Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
+1 😊 én is várom már... és persze dupla epizóddal nyitunk!!

Armin & Ayu fan

Narxis
16 nap és folytatódik az EPIKUS történet!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
majd kiderül a 2. évadból 😄😄

Armin & Ayu fan

Narxis
naaaaa 😊

Fenrir
Ez egy xar, nem kell tovább ragozni 😊

A halál csupán a kezdet...

jackoneill90
Nincs mit tenni, elkezdem megint nézni.
Terra nova százszor jobb volt. SG universe is jobb volt.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

stargatelost
OFF: Na, utánakerestem ennek a syfy-os hírnek.

Defender: Az emberiség és a transzhumánok intergalaktikus háborúja után játszódik, a Defender csillaghajón, melyet még mindig feszültségben élõ emberek és idegen lények népesítenek be – a hajó pedig egy látszólag egyszerû, jószándékú küldetésre indul, hogy idõvel a rajta élõk életükért és az Univerzum épségéért kezdjenek el küzdeni.

Itt a hír

Ezekbõl ugye a legtöbb el fog halni, de hátha pont ezt rendelik be. Egyébként félig off, hogy egy másik poszt-idegeninváziós sorozat is berendelésre kerülhet, a Defiance, de csak jövõre. Ha...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Hát igen... teljesen kihal a sc-fi.

shaddam
Majd a prometheus!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

stargatelost
Ez amúgy tényleg durva, Doctor Who-n meg ezen kívül tényleg nincs semmi, de tényleg semmilyen ûrlényes (vagy akár ûrhajós sc-fi). Érthetetlen, mennyire befulladt ez a mûfaj. <#szomoru1>

(Asszem a syfail végre valahára méltóztatik berendelni pilotokat, és mintha ott olvastam volna valami ûrhajós sztoriról. De hát az még messze van, meg hát a syfy-t ismerve...)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Én már azért adok 5 pontot a 10-bõl mert nincs más hasonló. 😄 De komolyan... van más ûrlényes akciósorozat? Nem kell ugyanilyen szitu, csak jelenkor + ûrlények.

hát, azért ez barokkos túlzás 😄
Narxis
Te mindegyiknél azt teszed. 😄

jól teszed 😊
Sir Quno Jedi
Én ha SGU, ha FS, csak szomorúan csóválom a fejemet... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
<#hehe>

Narxis
Én meg ugyanezt a képet vágom ha te ezt írod SGU-ról, szóval.. 😄

stargatelost
😮 pls

(mondjuk én ugyanezt mondom az SGU-ról, szóval ízlések... 😊 )

Narxis
lol, ez eléggé spoileres, de tartom továbbra is, hogy ez egy 10/10 sorozat volt és lesz is.

cs1rk3

ForzaInter
azért a nézhetetlentõl meg a rossztól messze áll a falling skies szerintem..
nem a legjobb alkotás ebben a mûfajban, de bõven nézhetõ kategória. nem is nagyon jó ahogy néhányan írjak de nem is olyan rossz, valahol a kettõ között van az igazság.😄

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Ott van pl. a The Darkest Hour. Az is hasonló téma, mint ez a FS. Ráadásul az kisköltségvetéses, ruszkiknál játszódik, nincsenek benne isemrt színészek meg semmi. EZÉRT nem is voltak vele kapcsolatban nagy elvárásaim és így kiválóan szórakoztam.

Jobb félni, mint megijedni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Meglehet. A tarilerben lévõ lövöldözésbõl fél perc is annyiba kerül, mint amit kb. egy fél sorozatra szánnak, szóval túl sokra nem lesz kilátás. Benyeljük a mézesmadzagot, aztán kapjuk a nímanddrámát rongyosokkal.

Én azt mondom LEHETne ebbõl jó sorozatot csinálni (megfelelõ forgatókönyv írókkal és rendezõkkel), de jobb nem nekimenni túl nagy reményekkel és akkor még akár pozitívan is csalódhatunk. (bár én nem fûzök ehhez sem reményeket már, de általában be is jön)

Meglátjuk. Lehet hogy nem ez lesz az év legrosszabb sf sorozata idén és én azt mondom, az elsõ széria után már az is igen-igen jó eredmény lesz!!! (vagy a többi versenyzõ annyira szánalams :_D)

BaliBoy
Ízlések és pofonok... Én a BSG-t tartottam nézhetetlennek.
A közös pont úgy tûnik, hogy a Terra Nova. Azt a felénél ott hagytam. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

stargatelost
Azért annyira nem volt nézhetetlen, mint a terra nova, de azért ez is igen-igen rossz volt 😊 De reméljük összekapják magukat a második évadra.

BaliBoy
Nézhetetlen????
Nem egy sorozatot nézünk sztem.... 😊

Sir Quno Jedi
Bazki, a trailerek eddig sem voltak rosszak, csak a sorozat volt nézhetetlen! 😄DD

Majd nyugtával dícsérjük a papot...

Narxis
Ez brutáljó lesz, most már az itt elégedetlenkedõknek is el kell ismerniük!

BaliBoy
3 perces elõzetes a 2x01-bõl!!!
Ez ûber király lesz! 😊)

Andr0
ígymár jobb 😊 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
De nyaaaaaa<#eljen><#eljen><#eljen>

Csak azt már asszem olvastam. 😄

Andr0
Persze, én itt hozom az infót meg kiteszem a lelkem ésénnemkapokfelfelémutatóhüvelykujjat? o.0 Nem para túlélem... :/<#schmoll2><#sniffles>

Armin & Ayu fan

Narxis
<#eljen>

kBagyula
Jippiiiiííí!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Andr0
Voltmár?
"‎Falling Skies returns June 17 at 9|8c with a 2-hour Season Premiere!"

Armin & Ayu fan

kBagyula
Mikor kezdik?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
nem 😛 még több lesz, még jobb lesz és még brutálisabb lesz 😄

Ebben benne volt az összes CGI jelenet, amit az egész évadban látni fogunk? 😊
Narxis
jah 😄

az ott terry o'quinn? 😄
Sir Quno Jedi
Nnnnnnaaaa, erre kíváncsi vagyok. A walking dead már úgyis nézhetetlenné fajult, ez sem lehet már sokkal rosszabb... 😄

Narxis
Nem.

Narxis
2. évad!!!!!!!

jackoneill90
A flashforward igenis jó volt

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Fenrir
Ezeket nem nehéz sajnos :\

A halál csupán a kezdet...

Narxis
Mikor folytatódik mááár?

shaddam
Próbáld ki az el barcot.Sajna van 1-2 spanyol jellemvonása de a terra nova, falling skies "scifi"-t übereli.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tikal
te is egyszerû lehetsz akkor mint ezek a sorozatok, gondolom neked elég ha folytatásos szerelmi szál van, aztán nézed is évadokon keresztül 😊

soha senki nem hiányolta a valóságot ezekbõl, az ÉRTELMET hiányolom, érted? hogy ne gagyi történet legyen, gagyi párbeszédekkel meg cselekménnyel.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Beszerzés alatt az ajánlottak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Nekem semmi bajom nincs se a V-vel sem ezzel.
Valahogy nem is gondolok bele ilyenbe mint amit leírtál "Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyûjtsön gyerekekkel".

Soha senki nem mondta sehol, hogy a sorozatoknak a valóságról kéne szólnia!
Ezt találták ki a készítõk ezt kell szeretni.Én szeretem is csak ezeket a köztes szüneteket nem 😞

Next PC upgrade: 2022