Tribes: Ascend (free2play)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi a tripla posztért :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy lehet valahol még closed béta kulcsot szerezni?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
http://kosadz0r.mybrute.com/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A jatek honlapjan erdemes regisztralni.
Par ezer kulcsot osztanak szet elso korben, utana bovitik a letszamot es valamikor osszel/telen nyiltta valik a beta.
32es szerverek, 4 palya lesz, 2 jatekmod, 3 jarmu es 12 valaszthato kaszt/osztaly.
A vegleges jatek kb 2012 elejen jelenik meg.
A mostani videokbol sokat nem lehet megtudni, raadasul biztos nem is a befejezett jatekot latjuk, illetve a free2play tipus miatt folyamatosan boviteni es fejleszteni fogjak a lehetosegeket.
De ha tenyleg csak egy egyszeru repkedek es lovoldozok jatek lesz, a videok alapjan nekem mar igy is elegge tetszik, mint laza kikapcsolodas.
(De sztem tobb lesz benne, viszont ezt igazan csak a beta tesztben tudjuk meg.)
Ha nem tetszik nem kell vele jatszani vele, tok egyszeru.
Megneztem a Planetsides 2 trailert, hat ahhoz kepest biztos "sok" a mozgas benne, mert ott szinte egy helyben allnak es ugy lovik egymast mint az agyhalott zombik. Nekem az tunik eleg szarnak video alapjan. :p
ez a repkedos istenfasza nekem nagyon nem adja...lentebbi vdeioba 3or korberepulte a bolygot vagy mit es minden korbe odalott egyet...vicc az egesz...nemtudmo minek kell tulzasba vinni a mozgast ennyire, mintha egy gumikotelen cibalnak a playert...vicc...vartam de teljesen kiegtem ezektol, azt hiszem marad planetside2..
Zart beta szeptemberben indul.
3 map lesz: Crossfire (regi Broadside szeru), Drydock es Katabatic.
Nyilt beta majd osszel valamikor.
Ezzel most reszemrol eddig semmi gond nincs.
- Kezdetleges videok, az akciorol mutatnak tobbet, taktikai es strategiai elemeket majd kesobb latunk valoszinu.
- Az is lehet, hogy ez inkabb az porgosebb vonalat fogja kovetni. Amit latok az mar tetszik elegge. Ha igy marad egy lightos lovoldozos free2play gamenek a haverokkal, az is johet siman.
A grafika ugyan látványos, de ezt a pattogós disclauncheres röpködést igen gyorsan meg lehet unni. (És gondolom ez minden ami ingyenes benne.)
T2 óta minden rész azon bukott el, hogy nem volt elég összetett...
Nagyon faxanak tunik.
Ingyenes multik kozott az egyik legjobb lehet majd.
Japán crusaders videó
renegade mod strategy bórszájdon
Raindance röpködés
Gondoltam levágós, tévedtem. Quake III azóta is aktív, de még a Quake I is.
Szerintem amúgy a 3 már nagyon messze volt az eredeti feelingjétõl. A 2 még fasza volt, csak ott meg az engine bugjait sosem tudták rendbehozni, és túl sok idõbe telt az is, míg moddolható lett.
Egyértelmû, hogy az egy programozási bug volt, csak a kommjuniti annyira rákattant, hogy a további részekbe már bele KELLETT tenniük.
Éppen csak a lényegét tette tönkre a játéknak, hogy a heavy armor lassú, a light meg gyors... Játszottam CTF-et, ahol annyit lehetett látni, hogy egy heavy csóka kb 400km/h-val átszáguldott a zászlón, két másodpercen belül már el is tûnt a láthatáron. Állítsd meg, ha tudod...
A jetpackes harc viszont nagyon érdekes volt, kicsit olyan lovagitornás fílingje volt... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN