1050
-
#207 Ez a sorozat olyan, mint egy jó kis kannásbor. Majdnem olyan mintha igazi lenne, és az embernek időnként bele kell kóstolnia, hogy elhigyje, hogy az, vagy nem az.
Akinek van ízlése, az max a második próbálkozásig bírja és inkább vesz egy akármilyen üveges bort, akinek meg nincs az részegre győzködi magát.
-
#206 Még valami: Az idegen pókok okésan mozognak elég jó is néznek ki. Na de a robotjaik? Az förtelem, még rájuk nézni is rossz. Az az idétlen mozgás, grafika ,mikor csinálták ezt a filme? 2010-11? Illett volna valóságosabb robotokat gyártaniuk. ez kb 90es évek csillagkapuk robotjának felel meg. -
#205 Na mi lesz a vége a sorozatnak? Hát persze , hogy az emberek győznek majd. Ez 100%. tudtok egy olyan filmet is mondani amiben legyőzték az emberiséget az idegenek? Egyre megy már minden film is, játékokban sem tudnak már újat mutatni. -
#204 Engem csak 2 szereplő irritál baromira, egyik az a vallásos kiscsaj másik pedig a kisgyerek aki állandóan lövöldözni akar. Nah, ha ezeket "kinyírják" a sorozatból akkor az már számomra félsiker. -
ldavid #203 az a legnagyobb vicc, hogy elég jó volt végig a nézettsége -
kalapos01 #202 Ki az a hülye, aki várja? Már az is csoda, hogy van palimadár, aki a 3. rész után továbbnézte. -
Neoncsoves #201 ja... a 9. rész az most mi ? elhiszem hogy egy sorozatba kellenek töltelék epizódok is, de könyörgöm, egy 10 részes évadba ne legyenek töltelék részek -.- -
#200 Mér, az alien-eket meglepte, hogy annyira balfaszok a technológiájukkal együtt (főleg az a gáz), hogy szedett-vedett rongyos menekültek veszteséget tudnak nekik okozni (kb. minimálisat). Ez már tényleg gáz-e. :D -
ldavid #199 azta mennyi történés volt megint...
35 percbe össze lehetne vágni a fontosabb eseményeket az egész évadból -
Bullitt #198 És a cliffhanger is elég buta volt.
"Velünk jössz?"
"Persze, kérdés nélkül! Mint egy kiskutya!" -
Borg #197 2 kibaszott részt elpazaroltak, hogy a végén legyen 5 perc eksön meg egy cliffhanger... most meg lehet várni a 2. évadot... -
#196 Egyben volt. -
#195 vagy 1-2 az egyben volt? -
#194 a 2. részhez keresnék feliratot,pls help! -
Bullitt #193 Ez jövő év nyarán folytatódik, nem év elején. És a finálét szvsz elkúrták, főleg a 9. részt, ami teljesen tök felesleges volt. -
Inquisitor #192 Az szívás. Akkor lehet még is azoknak van igaza akik eleve csak végetért sorozatokat néznek? -
Neoncsoves #191 igaz, de ha megnézed a Game of Thrones-t, az is jövőév elején folytatódik... ennek a sorozatnak is hasonló sorsa van -
Inquisitor #190 Egy évad az nem egy év, hanem fél vagy negyed. Első esetben általában a két évad között van a nyári vagy téli "szünet".
