Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nana, azé BSG végétõl sokan falnak mentek (én inkább meg sem néztem az utolsó három részt, azóta is boldog tudatlanságban élek). 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Ember, hát nem pont azért ajánlottam azt a sok sorozatot, hogy ne kezdj bele ilyen szarokba??? 😄 Falling Skies, V, Terra Nova, FlashForward ezek mind foshalmazok 😊 Nyomasd a BSG-t, abban nem fogsz csalódni 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
Azt hittem ez már csak jobb lehet mint a V, mert az rohadt szar volt, az már biztos.. de ez se jobb... nem tudom minek erõltetik ezeket a sorozatokat. Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyûjtsön gyerekekkel? WTF?
Annyi a hiba ebben a sorozatban, bele sem kezdek, meg már leírták mások..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
Nem szívesen mondom, de igazad van, a walking dead is mélyrepülésben...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Narxis
Nem muszáJ. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jackoneill90
De muszály véleményt írni.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Narxis
Akkor ne írj egyikhez se.

stargatelost
<#hehe> Milyen igaz. <#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jackoneill90
Most nézem, nem is jó helyre írtam. Annyira egyformán szarok ezek a sorozatok, hogy összekeverem õket. Falling skies - Terra nova egy kaptafa.

Narxis
Te észnél vagy?

jackoneill90
egy kicsit van csak igazad. Amúgy sgu ban tényleg kinyírtam volna én is vagy 6 karaktert elsõ résztõl kezdve.

jackoneill90
kárter seriff megint mindent rendbehozott. Annyira nehezen néztem már ezt is végig. 😞 Mikor lesz vége az elsõ évadnak, hogy jöjjön egy talán jobb 2.? Jó lenne már egy jó nagy harc a hatosokkal.

kBagyula
Mikor kezdõdik a 2. évad?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hosszúpuskáról töltöttem az almasretes féle feliratokat és az utolsó 3 rész már nem igazán lett minõségi
Valahol jogos, de ez azért lehet, mert így legalább az napra meg lett, nem kellett heteket várni... almasrates (valóban jó) feliratai brutálisan sokat késtek. A feliratok.info oldalon mindig ellenõrzött feliratok vannak, de nagyrészt sokkal késõbb is kerülnek fel.
pár nap alatt bepótoltam az 5 rész lemaradásomat és asszem ennyi elég volt belõle egy idõre

a százados baszottul idegesítõ lófarkas paraszt szar színész, a fegyveres kisgyerek jó ötlet, de szarul sikerült kivitelezni, Pope meg a csaja még egész jól sikerült, de kb ennyi

a fordítót pedig nincs jogom kritizálni, de baszki, olyan helyesírási hibák vannak benne, hogy sokadszorra már fáj, meg egy-két helyen nem pont azt mondták, mint ami le volt írva
Narxis
Na várjátok már a folytatást?

A Jericho ettõl sokkal jobb volt szerintem és egész korrektül sikerült befejezni
Narxis
Itt meg mindegyik. 😄

Agamemnon
Ez azért egy fokkal jobb mint az SGU volt 😊 Legalább a karakterek elfogadhatóak, és hiányoznának, ha kiírnák õket. Az SGU-ról ezt nem tudtam elmondani 😞

De legalább az elsõ két része fasza volt 😄
Narxis
Jericho-t elsõ 2 rész után kaszáltam. 😄

Narxis
Egyetértek.

Sir Quno Jedi
Nem vitaképpen mondom, de ezt te sem gondolhatod komolyan?! 😄 Én is szorgalmasan megnéztem, mivel mégiscsak "scifi" és így kötelezõ ugyebár, de néha rezgett a léc, hogy belebasszam az egeret a monitorba. Nem nézhetetlenebb, mint egy Jericho, de közeljár hozzá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Akkor menj ki amerikába ott a helyed ,sajnos miattatok szüntetnek meg sok sorozatot.Nincs ezzel semmi gond nagyon fasza!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Maradjunk abban, hogy mindkettõ nagyjából nézhetetlen fércmunka. SGU készítõk és írók is eltûntek a süllyesztõben (ki is nyírták a franchise-t), ez is úgy fog járni idõvel...

Ekkora fostalicska sorozatot... Unalmas az egész! Ennél még SGU is ezerszer jobb volt!
Herold
Biztos tárgyalni akarnak a kapitulációról. <#hehe>

grebber
Hm érdekes lett az elsõ évad vége!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok mit akarnak carter dokitól a feketék!

