480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
  • Smithwarden
    Elindult a Tribes Refer-a-Friend program:

• Borg
    Én még több hang-kimaradást tapasztaltam most.. bár tény, hogy a lépéshangok jobbak.
  • Smithwarden
    En is megnezem a naaagy bf3 patchet. :)
    Bar sztem ami (nekem) a legfontosabb, a netkod kesest es a lepeshangokat nem javitottak. :p :)
  • AnarchoiD
    "The MAV will now be destroyed when running into a soldier" asszem visszamegyek bf3azni ;)
  • Smithwarden
    Nemsokara indul egy Friend Referral program, ahol baratokat lehet hivni a jatekba es amikor eleri a 6-os szintet, kapsz erte 5000 XPt.
    (Hasonlit a BF Heroes Recruit a Friend-hez.)

"We are introducing a new Friend Referral program. During Beta we supported Referral simply as a way to get your friends into the early Closed Beta phases. Now, in preparation for release, the new program gives you 5000 xp for each new person you refer to T:A. (Each friend must reach level 6 to qualify). There are additional rewards as you recruit additional people."
  • Borg
    Valamivel húzniuk kell a népet a teamwork és a win irányába, mert amúgy semmise kényszerítene rá az XP-n kívül.
    Stratégiai játékmenet szempontjából az eredeti Tribesnek a cipőfűzőjét nem kötheti meg sajnos. Ha nem adna ilyen kevés xp-t, akkor csak méginkább ez lenne, hogy semmi mással nem törődik a nép, csak a saját killekkel.
    A generátor room védése meg hiába hősies, sajnos a generátornak lófasz értéke sincs a játékmenet szempontjából jelenleg. Nincs eléggé ráutalva a nép a generátor működésére. A plazma turretek nem lőnek elég jól, túl könnyű kilőni is őket, és még egy szar missile turret sincs repülő cuccok ellen. A engi light turretje meg... light... egykét mapon lehet vele jót védeni, de akkor is legalább 2 engi 4 turretje kell.
  • AnarchoiD
    Ami egy kicsit idegeseit , ha veszit a csapatod , akkor hiaba oltel 30 embert es csinaltal 50 assistot , semmisitettel meg bazisvedelmeket a jatek vegen kiszurjak a szemedet 200xp -vel .. na ez a vicc (lehetsz akarmekkora asz jo paszban ha a csapat benazik akkor szopsz)
  • AnarchoiD
    Amit meg nemsikerult abszorvalni soha, de szivesen kiprobalnam, infi-vel kozelkerulni turrethez es repair gunnal disableolni .. ;) (persze mindezt akkor amikor aramalatt van) (mechanic perkel)
  • AnarchoiD
    Katabaticon toltam most egy kolosszalisat, lent generatornal ahol a 2 "beomlonyilas" van 1-1 energy wall -t(ha jott valami onnan halottam a puffanast es rafordultam) raktam duoombringerrel es megallas nelkul lottem, csak ha 50 ala ment a loszer alltam be stationba utanpotlasert .. olyan buzisok infit oltem mint meg soha + iszonyusok juggert ;) es megallas nelkul alaztam oket (taunt) annyira belefeledkeztem a lovoldebe , hogy mire vegelett a mapnak vettem csak eszre hogy osszejott 38k credit .. amit nem koltottem el semmire .... grrrr legalabb el legicsapasozhattam volna .. duhito...

infii jo de ha megallas nelkul losz a chaingunnal akkor akaratlanul is eltalalod oket es ha hallod a puffanast mar igazitasz is a celon ;) es fexik az illeto

egyetlen dologgal tudtak csak megolni : fractal granadebol kaptam 2t egyszerre az kifektetett, 1 elol meg be mozdulhattam valamelyik fal moge

smit : en reset elott is infiztem es az akkori skillista jobban tetszett de a mostani sem rossz azonban nem csodaszer a lathatatlansag .. ugyanakkor mindig talalni olyan balfaszokat akiket siman megolhetsz sticky -vel , akr tobbszoris zsinorban ;)
  • Smithwarden
    Igen ez az Infiltrator eleg eros lett igy (is).
    Megfigyeltem mar sok eve, hogy legtobb multis jatekot a lathatatlan kasztokkal es ability-kel basznak el legjobban.
    Hiaba full amator es lama valaki, mozogni es loni is alig tud, benyomja a csodalatos lathatatlansagot es "skillesen" hatbaszur vagy hatbalo 2 meterrol.

