Tribes: Ascend (free2play)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aaaaaaaa ez a het vicce 😉 tribesben gyalog (najo infivel lehet)
Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.
Ez most nagyon fajt nekem 😉
Azert mekkora sotetseg kell hozza hogy egy nyamvadt jobb egergombot sem tudsz megnyomni 😉 oke ha mac-os vagy aki egygombos egeren nott fel akkor visszaszivom 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nekem kicsit túl gyors az egész, de az már az én bajom. 😊
Az meg hogy csúnya lenne, valóban badarság:
Netes játékhoz ennél szebb nem kell..
Magam részérõl (hiába is vélem gyorsnak) szvsz nem kukázom, mert azért tegnap elõtt 2.5 órán keresztül lekötött.. 😊
Jelek vannak, hiszen ez egy fegyveres / háborús játék, modern világba. Persze hogy vannak jelek.
Te is tudsz repülni, nyomd hosszan a jobb kattot. Ha lefele mész a lejtõn, nyomd a space-t, akkor "síelsz", én a Brutal-al ( talán a legnagyobb katona ) megyek 120 körülit lejtõn, 10-20 másodperc alatt ott vagyok az ellenség generátoránál szabotálni.
Borzalmas grafika mindenféle jelek meg mindig megölnek.
Hát igy felejtõs lesz. Ráadásul mindenki repült én meg gyalog mire odaértem lelöttek. Aztán beestem egy lyukba onnét már nem sikerült kijönni. Nem baj, ezt is láttam.
Megnéztem ezt az arena modot... eszetlen röpködõs hentelés, nemtom a deathmatch meg rabbit mellé még minek ez. Inkább siege mód kéne akkor már, vagy c&h.
A bella omegát viszont jól átalakították. A generátor végre nem lent van a francban valami labirintusban, ahol önálló csaták zajlanal léynegében, hanem csak simán a zászló alagsorában. Itt még majdnem könnyebb is védeni.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Dombon le space, lendületet vesz, dombnak fel meg elrugaszkodsz és jetpack. Igy lehet nagyokat repülni.
Bázisokon meg általában van kék energiamezõ, abban akármeddig nyomhatod a jetpacket, nem fogy ki az energia emelkedés közben.
Viszont mentem még éjjel haverral CTF-ezni, jobban tetszik, itt már változatosabb, Jugernaut meg tetszett, csak kéne valami erõteljesebb jat pack. Van amikor a saját hajónkig nem tudok felugrani 😄
De a játék.....nagyobb szinten is csak az elcseszett jet pack ( ami inkább a földön tól mintha síjelve mennék, mint hogy a levegõbe dobna....)
meg a kis gránát vetõ lesz? Gép fegyvernek semmi értelme.
Uj dolgok is belekerulnek a jatekba.
New gametype, Arena Deathmatch, with two initial maps
New Capture The Flag map, Temple Ruins
New Team Deathmatch map, Inferno
Two new unlockable items for the Soldier class: Proximity Grenade and Utility Pack
New default suits for Doombringer and Brute
Ability to view either Blood Eagle or Diamond Sword skins from Class menu
Service supporting Name Change
Large number of bug-fixes and balance adjustments.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Arra emlexem amikor nem magamat robbantottam fel az aknakkal, akkor szepen lehetett kreditet farmolni vele az ellenseg generatora korott sundorogve , tech -ek hatara tapasztgatni az aknakat.. 😉
Ha meglesz a doom -al az akna kivancsi leszek lehet e- emberre tapasztani vagy sime foldre rakos...
Ami meg bassza a csoromet, ugyremlik tribesben lehetet falra rakni turretet de T:A -ban joforman csak vizszintes feluletre ;(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lõ.
Doombringerrel szamtalan snipert vagy lathatatlan genyot kaszaltam mar le ,csak tudni kell celozni 😉 azert szeretem a chaingun -jat mert nem olyan lassu mint pl a mortar snipfusor , stb nemkell splashra jatszani, csak celon kell tartani a rohadt celkeresztet.. es kozben vadul manoverezni.
Arrol nemis beszelve hogy ha en allok a zaszlon akkor forcefield + super heavy , olyan utest kap a flagrunner ha nekemrepul.. 😉 a celkovetommel egy ilyen csoka az egy talalat es kesz - mas kerdes ha tulsokan vannak akkor tenleg nehez egyedul csinalni
Tech turretjeivel isteniul lehet genyozni, pl lerakni 2ot a tornyuba ahova spawnolnak, stb de az uj tech mine + turret egyutt is pl marhajo (leszivja az energiajat es a kepebe robban) javitasbol meg annyi kredit jon hogy nemlehet mire elszorni
Regi tribesbol nekem a mobil bazis hianyzik rohadtul 😉 meg a fullos fegyo customizalas
Fõleg hogy az összes "cheater" folyton blood eagle, en meg mindig diamond sword, szal nehéz még a napi 1 wint is összehozni... úgy röpködnek lighttal azt se tod ki hol van, és még 2 telepitett turret se reagál rájuk elég gyorsan a zászló körül (fullra upgradeltek pedig már).
A jármûvek semmit se érnek, engivel támadni nem lehet, juggert meg nem akarom upgradelni, mert kell az ammo másra...
Persze, vannak mapok ahol már van fasza taktika, vagy jókat lehet játszani, de a nagy része még a mapoknak is szar. Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lõ. Egy szar chaingunt nem kap alapból, mint régen. Mire valami classra vagy weaponra összehozol xp-t, már rég meguntad a játékot.
Vagy pl rajta állok a zászlón, meg ott a turret mellette, és simán átmegy rajtam meg a tornyon is a light, viszi a zászlót... meg ilyen érdekességek.
Régen a Tribesben az volt a jó, hogy minden módszerre volt ellenmódszer. Most meg max pár hét szopás után unlockolhatod...
Telebaszták a zászló platformjukat forcefielddel meg turrettel. Én meg rájuk küldtem egy orbital strikeot, és pont ott voltak még hárman 😄
Utána a maradék idõben csak shrike-okkal röpködtem, annyi creditem lett 😊 (egyébként ebben kurvaidegesítõ, hogy csak megérintesz valamit akármilyen lassan, már robban)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
@borg : nem ervenyes, az kulon dolog (nekem is volt olyan boosterem 2 is 😉 global gaendat is csak amiatt neztemmeg de , hogy csak 1 vilagnyi quest van utana max instaba/botokzni jarhatsz az elkedvetelenitett
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tehát meglesem ha már jó ideje várok hogy kipróbálhassam😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hat mega korabbi pecsben 170000-ert ugyanezek...
de ez a pitlak 18k xp / class nagyon jot tett 😉
Most nincs, de volt egy kicsi boostom 😉 IGN -tol kaptam 1hetes boostot 😉
ahogyan Blacklight -hoz is adtak, most azt nezegetem
de azert a napi nagy xpert bejarok tribesre 😉
Vannak itt extrém drága fegyverek is, nemtom annyi XP-t hány év alatt lehetne összevakarni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
UBERATOMALLATFASZA
gatlingal lehentelek kozelrol akarkit
tavolrol meg a celkovetos raketaval
vedem a zaszlot es a nekemszalado flagrunnerek sebzodnek , nagyon faja
most az aknak kilockolasan "dolgozom" neki
Én még az engineert meg a juggert váltogatom. Engi már elég jól upgradelve van.