480
Tribes: Ascend (free2play)
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
src=\"http://noob.hu/2012/03/10/Tribes-Ascend-logo.jpg\">
-
#160 Ki próbáltam, a menüje az Oscar díjat ér.
De a játék.....nagyobb szinten is csak az elcseszett jet pack ( ami inkább a földön tól mintha síjelve mennék, mint hogy a levegőbe dobna....)
meg a kis gránát vető lesz? Gép fegyvernek semmi értelme. -
#159 a videót meg nézve már töltöm is le! Vagy ma éjjel, vagy holnap este tesztelem is :D wííí -
Borg #158 Broadsideot a népnek :) -
#157 Pentektol elindul a nyilt beta.
Uj dolgok is belekerulnek a jatekba.
New gametype, Arena Deathmatch, with two initial maps
New Capture The Flag map, Temple Ruins
New Team Deathmatch map, Inferno
Two new unlockable items for the Soldier class: Proximity Grenade and Utility Pack
New default suits for Doombringer and Brute
Ability to view either Blood Eagle or Diamond Sword skins from Class menu
Service supporting Name Change
Large number of bug-fixes and balance adjustments. -
Borg #156 Doombringerrel ja, de nem az alap juggerrel, meg annak az alap fegyvereivel. -
#155 Ami nagyon bejott nekem az a lathatatlan csoka tapado aknakkal .. nagyon veszelyes vele maszkalni, de ha nem vesznek eszre ido elott akkor szepen lehet vele kemenykedni, az elozo xp resetnel volt fullos karim, de most nem osztottam ra egy pontot sem ...
Arra emlexem amikor nem magamat robbantottam fel az aknakkal, akkor szepen lehetett kreditet farmolni vele az ellenseg generatora korott sundorogve , tech -ek hatara tapasztgatni az aknakat.. ;)
Ha meglesz a doom -al az akna kivancsi leszek lehet e- emberre tapasztani vagy sime foldre rakos...
Ami meg bassza a csoromet, ugyremlik tribesben lehetet falra rakni turretet de T:A -ban joforman csak vizszintes feluletre ;(
-
#154 nekem meg pont forditva van bajom...light-al szeretek játszani, de 1-2 jugger+tech ugy be tudja védeni a zászlot, h egyszerüen a közelébe sem tudok menni, esélyem sincs...csapatjáték meg nem nagyon van... :S -
MaRee #153 Nekem ilyen
-
#152 ezt cafolom
Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lő.
Doombringerrel szamtalan snipert vagy lathatatlan genyot kaszaltam mar le ,csak tudni kell celozni ;) azert szeretem a chaingun -jat mert nem olyan lassu mint pl a mortar snipfusor , stb nemkell splashra jatszani, csak celon kell tartani a rohadt celkeresztet.. es kozben vadul manoverezni.
Arrol nemis beszelve hogy ha en allok a zaszlon akkor forcefield + super heavy , olyan utest kap a flagrunner ha nekemrepul.. ;) a celkovetommel egy ilyen csoka az egy talalat es kesz - mas kerdes ha tulsokan vannak akkor tenleg nehez egyedul csinalni
Tech turretjeivel isteniul lehet genyozni, pl lerakni 2ot a tornyuba ahova spawnolnak, stb de az uj tech mine + turret egyutt is pl marhajo (leszivja az energiajat es a kepebe robban) javitasbol meg annyi kredit jon hogy nemlehet mire elszorni
Regi tribesbol nekem a mobil bazis hianyzik rohadtul ;) meg a fullos fegyo customizalas -
Borg #151 Játszogatok vele... de sokszor nagyon unalmas.
Főleg hogy az összes "cheater" folyton blood eagle, en meg mindig diamond sword, szal nehéz még a napi 1 wint is összehozni... úgy röpködnek lighttal azt se tod ki hol van, és még 2 telepitett turret se reagál rájuk elég gyorsan a zászló körül (fullra upgradeltek pedig már).
A járművek semmit se érnek, engivel támadni nem lehet, juggert meg nem akarom upgradelni, mert kell az ammo másra...
Persze, vannak mapok ahol már van fasza taktika, vagy jókat lehet játszani, de a nagy része még a mapoknak is szar. Védhetetlen flag, bázis, stb... Alap weaponnal egy heavy meg sem tudja védeni magát a lighttal szemben, mert az csak pattog körülötte meg lő. Egy szar chaingunt nem kap alapból, mint régen. Mire valami classra vagy weaponra összehozol xp-t, már rég meguntad a játékot.
Vagy pl rajta állok a zászlón, meg ott a turret mellette, és simán átmegy rajtam meg a tornyon is a light, viszi a zászlót... meg ilyen érdekességek.