Bar most ahogy unlockoltam az Inf-et, eleg gyorsan leszopja az energiat a Cloak mod, de akkor is nagyon idegesito kaszt.
  • Borg
    Ugyis olyan gyenge volt az a szegény infi...lol... asszem visszamegyek egy kicsit BF3-azni.
  • AnarchoiD
    Crimor is online ;) whoaaa
  • AnarchoiD
    Jonagy szemetseg az uj infi pack ... az a remote detonator gun gusztustalan nagy tap, remelem a tobbi classnak is csinalnak hasonlot...

• AnarchoiD
    inkabb adjanak a zart betasoknak egy tonna XP-t ;)
  • Borg
    Épp ezért írtam, mert a fórumon eléggé sírnak érte, és igazuk is van.
    Amikor bétából fullba vált a verzió, akkor egy ilyen újraosztás minimum kellene, mert addig ki tudtad próbálni, és utána már arra osztod le aminek tényleg látod értelmét...
  • AnarchoiD
    Mar volt olyan reset ahol xp-t reseteltek (dejo volt latni egyben azt a 185k xp-t(mostmar tobb lenne;)) es ujra oszthattad szal az normalis de "progress reset" nemlesz ez a lenyeg.

Amugy "lehessen xp-t resetelni mondjuk1x" mar felvetodott a forumon de nemhajlanak ra ;)

Multkor is azert kelett resetelni mert ugye az akkori perkrendszert levaltotta a mostani xp kilockolos uj rendszer.
  • Smithwarden
    "csak olyan reset lesz hogy ujra eloszthatod a pontjaidat"
    Errol hol lattal infot? Amugy XP resetre gondoltal?
    Mert a beta FAQ-ban csak ennyit irnak:
    "Progression of character and classes and unlocks will be maintained throughout Open Beta and carry forward to Release."

Tehat ezek szerint fix, hogy minden megmarad az open betabol.
    Jo lenne ujra elosztani az XPt, de konkret infot errol nem lattam sehol.
  • AnarchoiD
    All player progress and unlocks in Beta will be preserved through release with no planned character wipes.

http://www.hirezstudios.com/hirezwp/?cat=4
  • AnarchoiD
    olvass vissza erre a forumra , leirtam azt amit a keszitok hangoztatnak a forumukon es facebookon : nem lesz reset, legalabbis az elert eredmenyeid nemvesznek el, csak olyan reset lesz hogy ujra eloszthatod a pontjaidat (ilyen ugye mar volt1x)
  • Borg
    Nyilván aki pénzért vásárolt, annak nem veszik el, csak újra eloszthatja.
  • Smithwarden
    Nem hinnem, hogy resetelnek barmit is.
    Egyfelol mar jo ideje open a beta, ugyanugy nyomhatja es fejlodhet barki, masfelol pont a fizetos jatekosaikkal csesznenek ki legjobban, akik vettek Gold+XP boostot.
  • Borg
    Amikor a bétának vége, sztem úgyis resetelik az XP-ket. Max az a 250 gold marad meg.
    Szal a bétát lehet tekinteni ennek a kipróbálási fázisnak.
    Én utána már biztos csak az engineer meg juggernautra gyúrok majd. (mondom ezt úgy, hogy ilyen 75000XP-s cuccakat nem vettem még semmihez) A többibe kár pénzt feccölni. Persze ez csak a mostani helyzet, patchekkel még változtathatnak a balanszon.
  • Smithwarden
    Eloszor a zart betaban nem voltam elajulva a jatektol, de azota kezd egyre jobban megtetszeni.
    Az online free2play megoldas miatt fejleszteni fogjak kesobb is, egyre tobb tartalommal, jatekmodokkal, mapokkal rakjak tele.
    Nagyon tetszenek a fegyver skinek es a modellek is jol neznek ki.
    Jo lesz ez.

Sok cucc erosen draganak tunik es sok XPbe kerul, viszont ugy nez ki mindent be lehet szerezni gold vasarlas nelkul!
    Nem ugy mint mas free2play-ben, peldaul BF Heroes, stb, ahol sokmindent csak penzert tudsz kivaltani.
    Ez eleg pozitiv sztem.
    Vagy sokat jatszol vagy fizetsz valamennyit a cuccokert.
    Sztem eleg korrekt.
    Persze ezen kesobb ezen lehet valtoztatnak, de most okes a dolog.

