480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
-
#400 Kösz, én félreértettem, azthittem, hogy 6-os szinten csak ők kapnak xpt -
#399 Lentebb linkeltem mar infot errol: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1309214012&no=320]#320[/URL]
Ha a haverod eleri a 6-os szintet, akkor fogtok mindketten kapni XPt. -
Borg #398
Major Highlights
A new CTF map has been added, Tartarus.
A new Arena map has been added, Hinterlands.
Users may now configure up to four pre-established loadouts per class. These can be used to more quickly switch between favored configurations for each class. Loadout slots are purchasable using XP or Gold.
Users may now QUICK SWITCH between classes and loadouts while in a match using the “NUMPAD ENTER” key (default). This is an alternate way to change classes/loadouts versus using the Class Select menu ("I" Screen) that does not require you to open the game menu and is much faster.
Users will now be presented with a customized “DEAL OF THE DAY.” This is a deal tailored to the individual and presents special pricing on an item that the user does not already own. The timer for the deal of the day resets at the same time as the timer for the First Win of the Day.
The gold packages have been changed. The $30 and $50 packages now give significantly more bonus gold than previous, but do not include an XP booster. Users continue to earn permanent VIP status (which increases XP gain by 50% after their first real-money purchase).
IMPORTANT USABILITY NOTE: With this release, you always close the console window using the ESCAPE key. You can no longer close the console window using the same key that launches the console (default “tilde”). This is necessary to solve issues when people rebind that key, as well as on some countries’ keyboard layouts.
Weapon/Balance Items
Shrike price reduced on public servers to 4000.
Beowulf price reduced on public servers to 2500.
Gravcycle price reduced on public servers to 500.
Reduced the amount of knockback the flag receives from explosions in air (reducing punting).
New Accolades have been added:
Investor: Earned every 2 minutes that a Base Radar or Generator that you upgraded remains online.
Turret Support: Earned if a Base Turret you upgraded gets a kill.
Hot Air: Earned for getting a mid-air kill with the Plasma Gun. (Replaces Air-Mail).
An exit speed cap of 200kph has been added to the Shrike.
Fixed an issue in which the Pathfinder’s Thrust Pack could sometimes not correctly thrust the player.
Fixed an issue in which the Pathfinder’s Light Assault Rifle was not always firing three rounds.
Custom Server Notes
XP is now rewarded on password protected servers so long as at least 8 people participate in a match.
Server owners can now choose between multiple spawn types. This includes Normal spawning, Naked Pathfinder, and Core spawning (Pathfinder, Soldier, and Juggernaut with unlocks).
Fixed a bug in which configuration options would not be saved properly in some cases. This audio/video settings, custom servers, etc.
Fixed a bug in which servers would go offline and require a manual restart after the overall game servers were restarted.
Variety of other minor cleanups and fixes.
Additional Items
Fixed an issue where the jet-only option for a keybind was jump jetting instead.
Fixed an issue where the whiteout grenade could cause the permanent loss of IFF’s in certain situations.
Deaths from hitting a player equipped with the Super Heavy perk will now play a splat sound.
Fixed an issue where projectile explosion sounds and effects wouldn’t play in certain situations in close-quarter combat.
Fixed an issue where inventory and vehicle stations weren’t properly updated when the generator went online or offline.
Fixed an issue where meleeing while zoomed could cause the zoomed-in reticule to still be active after you released the zoom button.
Fixed an issue where throwing a grenade while spawning a vehicle could leave the player without weapons.
Fixed an issue where the firing sound would not properly stop on constant-fire weapons after a reload.
Fixed an issue where de-cloaking with a call-in active would display the wrong active call-in information.
Fixed an issue where reloading a weapon while zoomed would not properly resume zooming when the reload had finished.
Vehicle stations have been added to Outskirts Capture and Hold.
Fixed an issue where vehicle station markers were not displaying in Capture and Hold.
Fixed an issue where player input wasn’t being properly reset at the end of a round in Arena.
Fixed a client crash when placing deployables (i.e. Doombringer’s Force Field, Technician’s Light Turret, etc) in certain areas when roaming.
Fixed an issue where players weren’t able to place a deployable on certain areas of the flag stand of Katabatic.
Fixed various UI presentation bugs.
