480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
  • Gyuszopapa
    Ha szerencséd van lehet vele kaszálni,de ha kicsit észlényebbek 2 rádjön és véged.Próbáltam én is van hogy le se szartak de van hogy végigkergettek a pálya szélén.
  • Borg
    Deathmatchben mit lehet osztani doombringerrel :D
    A sok hülye csak röpköd körbe körbe, én meg leparkoltam a pálya szélén, és csak a saberlaunchert kellett lockolgatni meg lőni :D 8-10 / 0-k lazán :D
  • AnarchoiD
    hehe ilyen logod van ;)

nekem ilyen :

..
    [19:47] <M0rTeeMR> tegnap került ki a chat, feliratok.supergamez.hu <- most ezzel szenvedek, 0.1 béta
    [19:51] <AnarchoiD> hmm ;) mennyire lessz ez nepszeru ?:) modomes atlaguser nem is remelheti hoggy filmet toltson le ;)
    ..
  • Borg

Regi szep idok :D

Session Start: Sat Sep 29 17:37:51 2001
    [17:37] <[Locutus]> figy
    [17:38] <[Locutus]> mi vagyunk a heavy base defense
    [17:38] <[Locutus]> 2en
    [17:38] <[Locutus]> meg elvileg van 2 flag defenderünk
    [5:38pm] <AnarchoiD> en nem defend vagyok
    [5:38pm] <AnarchoiD> repairer/deployer
    [5:38pm] <AnarchoiD> de defendelek is
    [5:38pm] <AnarchoiD> de a lenyeg ugyanaz ;)
    [17:39] <[Locutus]> ok
    [17:39] <[Locutus]> akkor én rakom a turreteket
    [17:39] <[Locutus]> figy
    [17:39] <[Locutus]> a taktika az legyen
    [5:39pm] <AnarchoiD> okkaz
    [5:39pm] <AnarchoiD> mond
    [17:39] <[Locutus]> hogy te rögtön vegyél fel heavyt, sensor jammerrel
    [17:39] <[Locutus]> mert ha kapásbol beröppen az elején valaki, az a tied
    [5:40pm] <AnarchoiD> senzor jammerrel ?
    [5:40pm] <AnarchoiD> okk
    [17:40] <[Locutus]> és ha spy jön, akkor csak a sensor jammer jó
    [5:40pm] <AnarchoiD> okkaz
    [17:40] <[Locutus]> én meg rakom a turreteket meg motionokat amilyen gyorsan csak tudom
    [17:40] <[Locutus]> alapbol a flagnél legyél, én meg a generatornál, csak ha hivjuk egymást akkor megyünk a másikhoz segiteni
    [17:41] <[Locutus]> ha azt mondom spy van, akkor rögtön tegyél magadra sensor jammert
    [17:41] <[Locutus]> amugy alapbol lehet repairod is
    [17:43] <[Locutus]> ja, és csak akkor rohanj ki kergetni az ellenséget, ha elviszi a zászlót!!! ez fontos, ha menekül hagyd elmenni, ha nincs nála a zászló, mert elcsalnak a bázistol, ez lehet taktikájuk
    [5:43pm] <AnarchoiD> ;)
    [5:43pm] <AnarchoiD> ok
    [17:44] <[Locutus]> elvileg javitoink vannak, szal repair pack sem lényeges
    [17:44] <[Locutus]> legyen shield vagy jamme
    [17:44] <[Locutus]> r
    [5:45pm] <AnarchoiD> szerinted mijobb, heavy vagy assault armour jammerrel ?
    [17:46] <[Locutus]> heavy, ha bent vagy a bázisba akkor nem kell mozogni nagyon ugysem
    Session Close: Sat Sep 29 17:58:34 2001
  • Borg
    Kettőt nem szerettem, pedig megvettem azt is :( Túl sokáig nem volt renegades hozzá, én meg akkoriban még nagyon rá voltam kattanva arra. Szal inkább a T1-et folytattam.
  • AnarchoiD
    En orzom a logjaimat 97 ota ;) nagyot fordult a vilag azota ;)

2001 -es logban :

"[15:13] -GunFire- Welcome in #tribes2.hu AnarchoiD !!!"
  • Borg
    Nem csak te :) A liga persze hogy gyors volt, ott mindenki cappelt mint az őrült, de pl egy public renegades modos már nem annyira.
    Múltkor egyszer valami régi mentés cd-n megtaláltam a #multiplay-es irc csati logokat is :D 99-2000 környéke...

