Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 napi szerencsétlenkedés gyümlcse😄

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Jól néz ki.
PSN ID:misi2mezei
Most megpróbálok valami nagyobb repülõt építeni.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Eddig azért nem ment mert rosszul csináltam valamit amire a videód többszöri megnézése után jöttem csak rá.
Konkrétan azzal rontottam el eddig, hogy közelítés után féknél nem retrograde irányba álltam be hanem a célpont ellenkezõ irányába, tehát a lila jelölésre, ezért húzott mindig el mellettem.
Épp a holdra tartottam, már oda is értem amikor akarok pályára állni, de nem reagált semmire sem. Nem volt lemerülve az akku mert volt napelemem és teli volt a csík fent.

Természetesen ehhez dokkolni kell
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Azt amivel te veszed fel honnan lehet letölteni?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Régebben csináltam ilyet, és úgy oldottam meg, hogy az ellentétes oldalra raktam üzemanyagtartályt és rá deltaszárnyakat ellensúlynak. De ha már ott az a kifutópálya, akkor miért ne használjuk? 😊
Egyébként a gyári repülõk között is van egy amivel ki lehet jutni az ûrbe, csak egy kicsit kell módosítani. Annyi a nehézség vele, hogy alig marad üzemanyag manõverezni kint az ûrben.
Elég kiábrándító volt, hogy végre odaértem, de nem tudtam csatlakozni...
Sõt még neki is mentem és letörtem az egyik napelemet:S
A nagy hajtómûnél vettem észre, hogy képes ilyenre, de akkor ezek szerint a kicsik között is van amelyik tudja ezt.
A vectoring range érték azoknál a hajtómûveknél van amelyek képesek thrust vectoringra. Ez a hajtómû képes valamilyen szinten kitérni és így fordítani a rakétán, hasznos a magasabb légkörben ahol az aerodinamikai elemek már nem segítenek.
Nagy nehezen most összejött, de most meg nem dokkol. Ott vagyok a dokkoló nyílásnál, már össze is ért az enyém az állomáséval, de nem kapcsolódott össze...
100 méterre megközelítettem, de nem tudom jobban. Közelítek, majd megfordulok olyan 300 méteren és lassítani akarok. Gázt adok, egy ideig lassul, de aztán hirtelen már távolodni kezdek. Esélyem nincs lelassítani így 3 m/s alá.

Nem biztos, hogy bug. Ha az apoapsis, és a periapsis értéke nagyon közel van egymáshoz, akkor is ez van. Pl. apoapsis 200.000m, periapsis 190.000m.
Ilyenkor még arra is érzékeny a pálya, ha fúvókákkal módosítasz a helyzeteden. nyugodtan gyújtsd be a rakéták a közelükben, nem baj, hogy arréb másznak.
Dokkolást meg holnap próbálom tovább.
Amúgy nem tudom, de nekem valahogy nagyon ugrál a játék. Akartam igazítani a pályámat, közelítek az Apoapsishoz erre mire odaérnék, hogy gyújtsak, elugrik elõlem...
(0.18.2)
Ezt akkor csinálja amikor be van kapcsolva az SAS.
Kifutópályáról indultam és pályára tudtam állni egy ûrrepülõvel!
A dokkolás pedig sokkal könnyebb, mert egyértelmûek az irányok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én kb ezeket a sebességeket használom.
Ha a cél:
4 km re van 40-50m/s re gyorsítok.
2 km: 20-30m/s
1km: 10m/s
400m: 5km
200 és az alatt: 1-2 km/s.
És idõben el kell kezdeni fékezni!
Egyszerûen nem megy pedig mindent jól csináltam.
Jól volt a pályám is, a találkozási pontnál 0.8 km-t írt, nemsokkal a találkozó pont elõtt kezdtem el lassítani, majd közelíteni. Sikerült is megközelíteni 200 méterre, de egyszerûen nem tudom közelebb menni hozzá. 400 méteren leválasztottam a rakétákat(ugyan olyan hordozót építettem mint a videóban) majd fúvókákkal próbáltam közeledni, de nem ment. Mindig elment mellettem... Ott keringtünk egymás körül. Nem tudtam megközelíteni. Mit ronthattam el?