1050
-
Borg #167 Na, ez már nem volt rossz :)
Végre nem lelkizéssel telt az egész rész.. -
vg #166 Ez a jó, a másikban volt 1-2 hiba. Itt -
vg #165 magyar felirat 0108 -
#164 Én nagyon rajta voltam, remegve vártam a szombat délelőttöket :) -
#163 Én vagy 2 éve nézem a 2. évadot de valamikor majdcsak végzek vele.:D -
Nagydög #162 De en mar az elso evadot is csak ugy tessek-lassek neztem vegig. Franc se tudja, ez miert tetszik jobban. -
#161 A különbség az, hogy a BSG a mini részekkel és az első 2 évaddal magasra tette a mércét és utána volt sok filler rész. -
Nagydög #160 Az SGU meg a BSG idegesitett az allando kinlodassal, ez meg valahogy szorakoztat. -
Prof William #159 "The Spielberg nincs pénz az ufók animálására ebben a részben meg már rágják a fülünket mikor lessz valami akció?"
"Jól van akkor ebben a részben majd adunk fegyót a civilek kezébe és lövöldözhetnek egymásra sőt még filozófiai mondanivaló is lesz hogy mindig az ember a legveszélyesebb ellenfél"
"Csodás főnök máris intézkedek!" "Amúgy a helyi autóbontó megint felajánlott pár tucat selejtes motort."
"Megvesszük." -
EnxTheOne #158 A stáb fizetése, +100 USD villanyszámla. -
Borg #157 Mondjuk lehet, hogy csak azért döbbentem le hirtelem, mert mellette megint fórumot olvasgattam, és hirtelen egyszercsak oldalra néztem hogy jé történt valami :D -
#156 Tök izgi, ahogy emberek emberek ellen "harcolnak" béna kézifegyókkal a természet lágy ölén (meg civilek pláne). (not)
Én nem lepődtem, meg, inkább hánytam csöndben. :D
Kíváncsi vagyok mennyi volt ennek a résznek a költségvetése, beleszámolva a vaktöltényeket és a benzint a szemétdombról kurkászott motorokba?! -
Borg #155 A vége azért kezdett beindulni. Végre volt egy fordulat a történetben, egész meglepett amikor ott a háznál visszatérve...
Remélem szépen pörgetik fel tovább. Mostmár kellenek azok a WTF jelenetek is, mert párologni fog a nézőközönség, ha az évadzárók is szarok... bár az eddigi nézettsége meglepően stabil. -
#154 Ez a mostani rész trailer-ére is igaz volt, aztán mekkora egy rakás szart csináltak belőle. -
krisz073 #153 -
#152 Ennyire giccses véget...Bár a következő rész trailere felkeltette a figyelmem. -
baddeni #151 Nem szégyen megköszönni szóval köszönöm -
vg #150 Falling.Skies.S01E07.HDTV.XviD-ASAP.srt én csináltam, biztos van benne hiba, de legalább nem kell péntekig várni -
vg #149 mingyá megcsinálom a 7es részhez a feliratot(félig kész), mert a csajom rákattant, és nem akar várni vele egy hetet... -
Prof William #148 De fogadjunk hogy semmit sem fog érni valamint, hogy egyes karakterek hajlamosak lesznek egyedül elkóborolni. -
EnxTheOne #147 Szerintem a nagy dinok nem érdekelték öket. Szerintem egy t-rexet (Pár napja volt spektrumon, vagy valamelyik hasonlon, hogy egy átlagos trex kb 6-10 m magas volt), szerintem azt egy mostani .50-es kaliberü fegyverel könnyen ki lehet nyirni. A filmben meg gondolom fejletebb fegyverek vannak mint most. :D -
EnxTheOne #146 Ugy tudom hogy a film alaptörténete valami olyasmi hogy elfogyott minden nyersanyag. Szerintem sokkal egyszerübb valami olyasmi gépet épiteni, ami egy tárgyat atomokra, kvarkokra bont, majd az "alapanyagokbol" összerakják ami kell. Valami hasonlo mint a star trekben a replikátor. Szerintem sokkal egyszerübb lenne mint több tiz millio évet utazni az idöben. :S VAgy a levegö/vizek tisztitása is egszerübb. :D:D -
Prof William #145 Az meg más kérdés hogy ha olyan űber időtechnológiai van akkor miért nem mondjuk 2 millió évvel dinók kihalása utánra vitték népet és akkor nem kellett volna aggódni nagy dinók miatt mert ennyi idő alatt nem sok minden fejlődött volna ki ami nagy lenne de ennyi idő alatt meg már lazán rendbe jöna föld légköre stb a meteor után. -
#144 Még evidensebbet kérdezek: a sztori szerint ugye az agyonszennyezett Föld élhetetlen jövőjéből visszamennek az érintetlen, paradicsomi múltba, valamikor a jura környékére (plusz-mínusz pár 10millió, kicsire most nem adunk:), hogy ott új életet kezdve egy jobb, szebb jövő érdekében bla bla bla....
