Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.kerbalspaceprogram.com/showthread.php/12384-PART-0-21-Anatid-Robotics-MuMech-MechJeb-Autopilot-v2-0-9
MechJeb and RemoteTech for All nevû csomagot nem hasznalom.
StarTrek Forever
Valaki tudna segíteni abban,hogy a MechJeb2 mûködjön az új program alatt? Jelenleg nem ragad fenn a tárgyakon...
Letöltöttem a <0.20>0.20> MechJeb and RemoteTech for All nevû csomagot, de nem tudom/értem a feltelepítését sem. A régit ott kell hagyni?
Ha felteszem ezt a csomagot, betöltés közben megáll a töltés és annyi...
Valamelyikõtök megoldotta már ezt?
viszont az ûrállomásaim szeretik ezt játszani és már jónéhányam eltûnt így egy ideje nem is kezdtem újba mer nehéz manuálisan rá állni. (a mechjeb meg még nem tiszta müködésileg nekem)
Veletek nem fordult még elõ olyan hogy "elveszik" a pálya. Vagyis üres az ûr amin addig dolgoztatok...
Ti?
THX
Jobb click ez egyik tartályon, utána ALT+Jobb a másikon. Aztán egyértelmû. Ha mégsem szólj.
van arra mód hogy a monopropellantot valahogy feltölthessük vagy a különbözõ üzemanyagokat át tudjuk tölteni az egyik tartályból a másikba ?
Köszi!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Tervbe van véve, de jelenleg még nem lehet megcsinálni.
Én úgy tudom, nem lehet ilyet csinálni, pedig nekem is sokszor kellene. De lehet valaki tapasztaltabb tudja, hogy lehet ezt megoldani.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Most ismerkedem a játékkal, de nagyon élvezem.
Van arra mód, hogy a hangárba betöltsek egy másik objektumot? Mondjuk a hordozó rakétához egy kiegészített és elmentett MIR Core-t?
Köszönöm, Tamás
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszönöm a tanácsokat!
Próbáld ki bátran.
Meg dokkol, pályát tervez másik égitesthez, irányt tart, leszáll, meg ilyenek.
Megnézted az alább belinkelt videót róla?
Próbáld ki bátran. Elég egyértelmû a funkciók elnevezése, így hamar rá lehet jönni hogyan kell használni.
Részletes és sok lehetõség van benne, valóban, de érdemes kipróbálni.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyon bonyolult a mechjeb használata (még sose használtam), mert a képek alapján nagyon sok mindenre kell figyelni szerintem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hogy a fenébe tudtok ilyen fasza hajót össze dobni...
Tutorailt is alig-alig értem, fõleg a sok sok alkatrész és a hülye leírás ( csak számomra az? ) kicsit zavaró.
Igen, nagyobb idõt kéne fektetnem bele, csak sajna idõm most kevés 😄

Ez ugye az olcsóbb nõi verzió:

Shifttel kell tolóerõt növelni, ctrl-al csökkenteni, szóköz aktiválja a következõ rakétafokozatot, és Decoupler-eket kell beépíteni a fokozatok szétválasztásához.
Advanced S.A.S. pedig jelentõsen megkönnyíti a repülés közbeni iránytartást (be/kikapcsolása: T)
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
11 nap alatt meg is érkezett:
<#vigyor2>#vigyor2>

Elõre is köszönöm a segítséget