Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tûnik, hogy a következõ verzióban nem lesz új tartalom, csak optimalizálás (rá is fér a game-re), és egyben az lesz az utolsó ingyenes verzió.
Helló, Nap körüli keringés, egyúttal elnézést, srácok, lövésem nincs, hogy hozlak vissza benneteket 😄
Ezzel együtt a játék is nagy mérföldkõhöz érkezett. A készítõk szerint 1-2 verzión belül véglegesen kész lesz a játék "lelke" és onnantól már a tartalomra fognak koncentrálni.
Ez jó és rossz hír is egyben, mivel azután már fizetõs lesz a játék, ahogy azt már az elején leszögezték. Az utolsó ingyenes verzió megmarad demónak. Szerencsére csak egyszer kell kifizetni, onnantól a játék majd ingyenesen frissíti magát a legújabb verzióra. A pontos árat nem lehet tudni, de aki meg akarja majd venni, az jobban jár ha elõrendeli (amint újra elérhetõ lesz ez az opció), mert így olcsóbban hozzájuthat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Közben nekem is sikerült megcsinálni. Nem is olyan nehéz, ha ráérez az ember.
Felfedeztem egy bug-ot (bár lehet, hogy csak az én gépemben van a hiba), ami bizonyos helyzetekben segíthet. Ha nyomva tartod az F-et és úgy nyomod meg az M-et hosszan a pályaadatokhoz, akkor automatikusan be lesz kapcsolva az SAS-t. Így nem kell folyton nyomva tartanod az F-et és alapból stabilizálva van a hajó mozgása. Viszont a manõverezéshez nyomva kell tartani az F-et. Fõleg idõgyorsításnál jó, hogy nem mozog össze-vissza a hajó.
A video, amit Cef linkelt alant segít sokat. A lényeg, hogy olyan 18-20.000 m. fölött már nem szabad vertikálisan menni, be kell lõni az emelkedõ körpályát, a bolygótérkép segít. De nem egyszerû...
Az meg a másik, hogy a nagy stabilizátor nélkül (a kicsi szart sem ér) nem tudok jól manõverezni, mert irányíthatatlan így ebben a tps nézetben. A nagy cucc pedig nehéz. A saját cangával már azért egész jól pályára tudtam állni. Hogy anno Gagarin hogy jött vissza, az számomra még rejtély 😄
Ez segíthet:
Lehet egyáltalán?
ha tényleg olyan lesz ahogy leírták, ( bolygók felfedezése stb. ) akkor kurvajó kis sandbox játék lehet belõle
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Közben én is rájöttem. 😊
Amúgy kíváncsi leszek az új verzióra, végre lesz hold, szóval lehet készülni a holdra-szállásra.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The 0.9 release has many improvements to the game, most importantly:
- A completely overhauled staging system, to make stage editing a lot more user-friendly and easy to understand
- A new type of part, called a Strut Connector, that allows linking any two parts together for greater structural integrity
- A new Settings screen, where you can customize Video, Audio and Controls.
- And a heap of bugfixes and tweaks
Mondjuk egy kicsit több újítást vártam volna, így az 1.0 felé közeledve 😞
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kifagy, nehezen indul el, ha elindul akkor is rengeteget tölt... miafasz
Egyébként játékmenettel szvsz nincs baj 😊
Meg hát még messze van a teljes verzió
Állandóan becsapódtam a földbe nagyobb, rakétával... vagy azok a szárnyak vannak rosszul scriptelve mert szerintem az lenne a lényegük h stabilabb legyen tõle a gép, ne forogjon össze vissza. Szerintem a kormányzás is szarul van megcsinálva, mert az irányok a rakétához vannak kötve, van eleje, oldala, de egy hengeren ami még forog is, jöjj rá mit kell nyomni ha kanyarodni kezd :S idáig csak úgy tudtam elérni az ûrbe h minden fokozathoz raktam SAS-t, = nyíl egyenesen szált fel a rakéta 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later."
Hûtõrendszerek-Késõbb hevül túl a túlhajtott hajtómû
Egy kis Star Trek feeling-iszonyat erõs hajtómû
Néhány extra-Változatosabb dizájnokat lehet csinálni
Hajtómûvek és rakéták-Óriás indítórakéták, nukleáris hajtómû (csak ûrben jó), fékezõhajtómû, mentõrakéta stb.
Þór vígi þessi rúnar
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
All hail the double x!
Hogy oké ott a kis hajtómû elfér a siklón belõle 50 és akkora tolóerõt ad, mint egy nagy hatalmas...
Þór vígi þessi rúnar
Ezek után sikerült úgy eltávolodnom a Földtõl, hogy a büdös életben nem találtak vissza az asztronauták. Apró popó: sikerült már valakinek robanás nélkül kinyiffantania a jobb alsó sarokban figyelõ palikat? 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Þór vígi þessi rúnar
A kedvencem az volt, amelyiknek a segédhajtómûvei a földön felrobbantak, majd békésen felszállt a kis kabin. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Kilõttem a hajót az ûrbe. Most mivan? Megy elõre és ennyi... Valami cél van?
Þór vígi þessi rúnar