Más kérdés amikor elkezdesz nézni egy sorozatot, egyre jobban érdekel, majd meggebedsz úgy várod a következő részt vagy évadot ... és a story közepén lelövi a csatorna. Így rááldoztál egy csomó időt, de sose tudod meg mi miért. Na az az idegesítő igazán, nem a szünet. -
Neoncsoves #189 hát ez... ezt utálom... komolyan kidobnak egy 10 részes évadot, aminek a végére beraknak egy hatalmas "cliffhangert", és persze várjak 1 évet mire kijön a 2. évad, addigra talán el is felejtem mi volt az a nagy cliffhanger... sorozat forgatókönyvírás 1es...... -
vg #188 Valószínűleg estére meglesz mindkét részhez a magyar felirat(majd meglátom mennyi kedvem lesz csinálni), de nem szívesen tenném ki újra, de akinek kell, annak elküldöm szívesen. -
Nagydög #187 Ezek szerintem nem bakik, hanem magyarazatra varo furcsasagok. Az epiteszetben pedig nem hiba, hogy valami leer a foldig, es azt fel lehet robbantani, hanem szuksegszeruseg. Amugy 4 robbantas lesz az, ha jol emlekszem. -
#186 Szerintem meg ez a lőszeres dolog tök jó, annyi film és sorozat volt már amiben az idegenek fegyverei irtó high-techek, hogy már unalmas. Így is fejlettebbek, de felhasználják a helyi anyagokat, spórolnak az energiával és ahogy láttuk eléggé bevált nekik. Úgy tudom van hőkamerájuk mert Pope mondta, hogy odacsalogattak egy repcsit úgy, hogy járattak valami nagy motort sokáig(?) és amikor rálőttek egy rakétát akkor kikerülte, no meg eleve a hőre jött oda.
Asszem arról volt szó, hogy csak a nagyobb hőt érzékelik. -
Bullitt #185 Spoileres írás...
A pilot után kaszáltam mert szinte elaludtam és semmi jelentőset nem láttam benne, aztán a nyári ubiszezon miatt újra nézni kezdtem és mostmár nekem is tetszik. Ugyanakkor lenne hova fejlődni bőven, bár nem tudom milyen lesz az új írógárdával a második szezonban. Azért érdekes a földönkívüliek, hogy idejönnek (amihez amúgy is jóval fejlettebb techre van szükség, mint a miénk) és a saját golyóinkat használják. Ami még ennél is nevetségesebb, hogy építészetben olyan kb. hibát követnek el, mint a Csillagok Háborújában a Halálcsilag szellőzője (egy robbantással ledől majd az egész); na és persze elég nehezen hiszem, hogy nincs valami műholdjuk fent, hogy letapogassa a felszínt (vagy akár csak hőkamera a repcsijeikben) és azzal kiírtsák a népet.
Bejön, de k**va sok logikai bakit kell elnézni nála, ám még befér a keretbe úgymond.
És szerintem kicsit későn hozták be a kétlábú idegeneket, lehetett volna ilyen kis "legendaként" kezdeni, hogy XY-nak mondta Z, hogy egy ismerősének unokahúgának a fia látott egy ilyesmi lényt de még senki nem tudta megerősíteni. Ráadásul eddig "rejtegették" magukat, most meg egy szimpla felderítéskor látnak többet is egyszerre.
Pope eddig a legnagyobb karakter, a többiek elég "súlytalanok" és túlontúl egyszerűek nekem. Oké, átlagemberek, de az átlagemberek is tudnak érdekesek lenni, ha jól megírják. Ben-re érdemes lesz odafigyelni, biztos vagyok benne, hogy ilyen kis trójai faló lesz belőle, a Rick meg már most is az.
Holnap finálé. Azt olvastam valami irtó nagy cliffhanger van a végén. -
#184 Igen, van 1-2 dolog amire zavaróan egyszerű megoldást találtak amire már jóval hamarabb rájöhettek volna, de 2 dologba gondoljunk bele:
1. élet-halál között menekülve, éhezve minimális fejadagokkal minden nap nem biztos, hogy mi is tisztán és logikusan gondolkodnánk
2. ez csak egy film
De örülök, hogy végre másnak is tetszik. :D -
Nagydög #183 Latom benne azokat a dolgokat, amiket felronak a sorozatnak, de engem nem zavarnak. Vannak benne idetlen dolgok. Pl.:Itt az idegen loszer, passzol a fegyverunkbe, hiszen a mi loszerunket alakitottak at, csak sokkal erosebb. Es szukseg van egy 6(?) eves gyerekre, hogy a kovetkezo logikus lepest felvesse.