Next PC upgrade: 2022

Jah, úgy öntögették mintha legalábbis ón lett volna. Egy fasság volt, mint ahogy az RPG-s jelenet is röhej. De valahogy nem lepett meg ezekkel a sorozat. Az egész bûzlik a spórolástól.
Narxis
😄

Herold
Na már van felirat a 8. részhez! (almasretes) <#zavart2><#idiota><#unalmas>

Herold
Az nem hõkövetõs rakéta volt, csak egy átalakított RPG. A fémek keménysége pedig egyenes arányban áll az olvadásponttal, máskülönben a becsapódás alatt, amikor a kinetikus energia átalakul hõenergiává, szétolvadna az egész.

Herold
Jogos, sajnos vannak hibák abban a (gabbor-féle) fordításban, de még mindig jobb mint 3 héttel az epizód után egy hibátlan.

Agamemnon
És a google fordította le? Mert ott volt már egy pár olyan...

Shiwo
nem vagyok egy nagy kémikus, de attól, hogy kemény, még nem feltétlen kell hogy nagy legyen az olvadáspontja, nem ?

a rakétás dolog télleg érdekes, bár ha hõkövetõs volt, és nem tudtak róla...

bár nem tom miért kell minden sorozattal szõrszálhasogatónak lenni és a hibákat keresni 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Herold
almasretes egy csiga tempójával fordít. Ha valakinek hamarabb kell, talál feliratot az opensubtitles.org-on.

Herold
Az idegen lõszer nem passzol a fegyverükbe. A fémet megolvasztják és lövedéket öntenek belõle. Bár kétlem, hogy egy ilyen kemény fémet csak úgy a teakonyhában, otthoni körülmények között, meg tudnának olvasztani.

Herold
Azért megnézném azt a kiképzést nem kapott civilt, aki RPG-vel elsõre eltalál egy mozgó objektumot ilyen távolságból.

daver88
hát azért sokkal többet vártam az utolsó két résztõl, a 9. nagyon nagy 0 volt, nem történt semmi, erre szokták mondani, hogy adtak a sz***nak egy pofont, a 10. rész megint csak vérszegény volt, a vége meg hát nem mozgatott meg annyira, hogy alig várjam 2012 nyarát...

Narxis
Na megnéztem az uccsó 2 részt. Kövezzetek meg de jó volt, nem kiváló de jó. Szerintem felesleges a végén logikát keresni, azért cselekedett úgy mert minden áron meg akarja tartani a fiát.

Engem Rick idegesített nagyon...

A vallásos kiscsaj engem nem idegesít, mert jól néz ki. Mondjuk a dokinõ se rossz. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"udtok egy olyan filmet is mondani amiben legyõzték az emberiséget az idegenek?"

Egy csomó ilyen film van. Sõt, talán több is az ilyen.

"Egyre megy már minden film is, játékokban sem tudnak már újat mutatni."

Csak azért, mert béna és kiszámítható filmeket nézel, ne hidd, hogy nincs világ rajtad kívül. Kiszámítható filmek régen voltak, ma már egyáltalán nem követik a sablondramaturgiát. Csak meg kell találni azt, ami jó.
NEXUS6
Ez a sorozat olyan, mint egy jó kis kannásbor. Majdnem olyan mintha igazi lenne, és az embernek idõnként bele kell kóstolnia, hogy elhigyje, hogy az, vagy nem az.

Akinek van ízlése, az max a második próbálkozásig bírja és inkább vesz egy akármilyen üveges bort, akinek meg nincs az részegre gyõzködi magát.
<#pias><#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

jackoneill90
Még valami: Az idegen pókok okésan mozognak elég jó is néznek ki. Na de a robotjaik? Az förtelem, még rájuk nézni is rossz. Az az idétlen mozgás, grafika ,mikor csinálták ezt a filme? 2010-11? Illett volna valóságosabb robotokat gyártaniuk. ez kb 90es évek csillagkapuk robotjának felel meg.

jackoneill90
Na mi lesz a vége a sorozatnak? Hát persze , hogy az emberek gyõznek majd. Ez 100%. tudtok egy olyan filmet is mondani amiben legyõzték az emberiséget az idegenek? Egyre megy már minden film is, játékokban sem tudnak már újat mutatni.

Fenrir
Engem csak 2 szereplõ irritál baromira, egyik az a vallásos kiscsaj másik pedig a kisgyerek aki állandóan lövöldözni akar. Nah, ha ezeket "kinyírják" a sorozatból akkor az már számomra félsiker.

A halál csupán a kezdet...

az a legnagyobb vicc, hogy elég jó volt végig a nézettsége
Ki az a hülye, aki várja? Már az is csoda, hogy van palimadár, aki a 3. rész után továbbnézte.
ja... a 9. rész az most mi ? elhiszem hogy egy sorozatba kellenek töltelék epizódok is, de könyörgöm, egy 10 részes évadba ne legyenek töltelék részek -.-