Régen a Tribesben az volt a jó, hogy minden módszerre volt ellenmódszer. Most meg max pár hét szopás után unlockolhatod... -
#150 Csak kezd vegul tetszeni a game? -
#149 shrikek a doombringer baratai agyaggalambok ;) olyan siman szedem le oket -
Borg #148 Ezen a pályán mit taroltam tegnap :D
Telebaszták a zászló platformjukat forcefielddel meg turrettel. Én meg rájuk küldtem egy orbital strikeot, és pont ott voltak még hárman :D
Utána a maradék időben csak shrike-okkal röpködtem, annyi creditem lett :) (egyébként ebben kurvaidegesítő, hogy csak megérintesz valamit akármilyen lassan, már robban) -
#147 nemtudom mien introrol beszelsz, de nekem nemtunik csunyanak , igaz ez csak high es nem max
-
MaRee #146 Miért vannak alacsony felbontású textúráim(pl a fegyvereken) max beállításoknál? Sokkal csúnyább amúgy a játék, mint a trailerben. -
Borg #145 Ja, béta kódjaim nekem is vannak... de inkább booster kéne valamilyen. -
#144 Enmeg rajottem hogy korlat;an mennyisegu beta kodom van ;) de csak miutan elajandekoztam vagy 40.et ;)
@borg : nem ervenyes, az kulon dolog (nekem is volt olyan boosterem 2 is ;) global gaendat is csak amiatt neztemmeg de , hogy csak 1 vilagnyi quest van utana max instaba/botokzni jarhatsz az elkedvetelenitett -
Borg #143 akkor válaszolok magamnak: nem -
#142 visszakaptam úgyhogy ha valakinek kell kód.. -
#141 kültem -
#140 na rájöttem hogy lehet már egy ideje beta keyt kapni facebbokon.
Tehát meglesem ha már jó ideje várok hogy kipróbálhassam:) -
Borg #139 A global agenda free 3day booster az tribes ascendre is érvényes? -
#138 igen meg mindig van ez a bug , pedig az uccso hotfixel elvileg ezt akartak fixalni .. dehat beta az beta ;) -
Borg #137 Na most meg épp 4-0-nál az utolsó flaget viszem haza, erre a lobbiban találom magam bármi üzenet nélkül... -
#136 100000xp -s fegypkra gondolsz ? :) azoktol nekemis vilagit a fejem ;)
Hat mega korabbi pecsben 170000-ert ugyanezek...
de ez a pitlak 18k xp / class nagyon jot tett ;)
Most nincs, de volt egy kicsi boostom ;) IGN -tol kaptam 1hetes boostot ;)
ahogyan Blacklight -hoz is adtak, most azt nezegetem
de azert a napi nagy xpert bejarok tribesre ;) -
Borg #135 Neked van amúgy valami boostod, vagy egyéb extrád amitől ennyi XP-d lett?
Vannak itt extrém drága fegyverek is, nemtom annyi XP-t hány év alatt lehetne összevakarni. -
#134 ez lesz a nekem való kaszt...:DD -
#133 en erdetileg engis voltam de amikor ujraoszthattam az xp-t ezt lockoltam ki... es
UBERATOMALLATFASZA
gatlingal lehentelek kozelrol akarkit
tavolrol meg a celkovetos raketaval
vedem a zaszlot es a nekemszalado flagrunnerek sebzodnek , nagyon faja
most az aknak kilockolasan "dolgozom" neki -
Borg #132 Ez jó? Érdemes vele foglalkozni?:)
Én még az engineert meg a juggert váltogatom. Engi már elég jól upgradelve van. -
#131 -
#130 egesz pontosan azota az a 2. volt amit neztel ;) -
Borg #129 Na megint patch van. -
#128 NAGYON brutalis lett a cucc , az uj kezelofelulettel 150% megvagyok elegedve, es olcsobbak lettek a ksztok, gyorsan ki is lockoltam fullra a juggenautot .. valami istenkari ez , meg a teknikusnal is jobban bejon ;)
A 185k xp-t jovolt ujra elosztani ;) -
Borg #127 Egyértelműen jobb lett az új GUI-val. Viszont a játékmenet még mindig unalmas nekem... -
#126 nocsak mégiscsak figyelnek a készitök a játékosok véleményére? :) -
#125 ezt igy miböl sikerült leszürni? :) -
#124 Ezt nem lehet überelni, ennél nagyobb szarral, még soha nem találkoztam. Ez undorító... Ilyet h lehet egyáltalán csinálni??? Értelmet, játékélmény 0 kb, fos grafika. AZ egy dolog h f2p, de ezt még akkor sem kellene ha ők fizetnének. -
#123 Feltettem egy letöltés kezelőt, azzal lejött. Érdekes a chrome nem tudta letölteni. -
#122 Megmondaná valaki h lehet letölteni a játékot? Vagyis máshonnan mint az hivatalos oldal? Mert rámegyek a letöltésre, hozzáadja, de 12Mbből, 0.2nél "megszakítva" és nem lehet folytatni se? Beta kulcsot pedig beírtam, a #118as hszből. köszönet Anarchoi-nak -
#121 Az uj patch (Jan 10) hozott egy uj palyat is erdemes megsasolni!