OK, és mi van a híres dino-meteorral (ill. kataklizmával, bármi is volt az), ami elpusztított mindent, ami egy patkánynál nagyobb? Azt hiszem erre mondják, hogy epic fail... -
#143 Majd valami alternatív valósággal vagy időegyensúly maszlaggal megmagyarázzák.Vagy csak tesznek rá magasról. -
EnxTheOne #142 Ez az az idöutazos nem?
És mivan akkor ha megölnek egy t-rexet, aminek meg kellet volna ennie egy másik ragadozo dinot, de miven kinyirták plazma fegyverel, és nem tudta megenni a másik dinot, igy a szerencsés tulélö dino megeszi az idögép feltalálojának egyik ösét? :D -
#141 Ha ugyanezt a színvonalat + a szép tájak akkor az már jó... -
hdmi #140 Ősszel megint jön egy új sci-fi, aminek a producere szintén Spielberg, a címe terra nova. Ez hátha jobb lesz, bár a trailer alapján nem vennék rá mérget. terra nova trailer -
#139 Tessék. -
hdmi #138 Ha BSplayert használsz, az amikor elindítod a videót, automatikusan keres feliratot hozzá. -
#137 Feliratokat hol lehet szedni hozzá? -
#136 Max két évados lesz jó esetben. Első két részt látva eddig. Csillagkapu universe sorsra jut ezis -
Nagydög #135 En is sejtettem mar akkor, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a faszi elkezdte eloadni a tervet a gyerekek elkuloniteserol/kimenteserol. Ez a Ben gyerkoc viszont nem tudom meg, melyik csapatban is jatszik igazan. -
ldavid #134 ha az nem lett volna a végén, már nem nézném a következőt
amúgy lefogadom ezek Pedoplanetről jöttek, de tuti valami baszott nagy baromsággal fogják magyarázni, ha fogják... -
#133 A felénél kitaláltam a "csattanót".Én naiv azt hittem ennyire nyilvánvaló dolgot nem sütnek el. -
Borg #132 A mai rész se hozott megváltást... bezzeg az ígérgetés már megy a következőre... -
Nagydög #131 Ez van. Az emberi konfliktusok elegge fuggetlenek az aktualis kornyezettol. -
Prof William #130 A másik kettő meg szerelmes lesz egymásba. :) Ha meg esetleg maradt még1 akkor ő lesz a gonosz g**ci.
1000 éves recept. :) -
Nagydög #129 A vilagon utolso harom emberbol legalabb egy ezen fog szenvedni, mikor lesz egy kis nyugta, tele a gyomra, es van egy hely, ahol leteheti a segget. Ilyenek vagyunk. -
Prof William #128 Tetszik hogy az emberiség jó 90% a kihalt de még mindig az legnagyobb baj hogy "Engem senki sem ért meg!"
Várj csak amíg kiderül hogy ezek az ufók is csak áldozatok és menekülnek valami elől! Egy ilyen csavart majdnem 100%-ra veszek.
A Doki srácra vészhelyzetből meg nem nagyon számítok mert tessék csak megnézni milyen filmekben szerepelt a sorozat után.