480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
  • Borg
    Nekem ma már valahogy nem akar elindulni. Mindig azt irja ki, hogy waiting on install pre-req. Aztán rányomok erre, hogy install pre req, de akkor azt irja ki, hogy pre requisites already queued to run. És ennyi... nem történik semmi.
  • Supa
    Udv.Facebookon meg mindig megy a like-ert kulcsosztas,este kiprobalom en is .... ha birja a laptopom
  • AnarchoiD
    amugy ittvanmeg1 invite ha kellvalakinek :

T1B33-06131-240F4-70EA9-85435

To register their key, your friends should download the Hi-Command Installer from www.tribesascend.com and enter their key when prompted.
  • AnarchoiD
    Capture the flagban lehet ilyet...

• Viktor99
    Végül belájkoltam facebookon és akkor adtak automatikusan, de azért kösz! :D

Tegnap játszottam vele egy kicsit és egész jó játék, bár nem könnyű elsőre. Amúgy nem tudjátok melyik az a játékmód amikor az ellenfél generátorait kell megsemmisíteni? Mert én nem találtam meg.
  • Borg
    Na akkor ezért akart nekem az i5-re AMD processzor drivert felrakni :D
    Amúgy csak simán kinyomod install közben, a játék attól még fut rendesen.
  • Aquir
    Na most ennek értelmében nem használhatom AMD cucc nélkül? Most ezért töltöttem le? :D

1. License. The software accompanying this License (hereinafter “Software”), regardless of the media on which it is distributed, are licensed to you by Advanced Micro Devices, Inc. (“AMD”) for use solely in conjunction with AMD hardware products purchased with the Software (“AMD Hardware”). You own the medium on which the Software is recorded, but AMD and AMD's Licensors (referred to collectively as “AMD”) retain title to the Software and related documentation. You may:

a) use the Software solely in conjunction with the AMD Hardware on a single computer;
    b) make one copy of the Software in machine-readable form for backup purposes only. You must reproduce on such copy AMD's copyright notice and any other proprietary legends that were on the original copy of the Software;
    c) transfer all your license rights in the Software provided you must also transfer a copy of this License, the backup copy of the Software, the AMD Hardware and the related documentation and provided the other party reads and agrees to accept the terms and conditions of this License. Upon such transfer your license is then terminated.
  • Gyuszopapa
    Kell kulcs?
  • Viktor99
    Kösz, megnézem! :)
  • Smithwarden
    Sztem itt meg mindig lehet kulcsot szerezni:
    Gamesradar Beta Keys
  • Viktor99
    Ezt én is támogatnám, csak még nincs bétakulcsom. De tény hogy többen sokkal jobb játszani mint random külföldiekkel.

(Amúgy ez most zárt béta? Csak azért kérdezem mert nem tudom mennyire osztogatnak kulcsokat és hogy van-e értelme várni.)
  • Gyuszopapa
    De tény hogy látványos és felhívja az ember figyelmét a játékra.Jó lenne már valami magyar group hogy együtt lehessen játszani mert néha nagyon nehéz összetartó ellenfelek ellen nyomulni.
  • Gyuszopapa
    Azért ez tele van mák lövésekkel vagy meg van rendezve.
  • gosumofo
  • AnarchoiD
    Technikussal siman megvan koronkent 18-20 kill ;) 2 turret a flag kozeleben .. es dol a credit ;) de ha osszejon annyi token kovetkezo class a sniper lesz ;)
  • Aquir
    uh, a Steamen nekem fenn van a bejelentkezéses Global Agenda, azt meg ők készítették.. valahonnan ismerős volt a logójuk :)
  • Aquir
    Én most kaptam erről emailt ami lehet hogy nem rossz, de honnan vették az emailcímem?
  • MerlinW
    Ha kér valaki kulcsot a zárt bétára, az pvt. Engem nem érdekel, nem is tudom miért kaptam...
  • AnarchoiD
    ebben nemtudom mi a plane nincsenek ellenfelek...
  • gosumofo
  • AnarchoiD

az ember kedvet kap ehez a classhoz nezve a videot ;)
  • Borg
    Ja meg forog körbe, ha be van dugva a joystick... pedig nincs is elállítva, más játékban jó. Kénytelen vagyok kihuzkodni ehhez..
  • Zomil
    Nekem nagyon hiányzik a játékbol a régi játékok testre szabhatosága...biztos meg lehetne oldani, h müködjön vele ez az unlock rendszer.
    Meg a hitscan fegyverek sztem tul erösek.
  • AnarchoiD
    siman lehet , en lattam eddig 3 patch-et es latvanyos valtozasok jottek minden patch-nel (nekem most van egy issuem is sajna az uj peccsel, neha jatek kozben kibasz a loginkepernyire)
  • Borg
    Nincs ennek semmi extra a grafikájában, sőt a textúrák kifejezetten kis felbontásúak. Én is maxra toltam mindent, és tökéletesen fut.
    Lehet hogy csak a véglegesben lesznek majd jobb textúrák.
  • Optimus Prime
    Homing missile-t a nooboknak! :D
    A pisztoly még hagyján, de a disc launcher... a Vengeance singlejében is vért izzadtam mire lelőttem pár NPC-t vele, hát hardcore játékosokat.

