Tribes: Ascend (free2play)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
en sok mas gammaval is jatszom, de nemhiszem hogy hagynam a T:A -t
pedig mar egy hete nem bf3aztam 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szaladok vissza juggernauttal a repülõmre a szigetes pályán, a csávó revollerrel fél pályáról végig eltalált, és meg is ölt, ahogy majdnem fel értem a repülõnkre. Szép ?
amúgy szerintem egy rakat aimbotos szutyok van már a játékosok közt...
Próbáld ki 800dpi 15-ös sensennekem az a legjobb.Annál kisebbel szerencsétlenkedek csak, érdekes módon.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@borg : en vegulis a beltes perket vettem meg 😉 jelenleg 5 tapadoaknam van infivel 😉 nagyon uber ez megerte
Katabaticon pl folyamatosan üldöztem el a shrikeokat a rakétával. Bár 10-bõl ha 1 utólérte õket, a bázisunkon akkor sem tudtak mit csinálni, mert a röpködésük 99%-át a rakéta elõli menekülés tette ki.
Ellenben beowulfot (4-5 találattal) meg gravcyclet kurva könnyû kilõni vele 😊 Utóbbiba elég 1 hit, általában mármikor a missile warning van ugrálnak is ki belõle 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha sikerül a puska 500-at sebez max töltésen..Mert várni kell 2-3mp-et h feltöltsön.Lõhetsz töltés nélkül is annyit sebez amennyit töltött..10-500 közt.Aki nagyon messze van arra 325-öt.Hit-scan fegyó.Mellékfegyója meg pisztoly, projectileos, 350-et sebez,lehet unlockolni smg-t,meg lézersnipert,ami energiát használ,90-et 510 sebzésért.
A legelsõre tisztán emlékszem, hogy jött fel a srác olyan kapu mögött a havas pályán, ahol nem fogy el az energiád, pont lõttem a juggernaut gránát vetõjével, a feje mellett robbant ( láttam, mert szembe álltam vele, a felsõ derekát már láttam a csávónak )
ÉS semmi sebzés 😄
Azt hittem eldobom a billentyûzetet.... 😄
Hát remélem hogy csak csinálnak valamit, mert jó érzés mikor össze szedek 10.000 pénzt, eltolok egy orbital strike-ot, és csak számolni kell hogy hány plecsnit kapok érte ^^
Már vagy 3x volt quatro killem így
vagy ez. vagy fps drop.vagy csak szarakodnak vmivel szervr oldalon. irtak is vmi maintenancet mara
DE ma valami amatõr voltam, már sokszor volt olyan ,hogy szinte a fején koppan a juggernautom lövése, és nem sebzi :/ elõttem be gurult 1 gránát a juggernaut 1. fegyójából, tök messze volt tõlem, sebzett -.- jön az enemy, pont repült, látszatra kisebb távolság volt a gránát és õ közte mint azelõtt én nekem mikor sebzett, és nem sebezte :/ sokszor van hiába lõttem, nem sebezte. Bezzeg én meg kapom a hitteket.
Késelni ne próbáljatok meg, baromi nehéz. Láthatatlanul mögé álltam 1 soildernek, az állt, csak leskelõdött,valamire nagyon koncentrált. Tök mögé álltam, késeltem, nem sebezte....õ meg fordult , ki nyírt.
Én se tudok rendesen célozni gépfegyverrel, sokszor eltalálom, de max. fél hp-ját viszem le. PERSZE õk szét szednek. Lenne már valami aimbot? vagy mi?
Kipróbáltam a techniciant..Hát ha sikerül nem megdögleni az elsõ heavytõl vagy infitõl,akkor akár még esélyem is van védekezni.Turreteket jól elrejti az ember,kaszálhat vele..24 killt szereztem 2.-ra.Elõször nagyot szoptam mikor unlockoltam.
Viszont ezek a gépfegyverek kurávra idegesítenek?komyolan?Projectileok?Omg...Használhatatlan..Egyikkel se tudok eltalálni senkit.
2-3 méterig jól sebez a shoti, viszont csak kettõt lehet lõni vele, mielõtt kb 2-3 másodpercig reloadol. Szal ha csak nincs biztos hit közelrõl, szinte minden esetben jobb a TCN4. Az improved repair tool meg egyszerûen kell, a védelmet javítani. Nem lehet mindig a repair dobozokhoz szaladgálni, ha te vagy a védõ engineer...
az arannyal gyorsan ki is váltottam a doombringert...elõször nem ment, de aztán ráéreztem a módjára és egész szépen zártam...
mondjuk érdekes, hogy már az elsõ meccsemen is egész jól kaszáltam. nem szoktak ilyen pozitív élményeim lenni az elsõ játékok során 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Sajnos túl könnyû dolguk van jelenleg.
borg : gyorsan repulo light repuljon csak neki egy "super heavy" karinak vagy egy forcefieldnek 😉 .... az hogy tech laserek nemtudnak befogni egy gyos lightot , az tevedes , csak jol kell elhelyezni a turreteket, mint tf2-ben ...
