Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh, hát nem olyan könnyû a leszállni a Holdon mint gondoltam, eddig minden kísérletemnek tûzijáték lett a vége 😄

Úgy tûnik, hogy a következõ verzióban nem lesz új tartalom, csak optimalizálás (rá is fér a game-re), és egyben az lesz az utolsó ingyenes verzió.
PrasCo
Opplá, egy paraszthajszállal elhibáztam a Holdat.
Helló, Nap körüli keringés, egyúttal elnézést, srácok, lövésem nincs, hogy hozlak vissza benneteket 😄
Kint van a 0.12 végleges verziója.

Ezzel együtt a játék is nagy mérföldkõhöz érkezett. A készítõk szerint 1-2 verzión belül véglegesen kész lesz a játék "lelke" és onnantól már a tartalomra fognak koncentrálni.

Ez jó és rossz hír is egyben, mivel azután már fizetõs lesz a játék, ahogy azt már az elején leszögezték. Az utolsó ingyenes verzió megmarad demónak. Szerencsére csak egyszer kell kifizetni, onnantól a játék majd ingyenesen frissíti magát a legújabb verzióra. A pontos árat nem lehet tudni, de aki meg akarja majd venni, az jobban jár ha elõrendeli (amint újra elérhetõ lesz ez az opció), mert így olcsóbban hozzájuthat.
Tölthetõ a 0.12 próbaverziója!
Hmmm...egyszer lehet, hogy végig kéne olvasnom, hogy a billentyûbeállításoknál milyen lehetõségek vannak. <#idiota>
Voltan
Eleve a "T" bekapcsolva tartja az SAS-t 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Megesik az ilyen 😊

Közben nekem is sikerült megcsinálni. Nem is olyan nehéz, ha ráérez az ember.

Felfedeztem egy bug-ot (bár lehet, hogy csak az én gépemben van a hiba), ami bizonyos helyzetekben segíthet. Ha nyomva tartod az F-et és úgy nyomod meg az M-et hosszan a pályaadatokhoz, akkor automatikusan be lesz kapcsolva az SAS-t. Így nem kell folyton nyomva tartanod az F-et és alapból stabilizálva van a hajó mozgása. Viszont a manõverezéshez nyomva kell tartani az F-et. Fõleg idõgyorsításnál jó, hogy nem mozog össze-vissza a hajó.
Voltan
Ja, bocs, látom, neked ajánlom magadat 😄

Voltan
Nekem már sikerült pályára állnom, a legutóbbi kísérlet kimondottan jó lett, nem távolodott el a Földtõl a kabin olyan nagyon, és szépen közeli pályára állt. Csak sajnos minden naftám elfogyott a végére, tehát szegény Kerbal tesók ott fognak keringeni az örökkévalóságig.

A video, amit Cef linkelt alant segít sokat. A lényeg, hogy olyan 18-20.000 m. fölött már nem szabad vertikálisan menni, be kell lõni az emelkedõ körpályát, a bolygótérkép segít. De nem egyszerû...

Az meg a másik, hogy a nagy stabilizátor nélkül (a kicsi szart sem ér) nem tudok jól manõverezni, mert irányíthatatlan így ebben a tps nézetben. A nagy cucc pedig nehéz. A saját cangával már azért egész jól pályára tudtam állni. Hogy anno Gagarin hogy jött vissza, az számomra még rejtély 😄

Nem igazán. A fél körpályát már sikerült megcsinálnom. Jó lenne belejönni ezekbe a pályadolgokba, mert az alapján amit a fórumon olvastam, a Holdra is majd valamilyen elliptikus pályán lehet majd eljutni. Nem lesz elég, hogy ráirányítod a hajód orrát és go.
Voltan
Huhh, nem könnyû...

Voltan
Köszi, kipróbálom majd. Tök jó ez a kis cucc amúgy, rengeteg potenciál van benne! Remélem, azt az Indie utat futja be majd, mint a Mount and Blade pl. Jó lenne.

Nekem még nem sikerült, de pályára lehet állni.

Ez segíthet:

Voltan
Orbitális pályára tudott valaki állni? Eddig csak arra jutottam, hogy kilõttem a cuccot a p**ba az ûrbe 😄

Lehet egyáltalán?

Zsolek123
jaja, frankó lesz

ha tényleg olyan lesz ahogy leírták, ( bolygók felfedezése stb. ) akkor kurvajó kis sandbox játék lehet belõle

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

"0.9 után nem feltétlen jön 1.0 😊"
Közben én is rájöttem. 😊

Amúgy kíváncsi leszek az új verzióra, végre lesz hold, szóval lehet készülni a holdra-szállásra.
Zsolek123
0.9 után nem feltétlen jön 1.0 😊

SötétBarom
Ismét van új verzió, végre idõgyorsítással, ill. egyéb faszájos újításokkal :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kint van az új verzió.

The 0.9 release has many improvements to the game, most importantly:

- A completely overhauled staging system, to make stage editing a lot more user-friendly and easy to understand
- A new type of part, called a Strut Connector, that allows linking any two parts together for greater structural integrity
- A new Settings screen, where you can customize Video, Audio and Controls.
- And a heap of bugfixes and tweaks

Mondjuk egy kicsit több újítást vártam volna, így az 1.0 felé közeledve 😞
Crokin
Tárgytalan, végigolvastam a hsz-t.