Performance optimizations done on Arx Novena aqueducts.
Fixed an issue with the voting keybinds, they have now been restored to their previous values (F5 for no, F6 for yes).
-
#397 Valaki eltudná mondani, hogy működik ez a "refer a friend" rendszer? Elküldtem a linket valakinek aki regisztrált is. A játékban automatikusan hozzáadta havernak, de se a badget se xp-t nem kaptam. -
#396 Beta adatok. :)
-
#395 "A free-to-play belső nézetű lövölde néhány nap leforgása alatt 800,000 előfizetőre tett szert"
ezt egy robot irta, elofizeto es f2p ? :) -
Ulthane #394 Már 800,000 előfizető van -
#393 -
#392 hát....nincs hozzáfűzni valóm...:DD
-
#391 ilyen szitukban van az hogy a TCH bepipul , atvalt jugerre - es belo mortarral a generatorromba par toltetet.. ;) az kipucolja a "szart" :) -
#390 Vegigneztem trainingben az uj raider cuccokat, egyik sem eri meg sztem.
Az alap fegyverei is hasonloan erosek. -
#389 Hol kotozkodtem? -
Borg #388 Valahogy nem hoz lázba ez az új patch... talán a májusi updattel visszatérek lövöldözni majd :) -
Gyuszopapa #387 Ne kötözködj.Te láttál már ebben a játékban csapatmunkát,mert én nem nagyon,az hogy együtt siklasz a többiekkel az nem csapatmunka. -
#386 Ez a plasma gun 100 ezer XP lesz? Mondjuk mióta kijött a "full" játék azóta nem voltam fent....eddig is 2-3 csatát nyomtam, win meg volt, legalább jött kis exp.
Vissza kéne szokni rá... -
#385 - A raider miert "alantas" kaszt? :)
- 2 lathatatlan es 2 brute bemegy a generatorhoz csapatmunkaval es nem lehet oket kiirtani? Hat csapatmunka ellen nem lehet csapatmunka nelkul menni, ez teny minden jatekban. :)
- Engi tornya talan kar, hogy fugg a generatortol, viszont igy is az egyik legerosebb karakter az smgvel vagy a thumperrel, meg turret nelkul is. :)
- Kemeny valutaert lesznek a dolgok? Hat valamibol fejleszteniuk kell a gamet. Viszont skineken kivul meg mindent lehet XPert kapni (megha nem is kevesert). :) -
Gyuszopapa #384 Azért nagyon jó hogy ezeket az alantas kasztokat erősítik mégjobban.Nem egyszer van az hogy bejön 2 láthatatlan buzi 2 brute cimborával kiséretben a generátorterembe,szépen letáboroznak és a kutya se tudja őket onnan kiírtani.Szánalom.Legalább azt lehetne jelezni a készítőknek hogy az engi tornya ne függjön már a generátortól mert onnantól szart se ér az a kaszt.Olyankor exit,szarok az egészre mert a csapatmunkát nem nagyon ismerik és ha egy szerverre beenged az 100% hogy a szarul álló béna csapatba tudsz csak belépni.
