1050
  • Borg
    Szerintem fasza volt ez a két új rész. Nincs ok panaszra.
    Csak vissza ne süllyedjenek a következő résszel a vontatott unalomba, ami az első évad volt...
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeee :D nézd ezt is!!!
  • Sir Quno Jedi
    Ujujujujjj... Ekövettem a hibát, hogy beletekertem. Na inkább nézek Continuumot... :D
  • kBagyula #324
    Lesz valamikor felirat?
  • ForzaInter
    Én se néztem meg még. Kíváncsi leszek azoknak a véleményére akik szarnak tartják a sorozatot, vagy kaszálták, és most visszaszálltak. Új írógárda remélem jobb lesz, mondjuk szerintem azért az 1. évad is nézhető volt, de nálam is csak erős közepes volt.
  • Sir Quno Jedi
    Na majd valamikor én is jól megnézem és megmondom utána, hogy kuka-e, vagy elmegy-e még szódával! Szólok, amint megvagyok vele.
  • Narxis
    2. részbe sűrítették az akciót, gyerekek egyet mondhatok...BRUTÁLIS. Szerintem kurvajó ez a sorozat. A 2. rész végén volt egy összefoglaló, több részből vágták össze, nem csak a következőből. Szerintem megfogadták a visszajelzéseket és több eksön, konfliktus lesz majd.
  • Narxis
    Megnéztem az első részt, duplarészes amúgy, külön kell letölteni. Nagyon zsír bár biztos lesznek fanyalgók. :P
  • kBagyula #319
    :D
  • Sir Quno Jedi
    Tudod, biztos, ami biztos... Máh nem bízom Játékhegyben mint rendező...
  • Narxis
    haha :P :D
  • Sir Quno Jedi
    Én a hányószacsit is odakészítem azért...
  • Narxis
    Készítsétek a nasit, üdcsit mert már csak 1 nap van és folytatódik az epikus sc-fi sorozat! :D
  • ForzaInter
    számomra ezek a sablon nyomozós sorozatok (ncis, csi stb.) nézhetetlenek.. egyedül a law & order: svu amit néztem néha viasaton, az elment egynek.
  • Narxis
    Ez igaz, karakterek tényleg jók.
  • Sir Quno Jedi
    Semennyi. Pedig sokan várják. Én is.
  • Sir Quno Jedi
    Én szeretem az NCIS-t, me jók benne a karakterek. A sztoritól és a propagandától meg el kell vonatkoztatni és okés lesz.
  • Herold
    Én leginkább egy új Star Trek sorozatot hiányolok, bár nem tudom mekkora igény lenne rá.
  • ForzaInter
    ncis mind a 9 évadot megnézted? te tuti nem vagy akkor ember:D:D
  • Narxis
    Scifire de persze leginkább az ilyen UFO megszállósokra. Volt a V - Visitors azt is nézted gondolom, én azt is imádtam és persze kaszálták... Terra Novat is szerettem de elismerem, hogy lehetett volna jobb. Alcatraz csak nyomokban tartalmazott scifit de persze néztem mert nincs más. :D Jön majd még a Warehouse 13, azért a sorozatért egyenesen megőrülök. Olyan mint az Eureka, el kezdem nézni és kész, megszűnik a külvilág számomra. :D

Falling Skies nem csak az idegenek miatt tetszik hanem, hogy már lerohanták a Földet és ebben kell túlélniük. Nincs pöcsölés, hogy itt vannak az idegenek, de bújkálnak meg tudom is én. Az alapsztori megadja az alaphangot az akcióhoz.

De fantasy sincs sok. Van a Game of Thrones amiből már csak 1 rész van hátra és szünetre megy. Nem tudom mi van a mai TV-s világgal, de rohadtul nem tetszik. Kínomban már megnéztem az NCIS-t is, mind a 9 évadot egyhuzamban. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de akkora közhellyel teli amerikai propaganda, hogy némelyik jelenetnél már a hajamat téptem.

Nem oly régen olyan sorozatok voltak mint a Primeval, Torchwood, Legend of the Seeker. Az első kettő bizonytalan időre szünetel, nem mondták, hogy kaszát kaptak, az utóbbi kapott kaszát. Szomorú.
  • mooo
    Én is csak azért nézem,mert alig van alternativa,ami volt azt is kaszálták(Terra Nova -annyira azért nem bánom a kaszát , Alcatraz, Stargate,
    stb...) Most ez a Continuum elég jónak tűnik,hátha... Már ha sci-fi-re gondoltál,mikor azt mondtad,hogy nincs más és nem csak az UFO megszállós sorozatokra :)
  • Sir Quno Jedi
    A scifi halott műfaj jóideje. A szuperhősös témák persze részben visszacsempászik, de már ez ugye nem ugyanaz. Mind1, szokni kell.
  • Andr0
    mi már most is nevetünk :D
  • Narxis
    várjuk ki a végét, lehet majd mi nevetünk a végén és nem a fanyalgók. :D
  • Narxis
    Hát de basszus nincs más. :D Azt kell szeretni ami van. :D Ha most nem dobtak össze nézettségnövelő részeket akkor szerintem kasza lesz, szal nem kell "aggódni", hogy folytatódik. :D
  • Andr0
    együtt szívunk Narxisszal... :D:D
  • Sir Quno Jedi
    Én is kérek abból amit te szedsz! :DDD Ennyi pozitív energiával nem veszíthetünk! (de)
  • Andr0
    +1 :) én is várom már... és persze dupla epizóddal nyitunk!!
  • Narxis
    16 nap és folytatódik az EPIKUS történet!
  • Andr0
    majd kiderül a 2. évadból :D:D
  • Narxis
    naaaaa :)
  • Fenrir
    Ez egy xar, nem kell tovább ragozni :)
  • jackoneill90
    Nincs mit tenni, elkezdem megint nézni.
    Terra nova százszor jobb volt. SG universe is jobb volt.
  • stargatelost
    OFF: Na, utánakerestem ennek a syfy-os hírnek.

Defender: Az emberiség és a transzhumánok intergalaktikus háborúja után játszódik, a Defender csillaghajón, melyet még mindig feszültségben élő emberek és idegen lények népesítenek be – a hajó pedig egy látszólag egyszerű, jószándékú küldetésre indul, hogy idővel a rajta élők életükért és az Univerzum épségéért kezdjenek el küzdeni.

Itt a hír

Ezekből ugye a legtöbb el fog halni, de hátha pont ezt rendelik be. Egyébként félig off, hogy egy másik poszt-idegeninváziós sorozat is berendelésre kerülhet, a Defiance, de csak jövőre. Ha...
  • Narxis
    Hát igen... teljesen kihal a sc-fi.
  • shaddam
    Majd a prometheus!
  • stargatelost
    Ez amúgy tényleg durva, Doctor Who-n meg ezen kívül tényleg nincs semmi, de tényleg semmilyen űrlényes (vagy akár űrhajós sc-fi). Érthetetlen, mennyire befulladt ez a műfaj.

(Asszem a syfail végre valahára méltóztatik berendelni pilotokat, és mintha ott olvastam volna valami űrhajós sztoriról. De hát az még messze van, meg hát a syfy-t ismerve...)
  • Narxis
    Én már azért adok 5 pontot a 10-ből mert nincs más hasonló. :D De komolyan... van más űrlényes akciósorozat? Nem kell ugyanilyen szitu, csak jelenkor + űrlények.
  • karajjj
    hát, azért ez barokkos túlzás :D
  • Narxis
    Te mindegyiknél azt teszed. :D