Repatarurgyán

Crokin
Forgás ellen S.A.S kell, nem szárny 😊

Repatarurgyán

Garou
Ha kanyarodni kezd ne a rokettat nezd, hanem a kis vario gombot alul, ott egyertelmu. 😊 Szarnyak nem kellenek, attol csak nehezebben iranyithato a kicsike.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

SötétBarom
Nekem egy 2.7-es C2D meg egy 4850 viszi simán fúécsdíbe.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jim Morrison
ez zsir 😄 ki kell probalni ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zsolek123
Eddig azthittem csak nekem baszakodik a game...
Kifagy, nehezen indul el, ha elindul akkor is rengeteget tölt... miafasz

Egyébként játékmenettel szvsz nincs baj 😊
Meg hát még messze van a teljes verzió

JethroHUN
Vicc ez a játék, komolyan, ilyen grafika és egy HD3870 + i3 nem viszi :/
Állandóan becsapódtam a földbe nagyobb, rakétával... vagy azok a szárnyak vannak rosszul scriptelve mert szerintem az lenne a lényegük h stabilabb legyen tõle a gép, ne forogjon össze vissza. Szerintem a kormányzás is szarul van megcsinálva, mert az irányok a rakétához vannak kötve, van eleje, oldala, de egy hengeren ami még forog is, jöjj rá mit kell nyomni ha kanyarodni kezd :S idáig csak úgy tudtam elérni az ûrbe h minden fokozathoz raktam SAS-t, = nyíl egyenesen szált fel a rakéta 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Csirke4
Rover mikorlesz benne?:C
Kocsikázni akarok a felszíneken. 😄
Újabb feature-leszállótalpak

Meg a wiki-jén találtam egy listát a tervezett játékelemekrõl.
SötétBarom
Nagyon jó cucc! 😊)

Zsolek123
Verjem bele a megauploadba...

"The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later."

Carlos
Köszi! Otthon feltolom õket aztán meglátjuk.

Þór vígi þessi rúnar

Ionhajtómû-Csak ûrben érdemes használni
Hûtõrendszerek-Késõbb hevül túl a túlhajtott hajtómû
Egy kis Star Trek feeling-iszonyat erõs hajtómû
Néhány extra-Változatosabb dizájnokat lehet csinálni
Hajtómûvek és rakéták-Óriás indítórakéták, nukleáris hajtómû (csak ûrben jó), fékezõhajtómû, mentõrakéta stb.

Carlos
Mit javasolsz letöltésre akkor aminek haszna is van és nem csak átskinezett cucc?

Þór vígi þessi rúnar

nyuny01
Akartam már én is csinálni,csak még kevés anyag áll rendelkezésre ami jó minõségû is! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

PrasCo
Dobok én is egy saját ötpercest.
pxxl
akkor szólok, h rakják be, aztán majd összedobok/dobunk egy rendes bannert menükkel 😊

All hail the double x!

Carlos
jó lesz.

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
Banner?

All hail the double x!

Carlos
Naja, csak az nekem ilyen hack szerûségnek tûnik...
Hogy oké ott a kis hajtómû elfér a siklón belõle 50 és akkora tolóerõt ad, mint egy nagy hatalmas...

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
semmi extra 😄

All hail the double x!

pxxl
jah meg erõsebb hajtómû, több üzemanyag ilyesmik 😊

All hail the double x!

ZsZso
Tuti én voltam balfék, de nem bírtam kilõni magam az ûrbe a tutorial alapján. Az alábbi videó viszont sokat segített:

Ezek után sikerült úgy eltávolodnom a Földtõl, hogy a büdös életben nem találtak vissza az asztronauták. Apró popó: sikerült már valakinek robanás nélkül kinyiffantania a jobb alsó sarokban figyelõ palikat? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
No tegnap este letöltöttem pár "DLC"-t a lenti linkrõl és hát nem nagy számok a dolgok, némi átskinezés, átmodellezés, ilyesmik...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
igéretes nagyon. Jól elbohóckodtam a debil rakétákkal.
A kedvencem az volt, amelyiknek a segédhajtómûvei a földön felrobbantak, majd békésen felszállt a kis kabin. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Nincs. Ez még csak amolyan béta verzió, még nincs befejezve a játék. A késõbbiekben terveznek különbözõ célokat például mûhold fellövése, leszállás egy másik bolygóra, meg emlegettek még egy küldetésszerkesztõt is. Olvasgattam a fórumot, de úgy tûnik, hogy még a készítõknek sincs pontos elképzelése, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a játékot. Annyi biztos, hogy folyamatosan fejlesztik és bõvítik, majd meglátjuk mi lesz belõle.
Carlos
ok, lenne egy kérdésem...
Kilõttem a hajót az ûrbe. Most mivan? Megy elõre és ennyi... Valami cél van?

Þór vígi þessi rúnar

Zsolek123
Tök jól el lehet vele szórakozni, csak megeszi a videókártyámat ez a kis játék

Ezt meg milyen járgánnyal sikerült összehozni? 😄
PrasCo
Te állat. 😄 Nem lesz problémád a Holddal.