Tribes: Ascend (free2play)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
ráadásul ott az a krva traning mód ami mindent szépen aprólékosan elmagyaráz. Persze aki úgy vág neki h minek nekem az, én pro vagyok, most felmegyek onlány és széjjelövök mindenkit elsõre mint a codban, nos az inkább hanyagolja ezt a játékot.. 😊

AnarchoiD
TE GYALOG ?😊 SZGENY MENJ INKABB SAKKOZNI 😉

aaaaaaaa ez a het vicce 😉 tribesben gyalog (najo infivel lehet)

Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.

Ez most nagyon fajt nekem 😉

Azert mekkora sotetseg kell hozza hogy egy nyamvadt jobb egergombot sem tudsz megnyomni 😉 oke ha mac-os vagy aki egygombos egeren nott fel akkor visszaszivom 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Maxtreme
Szerintem sincs vele semmi baj. Aki q3/ut2k4-en nõtt fel, annak tuti tetszeni fog.
Nekem kicsit túl gyors az egész, de az már az én bajom. 😊

Az meg hogy csúnya lenne, valóban badarság:

Netes játékhoz ennél szebb nem kell..

Magam részérõl (hiába is vélem gyorsnak) szvsz nem kukázom, mert azért tegnap elõtt 2.5 órán keresztül lekötött.. 😊

Master91
Grafika szerintem korrekt. Ahhoz képest hogy internetes játék.
Jelek vannak, hiszen ez egy fegyveres / háborús játék, modern világba. Persze hogy vannak jelek.
Te is tudsz repülni, nyomd hosszan a jobb kattot. Ha lefele mész a lejtõn, nyomd a space-t, akkor "síelsz", én a Brutal-al ( talán a legnagyobb katona ) megyek 120 körülit lejtõn, 10-20 másodperc alatt ott vagyok az ellenség generátoránál szabotálni.
Megnéztem de ez most valami vicc?
Borzalmas grafika mindenféle jelek meg mindig megölnek.
Hát igy felejtõs lesz. Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.
Tényleg több XP-t oszt ma már... holnap meglesz a doombringer nekem is 😊

Megnéztem ezt az arena modot... eszetlen röpködõs hentelés, nemtom a deathmatch meg rabbit mellé még minek ez. Inkább siege mód kéne akkor már, vagy c&h.

A bella omegát viszont jól átalakították. A generátor végre nem lent van a francban valami labirintusban, ahol önálló csaták zajlanal léynegében, hanem csak simán a zászló alagsorában. Itt még majdnem könnyebb is védeni.
AnarchoiD
Jah ense halottammeg ilyenrol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ez aligha lesz játék függõ... szerintem valami az egereddel, vagy a szoftverével lehet. Esetleg valami hotkey be van állítva?
A BC2-nél is ha mortaloztam utánna vissza kellett állítanom alapra a dpi-t.De ezt miért csinálja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én biztos nem,tudnék róla,de úgy néz ki zoom-olás után teszi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem értem mi váltogatná a dpit játék közben... max te?
#161-re valaki?

Hogy én hogy utálom a sok köcsög álcázott spyt 😛
AnarchoiD
huh most toltam zsinorban haverral vagy 6-10 mecset .. nagyon durvan ment gyerek vegig elso helyen volt enmeg 2. 😉 infiltratort kilockoltam, es most tapadoaknasat jatszom 😉 nagyon beteg ahogy belehalnak az aknaba (es ahogy en halok bele ha heavy -re tapasztom es nem iszkolok eleg messzire 😉 valahogy bokezubben osztja az XP-t a jatek .. nemtom ez most bug vagy feature 😉

Master91
Kösz a tippeket!
Capacitator-t majd akkor ki is húzom.
Okosan kell használni a domborzatot, meg az energiamezõket.
Dombon le space, lendületet vesz, dombnak fel meg elrugaszkodsz és jetpack. Igy lehet nagyokat repülni.
Bázisokon meg általában van kék energiamezõ, abban akármeddig nyomhatod a jetpacket, nem fogy ki az energia emelkedés közben.
AnarchoiD
capacitator I & II es mar felis mesz

