1050
-
mike01010101 #447 Szerintem ez a sorozat nagyon rendben van, kicsit háttérbe szorult a (indokolt és jogos) Walking Dead őrület miatt, pedig nagyon sok hasonlóság van a két sorozat közt és biztos, hogy akinek a WD bejön és nem zárkózik el az idegenes sci-fi-ktől annak ez is bejön. (pl nekem:)) -
#446 drogosok akkor jól járnának:D -
#445 Mert olyanok lettek mint a drogosok. -
Tababo #444 de akiken béklyó volt és levették róluk azok mind vágytak utána vissza.
tehát nem érezték azt hogy rabszolgák lennének. -
Tababo #443 én már a szimbiotához is öreg vagyok.
reggel már a hátamban van merevedés. -
#442 ja akkor ő már alapból egy sci-fi világban él:D -
#441 Neki könnyű, egész nap pc játékokkal játszik, nincsenek barátai se. Nem én találtam ki, ő írta. :D -
#440 hát én meg inkább meghalnék mint rabszolga legyek.. -
#439 Én a 0. percbe odavetném magam az idegeneknek inkább élek tovább szimbiotával a gerincemen mint halott legyek -
#438 Jah nekem is. :D -
Tababo #437 okés igazad van elfogadom
alapvetően nekem bejön a sorozat. nálam hiánypótló cucc -
#436 Spéci rakétákkal. -
Tababo #435 mégis pusztítottak el belőlük vagy iktattak ki belőlük mielőtt rájött pope hogy hogyan kell őket könnyebben sebezni. -
#434 Nyilván... :D Azoknak a robotoknak a páncélján nem megy át semmi csak ami a saját páncéljukból készült. -
Tababo #433 ledaráltam a 2 évadot.
háttőőőizéééé...ha valóban ilyen idegen létforma jönne a földre visszakergetnénk őket.
a tehén bőgető robotokkal még a magyar honvédség is könnyen elbánna.
amúgy nem rossz a sorozat. ráfüggtem rendesen.
-
#432 Ja. -
vg #431 Már forgatják is? Ez biztos? -
#430 érdekes:D
lassan végzek az új évaddal.nem rossz azt kell hogy mondjam. -
#429 omg az a haj a kiscsávón... :D -
#428 http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/falling-skies-3-evad-az-elso-forgatasi-kep -
#427 Ja, ez nekem is eszembe jutott, hogy volt valami rádiós cucc, amivel érzékelték őket, vagy mi. Valószínűleg az új írógárda (akik a jobb második évadért is felelősek) hülyeségnek tartotta :) -
#426 En is ledaraltam a ket evadot egy par nap alatt. Az elso evadban volt egy par dolog ami kisse zavart. Nem volt egy epic evad. De a masodik jobban tetszett. CGI neha lehetne jobb is. Pope vagy akarhogy is hivjak a szakacs rosszcsontot lehetne tobbet is es sajna kisse elbasztak a karakteret. Neha ugy tunik, hogy jo neha meg egy alattomos patkany. A radio dologgal mi tortent? Egyszer kiprobaltak kicsiben. Miert nem epitettek vmi kurvanagyot mondjuk Charlestonban? -
kronosz1990 #425 A gyors lezúzás utáni elhúzódó harc azért lehet valós mert ha ilyen gyorsan írtasz ki egy fajt utána a helyi ügyeket rábízod szépen a hűbérurakra a hadseregedet pedig új hódítás vagy amint láttuk több faj is játékban van ezekszerint védekezésre használod. Ezért jó hogy megjelentek mert engem is érdekelt hogy miért ilyen kevés energiát fektetnek a felszámolásba és miért annyira békülékenyek. Azt meg hogy bírhatja 50 kalasnyikovos magyarázni sem kell, a gerilla harcosokat sokkal több ideig tart kifüstölni mint a nyílt hadseregeket kiírtani. -
Lysandus #424 Üdv mindenkinek!
Most daráltam le a két évadot egyben. Nem tökéletes, de azért nem volt ez olyan rossz. Meg legalább folytatják, ez is ritka manapság...
A végére megjöttek a franciák? :-)))))))) -
#423 Spawn-nak van ilyen csinos gallérja! Lehet a pokolból jött! xD -
#422 Egyértelműen pók feje volt az idegennek. A soklábú vagy egy alfaj lehetett, vagy a béklyó miatt néz ki másképp. -
#421 Ugyanerre gondoltam én is :) -
#420 Amúgy nézzétek meg kimerevítve az új jövevény arcát, meg a skitter rebel vezérét, könnyen meglehet, hogy ezek az eredeti faj, amiből a skittereket csinálták az overlordok pl., de persze az is lehet, hogy nem. :D -
#419 eleve a trailerben ott a kérdés, barát vagy ellenség, igy nyilván barátok lesznek :D -
#418 Még egy év??? ..... ááááá :DD -
#417 SPOILER!!!!
Ellenük készült a torony, az biztos, mivel Bent megkérdezi Carter doki, hogy miért néz az ég felé, ő pedig azt válaszolja, hogy nem az emberek ellen készítették...tehát 2 lehetőség maradt, az új idegenek békés szándékkal jöttek, amit nem szerettek volna a hűbérurak, és lepuffantották volna őket még leszállás előtt. A másik lehetőség, hogy új hódítók, de akkor így az emberek saját magukkal ba**tak ki, hogy elpusztították a fegyvert, mert így két ellenség ellen kell harcolni, még akkor is, ha ők is irtják majd egymást...
szóval sok a lehetőség, csak legyen elég pénz megcsinálni...
jah a végén amikor kifutottak, az tipikus Spielberges jelenet volt (tudom, nincs sok köze a sorozathoz, maximum a számlaszámát kérték el, hogy a nevét beleírják a stáblistába), de akkor is...szinte minden filmjében van egy ilyen jelenet, amikor a kamera élesen a szereplők arcába fordul, és mindenki megdöbbenve figyel... -
K Ace #416 sec-perc és itt lesz :D -
#415 Egy év múlva. -
K Ace #414 Mikor indul a következő évad? -
SzinesGeza #413 SPOILER S02E10
Na most ha úgyis megölték volna őket, akkor miért is rakta bele a csaj Hal-be a "technikát"? Ennek nem sok értelme van.
Ő honnan tudta, hogy meg fogják őket támadni a lázadók? -
#412 Ha a következő évad csak fele annyira lesz jobb, mint a 2. az 1.-höz képest én már akkor nagyon boldog leszek! -
#411 LOK -
#410 Hát a végére elfogyott a szufla szerintem, az utsó három rész elég szar volt, főleg az autókázós filler rész... de ezt az egész Charlestone-os dolgot sem tudták megfelelően tálalni. Na mindegy.
Ami értékelhető volt, az a lézerágyús csillagvizsgálós valamiben lezajlott rész, meg a cliff a legvégén. Bár az megint erőltetett volt, hogy jajj kifut mindenki a nyílt placcra, aztán nagyot néztek volna, ha felégetik őket :D Maximum egy két katonának kellett volna kimennie, meg Toméknak, de nem civileknek, lol. De persze így akarták hatásosabbra a cliffhangert.
Amúgy szerintem teljesen új faj lesz ez, és szövetséges. Egy olyat tudok elképzelni, hogy eleinte szövetségesek, meg segítenek nekik, aztán kiderül, hogy ők is csak a bolygót akarják. -
#409 A Hal szál az 2 rész és kiderül... -
#408 jaja, sztem ők lépnek majd a lázadó skitterek helyébe. Epic évadzáró volt, Hal... :(
Ne kelljen máár 1 évet várni!!!