• AnarchoiD
    Fura, ma hajnalban toltam, figyeltem arra amit mondtal, nemtapasztaltam ilyen "nemlathatosagot" siman tudtam kovetni , hol a mi zaszlonk es eppen merre hozzak az ellenseget. Igaz en tudok figyelni a hangokra is es aktivan vgs -elek is/ figyelek/kommunikalok vele

#borg jatszottam anno tribes ligaban(sajat szerom is volt) es nemtunt a T:A kulonosen gyorsabbnak

viszont a doom raketajanak a lockolasan finomithatnanak egy kicsit ;) osszevissza lockol az a szar (nemmintha most nemlenne hatekony;)
  • Borg
    Ez mondjuk így van, túl gyors a játékmenet. T1 sosem volt ilyen gyors, vagy legalábbis ott nem minden zászló volt kint a szabadban, hogy csak át kelljen röppenni rajta. Remélem csinálnak rendes mapokat is még. Vagy pl siege modot.
  • berlinboy6329
    Kizárt...Haalom,hogy elvitték/látom,hogy épp viszik - fent a kijelzőn - keresem a zászló ikont a piros nyíllal..Sehol..Pedig látom,h viszik,mert a bázison sincs,de nem látni azt a kurva ikont,hogy ott cviszi az a köcsög..Mire esetleg kirajzolná,már rég a bázison van,vagy már be is vitte és kapják a pontot.
  • AnarchoiD
    Nemlehet, hogy egy kicsit lassu vagy ? :)
  • berlinboy6329
    Azt bírom még,hogy hallom ahogy mondja meg rja,h az ellenség elvitte a zászlót,megyek neki sentinellel,hogy na gyere köcsög hun vagy?Aztán mire meglátom a zászló jelét,h arra van már visszaért a bázisra...Vagy már a dombok mögött van..Egyszerűen nem jelzi ki.
  • AnarchoiD
    Hat a jugger aztan minden csak nem mobilis , konnyu celpont ;) ha nem lo vissza akkor vege is van ;)

en sok mas gammaval is jatszom, de nemhiszem hogy hagynam a T:A -t

pedig mar egy hete nem bf3aztam ;)
  • Master91
    Szerintem ezzel a játékkal ne játszatok :D olyan dolgok történnek hogy hihetetlen. Sajnos nincs mivel kockulnom, amint jön valami értelmes, olyan Uninstall lehesz, hogy a föld is bele remeg....
    Szaladok vissza juggernauttal a repülőmre a szigetes pályán, a csávó revollerrel fél pályáról végig eltalált, és meg is ölt, ahogy majdnem fel értem a repülőnkre. Szép ?
  • Master91
    30 jött be....úgy ahogy.Amúgy igen, setninellel nagyon észre lehet venni, hogy néha nem adja be azt ami tök egyértelmű, néha meg olyat be ad hogy leesik az állam. mint a közel harc...

amúgy szerintem egy rakat aimbotos szutyok van már a játékosok közt...
  • berlinboy6329
    Elég fura még mindig..Nem ad be lövéseket..Volt olyan h állt az embet,belelőttem és kb 1 másodperc után jelezte,h találat..De általában az van,h nem adja be amit máskor igen és néha olyat ad be amiről nem is gondolnám...kicsit javítani kellene és fasza lenne.