Master91
Tudom ^^ Job kattos jet pack mûködött nekem úgy a Soildersnél, hogy inkább a földön csúszott minthogy kilõtt volna...és volt olyan 30-40% energiám is. Na mind egy.
Viszont mentem még éjjel haverral CTF-ezni, jobban tetszik, itt már változatosabb, Jugernaut meg tetszett, csak kéne valami erõteljesebb jat pack. Van amikor a saját hajónkig nem tudok felugrani 😄
AnarchoiD
Ne fekudj ra a spacera 😉 aza vizszintes siklas 😉

Az hogy lehetne megoldani hogy játék közben ne váltogassa nekem az egér dpi-jét mert kúrvára zavaró hogy épp becélzok valakit és mivel hírtelen felugrik a dpi-m 1 mm-es mozdulatra félig megfordulok.

Master91
Ki próbáltam, a menüje az Oscar díjat ér.
De a játék.....nagyobb szinten is csak az elcseszett jet pack ( ami inkább a földön tól mintha síjelve mennék, mint hogy a levegõbe dobna....)
meg a kis gránát vetõ lesz? Gép fegyvernek semmi értelme.
Master91
a videót meg nézve már töltöm is le! Vagy ma éjjel, vagy holnap este tesztelem is 😄 wííí
Broadsideot a népnek 😊
Smithwarden
Pentektol elindul a nyilt beta.

Uj dolgok is belekerulnek a jatekba.
New gametype, Arena Deathmatch, with two initial maps
New Capture The Flag map, Temple Ruins
New Team Deathmatch map, Inferno
Two new unlockable items for the Soldier class: Proximity Grenade and Utility Pack
New default suits for Doombringer and Brute
Ability to view either Blood Eagle or Diamond Sword skins from Class menu
Service supporting Name Change
Large number of bug-fixes and balance adjustments.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Doombringerrel ja, de nem az alap juggerrel, meg annak az alap fegyvereivel.
AnarchoiD
Ami nagyon bejott nekem az a lathatatlan csoka tapado aknakkal .. nagyon veszelyes vele maszkalni, de ha nem vesznek eszre ido elott akkor szepen lehet vele kemenykedni, az elozo xp resetnel volt fullos karim, de most nem osztottam ra egy pontot sem ...
Arra emlexem amikor nem magamat robbantottam fel az aknakkal, akkor szepen lehetett kreditet farmolni vele az ellenseg generatora korott sundorogve , tech -ek hatara tapasztgatni az aknakat.. 😉
Ha meglesz a doom -al az akna kivancsi leszek lehet e- emberre tapasztani vagy sime foldre rakos...

Ami meg bassza a csoromet, ugyremlik tribesben lehetet falra rakni turretet de T:A -ban joforman csak vizszintes feluletre ;(

Zomil
nekem meg pont forditva van bajom...light-al szeretek játszani, de 1-2 jugger+tech ugy be tudja védeni a zászlot, h egyszerüen a közelébe sem tudok menni, esélyem sincs...csapatjáték meg nem nagyon van... :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem ilyen

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

AnarchoiD
ezt cafolom

Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lõ.

Doombringerrel szamtalan snipert vagy lathatatlan genyot kaszaltam mar le ,csak tudni kell celozni 😉 azert szeretem a chaingun -jat mert nem olyan lassu mint pl a mortar snipfusor , stb nemkell splashra jatszani, csak celon kell tartani a rohadt celkeresztet.. es kozben vadul manoverezni.
Arrol nemis beszelve hogy ha en allok a zaszlon akkor forcefield + super heavy , olyan utest kap a flagrunner ha nekemrepul.. 😉 a celkovetommel egy ilyen csoka az egy talalat es kesz - mas kerdes ha tulsokan vannak akkor tenleg nehez egyedul csinalni

Tech turretjeivel isteniul lehet genyozni, pl lerakni 2ot a tornyuba ahova spawnolnak, stb de az uj tech mine + turret egyutt is pl marhajo (leszivja az energiajat es a kepebe robban) javitasbol meg annyi kredit jon hogy nemlehet mire elszorni

Regi tribesbol nekem a mobil bazis hianyzik rohadtul 😉 meg a fullos fegyo customizalas