Az biztos hogy fel lehet rá készülni hogy lesznek itt olyan dolgok is amit csak kemény valutáért tudunk majd megszerezni és komoly előnyt fognak adni. -
#383 Akkor még nem találkoztál thumperes tcn-nel... -
Gyuszopapa #382 Ja,kell ez a látvány a marketingnek még ha a játékban nem is ilyen könnyű leszedni röptében valakit. -
DarkBlade #381 Ez fejlesztői verzió, itt megy a célzás rásegítés. :D
És igen, tápolhatnák már végre szegény engit is, már attól meghal ha mellé ugrik valaki.. :D
Na jó.. ennyire azért nem vészes, csak még is.. :D -
#380 tetszik ez a plasma gun....de hátamon feláll a szőr ahogy a csávó lövöldöz :/ ennyire béna lennék? :D röptibe bakker leszedni az ellent...hihetetlen :D -
#379 nemgyozom kivarni a TCH -updatet ;) raketa turretet akarok! ;)
raider az egyetlen class ami meg sincs
-
#378 Raider class update: Raid & Pillage
Uj fegyverek:
Plasma Gun
NJ5-B SMG
Cluster Grenade
Uj skinek:
Griever skin
Mercenary skin -
FTG cikk: Tribes Ascend, 10/9 pont -
#376 Faxa. Jo kis zaszlorablos utak es taktikak. -
#375 -
Gyuszopapa #374 Köszi. -
#373 Enis tolom a referralt ;) lvl6ig eljutni smafu , szerencsetlen noobokot olom mintha agyaggalambokra lonek ;) aztan belogolok a mainemmel es ott mar rendesen meg kell kuzdeni a fragokert ;)
-
#372 Hatha meg nemlattatok :
Soldier Class-hoz ingyen snipfusor unlock code-ok
-
#371 -
Borg #370 Ez a C&H nem rossz... bár igazából csak raindancen élveztem, mert ott elég hatékonyan be tudom védeni a bunkert, ami egyben egy foglalandó pont is :)
Az outskirtsen viszont (arx novena jellegű) csak egy agyatlan hent az egész.. 3 pont közel is, nyitottan is... 5 perc után csak az orbital strikeok záporoztak... -
Gyuszopapa #369 Úgy 20-30 ezer év múlva. -
Gyuszopapa #368 Meg nemsokára meglesz nekem is az 500 referrel. -
Gyuszopapa #367 10000 xp-t kaptam. -
Borg #366 Hogy véglegesre az túlzás, de a "beta" szót már elhagyták :) Patchek ezután is lesznek.
Amúgy ma vált át finalba. És aki addig elérte a bétában a 10-es szintet, az kap valami veteran badget, meg egy raklap xp-t ajándékba. -
#365 Tegnap patcheltek fel veglegesre. -
#364 Üdv!
Ma vagy holnap jelenik meg hivatalosan a végleges játék? A béta idején elég... furcsa volt a játék, gondoltam várok a véglegesre úgyis F2P lesz.
-
#363 Graf is változott.A ködöt hiába kapcsolod ki nem engedi,ott lesz,Color Grading van a képen,fák..olyan,mintha nem minimalon tolná az ember,hanem lowon..Pedig minimalra van téve.
Látni a letett cuccaid:F és C is az életed felett,a csipa célkeresztje megváltozott.
Először azt hittem,h húúha ez nagyon moslék lesz..Nem zavaró annyira..Kipróbáltam az új fajta egérérzékenyégemet...Wow emnnyi a különbség...
Én ülye 7 sensen 650 DPI-n toltam és tiszta fos voltam..FEltoltam 800/11-re...Miket be nem ad...Wow..
toltam is 2 fasza meccset...14/25 és 15/20 flag defend.Többi map nem volt angy szám..Kipróbáltam az új mapot is..Háát..Bruteként képzelem el további életemet ott a gen roomban..pusztító..Csipásak nem jó,mert sok domb nagyon takar....Azt meg rühellem..mert mire felmászok a dombon
a)Rég a bázisán van
b)Még több kibaszott domb állja az utam.Ha felmegyek arra is akkor meg a)-nál vagyok..Vagy b)-nél.... -
#362 "Players can now test unowned weapons and classes in the Target Practice map under Training. Classes and Weapons will still appear locked on your menu, but if you select them, you can try them."
- Trainingben ki lehet probalni az osszes fegyvert. Vegre!
Ezek tetszenek meg:
- A meghivott baratok is kapnak badge jutalmat + XPt lvl6-on.
- Shrike duda. :)
- Zoom-ot nem blokkolja mas gombkiosztas.
- A supply drop sebez. :)
- Most mar csak egyszer pattan el a zaszlo elejteskor.
- 20 seces visszaszamlalas miutan a masodik jatekos is belepett a mapra. -
Borg #361 Na megnéztem Raindancet, fasza lett :)
Bár a flag átrepülhető keresztben, viszotn úgy vettem észre, hogy a terepviszonyok ehhez nem kedveznek. Vagy csak nem gyakorolták még be, de a lightok nem röpködtek olyan könnyedén :)
A generátort meg kiválóan be lehet védeni 1 engivel meg a 2 turretével. A régen is jól bevált turret pontok működnek itt is, ha nem özönlenek be egyszerre sokan, akkor nincs gond. Toltam is egy első helyet gyorsan CTF-be :)