1050
-
#407 jaja kedves arcú....:D tuti lesz valami epic fight... amúgy ellenük készült a torony. -
Borg #406 Viszont ha jól megnézed, van valami "kedves" az arckifejezésében. Szóval szerintem ők így vagy úgy, de az overlordok ellen lesznek. (a csavar max annyi, hogy az emberek mellett, vagy szintén ellen) -
Bullitt #405 Nekem az jött le, hogy az igazi skitterek érkeztek meg. Gondolom a harness miatt lettek többlábúak, mindenesetre sztem az "új" aliennek skitter feje van. -
hdmi #404 Lehet 1 évet várni, hogy kiderüljön, hogy kik azok. -
#403 Azért ölték meg, hogy ne legyenek útban, am. ezeket is megölik ha összefutnak a robotjaikkal vagy skitterekkel. A halfejűeket most amúgy is jobban izgatja a skitter lázadás. -
hdmi #402 "Egyébként érdekes, hogy mindenki azt várja mikor ölik meg az utolsó embert is a Földön miközben az idegeneknek egyértelműen nem ez a céljuk."
"Set six months into a world devastated by an alien invasion.....Within a few days the invaders neutralize the world's power grid and technology, destroy the militaries of all the world's countries, and apparently kill over 90% of the human population. Set six months into a world devastated by an alien invasion"
Magyarul a sorozat 6 hónappal játszódik az invázió után. A támadók az invázió után pár nap alatt (!!!!) kiiktatták a Föld áramellátását és technológiáját, a világ összes hadseregét megsemmisítették, és megölték a földi lakosság több mint 90%-át. Még egyszer leírom, hogy a sorozat saját bevallása szerint mindez pár nap alatt. De kb. 50 kalasnyikovos felkelővel nem bírnak el már hónapok óta, sőt minden ütközetből ők kerülnek ki győztesen. Ha itt nincsen egy kúrva nagy ellentmondás, akkor sehol se.
Egyébként ha meg nem céljuk az emberek kiirtása, akkor miért ölték meg a lakosság több mint 90%-át?
Mindenesetre nézem a sorozatot, időtöltésnek elmegy, de komolytalan az egész.
-
#401 Persze, hogy tele van, és zavaró is tud lenni. De ez már csak egy ilyen sorozat... -
#400 Szerintem ő nem a reflektorok hőkibocsájtására gondolt hanem hogy az éjjel kellős közepén villognak összevissza az utakon! -
#399 Refrektorok lehet nem termelnek annyi hőt. Egyébként érdekes, hogy mindenki azt várja mikor ölik meg az utolsó embert is a Földön miközben az idegeneknek egyértelműen nem ez a céljuk. Csak annyit öltek amennyit muszáj volt, a gyerekeket meg felhasználják. Az eddigi ellenállás inkább túlélés, komoly kárt csak akkor okoztak amikor belőtték a rakétát abba a toronyba. Másrészről lehet szükségük van az emberekre, hogy legyen majd skitter utánpótlás. -
Spheriot #398 Titeket nem boszant, hogy az egész sorozat zsúfolva van alapvető hibákkal? pl az idegenek a motorok hőjét seperc alatt kiszúrják, de a refrektorokat nem veszik észre?
A földi technikai szinvonalat figyelembe véve egy ilyen ellenálló csapatot bárhol a világon az USA kb 5 perc alatt iktatna ki... -
#397 hát ez komoly rész volt:D Évadzáró eléggé be lett rendezve...:D -
#396 Jaja, én is aszittem. :D Nagyon jó ez a sorozat, rendesen oda pörköltek az írók. -
Borg #395 Azt hittem ez a season finale.. erre még egy rész lesz jövő héten...
Mindenesetre szépen bővítették a jó színészek körét, és a történet is szépen fejlődik. A következőben meg mindenki megkapja a hiányzó eksön adagját is :) -
Prof William #394 Apokalipszis közben a kihalás szélén az ember nem válogathat. :) -
#393 Nagy felhozatal amúgy sincsen a sorozatban. -
#392 Annak nagyon örülök, hogy a kis feka gyereket ki(ny)írták, kimondhatatlanul idegesített a feje. Viszont a legjobb csaj szerintem Lourdes. -
Borg #391 LOK-nak testhezálló szerep lesz :) -
#390 Fejlődtek a karakterek, többet megtudtunk róluk, sanszos, hogy őket nem írják majd ki, egy darabig biztos(Maggie és Tector). -
hdmi #389 Szerintem meg az idei évad leggyengébb része volt, nem történt benne semmi. -
#388 Ez jó rész volt, szvsz köv. részben kiderül, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rezervátumba érkeztek. -
#387 Az idegenek butákok, nem jöttek rá, hogy az ilyen dögösebb földi nőknek nem kell harness, pénzért is vetkőznek simán... :D -
#386 Olyat kapna amilyen van.... -
#385 -
#384 -
Masakari #383 Kapna olyan harness-t...nem tenne zsebre az tuti -
#382 Nah jó rész volt ez is. :) Alakul ez! -
#381 ezt se hittem volna hogy a legjobban várt heti adagom ez a sori lesz)) -
#380 Persze, hogy támadóeszköz. Am. le se szarják az idegenek ezt a kis lázadó csapatot, nekik Ben kell és a lázadó skitterek. Bár lehet, hogy a meglőtt halfejű bosszút esküszik. -
Borg #379 Mondjuk szokás szerint sajnos nem mentek bele a kis pókok magyarázatába... meg hogy ugye hetek óta ott dekkoltak a sztori szerint elvileg, a kis pókok miért nem jelentek meg addig? Vagy ez direkt ilyen támadó eszköze volt most a halfejűnek? -
#378 Milyen horrorosra vették ezt a részt azokkal a pókokkal :D Meg annak is örülök, hogy merik kinyiffantani a jobban megismert mellékszereplőket. -
#377 megértem az indítékait... :D -
#376 LOL :D -
#375 na úgy mégis, szerintetek miért vette magához a halpofa... :D -
#374 jah, Karen eléggé jóféle :D -
#373 van még hátra 3 rész de nagyon üt ez az évad!! ez a rész pff... Karen pedig jókiscsaj... :D -
#372 Ez kurva jó rész volt, eléggé drámai. Nyilván az uccsó epizódban fog kiderülni, hogy mit akarnak. Am. szinte biztos, hogy valami olyat ami lakhatatlanná teszi a bolygót, vizet vagy valamit a talajból. -
hdmi #371 Kár, hogy Pope ilyen keveset szerepel ebben az évadban, ő az egyetlen igazi karakter. A másik, hogy lassan vége a 2-dik évadnak is, s még mindig nem derült ki, hogy mit is akarnak az idegenek. -
#370 Már-már majdnem nézhető, még ha túlzottan kiszámítható is. -
#369 Kezd végre beindulni! Bár a Karen szál kiszámítható volt! -
#368 Ja, loooool, akkor bocs. :D Azt most nézem, meglátjuk javult-e. :D