Kicsit lehet ezzel trukkozni is, ha az ember nem akar fizetni vagy rengeteg XPt farmolni.
    Peldaul haverokkal le kell beszelni, hogy ki melyik kasztot es fegyvert unlockolja fullosan XPbol es utana kesobb kiprobaljatok egymaset, hogy tetszik-e es erdemes-e neked gyujteni a sokezer XPt arra a katonara, fegyerre, cuccra.
    Vagy kis penzt raaldozva tobben osszedobtok egy fullos accountot es kiprobal mindenki minden cuccot.

Esetleg egyedul regel az ember tobb accountot es minden nap megcsinalja a az 1200XP-s kuldit (+250 ingyen gold facebookrol egy acchoz).
    Sokszor megvan par perc alatt es par het mulva sok cuccot ki tud probalni az igy osszejott XPbol.
  • Borg
    Mindennel lehet kurvasokat mészárolni, ha az ember elég sokat kockul a gép előtt :)
    Csak a Juggerrel arányaiban sokkal könnyebben, és többet.
  • AnarchoiD
    Gyanitom doombringerrel tobb jatekost meszaroltam eddig mint te osszes kariddal ;) mine csak azert kell mert mar minden mas doombringeres cucc kivan lockolva es ugyse hasznalom a granatot , akkormar valami ertelmes legyen oda is berakva
  • Master91
    Juggernautnak tényleg könnyíteni kéne, meg több powert adni. Nekem is csak ez a bajom vele, bár nem uppoltam rajta semmit.
    Brute tökéletes viszont tornyot meg szenzort rombolni.
  • Borg
    Tudom hogy a Doombringert defendernek csúfolják, de szerintem arra se jó... ha meg arra gondolsz, hogy majd a 75000XP-s mine után jó lesz, akkor röhögnöm kell :) Annyi XP-ből kurvasok más dolgot meg lehet venni, szal messze nem éri meg.
  • AnarchoiD
    Támadni viszont sokkal jobb, a mortar, meg a disc is.

husi te nagyon elvoltal tevedve ha valakitol azthalottad a doombringerrol hogy tamado kari .. wake up neo! ;)
  • Borg
    Én rájöttem, hogy a Doombringer meg a Brute is fasság. Az egyedüli heavy amivel tényleg JÓL lehet pusztítani a Juggernaut. Most azt uppoltam fel már majdnem maxra, és nagyon faszán lehet vele gyilkolászni. Az egyedüli gyengéje talán a duel nyílt terepen, de ott sem kifejezetten gyengébb mint a Doombringer vagy a Brute. Támadni viszont sokkal jobb, a mortar, meg a disc is.
    Energyre kell még gyúrni egy kicsit, esetleg valami perket is rakok rá amitől könnyebben repül, aztán akkor duelben is jó lesz disc-kel.
  • AnarchoiD
    42k nal jarok es 75k a cel (doombringer mine)
  • LasDen #290
    én meg az előbb kilencet...király vagyok :D
  • Master91
    Hogy az istenbe?? :O
  • AnarchoiD
    en tegnap kaptam egy menetben 12k xp-t .. na az volt a nemsemmi ;)
  • Smithwarden
    Az "First Win of the Day"-ert jaro 1200 xp-t vajon mikor resetelik?
    Sztem nem 24 orankent es nem ejfelkor, mert volt hogy tobbszor is megkaptam egy napon belul.
  • xXtamasXx
    Nekem is hasonló gondjaim vannak főleg az új patch óta (mondjuk nem rég óta játszok), scoreboard befagy, le kell lépni a szerverről, connection lost-ok, pl most is ledobott úgy, hogy vissza se tudok menni mert "unable to login" üzenet fogad ... és egyéb nyalánkságok.
  • AnarchoiD
    koszi ;)
  • Master91
    Citromailra azonnal meg jött. Köszönjük!
  • Smithwarden
    Talaltam egy ingyen packot Soldierhez:
    Soldier Pack

Limitalt szamban most meg van kod.
    (A regisztracio az oldaltol kicsit lassan jott meg az emailre.)
  • Borg
    Csak annyira szar mint a többi. n+1 open flagstand.
    Pedig reménykedtem benne, hogy végre egy rendes bázist kapunk, amin belül van a flag, és nem lehet csak úgy átröppenni rajta.
  • Smithwarden
    Basszus most nezem, hogy ez mar volt linkelve. :p