480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
-
Borg #200 Jaja, ha a kirepülés útvonalába teszem őket, akkor befogják, és TALÁN 2db le is lövi. Elsőre. Másodikra meg távolról kiszedik őket, aztán röppennek újra...
Sajnos túl könnyű dolguk van jelenleg. -
#199 A tipikus doombringer 1v1 -emben en nyerek 95% -ban de az igaz hogy vegere keves eletem szokott maradni .. ;)
borg : gyorsan repulo light repuljon csak neki egy "super heavy" karinak vagy egy forcefieldnek ;) .... az hogy tech laserek nemtudnak befogni egy gyos lightot , az tevedes , csak jol kell elhelyezni a turreteket, mint tf2-ben ... -
#198 Meg mindig beta , az arena uj cucc es folyamatosan jottek az uj palyak is .. szovel lehetseges , forumon irkalj szerintem hogy lssak hogy van igeny ra az latszik hogy figyelik a gamerek kereseit. free4all ra gondolsz szerintem ;)
Tegnap/ma (hajnalban) volt egy katariztikus elmenyem, eppen infit probalgattam es mentem mindig ellenfel bazisara jargannyal es egyszer utanaeredtem a flagrunnernek hatalmas feeling volt dogfight .. gyerek brutalisan porgott forgott menekult, de a bazisuk hataraban beertem es megoltem ;) nemszoktam zaszlozni mert az a tapasztalatom hogy ha valamelyik zaszlo kozelebe megyek akkor gyorsan elhalalozok, szal megfogom probalni a flagrohangalast ezentul ;) meluik kasztnak van a legnagyobb sebessege ? lattam soldierrel lehet 165 energiad is az gondolom jo lehet siklasnal, (raider nincs meg) otlet ? :) -
Borg #197 800-1000dpi között jó az. Amúgy a 16 kill egy tisztességes eredmény, csak a kérdés az, hogy ez stratégiailag fontos volt e. Sokkal több xp-t lehet szerezni ha a flag capperre vadászol, vagy betámadsz a bázisukra. Vagy a saját flaged mellől lődözöl, mert ott flagdefense bónuszt ad.
Ha heavyvel vagy, akkor pl kerülni kell a nyílt színen 1vs1 csatákat. Doombringerrel meg lehet nyerni, de lesebeznek ott is rendesen. Inkább gyorsan célba kell siklani, ha nem a saját bázist véded.
Amúgy ennek az a legnagyobb baja, hogy nem kell teamwork. A light kasztok túl könnyen elröppentik a zászlót. Lényegében a turretek és a generátor is értelmetlen assetek, mert be sem tudnak célozni egy gyorsan repülő lightot. T1 renegadesben lehetett jobb bázis védelmet építeni, és ahhoz utána teamwork kellett, hogy cap legyen belőle. Itt elég egy magányos light aki jól repül. -
#196 Egy kérdés.
Van/lesz ebben sima deathmach mód vagy csak a csapatos móka van? (én nem találtam, de lehet vak voltam :) )
Néha jó lenne függetlenül "rambót" játszani. :) -
#195 Nekem a teljesítményem pálya függő...általába juggernautal megyek. Most ki próbáltam a láthatatlanost, elég vicces, hogy dobok 1 gránátot, már a körvonalam látszik, hányszor volt az hogy mikor ellenem jött 1 láthatatlanos, rám dobta a gránátot, és csak kapkodtam a fejem hogy merről jött. Vicc.
A másik, hogy rengetegszer csak matyizik a csapat a pályán valahol. Van amikor van vagy 30 light turret a generátornál, de a zászlót elvitték vagy 4x. az nem baj. és én támadok egyedül. vicc. Sajnos ez a játék is olyan lesz mint a Wot, ha hülye a csapat, akkor szopod. -
#194 Sentinelhez vmi help?
Kurva idegesítő....Van mikor telibelövöm és nem adja be,van mikor a közelben sincs a célkereszt és lelövi.
A másik meg,hogy mindenhol azt irják alacsony érzékenységgel kell tolni...Akkor hogy a picsába céloznak?Mikor 500-zal repül meg siklik mindenki.Ha olyan gyorsan megy vki akkor nekem fel kell emelnem az egeret a padról állandóan,mikor meg leteszem akkor meg ugye mindig megurgrik..Baszhatom a célzást.800dpin vagyok 12-15ös senssel.Az még aránylag jó.De attól lejjebb kurva szar.:(
Épp most toltam pár kört de pff...oltári moslék voltam..Délután voltam a legjobb az egyik jeges mapon..16-ot öltem.Legtöbb eddig.Akkor aránylag jól ment. -
#193 :D
Shazbot! -
Borg #192
:D
-
Borg #191 Locutus
Amúgy már addoltalak, csak mindig offline-nak ír :) -
#190 milyen neven tolod borg ? en anarchoid addolj hatha osszefutunk majd online
-
Borg #189 Az új lávás mapon doombringerrel jó negyed óra alatt felmásztam a csúcsra, a legmagasabb sziklára a két bázis között.