Es megis tetszik. -
#182 Vagy kötözködsz vagy tényleg ennyire különbözik az ízlésünk. Smallville-nél, V-nél is megmondtam, de itt is ugyanezt mondtam. Nem tökéletes, de abszolút nézhető kategória. Szerintem felesleges ennél sötétebb, realisztikusabb képet festeni mert az már emo lenne. Számomra életszerűek a szenvedéseik, hogy nincs kaja, oda vannak a gyerekeik, lassan bekattannak, egymás ellen fordulnak és nem bíznak a felszabadított gyerekekben.
A posztapokaliptikus hangulat is átjön, számomra talán azért mert semmi elektromos kütyüt nem használnak. Régi autók vannak meg néhány zseblámpa és a helyszínek is jók és még nagyon érdekel a sztori is, pl. kik azok a 2 lábú idegenek stb.
Nem tudok ennél több érvet hozni, írhatom azt is simán, hogy odaszegez a monitor elé, egyszerűen tetszik. Persze elfogadom azt is ha valakinek nem, írtam is, hogy nem tökéletes, de jó.
Vagy túl sokat vártak néhányan a nagy hype miatt? -
#181 Ne fájdítsd a szívem, ha ezt a sorozatot megspékelnék az SGU sötét, realisztikus tónusával, rohadt nagyot üthetett volna. Fényévekkel jobban kezelték a civilek vs. katonák dolgot. De szerintem ne keverjük ide.
Ez a sorozat olyan, mintha egy étlapról tudnád melyik kaját fogod kapni, pont azt a kaját, amit már rohadtul ismersz, és nem annyira fekszik már. Olyan sorozatnak kellett volna lennie, hogy még az étlapot sem ismerd, és a kaját amit eléd raknak közben fedezed fel, mert még nem ettél olyat. Ha érted mire gondolok.
-
#180 Szerintem meg rohadt jó, úgy látszik ízlések és pofonok, a V-nél pedig úgy teszik mintha nem raktad volna be aközé a 2 sz.r sorozat közé. :D -
#179 Kár erőlködnöd mert ez a "családi matiné" még mindig 100-szor emészthetőbb mint az SG: U legjobb hasonló jelenetei. Egyszer se kellett beletekernem, egyszer se lankadt a figyelmem, minden jelenetre emlékszem. Ennyit erről. :) -
#178 És milyen kategória az? :) Családi matiné, klisés röhejes fordulatok, maszlag baromságok posztapok világba ültetve, ja meg síkhülye alienek kategória? Mert akkor igazad van :) -
#177 Ma le is daráltam az összes eddigi részt. Nagyon jó sori, vitathatatlanul az egyik legjobb kategóriájában, jól fordít ez az almásrétes nevű tag, de a 8-ast már angolul néztem, nem bírtam várni. :D De így is értettem. -
#176 Nos így a nyolcasra kezd értelme is lenni végre (bár várható volt minden amit megtudtak). -
#175 én kaszáltam, úgyhogy -fav. -
#174 Most nézem a 3. részt, hatalmas sori!!! -
EnxTheOne #173 Mi a bajod az afroval? :D
-
#172 Kezd visszatérni belém remény hogy értelmes fordulatot vesz a sorozat. -
ldavid #171 nem tudom mi történt, de most volt néhány egész jó jelenet, nem is tekertem bele, csak egyszer :D -
Neoncsoves #170 azzal hogy feka nem lenne gond, ha nem lenne ilyen gyökér mikrofonhaja is mellé :D -
Borg #169 Az a kis nig... afroamerikai? Az elég irritáló, de szerintem rosszfiút csinálnak most belőle úgyis... sokat már nem látjuk talán. -
Neoncsoves #168 nem volt rossz ez a rész, de a Rick nevű kisgyerek engem már kurvára idegesít