Tegnap/ma (hajnalban) volt egy katariztikus elmenyem, eppen infit probalgattam es mentem mindig ellenfel bazisara jargannyal es egyszer utanaeredtem a flagrunnernek hatalmas feeling volt dogfight .. gyerek brutalisan porgott forgott menekult, de a bazisuk hataraban beertem es megoltem 😉 nemszoktam zaszlozni mert az a tapasztalatom hogy ha valamelyik zaszlo kozelebe megyek akkor gyorsan elhalalozok, szal megfogom probalni a flagrohangalast ezentul 😉 meluik kasztnak van a legnagyobb sebessege ? lattam soldierrel lehet 165 energiad is az gondolom jo lehet siklasnal, (raider nincs meg) otlet ? 😊
Ha heavyvel vagy, akkor pl kerülni kell a nyílt színen 1vs1 csatákat. Doombringerrel meg lehet nyerni, de lesebeznek ott is rendesen. Inkább gyorsan célba kell siklani, ha nem a saját bázist véded.
Amúgy ennek az a legnagyobb baja, hogy nem kell teamwork. A light kasztok túl könnyen elröppentik a zászlót. Lényegében a turretek és a generátor is értelmetlen assetek, mert be sem tudnak célozni egy gyorsan repülõ lightot. T1 renegadesben lehetett jobb bázis védelmet építeni, és ahhoz utána teamwork kellett, hogy cap legyen belõle. Itt elég egy magányos light aki jól repül.
Van/lesz ebben sima deathmach mód vagy csak a csapatos móka van? (én nem találtam, de lehet vak voltam 😊 )
Néha jó lenne függetlenül "rambót" játszani. 😊
A másik, hogy rengetegszer csak matyizik a csapat a pályán valahol. Van amikor van vagy 30 light turret a generátornál, de a zászlót elvitték vagy 4x. az nem baj. és én támadok egyedül. vicc. Sajnos ez a játék is olyan lesz mint a Wot, ha hülye a csapat, akkor szopod.
Kurva idegesítõ....Van mikor telibelövöm és nem adja be,van mikor a közelben sincs a célkereszt és lelövi.
A másik meg,hogy mindenhol azt irják alacsony érzékenységgel kell tolni...Akkor hogy a picsába céloznak?Mikor 500-zal repül meg siklik mindenki.Ha olyan gyorsan megy vki akkor nekem fel kell emelnem az egeret a padról állandóan,mikor meg leteszem akkor meg ugye mindig megurgrik..Baszhatom a célzást.800dpin vagyok 12-15ös senssel.Az még aránylag jó.De attól lejjebb kurva szar.😞
Épp most toltam pár kört de pff...oltári moslék voltam..Délután voltam a legjobb az egyik jeges mapon..16-ot öltem.Legtöbb eddig.Akkor aránylag jól ment.
😄

Amúgy már addoltalak, csak mindig offline-nak ír 😊
Erre nem kifogyott a követõ rakéta, mielõtt összejött volna a credit egy inventory deployra? 😄
Aztán jött egy light, és egyetlen kibaszott disc találattal lepöccintett a csúcsról...
De azért egy tank killem volt 😊
We are the borg! restistant is futule! 😉
Amikor infivel voltam meg soha nem hasznaltam az oldalfegyveret, de ha igaz borg allitasa kiprobalom, ha 3 lovesbol szetszedi a generatort (kicsit ketlem, a geppisztolynak 3 tar kell a 0as szintu generatorhoz) akkor majd elkepedek...
Amugy tek nagyon uber ha jolcsinalod 2 turret + a 3 detektor/aknad es rasegitesz fezifegyoval .. dol a credit - azt sajnalom hogy olyan keves fejlesztes van csak utana max el strikeolod a cash-t .. de meg ugyis sok marad a jatek vegere - pazarlas
Néha azért sírni tudnék a játéktól, de azért eltudok vele lenni.
Juggernautal szerzem én a pénzt, támadok,védek, mindenre jó vagyok. Csak nyílt terepen ne ugorjanak rám <#rolleyes>#rolleyes>
Tegnap szereztem 11k creditet, azon a kínai szerû pályán, eltoltam a bázisukra az Orbital strike-ot, bummm double kill, tirple kill, quatro kill, meg ki nyírtam 1 tankot 😄 😄
Még azon vakarom a fejem, hogy ha veszítek, több exp-t hozok, mintha nyernék 😄 pedig átlag 4-600 közt hozok vesztesként, de nyertesként is. Nincs valami bónusz a winre? (a first win-en kívûl persze...)
Engineerem már majdnem maxon van, nem rossz az a lerakható két kis turret, de a T1 renegadeshez képest nulla. Kéne még legalább 2 turret típus, egy gyenge nagyobb hatótávú, apró laser turret, meg mondjuk egy shock turret, ami az energiát veszi el. A motion sensor is irreálisan drága. Illetve annak sincs semmi értelme, hogy a doombringer tud forcefieldet lerakni. Annak inkább ütõsebb fegyver kéne több, vagy az akna alapból. Engineerrel meg szépen lehetne pakolni a forcefieldet is. Valahogy a régi inventory rendszer is jobban bejött.