Tribes: Ascend (free2play)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én várom, remélem jó lesz.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
A Quake néven szerintem az Enemy Territory: Quake Wars-ra gondolnak a többiek, ami egy Battlefield-klón, pontosan ilyen turretépítõs, kasztrendszeres, csapatmunkás, jármûves FPS, mint a Tribes volt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ez a Tribes iszonyat jónak néz ki! Remélem a community nem fogja szétlámulni + a microsoft HALOfanok, mert vannak benne gépek.
2007-ben amikor a T1 master servert lenyomták, még mindig valami 1700 szerver volt kb. Emiatt is engedték meg a communitynek, hogy saját master servereket indítsanak.
És itt egy 1998-as játékról beszélünk... Szerintem nincs is másik, ami ennyi idõn át aktív multiplayer game maradt. Ja de, a CS. Amit szintén akkortájt adtak ki 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
http://kosadz0r.mybrute.com/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ki kellett használni a classokat, a jármûveket, a lerakható turreteket. Én speciel renegades modot játszottam 1-ben anno mindig, mert abban egy csomó mindent lehetett építeni, szal kreatív megoldásokkal is lehetett játszani 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként érdekes, hogy semmi hype nincs körülötte, pedig szép next-gen grafikája is van plusz még nem is egy új franchise-ról van szó. Várjuk mi lesz belõle.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D