1050
  • mike01010101
    Szerintem ez a sorozat nagyon rendben van, kicsit háttérbe szorult a (indokolt és jogos) Walking Dead őrület miatt, pedig nagyon sok hasonlóság van a két sorozat közt és biztos, hogy akinek a WD bejön és nem zárkózik el az idegenes sci-fi-ktől annak ez is bejön. (pl nekem:))
  • ForzaInter
    drogosok akkor jól járnának:D
  • Narxis
    Mert olyanok lettek mint a drogosok.
  • Tababo
    de akiken béklyó volt és levették róluk azok mind vágytak utána vissza.
    tehát nem érezték azt hogy rabszolgák lennének.
  • Tababo
    én már a szimbiotához is öreg vagyok.
    reggel már a hátamban van merevedés.
  • ForzaInter
    ja akkor ő már alapból egy sci-fi világban él:D
  • Narxis
    Neki könnyű, egész nap pc játékokkal játszik, nincsenek barátai se. Nem én találtam ki, ő írta. :D
  • ForzaInter
    hát én meg inkább meghalnék mint rabszolga legyek..
  • grebber
    Én a 0. percbe odavetném magam az idegeneknek inkább élek tovább szimbiotával a gerincemen mint halott legyek
  • Narxis
    Jah nekem is. :D
  • Tababo
    okés igazad van elfogadom
    alapvetően nekem bejön a sorozat. nálam hiánypótló cucc
  • Narxis
    Spéci rakétákkal.
  • Tababo
    mégis pusztítottak el belőlük vagy iktattak ki belőlük mielőtt rájött pope hogy hogyan kell őket könnyebben sebezni.
  • Narxis
    Nyilván... :D Azoknak a robotoknak a páncélján nem megy át semmi csak ami a saját páncéljukból készült.
  • Tababo
    ledaráltam a 2 évadot.
    háttőőőizéééé...ha valóban ilyen idegen létforma jönne a földre visszakergetnénk őket.
    a tehén bőgető robotokkal még a magyar honvédség is könnyen elbánna.

amúgy nem rossz a sorozat. ráfüggtem rendesen.

• stargatelost
    Ja.
  • vg
    Már forgatják is? Ez biztos?
  • tutituti
    érdekes:D

lassan végzek az új évaddal.nem rossz azt kell hogy mondjam.
  • Narxis
    omg az a haj a kiscsávón... :D
  • tutituti
    http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/falling-skies-3-evad-az-elso-forgatasi-kep
  • stargatelost
    Ja, ez nekem is eszembe jutott, hogy volt valami rádiós cucc, amivel érzékelték őket, vagy mi. Valószínűleg az új írógárda (akik a jobb második évadért is felelősek) hülyeségnek tartotta :)
  • CSOCSO
    En is ledaraltam a ket evadot egy par nap alatt. Az elso evadban volt egy par dolog ami kisse zavart. Nem volt egy epic evad. De a masodik jobban tetszett. CGI neha lehetne jobb is. Pope vagy akarhogy is hivjak a szakacs rosszcsontot lehetne tobbet is es sajna kisse elbasztak a karakteret. Neha ugy tunik, hogy jo neha meg egy alattomos patkany. A radio dologgal mi tortent? Egyszer kiprobaltak kicsiben. Miert nem epitettek vmi kurvanagyot mondjuk Charlestonban?
  • kronosz1990
    A gyors lezúzás utáni elhúzódó harc azért lehet valós mert ha ilyen gyorsan írtasz ki egy fajt utána a helyi ügyeket rábízod szépen a hűbérurakra a hadseregedet pedig új hódítás vagy amint láttuk több faj is játékban van ezekszerint védekezésre használod. Ezért jó hogy megjelentek mert engem is érdekelt hogy miért ilyen kevés energiát fektetnek a felszámolásba és miért annyira békülékenyek. Azt meg hogy bírhatja 50 kalasnyikovos magyarázni sem kell, a gerilla harcosokat sokkal több ideig tart kifüstölni mint a nyílt hadseregeket kiírtani.
  • Lysandus
    Üdv mindenkinek!

