480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
  • Smithwarden
    Egy uj kep:
  • Smithwarden
    Jatszhato lesz multiban a QuakeCon-on Augusztus 4-tol. Biztos lesznek majd rola videok.
  • Borg
    Egykét retro videó :)

Japán crusaders videó

renegade mod strategy bórszájdon

Raindance röpködés
  • bosco05 #37
    sok, most így nem tudom pontosan de még van bőven, nem számítva quake liveot
  • Borg
    Lehet, de ezek egész más stílusúak. Hány szerver, hány player van?
  • bosco05 #35
    " Szerintem nincs is másik, ami ennyi időn át aktív multiplayer game maradt. "

Gondoltam levágós, tévedtem. Quake III azóta is aktív, de még a Quake I is.
  • Borg
    A transport tycoon meg 94-es. És?
  • bosco05 #33
    Quake III 99-es :)
  • Borg
    Igy van, a skiinget a community követelte ki az 1 után mindegyik részben :) Bár én se csináltam soha.
    Szerintem amúgy a 3 már nagyon messze volt az eredeti feelingjétől. A 2 még fasza volt, csak ott meg az engine bugjait sosem tudták rendbehozni, és túl sok időbe telt az is, míg moddolható lett.
  • dronkZero
    Én az első résszel multiztam egy keveset, de pont a korcsolya volt az, amitől a gyomrom fordult fel.

Egyértelmű, hogy az egy programozási bug volt, csak a kommjuniti annyira rákattant, hogy a további részekbe már bele KELLETT tenniük.

Éppen csak a lényegét tette tönkre a játéknak, hogy a heavy armor lassú, a light meg gyors... Játszottam CTF-et, ahol annyit lehetett látni, hogy egy heavy csóka kb 400km/h-val átszáguldott a zászlón, két másodpercen belül már el is tűnt a láthatáron. Állítsd meg, ha tudod...

A jetpackes harc viszont nagyon érdekes volt, kicsit olyan lovagitornás fílingje volt... :)
  • Balumann
    Én a Tribes Vengeance -vel játszottam legelőször, csak sose tudtam elég embert összeszedni így privát multikhoz, nekem pedig nagyon tetszett. Később próbáltam ki a 2-t, kicsit másabb volt de az is tetszett, csak nem sikerült multiban kipróbálnom. A vengeance -ben minden esetre nagyon tetszett a jetpackezés, a többfajta páncélzat, a korcsolya :D, meg a fegyverek is. A CTF mellett az a fueles is nagyon ötletes volt.

Én várom, remélem jó lesz.
  • zoliapu
    Várjuk, remélem nem lesz brutális gépigénye.
  • dronkZero
    Umm, hát ez erősen relatív, hogy mihez képest. '98-ban tényleg erősen egyedi volt a stratégiai beütésével, de azóta már erősen behozta, túlhaladta a konkurrencia.

A Quake néven szerintem az Enemy Territory: Quake Wars-ra gondolnak a többiek, ami egy Battlefield-klón, pontosan ilyen turretépítős, kasztrendszeres, csapatmunkás, járműves FPS, mint a Tribes volt.
  • dragon11
    +fav
  • Hegi90
    ez de kurva jól néz ki :o
  • Prody
    A halo elmehet a jó sunyiba... copypaste bai.

Ez a Tribes iszonyat jónak néz ki! Remélem a community nem fogja szétlámulni + a microsoft HALOfanok, mert vannak benne gépek.
  • Borg
    Kiváncsi lennék hány player/server van manapság T1-ben :)

2007-ben amikor a T1 master servert lenyomták, még mindig valami 1700 szerver volt kb. Emiatt is engedték meg a communitynek, hogy saját master servereket indítsanak.

És itt egy 1998-as játékról beszélünk... Szerintem nincs is másik, ami ennyi időn át aktív multiplayer game maradt. Ja de, a CS. Amit szintén akkortájt adtak ki :)
  • REPS0L
    akkor Te vagy a bugos, nem a játék, nálam semmi probléma, de még csak hasonló se.
  • ScarY MAN
    Tribes szeria sokkal hamarabb volt mint a Halo :P
  • Kosadzk1
    jó lesz ez, csak ne legyen nagy a gépigénye..
  • LeWyTy
    Kicsit sem emlékeztete a HALO ra
  • RYO21
    Nem bírok benne questelni, mert ha rákattintok pl egy accept gombra, akkor nemtörténik semmi. Kb 254654 próbálkozásra sikerül, és azután meg a finnish-nél nem bírok tovább menni.
  • REPS0L
    mi a baj az agendával? :o
  • Borg
    Nagyon remélem, hogy nem Quake stílus lesz. A Tribes bár gyors játékmenetű, mindig is hangsúlyos volt benne stratégia, taktika, és csapatmunka, ami ugye a kvékhez nem kell.
    Ki kellett használni a classokat, a járműveket, a lerakható turreteket. Én speciel renegades modot játszottam 1-ben anno mindig, mert abban egy csomó mindent lehetett építeni, szal kreatív megoldásokkal is lehetett játszani :)
  • Czdano
    Jónak tűnik, ez ilyen Quake live szerűség 1000x jobb gráffal ?
  • szabii98
  • Zomil
    Én is ebben bizok, h hozza a régi tribes szinvonalat...bár igy hogy ingyenes lesz kicsit félek...
  • Prody
    Tribes 2-t imádtam, remélem ez is olyan jó lesz!
  • Ariakus
    Sztem byzhouse gondolat se volt még mikor a Tribes 1 kijött :D

Egyébként érdekes, hogy semmi hype nincs körülötte, pedig szép next-gen grafikája is van plusz még nem is egy új franchise-ról van szó. Várjuk mi lesz belőle.
  • karajjj
    jogos :D
  • SzirmosSzisza
    Hol a csapda ? Ez így túl jól néz ki :o
  • MaRee
    Jól néz ki :)
  • pxxl
    halo

• RYO21
    Csak nehogy ez is olyan bugos legyen mint a Global Agenda! Remélem semmi köze sem lesz a halóhoz, mert az egy fos. Az első részt próbáltam csak, és 2 perc után ment is az uninstall.
  • Borg
    Halo? A Halo kérlekszépen gondolat se volt még, amikor a Tribes 1 ezt a játékstílust megalapította...
  • Solid Snake
    +fav
  • LasDen #4
    nem néz ki rossznak....egy próbát már megér ha már f2p...:D
  • tutituti
    +fav
  • byzhouse
    Halo
  • Smithwarden
    Tribes: Ascend (free2play)

Varhato megjelenes: 2011 osz
    Tribes Ascend honlap