Tribes: Ascend (free2play)

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Én a Tribes Vengeance -vel játszottam legelõször, csak sose tudtam elég embert összeszedni így privát multikhoz, nekem pedig nagyon tetszett. Késõbb próbáltam ki a 2-t, kicsit másabb volt de az is tetszett, csak nem sikerült multiban kipróbálnom. A vengeance -ben minden esetre nagyon tetszett a jetpackezés, a többfajta páncélzat, a korcsolya 😄, meg a fegyverek is. A CTF mellett az a fueles is nagyon ötletes volt.

Én várom, remélem jó lesz.

zoliapu
Várjuk, remélem nem lesz brutális gépigénye.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

dronkZero
Umm, hát ez erõsen relatív, hogy mihez képest. '98-ban tényleg erõsen egyedi volt a stratégiai beütésével, de azóta már erõsen behozta, túlhaladta a konkurrencia.

A Quake néven szerintem az Enemy Territory: Quake Wars-ra gondolnak a többiek, ami egy Battlefield-klón, pontosan ilyen turretépítõs, kasztrendszeres, csapatmunkás, jármûves FPS, mint a Tribes volt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dragon11
+fav

Hegi90
ez de kurva jól néz ki :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Prody
A halo elmehet a jó sunyiba... copypaste bai.

Ez a Tribes iszonyat jónak néz ki! Remélem a community nem fogja szétlámulni + a microsoft HALOfanok, mert vannak benne gépek.

Kiváncsi lennék hány player/server van manapság T1-ben 😊

2007-ben amikor a T1 master servert lenyomták, még mindig valami 1700 szerver volt kb. Emiatt is engedték meg a communitynek, hogy saját master servereket indítsanak.

És itt egy 1998-as játékról beszélünk... Szerintem nincs is másik, ami ennyi idõn át aktív multiplayer game maradt. Ja de, a CS. Amit szintén akkortájt adtak ki 😊
REPS0L
akkor Te vagy a bugos, nem a játék, nálam semmi probléma, de még csak hasonló se.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ScarY MAN
Tribes szeria sokkal hamarabb volt mint a Halo 😛

...

jó lesz ez, csak ne legyen nagy a gépigénye..

http://kosadz0r.mybrute.com/

LeWyTy
Kicsit sem emlékeztete a HALO ra<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem bírok benne questelni, mert ha rákattintok pl egy accept gombra, akkor nemtörténik semmi. Kb 254654 próbálkozásra sikerül, és azután meg a finnish-nél nem bírok tovább menni.

REPS0L
mi a baj az agendával? :o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nagyon remélem, hogy nem Quake stílus lesz. A Tribes bár gyors játékmenetû, mindig is hangsúlyos volt benne stratégia, taktika, és csapatmunka, ami ugye a kvékhez nem kell.
Ki kellett használni a classokat, a jármûveket, a lerakható turreteket. Én speciel renegades modot játszottam 1-ben anno mindig, mert abban egy csomó mindent lehetett építeni, szal kreatív megoldásokkal is lehetett játszani 😊
Czdano
Jónak tûnik, ez ilyen Quake live szerûség 1000x jobb gráffal ?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

szabii98
<#wow2>

I met God. She's black

Zomil
Én is ebben bizok, h hozza a régi tribes szinvonalat...bár igy hogy ingyenes lesz kicsit félek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prody
Tribes 2-t imádtam, remélem ez is olyan jó lesz!

Sztem byzhouse gondolat se volt még mikor a Tribes 1 kijött 😄

Egyébként érdekes, hogy semmi hype nincs körülötte, pedig szép next-gen grafikája is van plusz még nem is egy új franchise-ról van szó. Várjuk mi lesz belõle.

jogos 😄
SzirmosSzisza
Hol a csapda ? Ez így túl jól néz ki :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jól néz ki 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

pxxl
halo <#wave>

<#nevetes1>

All hail the double x!

Csak nehogy ez is olyan bugos legyen mint a Global Agenda! Remélem semmi köze sem lesz a halóhoz, mert az egy fos. Az elsõ részt próbáltam csak, és 2 perc után ment is az uninstall.

Halo? A Halo kérlekszépen gondolat se volt még, amikor a Tribes 1 ezt a játékstílust megalapította...
Solid Snake
+fav
LasDen
nem néz ki rossznak....egy próbát már megér ha már f2p...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti
+fav

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

byzhouse
Halo

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Smithwarden
Tribes: Ascend (free2play)

Varhato megjelenes: 2011 osz
Tribes Ascend honlap
Tribes Ascend cikk

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

← ElőzőOldal 10 / 10