Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Terra nova százszor jobb volt. SG universe is jobb volt.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Defender: Az emberiség és a transzhumánok intergalaktikus háborúja után játszódik, a Defender csillaghajón, melyet még mindig feszültségben élõ emberek és idegen lények népesítenek be – a hajó pedig egy látszólag egyszerû, jószándékú küldetésre indul, hogy idõvel a rajta élõk életükért és az Univerzum épségéért kezdjenek el küzdeni.
Itt a hír
Ezekbõl ugye a legtöbb el fog halni, de hátha pont ezt rendelik be. Egyébként félig off, hogy egy másik poszt-idegeninváziós sorozat is berendelésre kerülhet, a Defiance, de csak jövõre. Ha...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
(Asszem a syfail végre valahára méltóztatik berendelni pilotokat, és mintha ott olvastam volna valami ûrhajós sztoriról. De hát az még messze van, meg hát a syfy-t ismerve...)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem a legjobb alkotás ebben a mûfajban, de bõven nézhetõ kategória. nem is nagyon jó ahogy néhányan írjak de nem is olyan rossz, valahol a kettõ között van az igazság.😄
Yo, Bitch!
Jobb félni, mint megijedni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én azt mondom LEHETne ebbõl jó sorozatot csinálni (megfelelõ forgatókönyv írókkal és rendezõkkel), de jobb nem nekimenni túl nagy reményekkel és akkor még akár pozitívan is csalódhatunk. (bár én nem fûzök ehhez sem reményeket már, de általában be is jön)
Meglátjuk. Lehet hogy nem ez lesz az év legrosszabb sf sorozata idén és én azt mondom, az elsõ széria után már az is igen-igen jó eredmény lesz!!! (vagy a többi versenyzõ annyira szánalams :_D)
A közös pont úgy tûnik, hogy a Terra Nova. Azt a felénél ott hagytam. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem egy sorozatot nézünk sztem.... 😊
Majd nyugtával dícsérjük a papot...
Ez ûber király lesz! 😊)
Csak azt már asszem olvastam. 😄
Armin & Ayu fan
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Falling Skies returns June 17 at 9|8c with a 2-hour Season Premiere!"
Armin & Ayu fan
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
soha senki nem hiányolta a valóságot ezekbõl, az ÉRTELMET hiányolom, érted? hogy ne gagyi történet legyen, gagyi párbeszédekkel meg cselekménnyel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valahogy nem is gondolok bele ilyenbe mint amit leírtál "Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyûjtsön gyerekekkel".
Soha senki nem mondta sehol, hogy a sorozatoknak a valóságról kéne szólnia!
Ezt találták ki a készítõk ezt kell szeretni.Én szeretem is csak ezeket a köztes szüneteket nem 😞
Next PC upgrade: 2022