480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
-
#80 Itt nekem dobott kulcsot, szoval akit érdekel itt még kaphat :)
bocsi a tripla posztért :) -
#79 Amugy aki játszik vele: Tribes 1-2höz képest milyen? hozza azt a hangulatot? azokat nagyon szerettem :) -
#78 ez engem is érdekelne :)
vagy lehet valahol még closed béta kulcsot szerezni? -
#77 Valami hír.. megjelenés v open betáról ? -
Borg #76 Lehet benne építkezni rendesen? Vagy megint van egy lerakható turret oszt annyi? -
#75 -
Gyuszopapa #74 Pedig nem néz ki rosszúl. -
-
#72 grafika ronda /primitiv de hozza a tribes feelinget ... vengance jobb volt szvsz -
#71 hát, színes, szagos, jól néz ki, stb, de nekem nem adja:-)
-
#70 -
#69 no, meg is van a cb kulcs...majd beszamolok.. -
#68 Open Beta mikor várható?xÐ -
Kosadzk1 #67 Én is azt hittem h. nagyon jó lesz amíg rá nem jöttem h. nem küldenek mindenkinek meghívót aki jelentkezett :S -
#66 jöhetne...most kedvem van ilyen nagy szabadterületen lövöldözéshez...:D -
karajjj #65 hát a 3 felkiáltójelből arra következtettem, hogy ez nekünk nagoynjó -
Kosadzk1 #64 ki mondta h. örülünk? -
karajjj #63 akkor most minek örülünk? :D -
Kosadzk1 #62 az :S -
karajjj #61 gondolom zárt -
Kosadzk1 #60 20 perc és indul a béta!!! -
#59 na az lassan itt van.köszi az infót! -
#58 Varhatoan a zart beta idopontja: November 4-tol. -
szólj azonnal, ha closed beta test lesz..:) -
#56 Zart beta par heten belul indul.
A jatek honlapjan erdemes regisztralni.
Par ezer kulcsot osztanak szet elso korben, utana bovitik a letszamot es valamikor osszel/telen nyiltta valik a beta.
32es szerverek, 4 palya lesz, 2 jatekmod, 3 jarmu es 12 valaszthato kaszt/osztaly.
A vegleges jatek kb 2012 elejen jelenik meg. -
#55 van vlmi új fejlemény, esetleg megjelenési dátum ? -
#54 A lenyeg sztem foleg az akcion volt ott is.
A mostani videokbol sokat nem lehet megtudni, raadasul biztos nem is a befejezett jatekot latjuk, illetve a free2play tipus miatt folyamatosan boviteni es fejleszteni fogjak a lehetosegeket.
De ha tenyleg csak egy egyszeru repkedek es lovoldozok jatek lesz, a videok alapjan nekem mar igy is elegge tetszik, mint laza kikapcsolodas.
(De sztem tobb lesz benne, viszont ezt igazan csak a beta tesztben tudjuk meg.)
-
Borg #53 De nem CSAK erről szólt. Ott volt a stratégia, és teamplay is mellé, ami már a Tribes:Venegance-ból is kifejelejtettek. Azt hitték, hogy valami jókis grafikai motor, meg a sok ugrabugra lövöldözés elég. Azzal is tévedtek, ez is erre a sorsra jut sajnos... -
#52 valami ilyesmi állásponton vagyok én is. -
#51 Tribes mindig is ez a repkedos/porgos cucc volt.
Ha nem tetszik nem kell vele jatszani vele, tok egyszeru.
Megneztem a Planetsides 2 trailert, hat ahhoz kepest biztos "sok" a mozgas benne, mert ott szinte egy helyben allnak es ugy lovik egymast mint az agyhalott zombik. Nekem az tunik eleg szarnak video alapjan. :p -
#50 kurvara nem erre szamitottam...
ez a repkedos istenfasza nekem nagyon nem adja...lentebbi vdeioba 3or korberepulte a bolygot vagy mit es minden korbe odalott egyet...vicc az egesz...nemtudmo minek kell tulzasba vinni a mozgast ennyire, mintha egy gumikotelen cibalnak a playert...vicc...vartam de teljesen kiegtem ezektol, azt hiszem marad planetside2.. -
#49 Itt egy 15 perces.
-
Borg #48 Egyelőre nekem agyatlan hentelésnek tűnik... Tribes ide vagy oda, ez kevés. -
#47 PAX rendezvenyrol kameras videok:
-
Borg #46 Katabatic meg a T2-es snow map volt :) -
#45 Uj infok:
Zart beta szeptemberben indul.
3 map lesz: Crossfire (regi Broadside szeru), Drydock es Katabatic.
Nyilt beta majd osszel valamikor.
-
#44 En a regi Tribes-okat szerettem, az ujakat elegge elbaxtak, de sztem nem annyira a strategiai elemek miatt.
Ezzel most reszemrol eddig semmi gond nincs.
- Kezdetleges videok, az akciorol mutatnak tobbet, taktikai es strategiai elemeket majd kesobb latunk valoszinu.
- Az is lehet, hogy ez inkabb az porgosebb vonalat fogja kovetni. Amit latok az mar tetszik elegge. Ha igy marad egy lightos lovoldozos free2play gamenek a haverokkal, az is johet siman. -
Borg #43 Nem annyira látom benne a stratégiát, a védelmi építkezést, turretezést...
A grafika ugyan látványos, de ezt a pattogós disclauncheres röpködést igen gyorsan meg lehet unni. (És gondolom ez minden ami ingyenes benne.)
T2 óta minden rész azon bukott el, hogy nem volt elég összetett... -
#42 QuakeCon-os kameras videok:
Nagyon faxanak tunik.
Ingyenes multik kozott az egyik legjobb lehet majd. -
#41 Ez egyre jobb lesz!