A grafika nem rossz, de fura hogy nálam maxon, azaz Ultra High-on is megy simán. De valamiért az 1440x900 felbontást nem támogatott.
  • Borg
    Ma én is játszogattam vele... azért vannak furcsaságok. Mint pl hogy az installer amd cpu drivert akart feltenni az i5-ömhöz...
    Textúrák elég gagyik sok helyen, de alapvetően jó szórakozás, meg jól is néz ki. Csak azt sajnálom, hogy unlockolgatni kell. Ez a röpködök meg lődözök agyatlanul (ráadásul csak 1 disc launcherrel meg egy blasterrel) című játékmenet annyira nem jön be. Több taktika, stratégia kéne bele.
  • AnarchoiD
    most ertettem meg , hogy a szerzrett tokenbol veszed a classokat

viszont az xp-dbol koltesz azok fejlesztesere es egyfajta talent tabla van amiben melyen alul vannak a jo cuccok (technikussal pl masodikdeployable cucc vagy gyorsabb javitas)

a sima tribest is imadtam de ezzel a kis kompromisszumal egyutt tudok elni plane free gammanal amugy latszik hogyan fejlodik a jatek mostmar mutatja ajatek ha kilotteka generatort es amiatt nemmennek a bazis cuccai remelem megcsinaljak idobvel aztis hogy a tapaszthato agyut falra is lehessen tenni mint a tribes2 ben azbuli lesz , plafonrol logo agyukkal marhulni ;)
  • Zomil
    nekem a legolcsobb pathfinder is olyan messzinek tünik napi pár ora játék mellett... :D
  • AnarchoiD
    kaptam 4 uj kulcsot legalabbis ezek nem azok amiket mar elosztogattam szal remelem mukodnek 1 elment egy korabbi erdeklodonek

itt a maradek 3 kulcs

To register their key, your friends should download the Hi-Command Installer from www.tribesascend.com and then visit the Tribes tab.

T10CF-2E792-79FC4-354BD-82492
    T1230-BF472-2FFC4-308BE-498A4
    T17A5-C5E85-313B4-8D7BD-CCE4E

majd valaki irjon vissza jo volt e a kulcs ;)

Igy a pacs utan annyi mar biztos hogy amig en 15k tokenert szenvedtem kilokkolni a techniciant addig az ujjonnan erkezoknek csak 9820 token kell unlockolni (jatekban szerzed)
  • Optimus Prime
    Ma én kaptam béta meghívót, fel is tettem. Majd holnap megnézem milyen.
    Gépigénye milyen a játéknak?
  • AnarchoiD
    Dec 1, 2011: Tribes Closed Beta Version 0.1.583.0 Patch Notes
  • AnarchoiD
    qrva snipfusorral nemtudok eltalalni senkit engem meg kiszednek folyton ;)
  • Zomil
    Nem lenne ez annyira rossz, ha pl. a loadaut rendszert teljesen elvetnék és kevésbé lenne zászlo központu.
    Meg talán kicsit sok a hitscan fegyver.
  • Borg
    Hm. Azt kell mondjam, no renegades = no tribes... az hogy csak röpködök meg lődözök mint az őrült, már nem fog eléggé lekötni...
  • AnarchoiD
    klasszok vannak a technikus letud rakni egy deployable cuccot es ha "kitalenteled" ez 2 cucc is lehet ... de annyit meg nemjatszottam vele
  • AnarchoiD
    Na az inveket el is osztogattam, ugylatszik megis erdekelte az embereket ;)
  • AnarchoiD
    most lattam hogy adtak valami 3 kulcsot nekemis, ha kell valakinek pm-ezzen
  • Zomil
    Én is játszottam vele egy kicsit...elég vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, nem lenne rossz a játék, de a loadout rendszer sztem elrontja. Ugyebár a régi tribesekben az armor határozta meg, h milyen cuccokat használhatsz és testre szabhattad, h mit akarsz magadra rakni. Itt meg elöre meghatározott osztályok vannak ami sajnos nem sok szabadtságot ad. A játékmenet is tulságosan zászlo központu lett és a pályák se olyan nagyok.
    Ha átdolgoznák a rendszert és olyan lenne, mint a régi tribesekben akkor jo játék lehetne.
  • Smithwarden
    Kosz a tippet, tenyleg adtak kulcsot az oldalon.

Velemeny a jatekrol egy rovid teszt utan:
    Eleg kellemes, szep nagy terepekkel, jo grafikaval es jo animaciokkal, bar ezt videokon is lathattuk mar.
    Most igy beta fazisban kb 10/7 pontot adnek beleszamolva azt is, hogy free2play es nem egy AAA kategorias jatek.
    Eleg sok fejlesztheto fegyver es cucc van, amivel jol lehet majd taktikazni kesobb, igy valoszinu hosszutavon is jo lesz a game.
    Mindenkeppen erdemes kiprobalni, az egyik legjobb "free" multi FPS lesz.

Mar csak ido kellene jobban tesztelgetni, csak az nincs nagyon mostanaban. :(
    Majd talan karacsony korul. :)