Most daráltam le a két évadot egyben. Nem tökéletes, de azért nem volt ez olyan rossz. Meg legalább folytatják, ez is ritka manapság...

A végére megjöttek a franciák? :-))))))))
  • mascarun
    Spawn-nak van ilyen csinos gallérja! Lehet a pokolból jött! xD
  • Herold
    Egyértelműen pók feje volt az idegennek. A soklábú vagy egy alfaj lehetett, vagy a béklyó miatt néz ki másképp.
  • cylonflatus
    Ugyanerre gondoltam én is :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nézzétek meg kimerevítve az új jövevény arcát, meg a skitter rebel vezérét, könnyen meglehet, hogy ezek az eredeti faj, amiből a skittereket csinálták az overlordok pl., de persze az is lehet, hogy nem. :D
  • kill3r21
    eleve a trailerben ott a kérdés, barát vagy ellenség, igy nyilván barátok lesznek :D
  • BaliBoy
    Még egy év??? ..... ááááá :DD
  • daver88
    SPOILER!!!!
    Ellenük készült a torony, az biztos, mivel Bent megkérdezi Carter doki, hogy miért néz az ég felé, ő pedig azt válaszolja, hogy nem az emberek ellen készítették...tehát 2 lehetőség maradt, az új idegenek békés szándékkal jöttek, amit nem szerettek volna a hűbérurak, és lepuffantották volna őket még leszállás előtt. A másik lehetőség, hogy új hódítók, de akkor így az emberek saját magukkal ba**tak ki, hogy elpusztították a fegyvert, mert így két ellenség ellen kell harcolni, még akkor is, ha ők is irtják majd egymást...
    szóval sok a lehetőség, csak legyen elég pénz megcsinálni...

jah a végén amikor kifutottak, az tipikus Spielberges jelenet volt (tudom, nincs sok köze a sorozathoz, maximum a számlaszámát kérték el, hogy a nevét beleírják a stáblistába), de akkor is...szinte minden filmjében van egy ilyen jelenet, amikor a kamera élesen a szereplők arcába fordul, és mindenki megdöbbenve figyel...
  • K Ace
    sec-perc és itt lesz :D
  • stargatelost
    Egy év múlva.
  • K Ace
    Mikor indul a következő évad?
  • SzinesGeza
    SPOILER S02E10
    Na most ha úgyis megölték volna őket, akkor miért is rakta bele a csaj Hal-be a "technikát"? Ennek nem sok értelme van.
    Ő honnan tudta, hogy meg fogják őket támadni a lázadók?
  • cylonflatus
    Ha a következő évad csak fele annyira lesz jobb, mint a 2. az 1.-höz képest én már akkor nagyon boldog leszek!
  • Klemice
    LOK
  • stargatelost
    Hát a végére elfogyott a szufla szerintem, az utsó három rész elég szar volt, főleg az autókázós filler rész... de ezt az egész Charlestone-os dolgot sem tudták megfelelően tálalni. Na mindegy.

Ami értékelhető volt, az a lézerágyús csillagvizsgálós valamiben lezajlott rész, meg a cliff a legvégén. Bár az megint erőltetett volt, hogy jajj kifut mindenki a nyílt placcra, aztán nagyot néztek volna, ha felégetik őket :D Maximum egy két katonának kellett volna kimennie, meg Toméknak, de nem civileknek, lol. De persze így akarták hatásosabbra a cliffhangert.

Amúgy szerintem teljesen új faj lesz ez, és szövetséges. Egy olyat tudok elképzelni, hogy eleinte szövetségesek, meg segítenek nekik, aztán kiderül, hogy ők is csak a bolygót akarják.
  • Andr0
    A Hal szál az 2 rész és kiderül...
  • Narxis
    jaja, sztem ők lépnek majd a lázadó skitterek helyébe. Epic évadzáró volt, Hal... :(

Ne kelljen máár 1 évet várni!!!