1051
  • Tikal #248
    Azt hittem ez már csak jobb lehet mint a V, mert az rohadt szar volt, az már biztos.. de ez se jobb... nem tudom minek erőltetik ezeket a sorozatokat. Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyűjtsön gyerekekkel? WTF?
    Annyi a hiba ebben a sorozatban, bele sem kezdek, meg már leírták mások..
  • shaddam
    Nem szívesen mondom, de igazad van, a walking dead is mélyrepülésben...
  • Narxis
    Nem muszáJ. :P
  • jackoneill90
    De muszály véleményt írni.
  • Narxis
    Akkor ne írj egyikhez se.
  • stargatelost
    Milyen igaz.
  • jackoneill90
    Most nézem, nem is jó helyre írtam. Annyira egyformán szarok ezek a sorozatok, hogy összekeverem őket. Falling skies - Terra nova egy kaptafa.
  • Narxis
    Te észnél vagy?
  • jackoneill90
    egy kicsit van csak igazad. Amúgy sgu ban tényleg kinyírtam volna én is vagy 6 karaktert első résztől kezdve.
  • jackoneill90
    kárter seriff megint mindent rendbehozott. Annyira nehezen néztem már ezt is végig. :( Mikor lesz vége az első évadnak, hogy jöjjön egy talán jobb 2.? Jó lenne már egy jó nagy harc a hatosokkal.
  • kBagyula #238
    Mikor kezdődik a 2. évad?
  • karajjj
    hosszúpuskáról töltöttem az almasretes féle feliratokat és az utolsó 3 rész már nem igazán lett minőségi
  • vg
    Valahol jogos, de ez azért lehet, mert így legalább az napra meg lett, nem kellett heteket várni... almasrates (valóban jó) feliratai brutálisan sokat késtek. A feliratok.info oldalon mindig ellenőrzött feliratok vannak, de nagyrészt sokkal később is kerülnek fel.
  • karajjj
    pár nap alatt bepótoltam az 5 rész lemaradásomat és asszem ennyi elég volt belőle egy időre

a százados baszottul idegesítő lófarkas paraszt szar színész, a fegyveres kisgyerek jó ötlet, de szarul sikerült kivitelezni, Pope meg a csaja még egész jól sikerült, de kb ennyi

a fordítót pedig nincs jogom kritizálni, de baszki, olyan helyesírási hibák vannak benne, hogy sokadszorra már fáj, meg egy-két helyen nem pont azt mondták, mint ami le volt írva
  • Narxis
    Na várjátok már a folytatást?
  • karajjj
    A Jericho ettől sokkal jobb volt szerintem és egész korrektül sikerült befejezni
  • Narxis
    Itt meg mindegyik. :D
  • Agamemnon
    Ez azért egy fokkal jobb mint az SGU volt :) Legalább a karakterek elfogadhatóak, és hiányoznának, ha kiírnák őket. Az SGU-ról ezt nem tudtam elmondani :(
  • Borg
    De legalább az első két része fasza volt :D
  • Narxis
    Jericho-t első 2 rész után kaszáltam. :D
  • Narxis
    Egyetértek.
  • Sir Quno Jedi
    Nem vitaképpen mondom, de ezt te sem gondolhatod komolyan?! :D Én is szorgalmasan megnéztem, mivel mégiscsak "scifi" és így kötelező ugyebár, de néha rezgett a léc, hogy belebasszam az egeret a monitorba. Nem nézhetetlenebb, mint egy Jericho, de közeljár hozzá.
  • grebber
    Akkor menj ki amerikába ott a helyed ,sajnos miattatok szüntetnek meg sok sorozatot.Nincs ezzel semmi gond nagyon fasza!
  • Sir Quno Jedi
    Maradjunk abban, hogy mindkettő nagyjából nézhetetlen fércmunka. SGU készítők és írók is eltűntek a süllyesztőben (ki is nyírták a franchise-t), ez is úgy fog járni idővel...
  • Gauge
    Ekkora fostalicska sorozatot... Unalmas az egész! Ennél még SGU is ezerszer jobb volt!
  • Herold
    Biztos tárgyalni akarnak a kapitulációról.
  • grebber
    Hm érdekes lett az első évad vége!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kíváncsi vagyok mit akarnak carter dokitól a feketék!
  • Borg
    Jah, úgy öntögették mintha legalábbis ón lett volna. Egy fasság volt, mint ahogy az RPG-s jelenet is röhej. De valahogy nem lepett meg ezekkel a sorozat. Az egész bűzlik a spórolástól.
  • Narxis
    :D
  • Herold
    Na már van felirat a 8. részhez! (almasretes)
  • Herold
    Az nem hőkövetős rakéta volt, csak egy átalakított RPG. A fémek keménysége pedig egyenes arányban áll az olvadásponttal, máskülönben a becsapódás alatt, amikor a kinetikus energia átalakul hőenergiává, szétolvadna az egész.
  • Herold
    Jogos, sajnos vannak hibák abban a (gabbor-féle) fordításban, de még mindig jobb mint 3 héttel az epizód után egy hibátlan.
  • Agamemnon
    És a google fordította le? Mert ott volt már egy pár olyan...
  • Shiwo
    nem vagyok egy nagy kémikus, de attól, hogy kemény, még nem feltétlen kell hogy nagy legyen az olvadáspontja, nem ?

a rakétás dolog télleg érdekes, bár ha hőkövetős volt, és nem tudtak róla...

bár nem tom miért kell minden sorozattal szőrszálhasogatónak lenni és a hibákat keresni :)
  • Herold
    almasretes egy csiga tempójával fordít. Ha valakinek hamarabb kell, talál feliratot az opensubtitles.org-on.
  • Herold
    Az idegen lőszer nem passzol a fegyverükbe. A fémet megolvasztják és lövedéket öntenek belőle. Bár kétlem, hogy egy ilyen kemény fémet csak úgy a teakonyhában, otthoni körülmények között, meg tudnának olvasztani.
  • Herold
    Azért megnézném azt a kiképzést nem kapott civilt, aki RPG-vel elsőre eltalál egy mozgó objektumot ilyen távolságból.
  • daver88
    hát azért sokkal többet vártam az utolsó két résztől, a 9. nagyon nagy 0 volt, nem történt semmi, erre szokták mondani, hogy adtak a sz***nak egy pofont, a 10. rész megint csak vérszegény volt, a vége meg hát nem mozgatott meg annyira, hogy alig várjam 2012 nyarát...
  • Narxis
    Na megnéztem az uccsó 2 részt. Kövezzetek meg de jó volt, nem kiváló de jó. Szerintem felesleges a végén logikát keresni, azért cselekedett úgy mert minden áron meg akarja tartani a fiát.

Engem Rick idegesített nagyon...
  • Hoz_Hun
    A vallásos kiscsaj engem nem idegesít, mert jól néz ki. Mondjuk a dokinő se rossz. :D