Játszogatok vele... de sokszor nagyon unalmas.
Fõleg hogy az összes "cheater" folyton blood eagle, en meg mindig diamond sword, szal nehéz még a napi 1 wint is összehozni... úgy röpködnek lighttal azt se tod ki hol van, és még 2 telepitett turret se reagál rájuk elég gyorsan a zászló körül (fullra upgradeltek pedig már).
A jármûvek semmit se érnek, engivel támadni nem lehet, juggert meg nem akarom upgradelni, mert kell az ammo másra...
Persze, vannak mapok ahol már van fasza taktika, vagy jókat lehet játszani, de a nagy része még a mapoknak is szar. Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lõ. Egy szar chaingunt nem kap alapból, mint régen. Mire valami classra vagy weaponra összehozol xp-t, már rég meguntad a játékot.
Vagy pl rajta állok a zászlón, meg ott a turret mellette, és simán átmegy rajtam meg a tornyon is a light, viszi a zászlót... meg ilyen érdekességek.

Régen a Tribesben az volt a jó, hogy minden módszerre volt ellenmódszer. Most meg max pár hét szopás után unlockolhatod...
Smithwarden
Csak kezd vegul tetszeni a game? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

AnarchoiD
shrikek a doombringer baratai agyaggalambok 😉 olyan siman szedem le oket

Ezen a pályán mit taroltam tegnap 😄
Telebaszták a zászló platformjukat forcefielddel meg turrettel. Én meg rájuk küldtem egy orbital strikeot, és pont ott voltak még hárman 😄
Utána a maradék idõben csak shrike-okkal röpködtem, annyi creditem lett 😊 (egyébként ebben kurvaidegesítõ, hogy csak megérintesz valamit akármilyen lassan, már robban)
AnarchoiD
nemtudom mien introrol beszelsz, de nekem nemtunik csunyanak , igaz ez csak high es nem max

Miért vannak alacsony felbontású textúráim(pl a fegyvereken) max beállításoknál? Sokkal csúnyább amúgy a játék, mint a trailerben.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ja, béta kódjaim nekem is vannak... de inkább booster kéne valamilyen.
AnarchoiD
Enmeg rajottem hogy korlat;an mennyisegu beta kodom van 😉 de csak miutan elajandekoztam vagy 40.et 😉

@borg : nem ervenyes, az kulon dolog (nekem is volt olyan boosterem 2 is 😉 global gaendat is csak amiatt neztemmeg de , hogy csak 1 vilagnyi quest van utana max instaba/botokzni jarhatsz az elkedvetelenitett

akkor válaszolok magamnak: nem
Aquir
visszakaptam úgyhogy ha valakinek kell kód..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
kültem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tutituti
na rájöttem hogy lehet már egy ideje beta keyt kapni facebbokon.
Tehát meglesem ha már jó ideje várok hogy kipróbálhassam😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A global agenda free 3day booster az tribes ascendre is érvényes?
AnarchoiD
igen meg mindig van ez a bug , pedig az uccso hotfixel elvileg ezt akartak fixalni .. dehat beta az beta 😉

Na most meg épp 4-0-nál az utolsó flaget viszem haza, erre a lobbiban találom magam bármi üzenet nélkül...<#confused>
AnarchoiD
100000xp -s fegypkra gondolsz ? 😊 azoktol nekemis vilagit a fejem 😉

Hat mega korabbi pecsben 170000-ert ugyanezek...

de ez a pitlak 18k xp / class nagyon jot tett 😉

Most nincs, de volt egy kicsi boostom 😉 IGN -tol kaptam 1hetes boostot 😉

ahogyan Blacklight -hoz is adtak, most azt nezegetem

de azert a napi nagy xpert bejarok tribesre 😉

Neked van amúgy valami boostod, vagy egyéb extrád amitõl ennyi XP-d lett?

Vannak itt extrém drága fegyverek is, nemtom annyi XP-t hány év alatt lehetne összevakarni.
LasDen
ez lesz a nekem való kaszt...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

AnarchoiD
en erdetileg engis voltam de amikor ujraoszthattam az xp-t ezt lockoltam ki... es

UBERATOMALLATFASZA

gatlingal lehentelek kozelrol akarkit

tavolrol meg a celkovetos raketaval

vedem a zaszlot es a nekemszalado flagrunnerek sebzodnek , nagyon faja

most az aknak kilockolasan "dolgozom" neki

Ez jó? Érdemes vele foglalkozni?😊
Én még az engineert meg a juggert váltogatom. Engi már elég jól upgradelve van.
AnarchoiD