Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Akkor az ufóknak nincs valami hasonlója. Nem kellene semmit sem csinálniuk csak nézni mûholdképeket és ahol nagyobb csoport embert észlelnek a mûszerek odadobni 1-1 kisebb bombát. Még csak nem is kell hogy várospusztító legyen.
Így kb pár hónap alatt tényleg hírmondó és épphogy csak maradna az emberekbõl.
Nem kellene leküldeni a mechákat és viszonylag gyorsan elrendezõdne ez az emberkérdés.
- azért fura hogy fényes nappal nyugodtan vonulgatnak az emberek, meg 12 éves gyereknek van fegyvere de meglett férfiak egy szál füstölt kolbásszal sétálnak))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nekem az volt hihetetlen, amikor a fáklyákhoz ledobta azt a bombát(?). A film elején amikor üvöltözik a picsa, hogy elesett D-Boston kilométerekre állnak a robbanástól és majd' elviszi õket a robbanás sokkhulláma, meg felhõkarcolók omladoznak tõle a távolban. A rosszarc meg arrébb gurul az autóval 10m-t és karcolás nélkül megússza? Ez most hogy? Meg ennyi az össz' reakció az idegenek részérõl? Odadobnak egy bombát, és már el is húz az az egyszem gép? Hát, nem tûnnek okosnak...
Amerikai fegyver nem volt? Azért sztem a júeszély ármi elég sok fegyvert hátrahagyhatott... Vagy Oroszország az apokalipszis után nagy AK-beszállítója lett amerikának?
Az elsõ két rész engem sem nyûgözött le. Nem igazán látszik hogy ki rendezte meg az sem hogy mennyi pénzt öltek bele. Tudom hogy káromlásnak hangzik de a jó öreg Asyliumos "mindenkire szakadt ruhát adunk, élére állítunk 1-2 autót szétszórunk egy halom papírt na meg igyekszünk nem nagyotálokat készíteni és máris elhiszi az ember hogy világvége van." íze volt ennek két résznek. A Walking Dead elsõ két része azért ütött rendesen és nézni a akartam tovább ez semmit sem mozgatott meg.
A kötelezõ szerelmi meg keményfiús, társadalmi ellentétes száltól már már rókázni tudnék.
Amikor a boltban harcolnak, komplett tárat bele lõ egy AK-val az idegenbe!!! erre jön a nindzsa és egy shotival agyonlövi? WTF? Az AK 150 méterrõl a vasúti sínt is átlövi😄😄😄
Akármi lehet belõle. De az is lehet, hogy végig tötymörgik, aztán mikor már megcsapja õket a kasza szele, onnan próbálnak akciót belevinni, csak akkor már menthetetlen lesz a nézettség. Viszont van nekik 2-3 sci-fi sorozat, aminek a kárán ezt megtanulták remélhetõleg.
Dramaturgia? Vicc... amikor eldobja a kutyának a labdát és erre felfigyel egy mech, el is kezdi lõni õket, majd hopp, a vágás után Carter doki simogatja a vetett ágyban alukáló fiát... Annyira súlytalan, abszolút funkciótlan jelenet és annyira érzõdik, hogy csak azért rakták oda ezt a részt, hogy meglegyen a kötelezõ minimális nettó akciójelenet. Soroljam még? Inkább ne.
Abban igazad van viszont, hogy cgi-vel voltak gondok a V-ben, de azért ne túlozzunk! Volt jónéhány elnagyolt és összecsapott cgi jelenet, de ez inkább a 2. évad 2. felében volt jellemzõ, az összkép korántsem olyan rossz, mint ahogy beállítod. Sõt, az elsõ 2 rész után (csak hogy ez is a FS-hoz legyen mérce) igencsak elégedett volt mindenki a látvánnyal. Itt viszont amikor a kutyás résznél kijön az a mech az épületbõl... na az a mozgásanimáció rendesen ciki, legalábbis egy olyan produkciónál, amit Spielberg nevével reklámoznak... szerintem.
Még csak annyit, hogy nem a V-t akarom fényezni, távol álljon tõlem, nem is én hoztam föl. De míg az a trailerrel megvett kilóra, addig a FS csalódás, EDDIG. Béke.
A karakterekrõl, és a történetrõl pedig vajmi keveset tudunk egyelõre a Falling Skiesban.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A halál csupán a kezdet...
De kb 5 precig bírtam. Aztán áttekertem a részt és vissza sem nézek többet.
Szerintem ez mindent elmond róla...
Már a trailer gagyi megvalósítása is elég gyanús volt. Valószínûleg nem húzza egy évadnál tovább.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
még maradok 1-2 részig
Egyébként meg mit lehetne még elmondani a traileren felül?😊 Itt nincs nagy csavar, meg titkos sztori. Az max késõbb jön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A halál csupán a kezdet...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."