Próbáld ki 800dpi 15-ös sensennekem az a legjobb.Annál kisebbel szerencsétlenkedek csak, érdekes módon.
  • AnarchoiD
    szentinel : kivarva headshot csak 50pontot sebez nalam, mar meg is bantam hogy kilokkoltam

@borg : en vegulis a beltes perket vettem meg ;) jelenleg 5 tapadoaknam van infivel ;) nagyon uber ez megerte
  • Master91
    Meg vettem a snipert, tényleg low kell neki, ki is próbálom így.
  • berlinboy6329
    Érdekes..Aszongyák,low sensitivity kell sniperezéshez..Kurva low....Visszatettem az eredeti sens-re (15) a cuccot...És megháromszorozódott a találtai arányom..Előtte meg se 6-on, 7 -en,9-10-11-en se 12-őn se 13.5-en nem találtam el szinte senkit..Érdekes...
  • Borg
    Igen, néha ki lehet védeni. De nem mindig. Pl tűzharcban nem tudsz még ezzel IS foglalkozni. Vagy pl shrike-al olyan jól manőverezni, miközben valamit el is kéne érjél vele.
    Katabaticon pl folyamatosan üldöztem el a shrikeokat a rakétával. Bár 10-ből ha 1 utólérte őket, a bázisunkon akkor sem tudtak mit csinálni, mert a röpködésük 99%-át a rakéta előli menekülés tette ki.
    Ellenben beowulfot (4-5 találattal) meg gravcyclet kurva könnyű kilőni vele :) Utóbbiba elég 1 hit, általában mármikor a missile warning van ugrálnak is ki belőle :)
  • Gyuszopapa
    Csak az a gond vele hogy már aki egy ideje játszik az ismeri a taktikát ellene.Volt olyan kőr hogy alig tudtam vele valakit befogni mert eleve nem emelkedtek elég magasra ahhoz hogy befogja.Másrészt hallják a befogás hangját és sipírcelnek valami fedezék mögé illetve kilövik.
  • Borg
    Akkor már inkább a doombringer saber launcherje. Rálockol a repülő emberekre, járművekre, és 1000 dmg.
  • Master91
    Hm. Próbát meg ér....úgy is az összes karaktert kiakarom unlockolni, és már csak 3 van hátra.
  • berlinboy6329
    Olyan jó,amilyen jó te vagy...Tuggyá célozni,ennyi kell hozzá.Pathfindereket akik 500-zal mennek.

Ha sikerül a puska 500-at sebez max töltésen..Mert várni kell 2-3mp-et h feltöltsön.Lőhetsz töltés nélkül is annyit sebez amennyit töltött..10-500 közt.Aki nagyon messze van arra 325-öt.Hit-scan fegyó.Mellékfegyója meg pisztoly, projectileos, 350-et sebez,lehet unlockolni smg-t,meg lézersnipert,ami energiát használ,90-et 510 sebzésért.
  • Master91
    Szentinel mennyire jó?gondolom erősen pàlya függő...ma lehet meg is veszem.
  • berlinboy6329
    Nem tom ezt a ping/szerver dolgot,mert tegnap találkoztam 2 jó sentinellel,2x-3x killeket szedtek össze.
  • Master91
    Lövésem sincs , mindenkit leakarok lőni :D Sajnos ma pl. sűrűn találkoztam ilyennel.
    A legelsőre tisztán emlékszem, hogy jött fel a srác olyan kapu mögött a havas pályán, ahol nem fogy el az energiád, pont lőttem a juggernaut gránát vetőjével, a feje mellett robbant ( láttam, mert szembe álltam vele, a felső derekát már láttam a csávónak )
    ÉS semmi sebzés :D
    Azt hittem eldobom a billentyűzetet.... :D

