1050
-
#247 Nem szívesen mondom, de igazad van, a walking dead is mélyrepülésben... -
#246 Nem muszáJ. :P -
#245 De muszály véleményt írni. -
#244 Akkor ne írj egyikhez se. -
#243 Milyen igaz. -
#242 Most nézem, nem is jó helyre írtam. Annyira egyformán szarok ezek a sorozatok, hogy összekeverem őket. Falling skies - Terra nova egy kaptafa. -
#241 Te észnél vagy? -
#240 egy kicsit van csak igazad. Amúgy sgu ban tényleg kinyírtam volna én is vagy 6 karaktert első résztől kezdve. -
#239 kárter seriff megint mindent rendbehozott. Annyira nehezen néztem már ezt is végig. :( Mikor lesz vége az első évadnak, hogy jöjjön egy talán jobb 2.? Jó lenne már egy jó nagy harc a hatosokkal. -
#238 Mikor kezdődik a 2. évad? -
karajjj #237 hosszúpuskáról töltöttem az almasretes féle feliratokat és az utolsó 3 rész már nem igazán lett minőségi -
vg #236 Valahol jogos, de ez azért lehet, mert így legalább az napra meg lett, nem kellett heteket várni... almasrates (valóban jó) feliratai brutálisan sokat késtek. A feliratok.info oldalon mindig ellenőrzött feliratok vannak, de nagyrészt sokkal később is kerülnek fel. -
karajjj #235 pár nap alatt bepótoltam az 5 rész lemaradásomat és asszem ennyi elég volt belőle egy időre
a százados baszottul idegesítő lófarkas paraszt szar színész, a fegyveres kisgyerek jó ötlet, de szarul sikerült kivitelezni, Pope meg a csaja még egész jól sikerült, de kb ennyi
a fordítót pedig nincs jogom kritizálni, de baszki, olyan helyesírási hibák vannak benne, hogy sokadszorra már fáj, meg egy-két helyen nem pont azt mondták, mint ami le volt írva -
#234 Na várjátok már a folytatást? -
karajjj #233 A Jericho ettől sokkal jobb volt szerintem és egész korrektül sikerült befejezni -
#232 Itt meg mindegyik. :D -
#231 Ez azért egy fokkal jobb mint az SGU volt :) Legalább a karakterek elfogadhatóak, és hiányoznának, ha kiírnák őket. Az SGU-ról ezt nem tudtam elmondani :( -
Borg #230 De legalább az első két része fasza volt :D -
#229 Jericho-t első 2 rész után kaszáltam. :D -
#228 Egyetértek. -
#227 Nem vitaképpen mondom, de ezt te sem gondolhatod komolyan?! :D Én is szorgalmasan megnéztem, mivel mégiscsak "scifi" és így kötelező ugyebár, de néha rezgett a léc, hogy belebasszam az egeret a monitorba. Nem nézhetetlenebb, mint egy Jericho, de közeljár hozzá. -
#226 Akkor menj ki amerikába ott a helyed ,sajnos miattatok szüntetnek meg sok sorozatot.Nincs ezzel semmi gond nagyon fasza! -
#225 Maradjunk abban, hogy mindkettő nagyjából nézhetetlen fércmunka. SGU készítők és írók is eltűntek a süllyesztőben (ki is nyírták a franchise-t), ez is úgy fog járni idővel... -
Gauge #224 Ekkora fostalicska sorozatot... Unalmas az egész! Ennél még SGU is ezerszer jobb volt! -
#223 Biztos tárgyalni akarnak a kapitulációról. -
#222 Hm érdekes lett az első évad vége!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok mit akarnak carter dokitól a feketék! -
Borg #221 Jah, úgy öntögették mintha legalábbis ón lett volna. Egy fasság volt, mint ahogy az RPG-s jelenet is röhej. De valahogy nem lepett meg ezekkel a sorozat. Az egész bűzlik a spórolástól. -
#220 :D -
#219 Na már van felirat a 8. részhez! (almasretes) -
#218 Az nem hőkövetős rakéta volt, csak egy átalakított RPG. A fémek keménysége pedig egyenes arányban áll az olvadásponttal, máskülönben a becsapódás alatt, amikor a kinetikus energia átalakul hőenergiává, szétolvadna az egész. -
#217 Jogos, sajnos vannak hibák abban a (gabbor-féle) fordításban, de még mindig jobb mint 3 héttel az epizód után egy hibátlan. -
#216 És a google fordította le? Mert ott volt már egy pár olyan... -
#215 nem vagyok egy nagy kémikus, de attól, hogy kemény, még nem feltétlen kell hogy nagy legyen az olvadáspontja, nem ?
a rakétás dolog télleg érdekes, bár ha hőkövetős volt, és nem tudtak róla...
bár nem tom miért kell minden sorozattal szőrszálhasogatónak lenni és a hibákat keresni :) -
#214 almasretes egy csiga tempójával fordít. Ha valakinek hamarabb kell, talál feliratot az opensubtitles.org-on. -
#213 Az idegen lőszer nem passzol a fegyverükbe. A fémet megolvasztják és lövedéket öntenek belőle. Bár kétlem, hogy egy ilyen kemény fémet csak úgy a teakonyhában, otthoni körülmények között, meg tudnának olvasztani. -
#212 Azért megnézném azt a kiképzést nem kapott civilt, aki RPG-vel elsőre eltalál egy mozgó objektumot ilyen távolságból. -
#211 hát azért sokkal többet vártam az utolsó két résztől, a 9. nagyon nagy 0 volt, nem történt semmi, erre szokták mondani, hogy adtak a sz***nak egy pofont, a 10. rész megint csak vérszegény volt, a vége meg hát nem mozgatott meg annyira, hogy alig várjam 2012 nyarát... -
#210 Na megnéztem az uccsó 2 részt. Kövezzetek meg de jó volt, nem kiváló de jó. Szerintem felesleges a végén logikát keresni, azért cselekedett úgy mert minden áron meg akarja tartani a fiát.
Engem Rick idegesített nagyon... -
Hoz_Hun #209 A vallásos kiscsaj engem nem idegesít, mert jól néz ki. Mondjuk a dokinő se rossz. :D -
zetortraktor #208 "udtok egy olyan filmet is mondani amiben legyőzték az emberiséget az idegenek?"
Egy csomó ilyen film van. Sőt, talán több is az ilyen.
"Egyre megy már minden film is, játékokban sem tudnak már újat mutatni."
Csak azért, mert béna és kiszámítható filmeket nézel, ne hidd, hogy nincs világ rajtad kívül. Kiszámítható filmek régen voltak, ma már egyáltalán nem követik a sablondramaturgiát. Csak meg kell találni azt, ami jó.