Erre nem kifogyott a követő rakéta, mielőtt összejött volna a credit egy inventory deployra? :D
Aztán jött egy light, és egyetlen kibaszott disc találattal lepöccintett a csúcsról...
De azért egy tank killem volt :) -
#188 bocs borg akkor ;) -
#187 Én írtam, és azért, mert láttam hogy be szaladt közénk 1 olyan köcsög, ugrált össze -vissza, nem tudtuk le lőni, ő meg 4-5-6 lövésből szét lőtte a generátorunkat. Full HP-ja volt persze -
Borg #186 Mondjuk nem én írtam, de mindegy :) -
#185 Kiprobaltam, borg tulzott nemhogy 2 lovessel de 2 tarral sem tudja infi szetszedni a generatort az oldalfegyoval .. (pedig remenykedtem)
We are the borg! restistant is futule! ;) -
#184 Juggival kempelek a generator mellett, jon az infi eloszor melee, leleovom - 2 perc mulva megint ottvan mire kozel er lelovom ujabb 2 perc utan mar 2 en jonnek egyik rambassza az aknat enmeg odaugrok kozejuk.. - engem lesebez fel-eleterore oket meg megoli ;) olyan jo ilyenkor olvasni ahogy qrvaanyukaznak ;)
Amikor infivel voltam meg soha nem hasznaltam az oldalfegyveret, de ha igaz borg allitasa kiprobalom, ha 3 lovesbol szetszedi a generatort (kicsit ketlem, a geppisztolynak 3 tar kell a 0as szintu generatorhoz) akkor majd elkepedek...
Amugy tek nagyon uber ha jolcsinalod 2 turret + a 3 detektor/aknad es rasegitesz fezifegyoval .. dol a credit - azt sajnalom hogy olyan keves fejlesztes van csak utana max el strikeolod a cash-t .. de meg ugyis sok marad a jatek vegere - pazarlas -
Borg #183 A generátort sebzi a doombringer gépágyúja. Csak a nagy turreteket meg a radart nem. -
#182 Nekem is van engeener, ha a szigetes pályán egész jól lehet vele tolni, de nem az igazi. Juggernautal tolom, meg néha Brute-al. havernak is van Doombringer....és röhej, hogy tényleg a gépágyúval nem lehet sebezni a generátort, de az a láthatatlan köcsög a kis egylövetűjével 3-4 lövésből kiszedi 1-es szintű generátort.
Néha azért sírni tudnék a játéktól, de azért eltudok vele lenni.
Juggernautal szerzem én a pénzt, támadok,védek, mindenre jó vagyok. Csak nyílt terepen ne ugorjanak rám
Tegnap szereztem 11k creditet, azon a kínai szerű pályán, eltoltam a bázisukra az Orbital strike-ot, bummm double kill, tirple kill, quatro kill, meg ki nyírtam 1 tankot :D :D
Még azon vakarom a fejem, hogy ha veszítek, több exp-t hozok, mintha nyernék :D pedig átlag 4-600 közt hozok vesztesként, de nyertesként is. Nincs valami bónusz a winre? (a first win-en kívűl persze...) -
Borg #181 Én is így vagyok vele, hogy néha gyors is, sőt néha unalmas is, mikor folyton lelőnek, aztán ujra indulhatok neki, de ennek ellenére is le tud kötni 1-2 órára. Most a Doombringert húzom, a követős rakétájával jól lehet XP-t gyűjteni, a golyószóró meg 1vs1-ben elég hatékony. Nem annyira mint egy spinfusor vagy grenade launcher, de lényegesen nagyobb eséllyel nyerek dogfightot, mint mondjuk engineerrel. Mondjuk szerintem nem pont defenziv class. Mármint a deployable forcefieldje az, de a 2 alap fegyvere nem annyira. Inkább támadni szoktam vele. Ellenben a chaingunja legalább akkor sebezhetné a turreteket, meg sensort, ha a generator down. Elég vicces hogy lövöm ezzel a heavy cuccal, és 0 dmg.
Engineerem már majdnem maxon van, nem rossz az a lerakható két kis turret, de a T1 renegadeshez képest nulla. Kéne még legalább 2 turret típus, egy gyenge nagyobb hatótávú, apró laser turret, meg mondjuk egy shock turret, ami az energiát veszi el. A motion sensor is irreálisan drága. Illetve annak sincs semmi értelme, hogy a doombringer tud forcefieldet lerakni. Annak inkább ütősebb fegyver kéne több, vagy az akna alapból. Engineerrel meg szépen lehetne pakolni a forcefieldet is. Valahogy a régi inventory rendszer is jobban bejött. -
#180 ráadásul ott az a krva traning mód ami mindent szépen aprólékosan elmagyaráz. Persze aki úgy vág neki h minek nekem az, én pro vagyok, most felmegyek onlány és széjjelövök mindenkit elsőre mint a codban, nos az inkább hanyagolja ezt a játékot.. :) -
#179 TE GYALOG ?:) SZGENY MENJ INKABB SAKKOZNI ;)
aaaaaaaa ez a het vicce ;) tribesben gyalog (najo infivel lehet)
Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.