Hát remélem hogy csak csinálnak valamit, mert jó érzés mikor össze szedek 10.000 pénzt, eltolok egy orbital strike-ot, és csak számolni kell hogy hány plecsnit kapok érte ^^
    Már vagy 3x volt quatro killem így
  • Borg
    es akit le akartal loni?:)
    vagy ez. vagy fps drop.vagy csak szarakodnak vmivel szervr oldalon. irtak is vmi maintenancet mara
  • Master91
    Stabil 35-50 közt van mikor nèzem.
  • Borg
    ping gondra tippelek...
  • Master91
    Eddig én is űber jó voltam. Nem volt olyan kör, hogy az első top5-be nem lettem volna benne. Nekem csak a Sentinel, Raider,meg a Doom nincs kihúzva.
    DE ma valami amatőr voltam, már sokszor volt olyan ,hogy szinte a fején koppan a juggernautom lövése, és nem sebzi :/ előttem be gurult 1 gránát a juggernaut 1. fegyójából, tök messze volt tőlem, sebzett -.- jön az enemy, pont repült, látszatra kisebb távolság volt a gránát és ő közte mint azelőtt én nekem mikor sebzett, és nem sebezte :/ sokszor van hiába lőttem, nem sebezte. Bezzeg én meg kapom a hitteket.
    Késelni ne próbáljatok meg, baromi nehéz. Láthatatlanul mögé álltam 1 soildernek, az állt, csak leskelődött,valamire nagyon koncentrált. Tök mögé álltam, késeltem, nem sebezte....ő meg fordult , ki nyírt.

Én se tudok rendesen célozni gépfegyverrel, sokszor eltalálom, de max. fél hp-ját viszem le. PERSZE ők szét szednek. Lenne már valami aimbot? vagy mi?
  • berlinboy6329
    Milyen vicces.Vasárnap még halálosztó voltam,tegnap óta meg a legegyértelműbb célpontokat sem tudom eltalálnio sentinellel...Félreszámolom az íveket,mellélövök, még a legegyszerűbbeket is elbaszom,amiket vasárnap még nagyjából eltaláltam...Überfos lettem hirtelen de hogy miért?Fingom nincs...

Kipróbáltam a techniciant..Hát ha sikerül nem megdögleni az első heavytől vagy infitől,akkor akár még esélyem is van védekezni.Turreteket jól elrejti az ember,kaszálhat vele..24 killt szereztem 2.-ra.Először nagyot szoptam mikor unlockoltam.

Viszont ezek a gépfegyverek kurávra idegesítenek?komyolan?Projectileok?Omg...Használhatatlan..Egyikkel se tudok eltalálni senkit.
  • Borg
    Én is azt vettem meg belőle, fel is uppoltam 2/3-ra, de... szerintem annyit nem ér, mint az improved repair gun. Kár hogy csak helyette lehet betenni.
    2-3 méterig jól sebez a shoti, viszont csak kettőt lehet lőni vele, mielőtt kb 2-3 másodpercig reloadol. Szal ha csak nincs biztos hit közelről, szinte minden esetben jobb a TCN4. Az improved repair tool meg egyszerűen kell, a védelmet javítani. Nem lehet mindig a repair dobozokhoz szaladgálni, ha te vagy a védő engineer...
  • AnarchoiD
    Az a keves gold pazarlas egy classra, mondjuk tech -nek a shotira vagy ilyesmi ;)
  • LasDen #206
    nah én is belenéztem eme remekbe(?)...:DD
    az arannyal gyorsan ki is váltottam a doombringert...először nem ment, de aztán ráéreztem a módjára és egész szépen zártam...
    mondjuk érdekes, hogy már az első meccsemen is egész jól kaszáltam. nem szoktak ilyen pozitív élményeim lenni az első játékok során :D
  • Master91
    Köszönjük! Gyűjtök majd a Juggernaut 100 ezres fegyverére :D
  • Borg
  • tutituti
    facebookon 250 ingyen goldot osztogatnak free!
  • Borg
    Amúgy a múlt heti update óta sokkal töb XP-t lehet engineerrel aratni így, mint pl doombringerrel.
  • AnarchoiD
    A turret fogyoeszkoz, ha kilovik lerakod ujra es ujra belemasznak, nyilvan lesz aki kilovi de nem mindenki eleg ugyes ;) foleg ha teis ottvagy zavartkelteni en pl a turretek tuztere elott szoktam olalkodni, jon valaki mar messzirol lovom es amikor tuljut rajtam es fellelegezne hatrebb elkapjak a turretjeim ;)