480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
-
#40 Egy uj kep:
-
#39 Jatszhato lesz multiban a QuakeCon-on Augusztus 4-tol. Biztos lesznek majd rola videok. -
Borg #38 Egykét retro videó :)
Japán crusaders videó
renegade mod strategy bórszájdon
Raindance röpködés
-
#37 sok, most így nem tudom pontosan de még van bőven, nem számítva quake liveot -
Borg #36 Lehet, de ezek egész más stílusúak. Hány szerver, hány player van? -
#35 " Szerintem nincs is másik, ami ennyi időn át aktív multiplayer game maradt. "
Gondoltam levágós, tévedtem. Quake III azóta is aktív, de még a Quake I is. -
Borg #34 A transport tycoon meg 94-es. És? -
#33 Quake III 99-es :) -
Borg #32 Igy van, a skiinget a community követelte ki az 1 után mindegyik részben :) Bár én se csináltam soha.
Szerintem amúgy a 3 már nagyon messze volt az eredeti feelingjétől. A 2 még fasza volt, csak ott meg az engine bugjait sosem tudták rendbehozni, és túl sok időbe telt az is, míg moddolható lett. -
#31 Én az első résszel multiztam egy keveset, de pont a korcsolya volt az, amitől a gyomrom fordult fel.
Egyértelmű, hogy az egy programozási bug volt, csak a kommjuniti annyira rákattant, hogy a további részekbe már bele KELLETT tenniük.
Éppen csak a lényegét tette tönkre a játéknak, hogy a heavy armor lassú, a light meg gyors... Játszottam CTF-et, ahol annyit lehetett látni, hogy egy heavy csóka kb 400km/h-val átszáguldott a zászlón, két másodpercen belül már el is tűnt a láthatáron. Állítsd meg, ha tudod...
A jetpackes harc viszont nagyon érdekes volt, kicsit olyan lovagitornás fílingje volt... :) -
#30 Én a Tribes Vengeance -vel játszottam legelőször, csak sose tudtam elég embert összeszedni így privát multikhoz, nekem pedig nagyon tetszett. Később próbáltam ki a 2-t, kicsit másabb volt de az is tetszett, csak nem sikerült multiban kipróbálnom. A vengeance -ben minden esetre nagyon tetszett a jetpackezés, a többfajta páncélzat, a korcsolya :D, meg a fegyverek is. A CTF mellett az a fueles is nagyon ötletes volt.
Én várom, remélem jó lesz. -
#29 Várjuk, remélem nem lesz brutális gépigénye. -
#28 Umm, hát ez erősen relatív, hogy mihez képest. '98-ban tényleg erősen egyedi volt a stratégiai beütésével, de azóta már erősen behozta, túlhaladta a konkurrencia.
A Quake néven szerintem az Enemy Territory: Quake Wars-ra gondolnak a többiek, ami egy Battlefield-klón, pontosan ilyen turretépítős, kasztrendszeres, csapatmunkás, járműves FPS, mint a Tribes volt. -
#27 +fav -
#26 ez de kurva jól néz ki :o -
#25 A halo elmehet a jó sunyiba... copypaste bai.
Ez a Tribes iszonyat jónak néz ki! Remélem a community nem fogja szétlámulni + a microsoft HALOfanok, mert vannak benne gépek. -
Borg #24 Kiváncsi lennék hány player/server van manapság T1-ben :)
2007-ben amikor a T1 master servert lenyomták, még mindig valami 1700 szerver volt kb. Emiatt is engedték meg a communitynek, hogy saját master servereket indítsanak.
És itt egy 1998-as játékról beszélünk... Szerintem nincs is másik, ami ennyi időn át aktív multiplayer game maradt. Ja de, a CS. Amit szintén akkortájt adtak ki :) -
#23 akkor Te vagy a bugos, nem a játék, nálam semmi probléma, de még csak hasonló se. -
#22 Tribes szeria sokkal hamarabb volt mint a Halo :P -
Kosadzk1 #21 jó lesz ez, csak ne legyen nagy a gépigénye.. -
#20 Kicsit sem emlékeztete a HALO ra -
RYO21 #19 Nem bírok benne questelni, mert ha rákattintok pl egy accept gombra, akkor nemtörténik semmi. Kb 254654 próbálkozásra sikerül, és azután meg a finnish-nél nem bírok tovább menni. -
#18 mi a baj az agendával? :o -
Borg #17 Nagyon remélem, hogy nem Quake stílus lesz. A Tribes bár gyors játékmenetű, mindig is hangsúlyos volt benne stratégia, taktika, és csapatmunka, ami ugye a kvékhez nem kell.
Ki kellett használni a classokat, a járműveket, a lerakható turreteket. Én speciel renegades modot játszottam 1-ben anno mindig, mert abban egy csomó mindent lehetett építeni, szal kreatív megoldásokkal is lehetett játszani :) -
#16 Jónak tűnik, ez ilyen Quake live szerűség 1000x jobb gráffal ? -
#15 -
#14 Én is ebben bizok, h hozza a régi tribes szinvonalat...bár igy hogy ingyenes lesz kicsit félek... -
#13 Tribes 2-t imádtam, remélem ez is olyan jó lesz! -
Ariakus #12 Sztem byzhouse gondolat se volt még mikor a Tribes 1 kijött :D
Egyébként érdekes, hogy semmi hype nincs körülötte, pedig szép next-gen grafikája is van plusz még nem is egy új franchise-ról van szó. Várjuk mi lesz belőle. -
karajjj #11 jogos :D -
#10 Hol a csapda ? Ez így túl jól néz ki :o -
MaRee #9 Jól néz ki :) -
#8 halo
-
RYO21 #7 Csak nehogy ez is olyan bugos legyen mint a Global Agenda! Remélem semmi köze sem lesz a halóhoz, mert az egy fos. Az első részt próbáltam csak, és 2 perc után ment is az uninstall. -
Borg #6 Halo? A Halo kérlekszépen gondolat se volt még, amikor a Tribes 1 ezt a játékstílust megalapította... -
#5 +fav -
#4 nem néz ki rossznak....egy próbát már megér ha már f2p...:D -
#3 +fav -
#2 Halo -
#1 Tribes: Ascend (free2play)
Varhato megjelenes: 2011 osz
Tribes Ascend honlap
Tribes Ascend cikk