189 Ezer köszönet!!!! -
Lyobag #1188 a probléma, hogy a mod nem teljesen kompatibilis a 0.22 verzióval, így a belépést segítő alkatrészek nem jelennek meg a techfán. az ISA mapsat összeütközik a jelek szerint a Remote Tech-hel. -
Ninju #1187 Tudom írtad. Nem is neked írtam alapvetően. -
Ninju #1186 Uhh! Az durva. Lehet majd meglesem, egyelőre még csak kacérkodtam a gondolattal. :) -
Lyobag #1185 hát egy nagy rakás probléma. törlésre kerül az egész problémák miatt. meg sok utánaolvasásra -
Lyobag #1184 dolgoznom kell még a dolgon, mert most nézem: a deadly entry által adott alkatrészek hiányoznak a techfámról... -
Lyobag #1183 konkrétan a magas hőmérséklet hatására kinyílnak az ernyők és elégnek
-
vemyke #1182 Igen tök jó oktatóvideók vannak neten, de mint említettem már én azon primitív és szűk réteghez tartozom, akik nem beszélnek angolul társalgási szinten. Tudom fura, de vannak még ilyen emberek is :D
Én amire nem magamtól jöttem rá, azt a Matal space program c. YouTube sorozatból tanultam.
A játék oktató részét is kipróbáltam, gyakorlatilag semmi hasznosat nem tanít. Legalábbis nekem újat nem mondott.
Mindegy így marad a próbálgatás aztán egyszer csak ráérzek.
-
Lyobag #1181 nem, nyitás nélkül elégett... -
Ninju #1180 Deadly reentry?
Gondolom ha később nyitod nem lenne gond. -
Ninju #1179 Én innen tanultam meg az alapokat:
http://www.youtube.com/channel/UCaUTwbdfoqyDVxLurws4nKg
Én mikor elkezdtem játszani a programmal, egyből elkezdtem tutorialokat nézni.
Alapigazság, hogy a manővereket érdemes az Apoapsis vagy a Peiapsis közelében végrehajtani. Ott hatékony a manőver.
#1140-ben linkeltem két egyszerűen megépíthető hajót amikkel Mün-ra és Mimnusra is el lehet jutni. A mimnus-t javaslom elsőnek, mert könnyebb leszállni. -
Lyobag #1178 és meg van hosszú idő óta az első hősi halottam, Donlie Kerman. elégett a fékezőernyője a légkörbe való visszatéréskor. béke poraira :( -
Lyobag #1177 új karrierbe kezdek :P
ami modokat használni fogok a nehezítés és érdekesítés végett:
- ISA MapSat 3.3.4
- Remote Tech 2 - v1.1.0
- DeadlyReentry 2.3
hogy mi jön össze belőle, meglátjuk :D -
Lyobag #1176 mert ideális pozíciókból indulnak, és a videókon valószínűleg LV-N Atomic Rocket Motort használnak, ami a legtakarékosabb és a második legnagyobb lsp-vel rendelkezik az űrben.
nekem meg volt már cirka 1 órás gyorsításom is, mikor mentem először a Joolra. ezért ne aggódj -
vemyke #1175 Nekem ezzel a manőver dologgal kapcsolatban lenne kérdésem. Miért van az, h a videókon egy durva manőver is alig kerül egy kis üzemanyagba (pillanatok alatt beégetnek akármilyen irányt), nálam meg az egész tank se elég még 1 Mun körüli pályára se? Sima folyékony üzemanyagot tudok csak használni egyelőre, de a legnagyobb tartály is kiég pillanatok alatt. A videókon meg még a gázt is leveszik és mégis sima ügy. -
#1174 Nem piskóta... te magadtól jöttél rá az egészre? Hold körüli pályára álláshoz milyen űrhajó kell? Meg feltételek... -
Ninju #1173 Passz, de lehet, hogy nem fekszik fel pl az összes hajtómű a földön. Figyelni kell arra, hogy ami lentre kerül az mind síkban legyen, mert különben eldől, vagy egyszerűen eltörik. :)
Esetleg lehet, hogy ő használt merevítőket is és ezért merevebb a konstrukció.
Használd a SAS-t. A "T"-vel kapcsolod be. Az megpróbálja irányban tartani a rakétát. Az irányítás stimmel. Még annyival egészíteném ki, hogy a I-J-K-L és a H-N az RCS hajtóműves manőverezéshez még kelleni fog, de ez már advanced level. :)