Ez most nagyon fajt nekem ;)
Azert mekkora sotetseg kell hozza hogy egy nyamvadt jobb egergombot sem tudsz megnyomni ;) oke ha mac-os vagy aki egygombos egeren nott fel akkor visszaszivom ;) -
#178 Szerintem sincs vele semmi baj. Aki q3/ut2k4-en nőtt fel, annak tuti tetszeni fog.
Nekem kicsit túl gyors az egész, de az már az én bajom. :)
Az meg hogy csúnya lenne, valóban badarság:
Netes játékhoz ennél szebb nem kell..
Magam részéről (hiába is vélem gyorsnak) szvsz nem kukázom, mert azért tegnap előtt 2.5 órán keresztül lekötött.. :) -
#177 Grafika szerintem korrekt. Ahhoz képest hogy internetes játék.
Jelek vannak, hiszen ez egy fegyveres / háborús játék, modern világba. Persze hogy vannak jelek.
Te is tudsz repülni, nyomd hosszan a jobb kattot. Ha lefele mész a lejtőn, nyomd a space-t, akkor "síelsz", én a Brutal-al ( talán a legnagyobb katona ) megyek 120 körülit lejtőn, 10-20 másodperc alatt ott vagyok az ellenség generátoránál szabotálni. -
smoother #176 Megnéztem de ez most valami vicc?
Borzalmas grafika mindenféle jelek meg mindig megölnek.
Hát igy felejtős lesz. Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.
-
Borg #175 Tényleg több XP-t oszt ma már... holnap meglesz a doombringer nekem is :)
Megnéztem ezt az arena modot... eszetlen röpködős hentelés, nemtom a deathmatch meg rabbit mellé még minek ez. Inkább siege mód kéne akkor már, vagy c&h.
A bella omegát viszont jól átalakították. A generátor végre nem lent van a francban valami labirintusban, ahol önálló csaták zajlanal léynegében, hanem csak simán a zászló alagsorában. Itt még majdnem könnyebb is védeni. -
#174 Jah ense halottammeg ilyenrol ;) -
Borg #173 Ez aligha lesz játék függő... szerintem valami az egereddel, vagy a szoftverével lehet. Esetleg valami hotkey be van állítva? -
Gyuszopapa #172 A BC2-nél is ha mortaloztam utánna vissza kellett állítanom alapra a dpi-t.De ezt miért csinálja. -
Gyuszopapa #171 Én biztos nem,tudnék róla,de úgy néz ki zoom-olás után teszi. -
Borg #170 Nem értem mi váltogatná a dpit játék közben... max te? -
Gyuszopapa #169 #161-re valaki? -
Borg #168 Hogy én hogy utálom a sok köcsög álcázott spyt :P -
#167 huh most toltam zsinorban haverral vagy 6-10 mecset .. nagyon durvan ment gyerek vegig elso helyen volt enmeg 2. ;) infiltratort kilockoltam, es most tapadoaknasat jatszom ;) nagyon beteg ahogy belehalnak az aknaba (es ahogy en halok bele ha heavy -re tapasztom es nem iszkolok eleg messzire ;) valahogy bokezubben osztja az XP-t a jatek .. nemtom ez most bug vagy feature ;) -
#166 Kösz a tippeket!
Capacitator-t majd akkor ki is húzom. -
Borg #165 Okosan kell használni a domborzatot, meg az energiamezőket.
Dombon le space, lendületet vesz, dombnak fel meg elrugaszkodsz és jetpack. Igy lehet nagyokat repülni.
Bázisokon meg általában van kék energiamező, abban akármeddig nyomhatod a jetpacket, nem fogy ki az energia emelkedés közben. -
#164 capacitator I & II es mar felis mesz -
#163 Tudom ^^ Job kattos jet pack működött nekem úgy a Soildersnél, hogy inkább a földön csúszott minthogy kilőtt volna...és volt olyan 30-40% energiám is. Na mind egy.
Viszont mentem még éjjel haverral CTF-ezni, jobban tetszik, itt már változatosabb, Jugernaut meg tetszett, csak kéne valami erőteljesebb jat pack. Van amikor a saját hajónkig nem tudok felugrani :D -
#162 Ne fekudj ra a spacera ;) aza vizszintes siklas ;) -
Gyuszopapa #161 Az hogy lehetne megoldani hogy játék közben ne váltogassa nekem az egér dpi-jét mert kúrvára zavaró hogy épp becélzok valakit és mivel hírtelen felugrik a dpi-m 1 mm-es mozdulatra félig megfordulok.